Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 7:24:26
|
|
|
|
*monchy*
|
mihi mislim da sva pisale na isti čas hvala za kavico. midva sva tudi že od pol 6h auf ko je ati šo delat, ampak je zdaj zaspal hb nazaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 7:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa že posodo pomila, je danaja ob pol7 začela nekaj jamrati, anej pa je spal do pol8 .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 8:00:47
|
|
|
|
ada2
|
no, da vam povem... na tisti prvi sliki (črnobeli) sem jaz, na drugi pa seveda miha
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 8:08:45
|
|
|
|
mihi78
|
No pa sem mela prav - Nobeno od naštetega . monchy, bogi Timon, dobro zrihtajta pri Kolariču. lp
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 8:10:00
|
|
|
|
mihi78
|
Vidim, da so naši dečica danes (vsaj enih par) kar zgodnjih - no Ema je tak skos ob 6 auf, ne glede na to al večer ob šestih al pa ob osmih zaspi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 9:20:25
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da vam povem... na tisti prvi sliki (črnobeli) sem jaz, na drugi pa seveda miha Eh kak si me prehitela!!! Sem mislila napisati, da na prvi si ti, za drugo bi pa rekla, da je Nuša.Pa ti si la bolj debelušček, kot so tvoji otroci
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 9:47:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, da vam povem... na tisti prvi sliki (črnobeli) sem jaz, na drugi pa seveda miha bolj zgrešit ne bi mogla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 9:47:47
|
|
|
|
trezika
|
Mi smo pa dans spali od 20 do 7 zdaj pa je tu že druga runda spanja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 10:30:19
|
|
|
|
mihi78
|
trezika, super, da tak lepo spite! Ema je tudi danes že šla drugič -1. je spala 20 min zdaj bo mogoče 25 . Jaz pa sem si naredla en veliki sendvič z vsemi dodatki pa 3 deci kokte, rdeča pomaranča (ful dobro pa drugače ne pijem gaziranega) zdaj pa rigam za računalnikom . Mogla se bom malo bremzat s sendviči, sem si zadnjič ene ful dobre kavbojke kupla (sem pomotoma vzela premale, ker sem se med eninimi parimi odločala) pa še poceni pa so mi itak že na knap tak, da lahko samo stojim v njih . Pa kosilček že kuham -goveji šnicli v omaki pa pire. Pa za Emico še morem nekaj pogruntat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 12:55:23
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Imamo super vreme ne? Maruša je glih zaspala... bi šla najraje jaz tudi pod odejo samo sem zjutraj posteljnino slekla pa še nisem nove gor oblekla čakam na Mateja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 12:56:00
|
|
|
|
trezika
|
pa spet sem brez sedmice na lotu ostala tokrat je šla v Dornavo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 13:34:21
|
|
|
|
playgirl
|
končno se nekaj sonček kaže...mogoče pa boma le šle malo ven na sprehod
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 15:26:08
|
|
|
|
*monchy*
|
tak mi mamo končno elektriko. je bil čas že bla sva pri Kolariču in ma vnetje ušes tak da sva dobla antibiotik pa svečke pa se že po prvem antibiotiku pozna. je revček spal od 10.30 pa do 14.30 pa fffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull dobre volje je ada ne morem verjet kak sta si podobna
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 16:33:18
|
|
|
|
Barbara111
|
meni je do zdaj štekal rr končno dela
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 16:47:26
|
|
|
|
playgirl
|
fajn sonček sveti sva ble do zdaj zunaj..zdaj pa spima pa ne morma bit zunaj ker moj kosi s traktorjem in to tak ropota....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 16:48:50
|
|
|
|
mihi78
|
Evo zdaj pa vem kaj je lubiko mantralo zadnjo noč - zobek mamo, prvi! Kak sem vesela! Grem malo popucat, Ema pa se vozi s kolojom. Tak reče moj nečak Maks, ki bo oktobra star 3 leta:"Mihi ti pelji Emo z vozičkom, jaz pa grem s kolojom!" Kaj češ drugega, ko ubogat . trezika, tudi jaz nisem zadela sedmice.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 19:56:16
|
|
|
|
*monchy*
|
ema za zobek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:21:15
|
|
|
|
suncicica
|
hudirja....smo sli na sprehod pa nas je dobil dez . mali dve sta tak sitni ko sta cel dan v stanovanju zaprte.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:22:41
|
|
|
|
tatly
|
evo nasa puzika tudi ze kiha pa z nosa se ji vliva
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:27:06
|
|
|
|
mamamajča
|
Dan, daaaan! Jaz pa moj oteok pa sma bla veni od štirih, pa sma ravno prišla. Oz. vozačkal se je s skirojem po šmarju, pa na sladoled sma šla, pa na pošto po novo knjigo, potem pa domov po kruh in sma ga nesla račkam, te pa še en krog, evo in je ura pol devet. Povečerja še ( ni pretirano lačen, ker je od bloka do potoka račkam pojedel pol tosta, ki sma jim ga nesla ), pa na hitro umit pa spat! Jaz pa tudi! Uživajte
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:28:01
|
|
|
|
mamamajča
|
aja pa morrak, pošlji mi tvojo tel. na zs, da te v sob pokličem, če hočeš. Bomo povsod naokrog, napiši mi, kje si ti doma, da te od tam pokličem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:41:15
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly evo nasa puzika tudi ze kiha pa z nosa se ji vliva za bibiko mojo timek je full bolši po antibiotikih hb
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:48:56
|
|
|
|
Barbara111
|
tako naša otroka imata pobarvane sobice in počiščene,zdaj pa TJAŽA NAFINTAT,DA BI spal končno že v svoji sobici
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:51:14
|
|
|
|
suncicica
|
ja kdaj bomo te sle me na kavo ce je tako vreme?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 20:52:47
|
|
|
|
Barbara111
|
kaj so napovedali za jutri ,če kaj veš mogoče jaz bom si že vzela cajt,ko boš lahko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......