|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
18.5.2009 8:18:16   
Teni_
Dobrodošla, karolina*. user posted image
Maja08 in grahek 85 srečno danesuser posted image .

Od Tiste pa jaz vidim sporočila preko mozille, preko explorerja pa ne.

Boka, jaz sem tudi zjutraj zgodna. Danes ob 5:15. Ko em se pa morala ob taki uri zbujat, bi pa ubijala še za kako urco spanja.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.5.2009 8:23:30   
Boka
Aha Teni, potem bo pa to to-jaz imam samo mozilo.

A ni to hecno, pomoje mene prej pred 8 nisi sploh uspel zbudit, zdej pa tkole user posted image

No boljš, da se res spokam, sem še kar v postelji user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.5.2009 8:25:22   
Teni_
Jaz sem prej čez vikende spala vsaj do 9, zdaj pa do 6. Ampak nič hudega, samo, da se user posted image  lepo godi, pa bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.5.2009 8:26:12   
karolina*
Hm tudi mojega sporočila, ki je sledilo sporčilu od Tiste ne vidim. In prav tako ne sporočila od Boke... Hm, kako bi se to dalo odpraviti, morda katera ve?

Sem se pa spomnila, da sem pozabila napisat glavno stvar  user posted image   PDP je po mojih izračunih 23.01.2010. Glede na to, pa da sem imela zelo neredne menstruacije, bom za točen datum povedala po pregledu.

lp

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.5.2009 8:28:28   
MAŠKA
Ojla,

Punce sem opazila, da nisem edina, ki ne vidi sporočil od TiSte. Jaz jih je že nekaj dni ne vidim in od njenega posta naprej na isti strani ne vidim nobenega posta večuser posted image . Pa sem pisala moderatorki, pa nobenega odgovora dobila. Je pa zanimivo, da če sem se pa odjavila, sem pa lahko brala vse.

Sicer pa pri meni nič posebnega, apetit mam pa takšen, da sem že pridelala +2 kguser posted image , enako kot v prvi nosečnosti.
Drugače pa že nestrpno čakam sredo, ko imam pregled, ker si res želim slišat kakšnih dobrih novičkuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.5.2009 8:30:34   
TiSta
Jutro punce in dobrodošla karolina*,

mal sem že pogledala, pa ne vem kaj naredit glede tega, da moja sporočila nekatere ne viditeuser posted image če imam katera kak predlog...

držim pesti za vse ki imate danes uz, da je le vse ok

Danes sem po dolgem času prespala celo noč, ponavadi se moj škrat še vedno zbuja vsaj 2krat na noč, ker bi čaj, tokrat sem mu pa že v prvo dala vodo in mu učitno to ni blo všeč pa je spal do jutrauser posted image

lep dan vsem skupaj in tiste ki ste v službi naj vam hitro mine!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.5.2009 8:34:04   
polho3006
Ojla punce!

Pa je spet nove teden pred nami. Midva z mojo pikico sva že v 8. tednu. Kar ne morem verjeti. Komaj čakam na 29. da grem na pregled.
Drugače pa moje šočutje...jutranje slabosti se začnejo tam nekje proti poldnevu in trajajo do večera. potem je pa vse o.k. Zoprno je ker mi ni nič za jesti. Solato sem imela tako ZELO rada, sedaj pa...samo da zavoham da je na mizi mi že začne dvigovati. Sploh ne vem kaj naj jem, ker...saj ne morem kar naprej jesti govejo juho in kislo mleko. Edino ti dve stvari so mi dobri in jih z veseljem pojem. Joški še kar bolijo, vendar sem ugotovila da ne bolijo ves dan konstantno enako. Včasih skoraj nič, drugič pa zelo.
Ena je napisala da ji je vroče pa jo zebe. Pri meni je bilo to od začetka. Postalo mi je tako vroče da GROZA, kot da bo prišlo do samovžiga. čez nekaj trenutkov pa...zaprite vrata, kje je moja jopa...sem se pa tresla od mraza. Sedaj je malo bolje. Navali vročine še občasno, zebe me pa ne več.
Utrujenost pa postaja vzporedna z slabostmi. Ko mi začne biti slabo, postajam utrujena in takrat je najbolje da grem v horizontalo malo zaspim in potem ležje funkcioniram dalje.

Nosečke lepo se imejte! Pazite nase in na svoje user posted image !!!

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 707
18.5.2009 8:46:13   
Žaži
Majao8 in grahek85, srečno na pregleduuser posted image .

Jaz tudi komaj čakam sredo in pregled, čeprav imam skoz en tak slab občutek, se ga sploh ne morem otrestiuser posted image .

Tulipa, a si ti slučajno iz Obale? Glede na to, da sta šla na sprehod ob morje?

Drugače nič posebnega, danes me je razkuril navsezgodaj serviser, ker po 14 dneh še vedno nima motorja za moj pralni stroj, čeprav je rekel da bo v roku 10 dniuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.5.2009 8:48:09   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta

mal sem že pogledala, pa ne vem kaj naredit glede tega, da moja sporočila nekatere ne viditeuser posted image če imam katera kak predlog...

