grahek85
|
Zdravo so !! Ste prave čveke ! Najprej lep pozdrav Anna86, Karolina*, MMMojca in Tretjinka!! majčyca - mi2 sva najemnika v Lj, sva sama v enosobnem stanovanju, ki sva ga ravnokar opremila z robo iz Ikee, tako da je pravo lušno gnezdece Drugače je pa tudi meni malo hladno in malo vroče, s tem da mi v drugem primeru še srce nabija za umret. Mam občutek, ko da me bo infarkt, pulz pa tudi skoraj 100. No, če mi ni vroče pa cca 90 ponovem. Tenni - a veš, da se je meni tudi zagabila kava? Pa sem jo imela res neskončno rada, je padlo včasih po 5 šalc na dan, sam sem morala zmanjšat. Mi je bila eden izmed najlepših užitkov, zdaj mi pa sploh ne paše. Podobno je pa tudi s črno čokolado. Jo pogrešam, sam se mi pa upira neon - glede razgovora: za kako službo pa gre? Če je za določen čas, npr. pogodba za pol leta in če ni neko hudo fizično delo, npr. zlaganje škatelj v trgovini, morda niti ni treba povedati. Čeprav je pa res, da se ti zna maščevati, je fino meti čiste račune z delodajalcem. Je pa res da si kar zmanjšaš možnosti za zaposlitev, če poveš. To sicer ni zakonito, sam kaj njih briga, praksa je drugo Boka - Žaži ti je res super napisala. Mogoče bi dodala to, da se po pomoč lahko obrneš na Društvo študentskih družin v ŠOU v Lj, so res prima. Glede štipendije - jaz imam tudi Zoisa in ni variante, da ga podaljšaš Tudi če ga (npr. da se vpišeš na neuniverzitetni program - pazi, zois je za vsak letnik določene stopnje izobraževanja, nikjer ne piše da samo višje), ga moraš vračati, če ne zaključiš programa. Lahko ti povem, kako bom jaz naredila. Jeseni bom vpisala zaporedni študij, s čimer obdržim status in v mojem primeru še družinsko pokojnino. Za status se lahko vpišeš tudi na kak višješolski program, ker to je pod ministerstvom za šolstvo in šport in ti prav tako pripadata 2 vpisa, neglede na to, kaj delaš na UNI ravni. Status, ki ga nosi tak vpis, je pa isti. No, zdaj pa še povem, kako je bilo na pregledu Živčna sem bila za umret, res. Sem bla še na tešče (pa ne bi rabila ), amapk sploh nisem čutila, ker sem bila tako živčna. Sem imela samo UZ. Takoj se je videla vrečka z rumenjakovim mehurčkom, potem pa se je začelo na ekranu še nekaj svetlikati in poskakovati. Moja žabica mi je mahala s svojim srčkom Punce, ne morete si misliti, kako dober občutek je bil! Sem kr malo jokala od sreče, res. Prvič sem videla življenje, ki raste v meni. In je še kako živo! Super je bilo. Gin. je rekla, da sem kar fino zračunala starost, ker če bi mela cikle na 28 dni bi bila po ZM že konec 8. tedna, tako sem pa res nekje v prvi polovici sedmega tedna. Sem dobila slikico in jo mam zdaj na hladilniku pripeto z magnetkom Komaj čakam, da pride moj iz službe in jo še on vidi. Je tudi on ful vesel in komaj čaka, da pride domov. No ja, sam imam tudi slabo novico - gin. je rekla, da raje nič do naslednjega pregleda, ki je čez 2 tedna, da se vse lepo prime in ulaufa. Boma boga jooooj. Nikoli še nisva mela take pavze, naju bo razneslo. Pa še to, za konec - meni so hlače še vse čisto prav v pasu. Težave mam na drugih frontah Vse hlače imam take, kot se zdaj pač nosijo, spodaj malo ožje. Ne na korenček ampak raven kroj. No, noge mi že tako precej zatekajo, zdaj je pa še huje (kaj šeli bo, me je res strah) in so mi hlače ozke pod kolenom. Groza. LP