|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
17.5.2009 12:49:23   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Teni RR - sem komaj zdaj videla, da imava rok isti dan user posted image mene pa prsi ne bolijo nekaj fejst, malo pač.
Ja verjetno me res kaj prej ne bo naročil kot v sredini junija, tako, da bom mogla še kar malo počakat. Grema pa z lubijem 11.6. na morje, tako, da upam, da bom vsaj pred morjem imela pregled user posted image kaj ti si imela prvi dan zadnje user posted image 16.4.?

Včeraj sem našla eno stran na internetu, ko mi je točno napisalo koliko tednov in koliko dni sem noseča, danes pa tega ne najdem več user posted image mogoče katera ve, na kateri strani se lahko to izračuna?

Ja, 16.4. sem imela zadnjo user posted image  (sva bli skupaj na user posted image  pričakujemo maja, ampak sem bila tam pod nickom anneriuser posted image .

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.5.2009 12:59:20   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Bravo tančiruser posted image

majčyca, mene je na trenutke tudi strah, probam biti pa optimistična. Čeprav zaenkrat še ne dojamem, da sem resuser posted image Bo treba na konkreten bauh in brcike počakat user posted image

Zdaj pa kosilo, mmmmnjami user posted image

Dober tek! Jaz sem se tudi pravkar najedla user posted image
Jaz tudi poskušam bit čimbolj optimistična. Se mi zdi, da se mi razpoloženje kar spreminja včasih iz minute v minuto user posted image zdaj komaj čakam, da grem jutri zjutraj do ginekologa, da dobim datum za 1. pregled user posted image

Teni RR - aha, to pa nisek vedela, da si ti anneri user posted image glavno da zdaj vem user posted image tudi jaz sem imela 16.4. zadnjo user posted image , zdaj pa se že skupaj veselimo naših malih pikic user posted image user posted image   se mi zdi, da sem iz minute v minuto bolj navdušena, ampak še vedno nisem točno dojela kaj se sploh dogaja user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.5.2009 13:05:54   
Teni_
Ja, sem nameravala bit pod tistim nickom, dokler ne poveva, pa sem si premislila.

Mene tudi mantra razmišljanje o tem, ali bo vse ok. Ampak itak, da bo. Mora bit.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.5.2009 13:10:51   
grahek85

Ah odziv mojega, me je poklical in sva bila oba kar tiho user posted image Naju je šokiralo veš, ker nisva načrtovala, ona pa je zase prepričan, da jako dobro 'pazi' user posted image

Ha hauser posted image Ta me je pa res nasmejala! Sej ponavadi je kr zmeraj tako, da so prepričani...
Drugače pa lep pozdrav, srečke user posted image ! Upam, da se mate bolje kot jaz, ker sem že cel dan za računalnikom in zaključujem svojo diplomskouser posted image Jo mam že vrh glave in mi gre vse v zvezi z njo že bajno na živce. Komaj čakam, da se je rešim!!! Pa tako lep dan je zunaj....

Imam pa vprašanje. Kako kaj vaša koža? Jaz sem tako mozoljasta! Niti konec OŠ ni bilo tako hudo. Zadnjič sva z bratom (je star 16 let in ma kar precejšnje težave s kožo) našla neke slike, na katerih sem jaz iz 7. razreda. Pa sem mu rekla, da grozno, da imam zdaj več mozoljev kot takrat, on pa mi je zgroženo odgovoril, da kak bo potem šeli on, ko bo star 23 let, ko ma že zdaj ful težaveuser posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
17.5.2009 13:17:58   
tuliipa
jaz sem imela zadnje leto, kar težave s kožo - pred user posted image se mi jih je tudi po 10 narisalo gor...
zdaj se mi je kar malček sčistila.. pred napovedano user posted image v maju sploh nisem imela mozoljčka, zdaj pa sta se spet ena dva prikazala... ampak se mi je pa kar uničila v zadnjem letu...

