|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj se izogiba....
16.4.2009 12:21:21   
Nur
lej, ne bom drezala v nekaj...o čemer noče govorit.....
zanima me zakaj noče....a odgovor bom že dočakala

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.4.2009 12:34:08   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Nur

in čemu je potem fora te odprte teme?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.4.2009 12:48:39   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

hotela je samo ugotoviti, če mislimo podobno kot misli ona. user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.4.2009 12:52:51   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

hotela je samo ugotoviti, če mislimo podobno kot misli ona. user posted image

...ker imate včasih kake dobre ideje, predloge...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.4.2009 13:54:59   
ronja
Jaz tudi nimam navade govorit o možu kar koli pa sva v čisto OK odnosu. Kaj bi se pa kogarkoli sploh tikalo? O otrocih se pa hvalim ja, zakaj pa ne.

Hehe, saj se tudi otroci nikogar ne tičejouser posted image . Isto velja za moža - se/ga "pohvališ", zakaj pa neuser posted image . Vsak po svoje ptiček poje. pri meni so vsi 3je v paketu, samo nisva preveč sramežljiva, se tudi lupčkava v javnostiuser posted image

ja, in tudi jaz sem mu rekla, naj o meni ne piše nič oz. najinem odnosu, ko četa z nekom ****-om.

tvoj verjetno četa z xx-ico

nur, mogoče zato ne, ker rabi tebe kot virtualno prijateljico, s katero se meni določene stvari, žena pa ne paše mednje. Nekateri ljudje imajo prijatelje zelo razdeljene: moj brat recimo ima nekatere za žur, nekatere za debate, nekatere za prit po nasvet, itd... Ne povem vsem vsega.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.4.2009 16:51:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Pa saj to za vajino komuniciranje in odnos ni važno, ali pač?

v bistvu ni. Pa vendar me "matra"....zakaj vedno samo on in punčki...žena pa kakor da ne obstaja user posted image

Saj ce sta prijatelja kot parvis ga pa vprasaj tocno to kar si vprasala zgoraj.

Ej, točno tole sem hotela napisat!!! Ja, direkt njega vprašaj user posted image Tule nobena nima kristalne krogle, da bi noter pogledala in ti "šlogala" o njegovih razlogih.

dvomim da bi napisal po resnici... morda bom kdaj kasneje.....

Se pravi, da imas za sorodno duso in prijatelja nekoga za katerega predvidevas da bo lagal??user posted image user posted image

(odgovor članu Nur)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
16.4.2009 19:29:56   
Nur
narobe sem se izrazila....ne dvomim vanj.....bojim se da ne bo povedal resnice... (sem zelo nezaupljiv človek)

še vedno pa trdim da je sorodna duša...preprosto razume me....včasih mi sploh ni potrebno pojasnjevati...on že vse ve...poleg tega naju zanimajo iste stvari....ja, rada ga imam...pa čeprav je zgolj v virtuali....

Glede njegovega izogibanja - ima katera kako idejo...kako ga naj vprašam....enkrat sem lepo napeljala, a ostala brez odgovora...in sicer...midva sva na vezi ponavadi zvečer in se začvekava v noč....pa mu omenim, če bi jaz imela moža, ne bi visela na FB, pač pa bi se z njem stiskala.....in temu je sledilo vprašanje, zakaj se on ne stiska....odgovora ni bilo user posted image

Spet drugič....ko se posloviva...če napišem naj uživa z deklicami je ok....se zahvali in mi zaželi enako...kakor napišem naj se ima lepo z celo družino (torej tudi ženo)  zadevo ignorira.....
Vse kar mi je povedal je to, da je poročen 7 let....pa še to ga nisem vprašala...je povedal sam od sebe....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.4.2009 20:51:50   
arabela*
jaz ti svetujem,da ne sili v njega z vprašanji  o ženi....če ne govori oz.noče govoriti o njej,pol že ima tehten razlog...pusti času čas in uživaj v prijateljstvu...

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.4.2009 20:52:20 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.4.2009 22:47:02   
picola1

narobe sem se izrazila....ne dvomim vanj.....bojim se da ne bo povedal resnice... (sem zelo nezaupljiv človek)

še vedno pa trdim da je sorodna duša...preprosto razume me....včasih mi sploh ni potrebno pojasnjevati...on že vse ve...poleg tega naju zanimajo iste stvari....ja, rada ga imam...pa čeprav je zgolj v virtuali....

Glede njegovega izogibanja - ima katera kako idejo...kako ga naj vprašam....enkrat sem lepo napeljala, a ostala brez odgovora...in sicer...midva sva na vezi ponavadi zvečer in se začvekava v noč....pa mu omenim, če bi jaz imela moža, ne bi visela na FB, pač pa bi se z njem stiskala.....in temu je sledilo vprašanje, zakaj se on ne stiska....odgovora ni bilo user posted image

Spet drugič....ko se posloviva...če napišem naj uživa z deklicami je ok....se zahvali in mi zaželi enako...kakor napišem naj se ima lepo z celo družino (torej tudi ženo)  zadevo ignorira.....
Vse kar mi je povedal je to, da je poročen 7 let....pa še to ga nisem vprašala...je povedal sam od sebe....

