|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečenje potice
10.4.2009 10:19:04   
kepica
Potico pečem že 8 let, dvakrat na leto, pa mi je po moje samo ene dvakrat uspelo, da mi skorja pri peki ne bi počila. Nisem pa delala nič drugače, kot ponavadi, tako da ne vem, v čem je bila fora user posted image  Kakšen nasvetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:26:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pečenje potice
10.4.2009 11:19:28   
kepica
Sicer naredim vse našteto, razen vlažnega papirja na koncu, ampak meni potica poči nekje na sredini pečenja, kjer papir potem nima pomena. Nimam več idej, kaj delam narobeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 11:39:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pečenje potice
10.4.2009 12:18:08   
kepica
Ni premokra, ker mi je prejšnjič zaradi tega fila razpadalauser posted image  Imam ravno v planu, da jo bom tokrat bolj namočila. Prava umetnost je tale poticauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pečenje potice
10.4.2009 18:21:30   
pupe
lp vsem
o kakšnem mokrem mokrem papirju to govorite? prvič slišim:)
fora je predvsem v razmerju sestavin v testu, najbolj pomembene so seveda kvas, sladkor in jajca in moka
druga najbolj pomembna stvar je vzhajanje

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pečenje potice
10.4.2009 23:02:54   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: pupe

lp vsem
o kakšnem mokrem mokrem papirju to govorite? prvič slišim:)
fora je predvsem v razmerju sestavin v testu, najbolj pomembene so seveda kvas, sladkor in jajca in moka
druga najbolj pomembna stvar je vzhajanje




Ja res je ..vzhajanje je tu zelo pomembno.....ali pustiš potico vzhajat še v modelu pokrito s prtom  cca 20 min oz.v pečico jo daš ko vidiš da je ponovno vzhajala in jo šele potem preluknjaš čim večkrat in to celo od vrha navzdol do dna, potem pa jo namažeš z jajcem.?Ker če tega ne narediš potem ti v pečici toliko vzhaja in poči.Jaz jo pečem že 16 leto vedno en in isti recept in je vedno uspeh zagotovljen.....Ja pa model mora biti topel,ne mrzel oz.temperatura kot testo ,ker drugače ga prehladiš...nasvet moje babice,ki pa po mojih izkušnjah drži.

< Sporočilo je popravil big mamma -- 10.4.2009 23:03:48 >

(odgovor članu pupe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?