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.5.2009 13:21:36   
blueeyes*
Hello žabe babe user posted image

Ma ve ste prave čvekeuser posted image  Jaz vam niti ne morm sledit prav.
Ravno sem Vala dala spat, zgleda da bo zboleluser posted image  Je jamral,da ga uhica boli in grlo.. Tko,da zdaj samo čakam da še vročino dobiuser posted image  Vidim,da je včasih boljše,da ne gre v vrtec kot pa da je vsak mesec bolan user posted image

Občutljiva sm tut jazuser posted image  Že,če me samo narobe pogledaš se lahko zjočemuser posted image  In vse kar je v stanovanju me motiuser posted image  Sam neki prah brišem in prestavljam stvari iz ene police na drugo in gledam kje bolj pašeuser posted image Pa imamo že 3leta vse na enem mestuuser posted image

majčyca bravouser posted image user posted image  To pa je lepo slišat!Probaj pa razmišljat čimbolj pozitivno in najboljše,da ne bereš zgodb o SS. Ti vrjemi v svojo pikico in bo vse vredu.
S kožo pa še zaenkrat nimam težav.(trkam) Pri Valu sem nekje od 10. pa do 15.tedna bila kot največja pubertetnica user posted image  No pol pa se je tudi to uredilo.

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.5.2009 13:26:58   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: blueeyes*
majčyca bravouser posted image user posted image  To pa je lepo slišat!Probaj pa razmišljat čimbolj pozitivno in najboljše,da ne bereš zgodb o SS. Ti vrjemi v svojo pikico in bo vse vredu.
S kožo pa še zaenkrat nimam težav.(trkam) Pri Valu sem nekje od 10. pa do 15.tedna bila kot največja pubertetnica user posted image  No pol pa se je tudi to uredilo.

Se bom potrudila da bom razmišljala samo pozitivno in mislim, da sploh več ne bom brala teh žalostnih zgodb, ker me samo poterejo user posted image Jaz pa vem, da bo z mojo pikico vse ok in da bom jo videla čez 8 mesecev user posted image

S kožo pa tudi jaz zaenkrat nimam nekih težav, nobeni mozoljčki se mi ne pojavljajo - upam, da tako tudi ostane user posted image

< Sporočilo je popravil majčyca -- 17.5.2009 13:29:30 >

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.5.2009 13:30:53   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ja, sem nameravala bit pod tistim nickom, dokler ne poveva, pa sem si premislila.

Mene tudi mantra razmišljanje o tem, ali bo vse ok. Ampak itak, da bo. Mora bit.

Tudi jaz mislim, da mora bit vse ok user posted image user posted image user posted image

Mene ima, da bi kar vsemu svetu povedala, da smo noseči, ampak to morava z lubijem nardit skupaj user posted image zdaj pa res komaj čakam, da pride domov, pa čeprav je 2 dni nazaj komaj šel v Nemčijo user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.5.2009 13:33:32   
blueeyes*
Tudi jaz mislim, da mora bit vse ok user posted image user posted image user posted image

Mene ima, da bi kar vsemu svetu povedala, da smo noseči, ampak to morava z lubijem nardit skupaj user posted image zdaj pa res komaj čakam, da pride domov, pa čeprav je 2 dni nazaj komaj šel v Nemčijo user posted image

Super,da si pozitivna user posted image user posted image
Midva sva že povedala moji in njegovi družini.user posted image Nisem mogla bit tihouser posted image In so oboji ful dobro sprejeli novico,celo tašča se je ponudila za varstvo Vala,če bom kdaj potrebovalauser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.5.2009 13:47:06   
Teni_
Pri meni vedo 3 prijateljice, njegovi in moji. Ostali bodo izvedeli, ko se bo videlo, oz., ko bodo sami videli.user posted image

Drugače pa so se meni tudi pojavili mozolji. Sicer ne veliko, ampak zdaj jih en čas nisem imela, zdaj pa spet.