Mogoče pa se z ženo ne razumeta dobro in ne želi govorit o svojih problemih...

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.4.2009 7:35:22   
MLADAMAMICA

prvič: sama bi se umaknila, če bi imela "rada" oz bi se zaljubljala v poročenega moškega, prvič zato ker je poročen, ima majhni punčki in drugič zato, ker je itak daleč in ne bi delala problemov z ženouser posted image
drugič: sploh ne vem, zakaj tok drezaš v vprašanje z ženo, rekel ti je da je poročen in to naj bi bilo dovolj, kako pa imata doma, pa itak ni tvoja stvar. če bi imel kake probleme, bi ti najbrž povedal, tako pa je srečen...user posted image
tretjič: nisi pomislila, da je on (kljub temu da je "skrben" očka, na fb medtem ko se mora žena sama ukvarjat z otroci user posted image

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.4.2009 7:35:59   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
pusti času čas in uživaj v prijateljstvu...

meni se pa zdi, da želi več kot le prijateljstvo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.4.2009 8:17:56   
Jelcy
Meni pa se zdi, da bi ti rada slisala od nas, da o zeni ne govori, ker ji ta nic ne pomeni in se zanima zateuser posted image ...Najprej reces da je samo prijatelj, nto sorodna dusa? Ti si kr neki zenska in on je idiot! 

Neposredna povezava do sporočila: 37
17.4.2009 8:23:59   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy

Meni pa se zdi, da bi ti rada slisala od nas, da o zeni ne govori, ker ji ta nic ne pomeni in se zanima zateuser posted image ...Najprej reces da je samo prijatelj, nto sorodna dusa? Ti si kr neki zenska in on je idiot! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet, da debatirate oz. da Nur raziskuje, zakaj nekdo, ki niti ni nujno, da je moški, ne omenja žene. Kaj če pa te ima nek mulc za norca, ti pa mu pišeš, da bi se stiskala....pojdi raje ven, boš imela več možnosti najt pravo sorodno dušo, kot pa po netu raziskovat bogsigavedi koga.

Pa kje imate čas za vse touser posted image , kako se vam sploh ljubiuser posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.4.2009 14:19:36   
smigli

prvič: sama bi se umaknila, če bi imela "rada" oz bi se zaljubljala v poročenega moškega, prvič zato ker je poročen, ima majhni punčki in drugič zato, ker je itak daleč in ne bi delala problemov z ženouser posted image
drugič: sploh ne vem, zakaj tok drezaš v vprašanje z ženo, rekel ti je da je poročen in to naj bi bilo dovolj, kako pa imata doma, pa itak ni tvoja stvar. če bi imel kake probleme, bi ti najbrž povedal, tako pa je srečen...user posted image
tretjič: nisi pomislila, da je on (kljub temu da je "skrben" očka, na fb medtem ko se mora žena sama ukvarjat z otroci user posted image

tokrat se pa strinjam s tabo

Neposredna povezava do sporočila: 39
17.4.2009 14:43:49   
ronja
Mislim, da imata vidva nenapisano pravilo, da pač virtualno flirtata in v ta kontekst žena seveda ne paše, ker bi s
tem ves čar uničila. Ti bi se prelevila v svetovalko, ki bi mu poizkušala predstavit ženino plat, če se kdaj skregata ali pa bi skupaj z njim pljuvala čeznjo - nič od tega pa zdaj ne rabi. Če se super razume z ženo, potem pa bi sploh uničli kakršno koli virtualno flirtanje. ne moreš punci, ki te ima rada in jo razumeš in si z njo zelo čustveno povezan, razlagat kako globoko imaš rad ženo... Eno drugo uniči...

Mislim pa, da ni nujno, da delaš probleme ženi s tem, ko čvekaš z njim. lahko njej to čisto paše, ker je ona preutrujena za to, on pa to rabi in pač dobi drugje. Lahko pa bosta kdaj prišla dlje od tega in mu boš dejansk olahko dala kak dober nasvet, kako rešit krizo, če je njegov zakon v krizi, seveda. Sicer pa: če četa, ko bi moral pomagat ženi ali se ukvarjat z otroki, potem dela probleme on, ne pa neka virtualna oseba na drugem koncu sveta...
Če četata ponoči, potem pa verjetno dvojčici že spita.

Pa kje imate čas za vse touser posted image , kako se vam sploh ljubiuser posted image

100 ljudi, 100 čudi... Jaz nimam pojma o FB, ampak nekaterim je pa to zelo všeč in v tem uživajo. jaz pa rada šivam, pa kaj potem, če se to drugim ne ljubi... Vsak si najde nekaj, kar mu je fino, zakaj bi jih zato obsojala?

