ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Ampak tale tvoj prijatelj si pa fajn zatiska oci. Jaz poznam ogromno ljudi iz LJ, ki racunalnik uporabljajo samo za najnujnejse. Jaz imam cisto dovolj druzbe, zunaj smo pa tudi veliko. Mali od mojega ima vseeno veliko prijateljev, ce ne gre pa pac v kako igralnico, ker mu je dolgcas, ce je sam. Ce imas vec otrok, se ze tukaj bistveno pozna, da imajo druzbo med seboj. Malo butasto je posplosevat, no. Ce je en najstnik zblojen, se niso vsi. Pa jaz nisem nikoli zurala in popivala naokrog, pa sem bila lih tko velik na internetu, pa mam se vedno veliko znancev in nekaj prijateljev. No, pa kakorkoli .. ce ti je na vasi bolj vsec, potem seveda pojdi tja, jaz bi raje ostala tukaj. Ce bi se selila iz LJ, bi se selila edino v Kranjsko Goro - ker so vse naokrog hribi, ker imas 4 mesece sneg, ce je taka zima, kot je bila letos, ker je AUT blizu, ker je smucisce blizu itd. Ne gre za pološevanje, pa tudi oči si ne zatiska prav nič, ker je super in odprt človek, tudi mulc ni zblojen- na pogled čisto normalen fant,meni celo zelo všečen- pač živi na ta način in navedla sem samo primer-jasno da niso vsi taki, gre pa dejansko za sindrom današnjega časa- in vem, da se to lahko zgodi otrokom v mestu ali otrokom na vasi-če sem čist iskrena, se še meni zdi, da čist preveč previsim na netu saj vem, žalostno, a resnično... Jaz kar dobro poznam razmere v Lj- sem živela v bloku s 110 stanovanji - v atriju, pa v primesju Ljubljane- v b loku (tudi atrij), v Centru Ljubljane-pri Kapitlju, pa sedaj v Vila bloku v Ljubljani-kjer imamo dejansko ves konfort, samo okolice ne lepe, pa v hiši z vrtom v Ljubljani, pa v hiši z vrtom v Kranju, mislim ni da ni- poznam prednosti enega in drugega, vse mi je jasno, samo odločit se ne morem, kaj bo boljše za moje otroke sama zase vem, da bo bolje, da grem na vas, ali vsaj ven iz Lj., samo otroci bodo pa morda prikrajšani za kaj ali pa tudi ne, odvisno kam prideš... in ja... V Kranjski Gori smo že iskali nepremičnino (prav res), ker moja mama tam živi, toda tam je vse pregrešno drago- že samo parcela je bila 700€/ m2... bi šla takoj tja živet... Bega me tudi to, da sedaj smo vsaj blizu mojega očeta in blizu moževih staršev (torej dedkov in babic), če gremo ven iz Ljubljane, pa še teh ne bo več v blžini, pa včaih še kako paše, da priskočijo na pomoč.