mml
|
Dan, mogoče mi pa uspe... ...kaj napisat...samo nič ne obljubim Pijem jutranjo kavo in gledam, kaj je kaj novega. Vmes sem si priklopila še digitalni okvir, tako da lahko sedaj gledam moja čmrlja . So imeli v Muellerju okvir zelo ugodno, je stal samo 38 €, ni ne vem kaj, slikce se pa čisto ok vrstijo NRMM tole igralo zgleda pa res mega...samo jaz ga ne bi imela kam postavit, tako da odpade , pa še RD mojih čmrljev sem slabo planirala, tako da ne bo žurov v naravi . Kako si sicer? Te imajo v službi lepo? Upam, da si z menjavo zadovoljna....Jaz bi tudi včasih kar zamenjala vse skupaj, samo ne vem, kam naj po tem grem...mi v LJ nič ne ostane...tako da bo treba kar potrpet... bino veliko mislim na vse vas in si rečem vsak večer, da se moramo kaj slišat, če se že vidimo ne, pa je po tem vedno ura takšna ,da se ne spodobi več klicat naokorg...Upam, da Bino nehajo nadlegovati tile virusi in se bo tudi kašelj unesel . Manca je ponoči tako kašljala, da je prikorakala do spalnce, da sva se malo požulili-mulili, je spila malo vode in je bilo boljše. Kako kaj Beti? Že veselo klepeta in se krega z Bino? Pri nas je postal Matic totalno ljubosumen in preganja Manco iz naročja, sploh pa dobi živčni zlom, če Manca kaj dobi on pa ne...je prav smešen izabela upam, da je bilo na NS vse OK in da je tudi počutje kaj boljše . Sem razmišljala danes ponoči, kako ste zdaj uredili glede Matevževega spanja? Kdo zdaj spi z njim ponoči? tinas smo določili datum za piknik in vas bomo pogrešali . Vidim, da ste polno zapolseni z vsemi možnimi projekti. Manca še vedno pove v kateri vrtec je hodila Lia, ko se peljeva mimo, in da zdaj živi v Gorici, kjer teče reka Soča . Ampak mi pa ni jasno, kako sta se našla vidva z , da sta oba prenašlaca za CF . Ti čisto verjamem, da se težko odločiš še za eno nosečnost. Kaj pa Lia, a je prenašlka? janjan hvala za kofe. Si bila pa pridna, da ste imeli doma pogostitev po krstu. Mi smo to kar v gostilni opravili in prišli domov samo na kavo in sladkarije (pa še te sta pekli babici ). Smo imeli pa včeraj pri nas blagoslov lanskoletnih novokrščencev in smo pridno šli, pa ne vem s kom je bilo več dela z Manco ali Maticem . Kako si pa uredila z varstvom za Domna, glede na to da praviš, da se ti počasi porodniška izteka? Sploh ne morem verjetni, da je minilo že toliko časa.... Nana Liza upam, da je bil Elin urin vseeno brez bakterij in niste spet na AB . Boš imela Tevža še eno leto pri babici ali ga boš dala v vrtec? Kaj novega glede vaše hiše? Upam, da zadeve napredujejo. Zdaj ko bo lepše vreme, bi se pa enkrat lahko dobile v Tivoliju na kakšnem čveku... šnucika upam, da te letos alergije ne mučijo prehudo. Kako je pa s tvojimi ledvicami? A se je stanje kaj popravilo? Si že kaj strigla živo? Jaz Mance še nisem, samo bo počasi treba postričt kodrčke vsaj spredaj, ker ji lezejo v oči, čeprav bo to še prav zanimivo. Sem ji v soboto naredila čop in ji ful paše, samo je dobila skoraj živčni zlom ,da koderčke boli ...no saj po tem je pozabila in je bilo vse OK... cuma a ti nas tudi nič več na maraš in nas čisto zanemarjaš??? Upam, da ste zdravi in uživate pegica a tebi tudi zmanjkuje časa? Kako sta tvoja čmrlja. Pri Maticu je v varstvu deklica z imenom Neli, tako da se vsakič spomnim nate in tvoj lepotičko . Meni se je Matic v soboto polil z vročim čajem, še dobro, da je zadeva že nekaj časa stala, ampak ima vseeno rdečo liso na roki...smo ga takoj polili z mrzlo vodo, pa ne vem ali je tulil zaradi mrzle vode ali zaradi strahu...skratka vse se je dobro končalo...samo moj semiš čevelj je bolj čudne barve , bom morala še drugega polit z zelenim čajem, da bosta spet enake barve... HIMH držim pesti, da bo finančno stanje ugodno ingreš spet v šolske klopi...čeprav ti tega čisto nič ne zavidam, ajz si sebe trenutno čisto nič ne predstavljam, da bi se morala spet učiti... lonja vas je bilo prav super spet videti, čeprav je čas nekam sumljivo hitro minil...Manca je vprašala, kdaj spet pride Ajda na obisk . Hecne se tele naše frkljice...sicer pa zadnji čas, da še mini Manca malo zraste in začne pomagat pri razmetavanju sonček balonček kje si pa ti? A je bila Lara že na operaciji žrelnice? Kako ste uredili glede vrtca? Sta punci v vrtcu ali ste našli kakšno privat varstvo? Pri nas je šel danes Matic prvič brez joka k varuški...tako da upam, da tako tudi ostane . Kako si zadovoljna na novem delovnem mestu? Upam, da recesija ne vpilva preveč na tvoje delo... ac kako kaj ležalniki? Si se navadila na lenarjenje? No tile dnevi ravno niso bili najbolj primerni za takšna opravila...Je Maja še vedno pridna in te pusti celo noč spati? Jaz se moram spravit kaj delat...drugače me bo šef gledal še bolj grdo, kot me že gleda... Tako pa mi je uspelo...zdaj grem pa gledat, kaj se kaj dogaja in služit denar valeri, blanka, jana, arielca, žuni...pa še katera...oglasite se kaj!!!