mml
|
Dan, danes sem spila čaj kar sama...da lažje tipkam. Smo imeli ponoči spet žur, najprej standardni Mancin napad kašlja malo pred 1 zjutraj, tokrat na srečo brez bruhanja, ampak z manjšim napadom trme in kot da to še ni dovolj, je pričel še Matic smrkati in kašljati in seveda se je zbujal in rogovilil...tako da imam občutek, kot da je čez mene peljal tank...že vidim, kakšni praznični dnevi se mi obetajo... Naslednji teden bosta čmrlja doma, ker bi Matic bil edini od 5 otrok, ki bi bil v varstvu in se mi ravno ne zdi in če bo že Matic doma, bo pač še Manca. V torek sem jaz popoldan v službi, tako da bom dopoldne jaz pazila nanju, čez opoldan prideta tašča in tast, popoldan ga bodo biskali pa z očijem, v sredo in četrtek bo pa čmrlja razvajala moja mama...no od 4. maja sem pa tako en teden mati samohranilka...moram spet v ponedeljek naprosit mamo, ker bom spet popoldan preživljala v službi... janjan super fotke tvojih faničev , pa hvala za slastno kavo Nana Liza držim pesti, da je Elin urin bp. Kar se tiče okužb sečil...prav nalezljive zadeve niso, razen teoretično ob slabi higieni na stranišču,ampak to je bolj tako za lase privlečeno. Je pa možno, da se v črevesu (kjer je rezervoar bakterij, ki povzročajo okužbe sečil) naselijo bakterije, ki imajo zmanjšano občutljivost na AB, do tega pa v vrtcih lahko pride...Lepo da uživaš v čakoladnih radostih . Upam, da dobite prostor v vrrtcu, kjer je Ela, da ne bo prehudih logističnih težav... ac tebi tudi hvala za jutranjo kavo. Nič skrbet, da bi vas vrgli ven iz term, če meni niso Mance poslali domov iz vrtca pri njenem kašlju, bodo tudi v termah potrpeli . Mi gremo pa konec maja v avstrijske terme, kjer smo bili tudi lani, upam, da bosta čmrlja zdrava, da bomo lahko vsaj malo uživali šnucika pri poškodbah ključnice in rotatorne manšete ortopedi zelo radi čakajo do 6 tednov in se po tem odločijo kako in kaj, ne bo pa cT nič kaj pametenga pvoedal, je treba narediti kar MRI. Tako da upam, da bo vse ok in ne bo potrebna operacija tinas in šnucika tale mi je pa rav všeč, da sta vidve pogruntali, da sta v žlahti Moram delat, ljudi nočejo bit zdravi, kdo bi jih razumel n