|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
29.6.2009 16:10:46   
Kika99
Jaz se počutim danes nekam slabo, v bistvu bolj ležim. V maternici me tok špika, user posted image  raste in raste.

Zanima me ali še spite direktno na trebuhu ali že merkate da ne? Jaz ne spim na trebuhu vse od SS ker se ful bojim.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.6.2009 16:13:47   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Grahek85 a si že imela ns?

Nop, moj dragec je glih iz službe, se je danes zmenil, da ga prej izpustijo. Ga počakam, da se stušira, pičiva jest in potem malo čez 18h sva v Dravljah.

Ful sem živčnauser posted image user posted image Ma se mi zdi, da vsa oba.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 29.6.2009 16:16:44 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.6.2009 16:16:15   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Jaz se počutim danes nekam slabo, v bistvu bolj ležim. V maternici me tok špika, user posted image  raste in raste.

Zanima me ali še spite direktno na trebuhu ali že merkate da ne? Jaz ne spim na trebuhu vse od SS ker se ful bojim.

Mene tudi špika. Verjetno malo tudi od živcev, malo pa tudi od raztezanja. Jaz včasih še spim na trebuhu, če me joškice ne bolijo preveč. Samo mi več ni udobno, tako da počasi prenehujem. Sem pa začela spati na hrbtu, kar pa včasih nisem nikoli. Pa se kr sama od sebe prevalim sredi noči. Zanimivo. 

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.6.2009 16:19:49   
majčyca
Lep dan punce!

Jaz sem se komaj zdaj uspela malo oglasit, še ni bilo časa danes. Vsem, ki imate oz. ste imele preglede danes, upam, da ste vse uspešno opravile in javite nam kako je bilo. Jaz sem tudi že kar malo živčna zaradi četrtka, ko imam pregled. Mi je G na prejšnjem pregledu rekel, da če bo user posted image dovolj velik, da bi kar naredila NS, bom pa v četrtek točno dopolnjenih 11T in se bojim, da še ne bo dovolj velik. Potem pa gre G na dopust in bom morala it verjetno drugam na NS user posted image Je že imela katera NS ob komaj dopolnjenem 11T? Upam, da bo vse ok, ker imam takoj po pregledu namen fajn izkoristit vikend na morju in upam, da bom šla na morje z nasmeškom na obrazu...
Pri nas je danes tudi tako čudno vreme, malo dežuje, malo sonček sije, potem spet dežuje user posted image

Punce, kaj boste folno kislino jemale celo nosečnost?

Nič, grem zdaj obesit perilo, ki me že oprano čaka v pralnem stroju, pa se še kasneje oglasim...

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.6.2009 16:20:57   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Jaz včasih še spim na trebuhu, če me joškice ne bolijo preveč. Samo mi več ni udobno, tako da počasi prenehujem. Sem pa začela spati na hrbtu, kar pa včasih nisem nikoli. Pa se kr sama od sebe prevalim sredi noči. Zanimivo. 

Se lahko samo podpišem pod to, pri meni se dogaja čisto enako user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.6.2009 16:36:14   
nincrli
Ja grahek85 verjamem, da si živčna, jaz sem bila fuuul. malo še pa bo mimo in upam, da z dobrimi rezultati!

Jaz se počutim danes nekam slabo, v bistvu bolj ležim. V maternici me tok špika,  raste in raste.

Mene tudi večkrat špika, ko se razteza. A to traja celo nosečnost al kako?

Drugače pa nikoli nisem spala na trebuhu, v user posted image pa itak ne bi. Spim na boku pa na hrbtu mi paše sam tist tud ne priporočajo oz. Pušenjak pravi, da se sama obrneš, če je kaj narobe... Ma ne vem jaz sem raje večinoma na boku.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.6.2009 17:46:28   
Boka
dan,

dans je pa tako vroče, bom mogla zgleda klimo zalaufat.

