|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
17.6.2009 8:33:47   
pajcevina
Mi imamo tudi morje že izbrano  - gremo na Brač, ampak šele avgusta. Kje je še to. Me je ob tej vročini prav zagrabilo, dabi šla malo na morje. Mogoče pa bomo skočili drug teden za kakšen dan v Istro. Ma, res ne bi bla samo doma.

Aja, pa glede Brača - sem v prvi nosečnosti brala, da se nosečnicam odsvetuje hodit na otoke, pa tudi moja mami je imela ful hude težave ravno ko so bili na otoku. Samo kaj, ko smo pa  mi tole plačali še preden smo izvedeli za plusek. Si bom plačala pa še dodatno zavarovanje, pa itak upam, da ne bo problemov.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
17.6.2009 9:01:43   
Zala01
Zakaj pa ne na otoke, pajcevina? Jaz mislim, da to pa res ni problem.  Vsako leto mrgoli na Visu nosečnic, tako da jaz mislim,samo brez kompliciranja, pa bo. Sicer je pa Split lepo dosegljiv, če se slučajno kaj zgodi, z Brača še veliko lepše kot z Visa. Tako, da ti samo uživaj in se prepustiuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
17.6.2009 9:10:55   
Teni_
Aleluja babike. Mene bo v tej nosečnosti še bolj razneslo kot v prejšnji.

user posted image

Dobro nekaj je špeheca, ampak sem okoli pasa že kar nekaj cm pridobila. Ja, skrivat skoraj ne bo več mogoče.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
17.6.2009 9:21:43   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Jaz sem pa sedaj brisače spakirala pa plenice za kopanje in greva s tamalim za kako urco v Salinerouser posted image

Salinera to je v Strunjanu a ne? Se nisem v Strunjanu kopala že od otroštva. Mi sicer ponavadi hodimo v San Simon vendar je tam zmeraj gužva. Bi v soboto šli pa v Salinero, vendar ne vem, če je kaj sence za me in mojega  2 letnika. A plaža je primerna? Danes je tolk užival, sm mu v bazenček kjer gradimo natočla vodo in je v njem noge namakal, pa se z ladjico igral. Kopal je plastične živali. No svojga plišastega krokodila je tudi skopaluser posted image user posted image

Jap, to je kar pri nas v Strunjanu, mi vedno hodimo tja. Plaža je lepo urejena, velika travnata površina za ležanje, senca se tudi najde, predvsem na zelenici zadaj za bazenom, bazen je z morsko vodo, zraven je bazenček za otroke, en majhen del plaže je s kamenčki, drugače so pa ene stopnice za v vodo in ena driča z ograjo, tako da je dostopno tudi za invalide. Na plači je majhen barček s sladoledom in pijačko ter senco, zadaj za bazenom, pred hotelom je pa tudi otroško igrišče.
Pa voda je v Strunjanu najčistejša, če nebi bila nebi tam uspevale školjke.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
17.6.2009 9:22:30   
Kika99
Midva sva se odločila da greva kar na Pag. A ve boste uporabljale tampone ko boste šle v vodo? baje da zelo priporočajo, zdaj pa nevem kaj naj user posted image  Komaj čakam, da grem malo na off.

Teni tut meni se že kar pozna. Kavobojk sploh ne morem več zapeti tako da sem prešaltala na trenirke in tu pa tam nosečniške hlače. Je pa lepo videti kako buši raste user posted image . Aja kje si kupila majčko "prihajam januarja" jaz bi tudi kaj takega user posted image .

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 17.6.2009 9:24:06 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
17.6.2009 9:24:18   
Teni_
Preko popeka sem si naročila, pa hlače tudi. Ni šanse, da zaprem katere stare hlače, pa sem imela ene, ki so bile še malo prevelike v pasu in raztegljive, pa jih več ne zaprem. Grem danes verjetno še po ene 3/4, ker bom drugače zgorela v teh hlačah.

Tu je link od trgovine:

http://www.trgovinapopek.com/

Sem naročila kar preko interneta. S mi zdi, da so normalne številke.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.6.2009 9:25:11 >

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
17.6.2009 9:27:43   
Žaži
Sasy0, koliko pa so ti izračunali NS? Valjda da bo vse ok.