Neposredna povezava do sporočila: 660
17.5.2009 14:02:59   
majčyca
Jaz sem malo prej povedala samo moji mami, ker imava res dober odnos in nisem mogla bit tiho pred njo user posted image mi je rekla, da me je zadnje dni že kar nekam opazovala, da sem bila cel čas lačna, ker drugače bolj malo jem user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.5.2009 14:15:07   
Boka
Grahek, ti tudi? Jaz tudi zaključujem diplomo pa se mi tut več ne da. Že neštetokrat sem mogla popravljat. Jutri spet nesem na faks, in upam, da ne bo treba več user posted image a tvoj bratec bo tudi noseč user posted image

Majčyca, tudi jaz bom jutri klicala za pregleduser posted image

Mozoljčov jaz še nimam (trkam) sem pa imela v puberteti grozne probleme z njimi.

Blueeyes naj se sinek kmalu pozdravi!

Jaz sem povedala samo svoji mami, pa seveda moj fant ve. Drugim si pa kar ne upam povedat, pomoje bom samo pritrdila, ko bo kdo vprašal, ko se bo že poznalo. Ko pa en zve, se pa s svetlobno hitrostjo razširi.

1+1=5 :)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.5.2009 14:24:12   
Žaži

In vse kar je v stanovanju me motiuser posted image  Sam neki prah brišem in prestavljam stvari iz ene police na drugo in gledam kje bolj pašeuser posted image Pa imamo že 3leta vse na enem mestuuser posted image

A že gnezdišuser posted image . Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image . Možu težim da mora narediti ograjo na terasi in balkonu (že zaradi tamalega), da bomo letos nujno menjali tla za laminat po celem stanovanju, pa klimo da menjamo ker je ta samo na hlajenje...............Kar nekaj nouser posted image . Se bom tokrat zgleda bolj z nabavo teh stvari ubadala, ker ostalo otroško opremo pa tako še imamo in to še vse v uporabi, tako da bo bratec dobil novo veliko posteljo, kinderpet pa user posted image in moral se bo sprijazniti, da bo voziček moral odstopitiuser posted image .

Uh, sem pa kar vesela da imamo to vse že doma, da ni treba na novo kupovati, ker gre olala denarjauser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 663
17.5.2009 14:38:53   
Teni_
Mi smo še tudi vse imeli, ampak bo nekaj treba na novo nabavit.

Voziček, stajico in stolček za hranjenje bo treba kupit, ostalo je, edino, če bo fantek, bo treba nabavit nekaj oblačil, ker so večinoma bolj punčkasta.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.5.2009 14:58:26   
Žaži
Pri nas ima pa fantek rdeč voziček, pa vedela sva da bo fantekuser posted image . No, če je punčka ratala, potem bomo nova oblačila potrebovali, ampak to je tako bolj sproti, pa verjetno bom spet veliko dobila od kakih prijateljic ali sorodnic na posojouser posted image . Sinova oblačila bom pa v tem primeru poslikala in za simbolično ceno prodala, ker ima res ogromno, brez pretiravanja je imel oblečenega samo polovico, ker sem toliko dobila za celo prvo leto in pač od tega kupila kaj za punčkouser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.5.2009 15:05:35   
blueeyes*
Jaz pa sem vse dala vstran user posted image  Nekaj oblačil sem prodala ostalo pa sem dala kolegicam ali pa komu v družini. In pol so oni še to vse naprej dali..
Posteljico pa previjalno mizo mi bo tast narediluser posted image user posted image Pridem dosti ceneje skozi kot pa da kupujem.
Voziček pa oblačila bomo mislim,da kar vse novo kupili.user posted image
Edino kar imam so ene nosečniške hlače in eno krilouser posted image user posted image  To pa sem zelo vesela,da sem obdržala

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.5.2009 15:28:21   
sassy0
Zdravo sonosečke,

vidim, da ste kar pridne čveke user posted image . Sama se bom žal bolj poredko sedaj oglašala, ker imam za rač čas samo za vikend. Za enkrat se še kar drživa, čeprav imam še vedno izcedke, ki kar ne ponehajo. En dan je že ok, potem se pa spet malo ulije, pa spet izcedki par dni. Samo sem kar optimistična, sploh, ker imam še vedno vse znake, špikanje, boleče prsi, pa najbolj neugodno stvar-slabosti. Samo, da pri meni niso ravno jutranje ampak kar celodnevne ali pa potem  večerne. Moram zdržat še cca 3 tedne, pa bi moglo bit ok. Vsaj pri prvem je bilo tako.

