Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 19.4.2009 12:34:09
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz sem tudi na FB, pišem o otrocih, moža nikoli ne omenjam. Če bi sam hotel biti na FB ali na kakšnem chatu, bi šel sam gor. Sicer pa imam jaz na FB res samo "resnične"prijatelje in ne take, ki bi jih spoznala preko FB, tako da poznam njihovo ozadje. enako
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 19.4.2009 12:35:58
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur lej, ne bom drezala v nekaj...o čemer noče govorit..... zanima me zakaj noče....a odgovor bom že dočakala mislim, da ti na to vprašanje ne more prav nobena konkretno odgovoriti in so le domneve...tako da: al ga vprašaj ali pa pejdi mimo in ne obremenjuj se s tem. Mogoče bi pa lahko vprašala, kako je z ženo, kako se počuti z otroci....
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 19.4.2009 22:52:03
|
|
|
|
komarka
|
Ničesar ne trdim, samo obijam spomine na cimro iz dijaškega doma. Takrat je bil IRC popularen. In je slo nekak takole: najprej čet, potem sorodna duša, potem svetovalka v času zakonske krize... potem sva midve zguble stike..no po nekaj letih pa vidim njeno sliko v cajtngu, z njune fensi poroke. Pa je bil on iz belgije, poročen, z dvojčkom(sam da sta bla fanta), ona pa ena najstnica iz Ljubljane... Zakaj nima slik svoje žene: mogoče pa zato, ker vedno enden od njiju slika Ampak zakaj te pa tok zanima njegova žena? Bi rada mal pokukal v njun zakon oz. odnos? Al bi bla rada del njune družine?
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 8:32:17
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka Zakaj nima slik svoje žene: mogoče pa zato, ker vedno enden od njiju slika na slikah sta samo punčki.....vedno..... vsaka ima svoj album....tudi skupaj nista slikani ...nikoli...kar je meni čudno....če bi jaz imela bi ju skupaj slikala tretji album pa je samo njegov...kjer so samo njegove slike....tudi na nobeni sliki on ne pestuje punčk.....vse je tako "strogo ločeno"
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 8:39:42
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: komarka Ampak zakaj te pa tok zanima njegova žena? Bi rada mal pokukal v njun zakon oz. odnos? Al bi bla rada del njune družine? Odkrito povedano, pojma nimam zakaj me to tolko zanima...očitno zato, ker je to "neka skrivnost" o kateri ne želi govoriti.....in skrivnosti privlačijo....zelo.... Sicer pa sva se v petek "sporekla"...pogovarjala sva se o razlikah med SLO in njegovo domovino, predvsem o tem katera država je bolj "socialna" (mimogrede naša je prav super).......pa se meniva in meniva...in ga vprašam kolko časa traja pri njih porodniški dopust...pa izjavi da ne ve Halo??????????????????????????????? pol ga pa mal "na grd način" povprašam kako da ne ve?? Kako da ne ve kolko časa bo njegova žena doma???? Odgovoril ni.....pravzaprav sva debato hitro zaključila z "izgovorom" da ima še neko delo....ja, bla bla bla.... čez vikend pa se tudi nisva slišala.... Tudi prav....sam vseeno se mi zdi, da bi nekak moral vedeti kok časa traja porodniška....zdaj pa ne vem...al je on "čuden" al sem jaz "čudna" al sva oba????
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 9:33:28
|
|
|
|
tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur na slikah sta samo punčki.....vedno..... vsaka ima svoj album....tudi skupaj nista slikani ...nikoli...kar je meni čudno....če bi jaz imela bi ju skupaj slikala Po napisanem je lahko še samo ena možnost. Sploh nista njegovi punćki, ampak si ju je "sposodil"... Predlagam ignore...
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 10:02:23
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Nur ja, četava pozno zvečer...ko punčki že pančkata...in zaradi tega nista nič prikrajšani..... ...je pa zena prikrajsana.... Klinc gleda ženo Morda pa žena še raje vidi, da ima mir Ja, Nur, pol sploh ne bi bila njegova žena Virtualna in Mika - se strinjam...