Otoki
za na morje pa res niso nobena panika v začetku nosečnosti, problem je konec nosečnosti, če bi se popadku začeli, celina pa dosegljiva samo s trajektom.

Darilo za vzgojiteljici, pojma nimam, pri nas še ni nihče nič omenil, pa drugo leto bodo tudi pri njima, ker imajo po dve leti isti vzgojiteljici, tako da ne vem če letos sploh kaj bo, pa moj bo tudi čez poletje v vrtcu, čeprav bo večkrat po malo manjkal. Je tak ljubitelj vrtca, da mu je za vikende prav težko dopovedati, da da danes pa ne gre.
Sem pa jima dala že v tem šolskem leti vsaki po eno bonbonjero Merci, pa sta bili veseli, pojesta in je mir, verjetno imasta drugih praholovcev že dovoljuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
17.6.2009 9:34:49   
grahek85
Zdravo.

sasy, saj to je res precej pogosto, da so rezultati malo slabši, pa je potem vse ok. Takšne smole pa menda ne boš imela, da bi se vse zgrnilo nate! Itak, da bo vse ok!

teni, kako daš sem slikico iz albuma? Sem si na RR naredila album, zdaj pa ne znam sem dat slikice.

za počitnice nimava pojma, kam bova šla. Verjetno bova kak last minute vzela, ker je moj v službi že javil dopust in veva, kdaj bova lahko šla, pa bova kak teden prej malo pogledala. Upam, da ne bo več silil v Črno gorouser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
17.6.2009 9:37:34   
Teni_
Idi pod album, odpri sliko, pa kopiraj. Potem greš tu odpret za novi post in sem prilepiš.

Ali pa, če hočeš, ti lahko jaz, če ti ne bo šlo. Jaz imam probeleme pri mozilli. Ne vem kaj imaš ti. Zato raje uporabljem explorerja, ker je bolj preprost.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.6.2009 9:38:21 >

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
17.6.2009 9:48:34   
ugi
Ojla, samo pozdravim.

Nisem vas brala, ker tolk napišete, da sploh ne folgam ... user posted image

Danes imam pregled, prvi. Še dobra ura, pa se mi tko vleeeeeeeeeeče. Kdaj bo že, kdaj bo že. Se potlej javim.

Lepo bodite.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
17.6.2009 9:52:07   
Teni_
Ugi , držim pesti za pregled.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
17.6.2009 9:59:41   
Žaži
Teni, si pa ista kot jaz s tem trebuščkom, samo jaz zgledam tako, kot da sem se zredila in to samo v trebuh, itak je samo špeh videt in hlače ga še komaj skup španajouser posted image .
Samo nosečniške mi pa še dol padajo, sem jih enkrat že oblekla in dolgo tuniko čez, pa sem si potem tisti pas ves čas gor vleklauser posted image .
Počakam še te dva tedna na NS, potem pa tudi poveva za user posted image in jaz se v nosečniške hlače vržem za nadaljnjih 6 mesecevuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
17.6.2009 10:07:35   
grahek85
No, upam da rata. Tole je moj buši prejšnji petek zjutraj, ko smo dopolnili 10 tednov:

user posted image

Ups, mal mam zapacano poličkouser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
17.6.2009 10:08:26   
grahek85
Ugi, tudi jaz držim pestiuser posted image user posted image  Srečno!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
17.6.2009 10:15:57   
Teni_
user posted image user posted image user posted image  Grahek, si faca. Sploh nisem opazila, da je kje kak polička, ti pa ugotoviš, da je zamazana. Boljše, da naše stene ne gledaš. Je potrebna barvanja, pa čaka na atijev dopustuser posted image . Sta mali dve mislili, da imata umetniško žilico. Oz. Nika, Teja ne.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
17.6.2009 10:35:53   
Teni_
Evo, imam datum za NS 15.7. En dan pred pregledom pri ginekologinji.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
17.6.2009 10:38:15   
miklarom
grahek - kako lepi buši že imašuser posted image

Teni RR - tudi tvoj je že lepi bušek , no moj je tudi takšen kot tvoj in je tudi malo špeheca zravenuser posted image , sam se ne sekiram samo da bo bebi vredu in da lepo raste

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
17.6.2009 10:38:20   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

user posted image user posted image user posted image  Grahek, si faca. Sploh nisem opazila, da je kje kak polička, ti pa ugotoviš, da je zamazana. Boljše, da naše stene ne gledaš. Je potrebna barvanja, pa čaka na atijev dopustuser posted image . Sta mali dve mislili, da imata umetniško žilico. Oz. Nika, Teja ne.

