|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj se izogiba....
15.4.2009 23:50:20   
Nur
Imam "prijatelja" s katerim prijatljujeva preko Facebooka...je prijeten sogovornik....zna "poslušati", svetovati, zna me spraviti v dobro voljo....
pravzaprav je moja sorodna duša....

Zdaj pa k bistvu problema. Vem, da ima družino, vem da ima ženo in vem da ima dve mali punčki....o punčkah govori veliko, tudi njihove slikice pridno nalaga v albume...
Če ga pa kaj vprašam o ženi...ali vprašanje ignorira ali pa se elegantno izogne odgovoru.... ima kar nekaj slik po albumih, pa na niti eni ni žene...user posted image

Zakaj mislite, da se izogiba tej temi?

P.S. prosim, ne napadajte....v igri ni nikakršno varanje...zgolj prijateljstvo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj se izogiba....
15.4.2009 23:55:53   
Lsica
Meni se to ne zdi nič nenavadnega. Nismo (niso) vsi navdušeni nad tem, da bi se izpostavljali v javnosti, pred drugimi, na internetu ali kakorkoli že. Morda pa le upošteva željo svoje žene. Pa saj to za vajino komuniciranje in odnos ni važno, ali pač?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2009 23:58:40   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Pa saj to za vajino komuniciranje in odnos ni važno, ali pač?

v bistvu ni. Pa vendar me "matra"....zakaj vedno samo on in punčki...žena pa kakor da ne obstaja user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2009 0:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nur

v bistvu ni. Pa vendar me "matra"....zakaj vedno samo on in punčki...žena pa kakor da ne obstaja user posted image

Saj ce sta prijatelja kot parvis ga pa vprasaj tocno to kar si vprasala zgoraj.

(odgovor članu Nur)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2009 0:10:22   
Lsica

Kako pa veš, da ima ženo?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2009 0:13:56   
Marogica

Točno to ga vprašaj. Kot prijatelj ti bo odgovoril po poravici....če je res prijatelj.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 0:14:00   
muška
Jaz tudi nimam navade govorit o možu kar koli pa sva v čisto OK odnosu. Kaj bi se pa kogarkoli sploh tikalo? O otrocih se pa hvalim ja, zakaj pa ne.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2009 0:14:09   
Nur

Kako pa veš, da ima ženo?

pravzaprav ne vem....domnevam....ker imata punčki stari komaj 3 mesece.....
hm...............zdj se mi je pa poblisknilo, če morda sploh niso skup....ampak itak da so...sj zmer govori kok je dela z dvojčicam.....ej, zdj si me pa čist zmedla...še bolj kokr sm bila user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2009 0:24:52   
Lsica
Ne vem v čem je štos, ampak zdaj si me spomnila na eno mojo frendico -  tudi pravi, da njen tudi skoz visi na facebooku, pa opisuje kako se ukvarja z njuno deklico, kaj vse počne, slike deje gor...tud mal naklada seveda. Nje ne omenja, ker ne paše v to zgodbo user posted image . S tem ne namigujem na nič, ne išči nobene podobnosti. Želim ti sam povedat, da odkriješ o sebi pač toliko kot si pripravljen, mar ne? Morda pa o tej temi (ženi in njunem odnosu) pač ne želi govoriti z drugimi. Ne vem, ne bi te rada zmedla, samo res se mi zdi, da ti to ne bi smelo biti pomembno. Uživaj v pogovoru z njim in v temah ki so vama skupne, ženo pa pusti, če se ne želi o njej pogovarjat. Al ga pa direktno vprašaj - samo še vedno ni nujno, da ti bo povedal tisto, kar si želiš slišat. 

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2009 7:00:32   
MLADAMAMICA

mogoče zato, ker s teboj hoče več kot le chat user posted image  in mu je neumno govoriti o njej. to so tiste fore - moja žena tist, pa to,... in bošček ko ga "potolažiš" pa ugotoviš, da ima pravzaprav "lep" zakon. sploh pa, če tudi ti želiš le "virtualno prijateljstvo" žena sploh ni pomembna, kot pravi lsica

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2009 7:18:56   
mika

ajaj babji firbecuser posted image user posted image

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2009 7:29:04   
nuala
Ok, ne vem, po moje zato, ker je žena odrasla oseba in ji verjetno razpravljanje o njenih navadah s tujcem po netu gre na živce?
Če bi moj mož npr. imel take "prijateljice" na netu, bi mu strogo zabičala, naj mene ne omenja. No, ko smo že ravno pri tem tudi za to nisem, da se objavlja slike majhnih otrok ( ampak o tem naj seveda odločajo njihovo starši ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2009 7:49:20   
liza.p
Facebook je itak eno samo metanje peska v oči - a bi tak tip se srečeval s tabo v živo in na dolgo nakladal in vidva bi furala "kao prijateljstvo".???