Maycica, meni je G rekla, da naj preneham jemati folno po 12 tednu. Glede pregleda pa mislim, da bi lahko izmeril ns, saj boš tako rekoč na pragu 12 tedna, ns se pa lahko izmeri že v 11. tednu, se pravi, ko si noseča 10t in x d. upam, da se bo dobro videlo user posted image

Jaz spim na boku, mi noben drug položaj ne ustreza. Joške me še fejt olijo in tako trebuh odpade, na hrbtu pa nisem nikoli mogla spat.

1+1=5 :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.6.2009 18:15:27   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Mene tudi večkrat špika, ko se razteza. A to traja celo nosečnost al kako?

hm, pomoje da ja, ker če tako pogledaš user posted image  raste celo nosečnost. Mene zdaj to raztezanje bolj boli kot v začetnih tednih.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.6.2009 19:28:55   
nincrli
Ja saj mene tudi skos nekaj boli, kak dan bolj, kak dan manj ali pa sploh ne... hja že spada zraven user posted image
Joj to vreme je pa zdaj na večer lepo user posted image mu dogaja letos ja.

http://24ur.com/novice/slovenija/novorojencki-podrli-rekord.html
Naši user posted image bojo pa imeli zadost družbe user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.6.2009 19:41:14   
marijaa
Jaz na trebuhu ne morem ležat že kake 3 tedne. Najraje na boku. Pa mene nič zaenkrat še ne špika, slabosti imam še zmeraj, pa glavoboli so se mi začeli pojavljati. A ve imate črto od popka navzdol? Jaz jo imam in zelo, zelo izrazito, mnogo bolj kot v prvi nosečnosti.
Danes sem prodala Peg peregotov športni voziček od Patrika. Bom za dvojčke kupila dvojnega. So pa ful dragi kolikor sem gledala, hočem z velikimi kolesi, da ga bom lahko vozila tudi po travi in makadamu.
Zdaj grem pa Patrika stuširat in spravit spat.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.6.2009 20:09:45   
tinncyka
ojla! jaz imam pa eno prošnjo mi lahko katera pove naslov od dr.Strahove v Domžalah... ker mi ne odpra njene strani pa bi rabila pot koko priti do nje.
upam da me razumete kaj mislim.
hvala za odgovor

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.6.2009 20:18:43   
nincrli
Jaz nimam kake črteuser posted image

Ti pa verjamem, da so dragi dvojni vozički, že za enega so... Jaz tudi hočem večja kolesa, so mi že prvo kot prvo bolj všeč pa še povsod jih lahko bolj voziš.
Mi2 grema enkrat v avstrijo v uno velko otroško trgovino(toys neki, mi je šlo ime iz glave... ne vem, če ne dobivam nove znake -zmedenost pa pozabljivost user posted image )

Optimism always works!!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.6.2009 20:26:31   
grahek85
Oj babe! Sem nazaj iz NS (no ja sva bla še v trgovini). Super je blouser posted image user posted image  Ful smo bli živahni, je skos neki skakal. Za Downa mamo tveganje 1:6992, kar je super, še manj kot je povprečje za mojo starost. Nuhalna je bla drugač 1,6user posted image   Super super superuser posted image  Mava pa baje fantka, juhuuser posted image  

Bom pripela še slikico, če mi rata.
user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.6.2009 20:35:32   
nincrli
Grahek85 čestitkeuser posted image user posted image

Waw pa še spol veš, mene vedno bolj firbec matra kaj bo. Kolk pa je velik?
Naš je bil 7cm

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.6.2009 20:36:24   
Boka
Grahek user posted image user posted image kako lep dojenček user posted image kar ne morem se nagledat te tvoje slikice user posted image

Tinncyka, tole sem našla na netu na njeni strani:
Naš naslov je:
Slamnikarska 3a, 1230 Domžale
(Objekt Krizant)Predlagamo, da parkirate pred trgovskim centrom Mercator, saj je Objekt Krizant (4 novi stanovanjski bloki ) v neposredni bližini. Poiščite nas v srednjem, oranžnem bloku v pritličju. Seveda lahko poiščete parkirno mesto tudi v neposredni bližini. Dobrodošli.