Aha, moj tamali je pa kakav po steni polil, je lepo nesel šalčko, ko se je spotaknil in vse polil na steno rumene barve. Sva celo stanovanje prebarvala pred dvema letoma, sedaj pa bova samo to rumeno steno, pa laminat morava položiti v hodniku, dnevni in kuhinji, ker je vse isti prostor, no, brez vrat vmes, da ne bo katera mislila, da imamo hodnik v kuhinjiuser posted image . In klimo moramo menjati za tako, ki tudi greje. Jap, namesto otročkih stvari bomo sedaj druge stvari kupovaliuser posted image user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
17.6.2009 10:44:01   
miklarom
Žaži - ne sekiraj se za polito steno, pri meni je tudi v kuhinji že vse zapacano pa še nimam otrokuser posted image , sam pri nas je problem veš, k je moj mož slikopleskar pa nima časa beliti domauser posted image user posted image user posted image , potem pa veš kako je to, sem mu že rekla da bom njegovo šefico prosila če mi posodi kakega malarja da mi zbeli bajtouser posted image , lani juluja ko sma rihtala celo dnevno sem ga komaj pripravila do tega, sem morala vso pohištvo ven zmetat, k sem kupla novega, potem pa je mogel zbelit, očitno bom zdaj tudi morala tako nareditiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
17.6.2009 11:01:04   
Žaži
Miklarom, kovačeva kobila je vedno bosauser posted image . Velja tudi pri nas. Mož sicer ni avtomehanik, mu je pa to hobiuser posted image . In verjemi, da je moj avto najbolj zbutan, za servis ga prosim dva meseca, da pogleda zakaj mi naenkrat klima nekaj ropota ga prosim že dva tedna, eno tesnilo bi mi moral menjati.......pa za njegov avto ni nič boljšiuser posted image . Ampak pod prijateljevim avtom za cestne dirke pa lahko cel dan preležiuser posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
17.6.2009 11:15:10   
miklarom
ja res je da je Kovačeva kobila vedno bosauser posted image , saj tak je ponavadi za vse imajo čas samo za doma ga nimajo, moj tud vsepovsod hodi belit, še pri sosedih samo doma ni časauser posted image , takšni pač so naži možeki, nič si ne moremo pomagat, verjetno se bomo me mogle vse naučit da si bomo zrihtali, no jaz naprimer sem se že naučila belituser posted image , sem že pri nas na šihtu ogromno zbelila, pol pa naj še kdo reče da '' Babe '' nič ne znamouser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
17.6.2009 12:12:36   
Kika99
Zaradi bolniške sem bila lihkar na pregledu pa uz mi je nardila. Veliki smo 4,8 cm na uz se je lepo videlo kako user posted image  brca pa srček tut bije user posted image . Zdaj sem v 11 tednu in 4 dni user posted image . JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
17.6.2009 12:32:28   
MAŠKA
Kika čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
17.6.2009 12:40:49   
Boka
hej hoj,

Kako lepa tebuščka user posted image Meni se tudi že malo bolj pozna, pa tak trd ratuje user posted image

Kika, čestitke user posted image user posted image Pridno rastete user posted image

Vsem, ki imate danes pregled, srečnouser posted image

jaz sem malo počivala, zdaj grem nekaj skuhat pol pa malo počistit, kopalnica je sploh zelo boga user posted image Vreme pa je zanič, tu prinas vse dol tišči, bi blo menda boljš, če bi se ulilo.

1+1=5 :)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
17.6.2009 12:40:52   
Žaži
Super Kikauser posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?