|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
8.7.2009 20:30:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

sun mene ne moti da zacnes z gh saj si ti njuna mama.ampak nikjer drugje ne pisi tega ker te bodo napadle ko sto hudicev-samo nasvet
ada posli mi tvojo stevilko na zs se mi je vse zbrisalo

sem mislila prej še to napisat pa sn pol pozabla user posted image

jutri mene oz. naju še ne bo na kavo...bi pa prišla naslednji teden kdaj če bo kateri user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
8.7.2009 20:31:40   
Barbara111
ada te sma že 2 glede hojice je bilo pri nas enako ,kar se pa tiče GH po 6mesecu komaj smo začeli pa sploh ni imel takega apetita,kot TILEN,pa je rekla P ,da bo že ima še čas za vse lepo počasi brez prehitevanja pri temuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
8.7.2009 20:31:43   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

glede hojice - nimam nič proti, če se da otroka kdaj pa kdaj not. pri nuši sem jo imela 1 mesec sposojeno, adam je ni imel, je pa 1x na enem obisku bil malo v njej, ampak ni vedel kaj bi si začel, miha je pa tudi ne bo imel. imam pa skakača, kar je v bistvu nekaj podobnega, s tem, da v skakaču samo gor pa dol poskakuje, v hojci pa pač šiba okoli. katja tvoja izjava, da jih ne bi prodajali če bi bile škodljive me je pa prav nasmejala. pa še kako bi jih prodajaliuser posted image  saj prodajajo vse mogoče, samo da folk napuser posted image ... npr. cigareti so dokazano škodljivi, pa jih glih tak prodajajo.....

glede uvajanja hrane pa bom jaz začela pri mihu isto kot pri onima dvema - pri polnih 5 mesecih, tam nekje 5,5 meseca... pa najprej s kuhanim jabolkom, kot sta tudi N&A. potem pa korenčekuser posted image
pa tudi jaz bom vse doma pripravljala, kak frutek (in podobno) pa za na potuser posted image

to pa drži kot pribito user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
8.7.2009 20:32:44   
*monchy*
jaz sem tudi začela komaj pri 5h al 6h mesecih z GH

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
8.7.2009 20:33:21   
trezika
js ji bom tudi začela dajat tam nekje pri 5 mesecih...čeprav se mi že zdaj tako smili ko nas gleda za mizo ko jemo.... kar nekaj mljaska pa se slini user posted image user posted image bi ji najraje kar dala nekaj za jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
8.7.2009 20:35:03   
tatly
trezika jaz sem ji zarad tega zacela pri 4dajat ker me je vedno tak gledala pa cmofkala zraven
ada sem ti zs poslala,ok ob klkih pa mas cas?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
8.7.2009 20:46:31   
mihi78
sun, jaz sem ji začela GH dajat tudi nekje pri 4,5 mesecih. Še ji ne bi pa je mela precej močen reflux pa mi je P sama rekla, da je ok. Samo res zelo malo in samo jabolko, korenček in banano aja pa kaki slivov frutek, če je bla zaprta pa še to zelo redko. Pri 6 pa pol že druge stvari ampak vse lepo postopoma pač starosti primerno. Pa večinoma ji sama vse pripravim. Frutek le v skrajni sili. Zdaj vedno isti čas jemo, ker če naju vidi jest ona pa nima nič - bog pomagajuser posted image user posted image user posted image . Če pa kaj žvečem, ko jo mam na rokah pa itak okoli ust ližeuser posted image user posted image user posted image .
Vsak naj naredi kakor se mu zdi prav.
Hvala še za čestitke. Bom Emi jutri povedala, ker že spi. Grem še cote obesim pa lačna sem ko vuk.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
8.7.2009 20:48:00   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

sun, jaz sem ji začela GH dajat tudi nekje pri 4,5 mesecih. Še ji ne bi pa je mela precej močen reflux pa mi je P sama rekla, da je ok. Samo res zelo malo in samo jabolko, korenček in banano aja pa kaki slivov frutek, če je bla zaprta pa še to zelo redko. Pri 6 pa pol že druge stvari ampak vse lepo postopoma pač starosti primerno. Pa večinoma ji sama vse pripravim. Frutek le v skrajni sili. Zdaj vedno isti čas jemo, ker če naju vidi jest ona pa nima nič - bog pomagajuser posted image user posted image user posted image . Če pa kaj žvečem, ko jo mam na rokah pa itak okoli ust ližeuser posted image user posted image user posted image .
Vsak naj naredi kakor se mu zdi prav.
Hvala še za čestitke. Bom Emi jutri povedala, ker že spi. Grem še cote obesim pa lačna sem ko vuk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
8.7.2009 21:03:42   
Anonimen
mi2 pa sma danes mele posvetovalnico in je zrasla za 3cm in ima 4500g.user posted image
me pa vse mišice bolijo ker sem zjutraj z anejom kodla k zdravniku in sem ga nosila zaj pa z danajo.

