mml
|
Dan, jaz ne vem ali sem samo jaz tako dolgočasna ali se tudi drugim kaj dosti ne dogaja...oziroma meni se dogaja zadnje čase eno in isto ....to pomeni zjutraj vstat, spravit otorke iz pižam v oblačila, vmes spravim še sebe v nekaj spodobnega, pospravim posteljo, pozajtrkujem, se napokamo v avto, Matica odpeljem k varuški, Manco v vrtec (kjer upam, da bo kakšna znana vzgojiteljica, da ne bo solzic...), po tem pa v službo, kjer je kar naprej nekaj za počet (čudno a ne ). No po tem pa v obratni smeri poberem M&M, doma spackava z velikim M kosilo, poskušava v miru popit kavo (kar je večinoma nemogoče, ker vedno kdo skače po nama...)...po tem je pa treba nekako preživet popoldne, da otrokoma ni dolgčas in da smo konec dneva vsi živi in več ali manj zdravi, po uspešnem spravljanju otrok v postelju, mi ostane pa še točno toliko energije, da se spravim v pižamo, če je nujno, še kaj napišem, zlikam (trenutno me čakata dva pralna stroja postlejnine, ki na srečo še nista oprana ) sicer se pa zvalim na kavč...in ob 23. se s kratkim postankom v kopalnici prestavim v posteljo... janjan upam, da je prehlad že minil in se počutiš OK, hvala za lifting in kofe pegica a delo napreduje? A imaš ti tudi občutek, da več kot delaš več dela imaš ???? bino kako kaj Bina? Upam, da je boljše. Če boste za kakšno druženje mi sporoči ac za preurejno dnevno sobo in barvarske podvige . Mi se moramo tudi spet lotit barvanja sten v predsobi in hodniku ,ker so sledi Maticevih rok že prav hude...samo čakam, da neha s temi aktivnostmi . Pa v nasprotju z Manco z velikim veseljem kaj "nariše" na stene , ne vem, kje je to videl. Manca je stirktno risala na papir...ja saj vem moški... Uživajte na morju, upam, da je vreme dolj lepše... Nič...čaja je zmanjkalo...ora bo pa tudi že toliko, da bo treba k šefu na sestanek...