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.4.2009 17:19:26   
Nur
user posted image user posted image user posted image  ronja user posted image user posted image user posted image  lepo napisano

ja, četava pozno zvečer...ko punčki že pančkata...in zaradi tega nista nič prikrajšani.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.4.2009 17:50:39   
Virtualna

ja, četava pozno zvečer...ko punčki že pančkata...in zaradi tega nista nič prikrajšani.....user posted image user posted image user posted image

...je pa zena prikrajsana....user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.4.2009 18:16:23   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Klinc gleda  ženo

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.4.2009 18:37:36   
Nur
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Klinc gleda  ženo

Morda pa žena še raje vidi, da ima mir user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa glede na to, da sta dva zrela človeka, bi se o tem verjetno pogovorila, če bi bil za kogarkoli v patrnerstvu to problem.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.4.2009 18:42:10   
mika

[
Sicer pa glede na to, da sta dva zrela človeka, bi se o tem verjetno pogovorila, če bi bil za kogarkoli v patrnerstvu to problem.

samo na tem forumu smo brali x primerov, ko se partnerja ne pogovarjata, tako da ti je že po tem lahko jasno, da obstaja veliko nezrelih ljudi

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.4.2009 19:27:52   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mislim, da imata vidva nenapisano pravilo, da pač virtualno flirtata in v ta kontekst žena seveda ne paše, ker bi s
tem ves čar uničila. Ti bi se prelevila v svetovalko, ki bi mu poizkušala predstavit ženino plat, če se kdaj skregata ali pa bi skupaj z njim pljuvala čeznjo - nič od tega pa zdaj ne rabi. Če se super razume z ženo, potem pa bi sploh uničli kakršno koli virtualno flirtanje. ne moreš punci, ki te ima rada in jo razumeš in si z njo zelo čustveno povezan, razlagat kako globoko imaš rad ženo... Eno drugo uniči...

Mislim pa, da ni nujno, da delaš probleme ženi s tem, ko čvekaš z njim. lahko njej to čisto paše, ker je ona preutrujena za to, on pa to rabi in pač dobi drugje. Lahko pa bosta kdaj prišla dlje od tega in mu boš dejansk olahko dala kak dober nasvet, kako rešit krizo, če je njegov zakon v krizi, seveda. Sicer pa: če četa, ko bi moral pomagat ženi ali se ukvarjat z otroki, potem dela probleme on, ne pa neka virtualna oseba na drugem koncu sveta...
Če četata ponoči, potem pa verjetno dvojčici že spita.

100 ljudi, 100 čudi... Jaz nimam pojma o FB, ampak nekaterim je pa to zelo všeč in v tem uživajo. jaz pa rada šivam, pa kaj potem, če se to drugim ne ljubi... Vsak si najde nekaj, kar mu je fino, zakaj bi jih zato obsojala?

ej, ronja, samo ena opazka; še nisem srečala nikogar s tolikšno stopnjo čustvenega kvocienta kakor ga imaš ti. Ko te berem zmeraj ugibam kaj si po poklicu? Imaš super sposobnost vživljanja v čustva drugih ljudi...V glavnem; fajn te je brat...user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.4.2009 21:57:49   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pa kje imajo te RR-ovke čas za vse te nasvete...user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.4.2009 16:25:15   
arabela*

Morda pa žena še raje vidi, da ima mir user posted image user posted image user posted image user posted image

tu pa se strinjam...
če bi jima bilo lepo..on sigurno ne bi na netu zgubljal časa..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Nur)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.4.2009 10:43:34   
ronja

če bi jima bilo lepo..on sigurno ne bi na netu zgubljal časa..

hehe, ampak saj to vsi tu gor delamouser posted image . Včasih pač paše dat možgančke na pašo...user posted image Res pa je, da jaz navadno izklopim računalo, ko pride lubi domov in da ga navadno prižgem zato, da sva "na vezi" prek gja, če je pač kaj takega ali pa čisto tako, da lepše mine dan... No, danes pa sta oči in tastarejša šla na vikend k babici, micena je pa še premala, da bi bila cel dan na vetru in sva ostali doma, pa zdaj spančka, da lahko jaz v miru pojem zajtrkuser posted image . Ampak vseeno se mi zgodi, da kdaj zabluzim gor, tudi ko bi lahko kaj bolj pametnega počela...

tom taylor, hvalauser posted image . Po poklicu nisem "nič pametnega kar se tiče odnosov", čisto naravoslovje, biologija. No, mogoče mi je pa zato lažje: v naravi je redko kdaj nekaj absolutno prav in drugo narobe, vsako je prav iz svojega vidika... In nimaš pojma, kako fajn se mi zdi, ko Ronja vsakič polupčka volka v pravljici o 7 kozličkihuser posted image . Babi, ki ji je to knjigico kupila, je najprej malo čudno gledala, potem se je pa sprijaznila, revež je bil pač lačenuser posted image ... Saj kasneje verjetno ne bo tako, ampak meni je pomagalo to, da so mi včasih povedali pravljico tudi iz drugega kota.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.4.2009 11:26:53   
benika
Jaz tudi nimam navade govorit o možu kar koli pa sva v čisto OK odnosu. Kaj bi se pa kogarkoli sploh tikalo? O otrocih se pa hvalim ja, zakaj pa ne.

Enako.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?