hojica mi smo jo imeli občasno(ko sem delala) tak da je kake dve ure na dan po pisarni vozakal- pa še to je blo mogoče kak mesec ali dva. drugače sma jo dobila za darilo, sama je nebi kupila.

gh jaz sem jo aneju začela tam nekje po 6mes, ker sma se polno dojila. če bi davala dodatek, pa bi verjetno tam pri 4mes začela. zaj mislim enako nareti če bom mela mleko, se boma do 6mes dojili potem pa začeli gh. aja dala pa sem mu najprej korenček potem pa jabolko in vse sem doma kuhala, frutek je bil edino ko smo šli na kaki obisk, piknik, za na pot,...

hmmm sem še kaj pozabila?user posted image

nič grem otroke spat spravim, sta še oba pokonciuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
8.7.2009 21:11:34   
Anonimen
to vam moram povedatuser posted image anej je šel sam od sebe pod odejo in spatuser posted image user posted image user posted image , jaz pa na rr, kar ne morem verjeti- ponavadi morem lažati zraven da mi lase navija in vsak dan tak zaspi(podnevi in zvečer) in sedaj spppiiiii!user posted image user posted image user posted image no morem še iti danajo gledat mogoče je tudi ona zaspalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
8.7.2009 21:12:59   
suncicica
ja saj tako sem mislila...vsak dan malo za okus. sem klicala enih par prijateljic z malimi otroki in so ene tudi zac ele pri 3m, mi bomo prakticirali malo,da se navadijo .

pa hvala vsem za mnenjauser posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
8.7.2009 21:13:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

to vam moram povedatuser posted image anej je šel sam od sebe pod odejo in spatuser posted image user posted image user posted image , jaz pa na rr, kar ne morem verjeti- ponavadi morem lažati zraven da mi lase navija in vsak dan tak zaspi(podnevi in zvečer) in sedaj spppiiiii!user posted image user posted image user posted image no morem še iti danajo gledat mogoče je tudi ona zaspalauser posted image

jap tudi ona spiuser posted image . no danes pa ni bil problem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
8.7.2009 21:21:59   
ada2
no, tak... sem že nazajuser posted image

tatly lahko že takoj po 8 uri, ko gre adam v vrtec

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
8.7.2009 21:27:46   
ada2
a je kateri kaj jasno zakaj ne morem skopirat slik?user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
8.7.2009 21:33:29   
ada2
bom na FB dala....

< Sporočilo je popravil ada2 -- 8.7.2009 21:34:00 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
8.7.2009 21:35:12   
ada2
user posted image

no, kdo je to?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
8.7.2009 21:38:26   
ada2
user posted image

in kdo je to?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
8.7.2009 21:45:37   
ada2
kaj zdaj pa nobene več ni ali kaj?

komaj mi uspe slike naložit pa zginete....

alo babnice nazaj, pa odgovorite na moja nagradna vprašanjauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
8.7.2009 22:08:34   
trezika
jaz sem tu user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
8.7.2009 22:09:31   
trezika
mi ne pade na pamet kdo drugi kot pa MIHA user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
8.7.2009 22:10:18   
trezika
samo bolj kot gledam sliki manj sem ziher user posted image  

NUŠA? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
8.7.2009 22:11:06   
trezika
eh...moram tvoje sončke v živo videt pa se bomo dalje menli user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
8.7.2009 22:16:33   
trezika
... grem raje spat preden si še kakšno sramoto naredim user posted image nočko

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
9.7.2009 7:21:37   
mihi78
ada, jaz mislim, da je na prvi, črno beli Miha, na drugi pa Adam ali pa Nuša pa mislim, da je Adam.  Al pa nobeno od naštetegauser posted image
Pa dobro jutro.
monchy, mi2 sva ponavadi prvi zjutraj. Ema se je danes ob dveh zbudila in se pogovarjala dobro uro pa pol je tudi bolj slabo spala pa skos nekaj jamrala. Sem že misla, da je kaj narobe ampak je zjutraj (ob šestih, za mene je ob devetih že danuser posted image ) imela prešeren nasmešek na ustih. Saj HB.
Pa še eno veliko user posted image , da se dodobra zbudite.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
9.7.2009 7:23:24   
*monchy*
dobro jutro. no po dolgem času vam lahko ponudim user posted image prej kot zmanka elektrike. vsaki ljubi dan od 8.30 - 14.00 nimamo elektrike user posted image

moj mucek mali še ni nič bolši user posted image zato grema danes h Kolariču, ker se mi zdi da ga uhica bolijo user posted image user posted image bomo vidli kak bo

ada ziher je prva slika user posted image nuša ( no vsaj mislim)... po okicah se mi zdi

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......