sassy0
|
Zdravo sonosečke, vidim, da ste kar pridne čveke . Sama se bom žal bolj poredko sedaj oglašala, ker imam za rač čas samo za vikend. Za enkrat se še kar drživa, čeprav imam še vedno izcedke, ki kar ne ponehajo. En dan je že ok, potem se pa spet malo ulije, pa spet izcedki par dni. Samo sem kar optimistična, sploh, ker imam še vedno vse znake, špikanje, boleče prsi, pa najbolj neugodno stvar-slabosti. Samo, da pri meni niso ravno jutranje ampak kar celodnevne ali pa potem večerne. Moram zdržat še cca 3 tedne, pa bi moglo bit ok. Vsaj pri prvem je bilo tako. Kožo imam za enkrat še ok, upam da tako ostane . Mi pa ful paše jest kislo. Pri prvem mi je pa ful pasalo sladko, tako, da upam, da to pomeni, da bo punčka . Res bi bila vesela, če bi dobila še eno princesko. Ker se mi zdi, da je najlepše, če je parček. Pa, da ne boste narobe razumele, da fantka pa ne bi marali . Na koncu je tako važno samo, da je zdravo, pa karkoli že je. Stvari imamo hvala bogu še vse, tako, da nekih velikih nakupov ne bo. Samo to kar mam sposojenega, če bojo rabili nazaj. Pa če bo punčka, malo oblekic, čeprav te začete bom kar od malega ponucala, potem tam od 6m naprej, bomo pa že mogli kaj nabavit. Pa še to, ker bosta čisto kontra. Prvi je bil poletni, ta bo zimski. Tako, da potem ne pride ravno vse v poštev. Razen, če bo drugi bolj majhen, pa bo lahko pri 6m nosil to kar je prvi pri 3eh, ker je bil itak velik za 6m. Samo se mi zdi, da ne znamo delat majhnih otrok Uživajte, pa božajte bušije. Papa