Daj daj. Tip nuca nekaj, da se malo spuca (če že ne seksualno), pa se gre taka in drugačna prijateljstva. Sploh če ima dojenčka doma, s katerim se ukvarja žena, ker je on preveč zaposlen, verjetno s chatom.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2009 8:45:32   
rija
jaz tudi mislim, da mu nekaj manjkauser posted image

sploh, če sta dvojčici stari 3 mesece......

da ne boš na koncu razočarana....

...vox populi...

(odgovor članu liza.p)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2009 9:02:34   
Ribica **
Moj tudi nima mojih slik na Facebooku, ker mu jih ne pustim gor dat, ker sem pac proti temu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2009 9:06:30   
Splišni

Zakaj ga pa ne vprašaš tega?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2009 9:29:36   
ssevin

Imam "prijatelja" s katerim prijatljujeva preko Facebooka...je prijeten sogovornik....zna "poslušati", svetovati, zna me spraviti v dobro voljo....

Zdaj pa k bistvu problema. Vem, da ima družino, vem da ima ženo in vem da ima dve mali punčki....o punčkah govori veliko, tudi njihove slikice pridno nalaga v albume...
Če ga pa kaj vprašam o ženi...ali vprašanje ignorira ali pa se elegantno izogne odgovoru.... ima kar nekaj slik po albumih, pa na niti eni ni žene...user posted image

P.S. prosim, ne napadajte....v igri ni nikakršno varanje...zgolj prijateljstvo....

A daj bejži bejži no, ki ti živiš

Ti bi res bila najbolj vesela, če žena ne bi bila prisotna user posted image

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2009 9:32:23   
mojamura
jaz tudi ne dajem na net slike od mojih otrok....ker sem proti temu. z mojim sva se fajn skregala že enkrat na to temo. ja, in tudi jaz sem mu rekla, naj o meni ne piše nič oz. najinem odnosu, ko četa z nekom ****-om.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2009 9:49:26   
Naja31
Jaz sem tudi na FB,  pišem o otrocih, moža nikoli ne omenjam.
Če bi sam hotel biti na FB ali na kakšnem chatu, bi šel sam gor.

Sicer pa imam jaz na FB res samo "resnične"prijatelje in ne take, ki bi jih spoznala preko FB, tako da poznam njihovo ozadje.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2009 9:52:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ej, točno tole sem hotela napisat!!! Ja, direkt njega vprašaj user posted image Tule nobena nima kristalne krogle, da bi noter pogledala in ti "šlogala" o njegovih razlogih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.4.2009 10:36:59   
TomTaylor

hmmm...a ti pa njemu skoz o možu govoriš?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.4.2009 12:13:49   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz tudi mislim, da mu nekaj manjkauser posted image

sploh, če sta dvojčici stari 3 mesece......

da ne boš na koncu razočarana....

če namiguješ na  seks....se pošteno motiš....pravzaprav sploh ne živi v slo, ni slovenec...je pa evropejec....sam dvomim da bi se zarad enga seksa vozil 6 ur daleč ;)  ....verjetno bi tam v svojih krajih že kaj našel user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.4.2009 12:14:48   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, točno tole sem hotela napisat!!! Ja, direkt njega vprašaj user posted image Tule nobena nima kristalne krogle, da bi noter pogledala in ti "šlogala" o njegovih razlogih.

dvomim da bi napisal po resnici... morda bom kdaj kasneje.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.4.2009 12:15:23   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

hmmm...a ti pa njemu skoz o možu govoriš?

ga nimam user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.4.2009 12:19:30   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

dvomim da bi napisal po resnici... morda bom kdaj kasneje.....

Eh, potem pa klinc in taka sorodna duša user posted image Sorodno dušo lahko človek vpraša karkoli in dobi pošten, iskren odgovor.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?