Kožo imam za enkrat še ok, upam da tako ostane user posted image . Mi pa ful paše jest kislo. Pri prvem mi je pa ful pasalo sladko, tako, da upam, da to pomeni, da bo punčka user posted image . Res bi bila vesela, če bi dobila še eno princesko. Ker se mi zdi, da je najlepše, če je parček. Pa, da ne boste narobe razumele, da fantka pa ne bi marali user posted image . Na koncu je tako važno samo, da je zdravo, pa karkoli že je.

Stvari imamo hvala bogu še vse, tako, da nekih velikih nakupov ne bo. Samo to kar mam sposojenega, če bojo rabili nazaj. Pa če bo punčka, malo oblekic, čeprav te začete bom kar od malega ponucala, potem tam od 6m naprej, bomo pa že mogli kaj nabavit. Pa še to, ker bosta čisto kontra. Prvi je bil poletni, ta bo zimski. Tako, da potem ne pride ravno vse v poštev. Razen, če bo drugi bolj majhen, pa bo lahko pri 6m nosil to kar je prvi pri 3eh, ker je bil itak velik za 6m. Samo se mi zdi, da ne znamo delat majhnih otrok user posted image

Uživajte, pa božajte bušije.

Papa

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 667
17.5.2009 18:02:10   
grahek85

Grahek, ti tudi? Jaz tudi zaključujem diplomo pa se mi tut več ne da. Že neštetokrat sem mogla popravljat. Jutri spet nesem na faks, in upam, da ne bo treba več user posted image a tvoj bratec bo tudi noseč user posted image

Ah jaz jo nič ne popravljam, ker jo mentor sploh še ni videl. Mu je precej vseeno, kaj in kako počnem, kar je meni res fino. Sem slišala že preveč zgodbic, kako so mentorji zagrenili življenje svojim diplomantom preko vseh mej norale, tako da sem si namenoma izbrala tega mentorja. Upam samo, da me odločitev ne bo tepla po glavi septembra, ko imam še zagovor pred komisijouser posted image
Ha ha, sej takrat sem rekla bratecu, da on niti nima pogojev, da bi se mu stanje tako nenadoma in tako očitno poslabšalo pri 23ih, pa me je samo debelo pogledal. Mu nisem še nič povedala, da bo stric, bom raje počakala vsaj do prvega pregleda. Sej potem mu bo pa menda jasnouser posted image

Občutljiva sm tut jaz  Že,če me samo narobe pogledaš se lahko zjočem 

Meni gre pa čisto vse na živce. Tolerance imam 0. Zdaj za vikend je malo boljše, med tednom je bilo pa res hudo. Sem dragemu zadnjič, ko je prišel domov, kar takoj rekla da mi je žal ampak da mi gre blazno na jetra in da naj me malo pusti samo. Pa je samo čudno pogledal in odpeketal v dnevno. Sej potem je bilo čez 5 min že OK, sam tisti trenutek bi ga pa kr nadrla, pa za čisto brezveze.

Drugače pa ja - pozitivne misli! Se mi zdi, da sem jaz že čisto šumasta od branja tem na sosednjem forumu Spontani splav, mam že polno idej, strahov in preganjavic. Pa skos sam študiram, kok mi je slabo in se šlatam po prsih, če me še bolijouser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.5.2009 18:25:51   
majčyca
Nas pa čaka nakup vsega, ker bo to najin prvi user posted image . Če bo fantek, bo dobil na posojo tudi kaj za oblečt od moje sestre in od sestrične, ki imata obe fantke, če pa bo punčka, pa bomo morali večino kar kupit, ker zadnja leta v naši družini prevladujejo fantki user posted image tako, da mogoče pa bomo mi malo popravili povprečje user posted image
Jaz sem tak tip človeka, da se že zdaj kar veselim, da bom lahko kupovala in potem prala vse te majhne stvari user posted image

Punce, tiste ki ste že bile noseče - v katerem mesecu ste si morale začet kupovat nosečniška oblačila?