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 10:02:53
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: komarka Ampak zakaj te pa tok zanima njegova žena? Bi rada mal pokukal v njun zakon oz. odnos? Al bi bla rada del njune družine? Odkrito povedano, pojma nimam zakaj me to tolko zanima...očitno zato, ker je to "neka skrivnost" o kateri ne želi govoriti.....in skrivnosti privlačijo....zelo.... Sicer pa sva se v petek "sporekla"...pogovarjala sva se o razlikah med SLO in njegovo domovino, predvsem o tem katera država je bolj "socialna" (mimogrede naša je prav super).......pa se meniva in meniva...in ga vprašam kolko časa traja pri njih porodniški dopust...pa izjavi da ne ve Halo??????????????????????????????? pol ga pa mal "na grd način" povprašam kako da ne ve?? Kako da ne ve kolko časa bo njegova žena doma???? Odgovoril ni.....pravzaprav sva debato hitro zaključila z "izgovorom" da ima še neko delo....ja, bla bla bla.... čez vikend pa se tudi nisva slišala.... Tudi prav....sam vseeno se mi zdi, da bi nekak moral vedeti kok časa traja porodniška....zdaj pa ne vem...al je on "čuden" al sem jaz "čudna" al sva oba???? Jao tale tip te samo đebe malo, če je sploh tip. Ti pa se sikiraš in zgubljaš cajt..še zatreskala si se malo
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 10:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Virtuala je virtuala - ni resnična, otipljiva, je pravljična in vsakemu omogoča, da se predstavlja, takšen, kot želi biti ali želi, da ga drugi vidijo. Je pa res, da daje tudi določen občutek varnosti, ker te določena oseba ne vidi ali pozna in se zato lažje zaupaš. Dvorezni meč. Ne vidiš človeka, njegove mimike, barve in tona glasu. Napisano pa prebereš v skladu s svojimi željami in pričakovanji. Tako da jaz ne bi govorila o sorodnih dušah. Ali jemala vse skupaj preveč resno, žena gor ali dol.
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 10:22:21
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao tale tip te samo đebe malo, če je sploh tip. Ti pa se sikiraš in zgubljaš cajt..še zatreskala si se malo če je to res pol samo - (kaj sem tok naivna, da vsemu verjamem ) ja, virtuala, ja...škoda ker se ne moremo prepričat kaj je res in kaj ni....
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 10:47:47
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao tale tip te samo đebe malo, če je sploh tip. Ti pa se sikiraš in zgubljaš cajt..še zatreskala si se malo če je to res pol samo - (kaj sem tok naivna, da vsemu verjamem ) ja, virtuala, ja...škoda ker se ne moremo prepričat kaj je res in kaj ni.... Daj nehaj no kaj zdaj cmizdriš??? (pa čeprav virtualno ) Boš vedla za drugič, ignoriraj ga, pa bo.
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 11:04:03
|
|
|
|
Nur
|
saj sem vedla, da moram tukaj vprašat za mnenje.... hvala ... ste me razsvetlile.....
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 14:58:00
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur Imam "prijatelja" s katerim prijatljujeva preko Facebooka...je prijeten sogovornik....zna "poslušati", svetovati, zna me spraviti v dobro voljo.... pravzaprav je moja sorodna duša.... Zdaj pa k bistvu problema. Vem, da ima družino, vem da ima ženo in vem da ima dve mali punčki....o punčkah govori veliko, tudi njihove slikice pridno nalaga v albume... Če ga pa kaj vprašam o ženi...ali vprašanje ignorira ali pa se elegantno izogne odgovoru.... ima kar nekaj slik po albumih, pa na niti eni ni žene... Zakaj mislite, da se izogiba tej temi? P.S. prosim, ne napadajte....v igri ni nikakršno varanje...zgolj prijateljstvo.... lahk je tko kot je napisala lsica, da ga je žena tko prosila, kr noče izpostavljanja... mogoče ampak čist mogoče, pa se je lahk kaj zapletel pri porodu in je ni več. si pomislila mogoče na to? ampak kot so ti že svetoval je najbolje da ga vprašaš direkt je pa res da te morda sam nekdo zeza, tk da.....
|
|
|
|
RE: zakaj se izogiba.... 20.4.2009 19:06:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Pa saj to za vajino komuniciranje in odnos ni važno, ali pač? v bistvu ni. Pa vendar me "matra"....zakaj vedno samo on in punčki...žena pa kakor da ne obstaja Jaz na FB tudi ne objavljam slik mojega moža, mu to ne bi bilo všeč. Drugače pa - morda pa on ne misli samo na prijateljstvo in zato ne želi o ženi... Morda bi vseeno ti želela, da z ženo ni vse v redu
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?