1+1=5 :)

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.6.2009 20:50:07   
Zala01
Grahek čestitke za dobro opravljeno NS! Si pa bila pri dr. Babnikovi v Dravljah, ne? Jaz imam pri njej v četrtek zjutraj, pa me zanima, če se ti je ful posvetila? Me je kar malo strah, da ne bo kaj površna. Je pa slikica ful lepa, veš da predenj sem prebrala tvoj post, sem že po slikici videla , da je fantek. Res čestitam še enkratuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.6.2009 20:55:24   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Oj babe! Sem nazaj iz NS (no ja sva bla še v trgovini). Super je blouser posted image user posted image  Ful smo bli živahni, je skos neki skakal. Za Downa mamo tveganje 1:6992, kar je super, še manj kot je povprečje za mojo starost. Nuhalna je bla drugač 1,6user posted image   Super super superuser posted image  Mava pa baje fantka, juhuuser posted image  

Bom pripela še slikico, če mi rata.
user posted image

Grahek, super, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.6.2009 21:04:29   
kejti

Glede folne kiseline tako kot se sprašuje majčyca se sprašujem tudi jaz do kdaj jemati? Ali celo nosečnost?
Jaz še vedno spim na trebuhu, sem tudi vprašala ginekologa in je rekel če mi paše naj tako spim.
Grahek čestitam za nuhalno.user posted image
No jaz sem tudi danes imela pregled in je za enkrat ok, nuhalno sem imela 1,2. Ampak sem morala tudi dati kri, da bi me še dodatno testirali? (Verjetno zaradi let - jih štejem 36). Tako da na izvide bom morala počakati po pošti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
29.6.2009 21:08:45   
nincrli
kejti Jazt bom elevit skoz jemala, ker ima dosti vitaminov...
Tebi tudi čestitke za ns user posted image user posted image

Grem spat, čeprav nisem nekam utrujena ampak jutri je treba zgodaj vstat.
Lahko noč vsem!

Optimism always works!!!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
29.6.2009 21:23:24   
kejti
Ja Nincrly mislim, da je to dobra odločitev celo nosečnost jemati folno kiselinouser posted image predvsem zaradi vitaminčkov.

< Sporočilo je popravil kejti -- 29.6.2009 21:24:21 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.6.2009 21:59:04   
lesk80
Grahek čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Čudovita slikca.

Tudi jaz si želim fantka in upam, da bo.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
29.6.2009 22:15:46   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Tinncyka, tole sem našla na netu na njeni strani:
Naš naslov je:
Slamnikarska 3a, 1230 Domžale
(Objekt Krizant)Predlagamo, da parkirate pred trgovskim centrom Mercator, saj je Objekt Krizant (4 novi stanovanjski bloki ) v neposredni bližini. Poiščite nas v srednjem, oranžnem bloku v pritličju. Seveda lahko poiščete parkirno mesto tudi v neposredni bližini. Dobrodošli.

hvala ti!!user posted image

grahek čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
29.6.2009 22:25:34   
nikita 33
Grahek čestitam za dobre rezultate na NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.6.2009 5:14:36   
Zala01
Dobro jutro zaspanke,

čez kakšno urico grem že v službo, tako da sem rekla , da vas še prej na hitro pozdravim.

Mene zanima, kako je zdaj z vašimi slabostmi? Jaz sem danes dopolnila 12 tednov, pa mi je ob popoldnevih in večerih še vedno slabo za umret. Pa skoz imam tak čuden okus v ustihuser posted image . Do kdaj bo to trajalouser posted image Jaz sem mislila, da zdaj se pa mora že počasi končat. V 1. nosečnosti mi je bilo slabo točno 1 teden, zdaj pa tako...

anita goitan - *30.6.2009* - NS
lejla - *30.6.2009* - NS
nikita 33 - *30.6.2009* - NS

Srečno vsem 3 na NS, pa poročajte!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.6.2009 6:23:29   
nikita 33
Dobro jutro!
Meni sploh ni nič slabo le utrujena sem kdaj pa kdaj.

Tudi jaz ne vemn kako je s folno, nekje sem zasledila da naj se jemlje samo prve 3 mesece, nekje celo nosečnost.
Bom vprašala danes na NS, ki jo imam šele zvecer.

Lep dan

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?