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Drugače pa ja - pozitivne misli! Se mi zdi, da sem jaz že čisto šumasta od branja tem na sosednjem forumu Spontani splav, mam že polno idej, strahov in preganjavic. Pa skos sam študiram, kok mi je slabo in se šlatam po prsih, če me še bolijo

Jaz sem se odločila, da sploh več ne bom prebirala tistega foruma, ker sem potem samo žalostna in imam negativne misli, to pa ni dobro ne za mene in ne za user posted image . Drugače pa jaz tudi skoz preverjam, če me prsi bolijo user posted image sem šla malo prej po stopnicah in ni bila nič kaj prijetna ta bolečina v prsih user posted image
Drugače pa imam jaz tudi slabosti kar čez cel dan. Zdaj sem se peljala z avtom in mi ni bilo nič dobro user posted image pa take čudne trenutke imam, da mi je zdaj recimo vroče, čez 5 minut pa me zebe user posted image pa ful sem napeta v trebuhu...

Še eno vprašanje imam - ste vse že v svojem stanovanju ali svoji hiši ali še katera trenutno dela na tem?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.5.2009 18:31:57   
Teni_
1. sem nosečniška oblačila nabala bolj pozno, ker prej ni bilo potrebe-se ne spomim točno kdaj.

2. sem jih takoj na začetku(drugič po navadi trebušček prej zraste in je tudi večji - vsaj pri meni je bilo tako) in so mi že bile hlače na začetku v pasu na ozko.

Zdaj je enako. Hlače so mi v pasu ozke. Sicer bi si lahko kupila št. večje, ampak se mi zdi brezveze, ker bi dala za njih enako kot, da kupim nosečniške. tako, da jih bom nekje po pregledu nabavila.

Mi smo v svojem stanovanju, oz. imamo kredit za njega, tako, da enkrat bo čisto naše, čeprav imamo v planu nekje v roku 5 let kakšno hiško.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.5.2009 18:32:51   
Teni_
Drugače pa mene tudi najprej zebe, pol me oblije, pa me spet zebe....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.5.2009 18:46:02   
majčyca
Meni se zdi, da mi sploh ne odgovarja imet nekih hlač oblečenih, ki so mi bile prej recimo čisto prav, zdaj pa se mi zdi, da me prav tiščijo na trebuh in čutim pravo olajšanje, ko jih slečem  user posted image Jaz mislim, da bom tudi z oblačili počakala do prvega pregleda, potem pa bom verjetno kar nekaj kupila, do takrat pa bom nosila hlače, katere me pač ne vežejo v pasu.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.5.2009 19:37:03   
Žaži
V prvi nosečnosti sem hlače menjala nekje pri 3 mesecih, se pa res ne spomnim točno. En čas sem nosila bolj udobne hlače, preden sem prešaltala prav na nosečniške. Sedaj se mi pa prej pozna da mi je pas ozek, ampak za pričakovati pri drugi nosečnosti.
Na srečo sem si od prejšnje nosečnosti vse shranila, tako da bom sedaj za poletje imela dovolj, za pozimi bo pa potrebno kaj nakupiti. Edino nosečniške spodnjice moram kje dobiti da niso drage, prvič sem imela takšne, ki pridejo pod trebuh in so bile zanič, sem jih potem vse stran vrgla.

Smo na svojem v hiši.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.5.2009 19:42:22   
blueeyes*
Jaz sem si prve nosečniške hlače kupila takoj po NSuser posted image Ko sem izvedela rezultat sem takoj letela v trgovino in jih kupilauser posted image
Zdaj sem dosti bolj napihnjena kot v prvo in me navadne hlače že tudi tiščijo. Zato nosim samo trenerke.V njih se pa prav super počutim.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.5.2009 19:43:23   
blueeyes*
Še eno vprašanje imam - ste vse že v svojem stanovanju ali svoji hiši ali še katera trenutno dela na tem?

Mi smo v svoji hišiuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.