Probaj izbrisat tickerje v opisu in jih še enkrat na novo naložit. Enkrat vem, da je bil problem v tem.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.5.2009 8:55:00   
MMMojca
Jaz sem tudi januarka, cc. 24.1.2010. Test sem naredila v soboto in je bila bolj bleda črtica, danes pa je bila že bolj vidna. Čestitke vsem, ki delijo enako srečo.

lp Mojca

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.5.2009 8:56:36   
pikica36
jutro punce! ni kaj, pridne ste bila čez vikenduser posted image sem rabila kaj nekaj časa da se vas prebrala.
novim nosečkam ISKRENE ČESTITKE!user posted image user posted image zdaj pa se nas je kar nabralo.
jaz imam ponovni UZ 26.5, upam da takrat končno vidim svojo pikico in da bo vse ok. jooj, se mi vlečejo tile dnevi. se mi zdi da se nikamor ne premikauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.5.2009 8:56:47   
Teni_
MMMojca, dobrodošla. user posted image user posted image user posted image Jaz sem imela v prvi nosečnosti rok 24.01., ampak leta 2003, no potem pa se je Teja odločila, da bo decembrka.user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.5.2009 9:31:25   
Teni_
TiSta, si popravila tickerje, ne? Ker zdaj gre normalno čitat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 713
18.5.2009 9:35:42   
MAŠKA

držim pesti za vse ki imate danes uz, da je le vse ok

Danes sem po dolgem času prespala celo noč, ponavadi se moj škrat še vedno zbuja vsaj 2krat na noč, ker bi čaj, tokrat sem mu pa že v prvo dala vodo in mu učitno to ni blo všeč pa je spal do jutrauser posted image

lep dan vsem skupaj in tiste ki ste v službi naj vam hitro mine!

TiSta spet te lahko beremuser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.5.2009 9:49:18   
MAŠKA
Žaži, jaz si že kar predstavljam kako se bom vsa tresla v sredo, kako mi bo srce razbijalo in kako bom opazovala zdravnico, da bom že kar iz mimike obraza ugotovila, če je vse OK ali ni.

V glavnem danes stiskamo pesti za majo08 in grahek85, da nam z lepimi novičkami vlijeta upanje in pogum!

Srečno punci!user posted image user posted image user posted image

Joj pikica36 verjamem kako grozno je tole čakanje, ampak 26. se bo pa sigurno že vse videlo. Jaz se zavedam, da se lahko tudi pri meni v sredo zgodi, da bo še prezgodaj, komaj 6 tednov bom dopolnila, in da me lahko da še za kakšen teden, dva na čakanje.user posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 18.5.2009 9:52:31 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 715
18.5.2009 10:07:54   
pikica36
 v sredo boš 5/6. pri meni se je takrat videla vrečka z rumenjakovim mehurčkom. lahko da se bo pri  te bi že kaj več, odvisno kako dolgi so ciklusi in kdaj si zanosila.

držim pestke zate da bo vse ok!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 716
18.5.2009 10:11:01   
Tretjinka
pozdravljene...

še jaz bi se vam pridružila user posted image
danes sem bila obdarjena s user posted image  user posted image

po mojih izračunih, je moj pdp 19.1.

ne upam pa se še preveč veselit, saj sem že imela slabo izkušnjo in posledično veliko razočaranje..tko, da...jaz se začnem bolj odkrito veselit 1x po 12 tednu user posted image

imam pa že 2 otročka user posted image

vse čestitke vsem user posted image !

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 717
18.5.2009 10:18:00   
miklarom
ja tudi pri meni je isto, da se ne vidi brati, res ne vem kaj je narobe. no zdejle se začudo dauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 718
18.5.2009 10:21:47   
miklarom
Tretjinka - no pa si me le ubogala in lulala na palčkouser posted image , tako je prav in iskrene čestitke tebi in vsem novim nosečkam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
18.5.2009 10:23:40   
miklarom
babe žabe, sej vem da nas je vse strah, ampak take grde misli hiter stran in misliti na vse najboljše in kako bomo januarja vse lepo cartale user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 720
18.5.2009 10:24:42   
Teni_
tretjinka, superuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 721
18.5.2009 10:40:23   
neon
user posted image  Pozdravljene vse in dobrodošle nove user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
Nekaj časa se ne priklopim, pa ste čvekice res napisale že 4 strani !!! Super ! user posted image user posted image
Vam moram povedat, da se počutim grozno !!! user posted image Danes sem bila na zavodu za zaposlovanje, ker imam neverjetno smolo - ne samo, da ne vemo še ali je vse OK ali ne, 15.5. mi je potekla zaposlitev in sem od danes prijavljena na zavodu. user posted image  Pa gre dobra porodniška user posted image  . Vse se podira, ampak me moj lubi bodri, da bova že kako.

En nasvet, prosim user posted image  V četrtek imam razgovor za službo - 1. razgovor. Kaj če pridem v ožji krog!? Bi ve povedale o nosečnosti ali bi počakale na pogodbo in potem povedale šefom?
Sploh ne vem kaj naj naredim.....

Drugače pa Boka in Grahek bravo user posted image na diplomi. Jaz imam tudi še čisto malo za napisat in oddat, pa se nikakor ne spravim nardit kar je potrebno.
Ampak bo že.....

Lep dan vsem, pa se kaj pišemo user posted image

Imamo se radi

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 722
18.5.2009 10:40:35   
tinncyka

zdaj jih pa vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 723
18.5.2009 10:45:44   
tinncyka
dobrodošle MMMojca in Tretjinka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
prosila bi še če mi še poveste ostale podatke za seznamček da vas lahko dodam!!user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
18.5.2009 10:46:52   
Teni_
neon, ne se sekirat. Meni je tudi potekla pogodba  30.04. in sem zdaj tudi na zavodu. Glede user posted image , pa boš videla, da bo vse ok.

Glede službe, pa ne vem. Oz. ne vem kako je potem na zdravniškem pregledu.

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.