Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:30:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly sun mene ne moti da zacnes z gh saj si ti njuna mama.ampak nikjer drugje ne pisi tega ker te bodo napadle ko sto hudicev-samo nasvet ada posli mi tvojo stevilko na zs se mi je vse zbrisalo sem mislila prej še to napisat pa sn pol pozabla jutri mene oz. naju še ne bo na kavo...bi pa prišla naslednji teden kdaj če bo kateri
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:31:40
|
|
|
|
Barbara111
|
ada te sma že 2 glede hojice je bilo pri nas enako ,kar se pa tiče GH po 6mesecu komaj smo začeli pa sploh ni imel takega apetita,kot TILEN,pa je rekla P ,da bo že ima še čas za vse lepo počasi brez prehitevanja pri tem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:31:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 glede hojice - nimam nič proti, če se da otroka kdaj pa kdaj not. pri nuši sem jo imela 1 mesec sposojeno, adam je ni imel, je pa 1x na enem obisku bil malo v njej, ampak ni vedel kaj bi si začel, miha je pa tudi ne bo imel. imam pa skakača, kar je v bistvu nekaj podobnega, s tem, da v skakaču samo gor pa dol poskakuje, v hojci pa pač šiba okoli. katja tvoja izjava, da jih ne bi prodajali če bi bile škodljive me je pa prav nasmejala. pa še kako bi jih prodajali saj prodajajo vse mogoče, samo da folk nap ... npr. cigareti so dokazano škodljivi, pa jih glih tak prodajajo..... glede uvajanja hrane pa bom jaz začela pri mihu isto kot pri onima dvema - pri polnih 5 mesecih, tam nekje 5,5 meseca... pa najprej s kuhanim jabolkom, kot sta tudi N&A. potem pa korenček pa tudi jaz bom vse doma pripravljala, kak frutek (in podobno) pa za na pot to pa drži kot pribito
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:32:44
|
|
|
|
*monchy*
|
jaz sem tudi začela komaj pri 5h al 6h mesecih z GH
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:33:21
|
|
|
|
trezika
|
js ji bom tudi začela dajat tam nekje pri 5 mesecih...čeprav se mi že zdaj tako smili ko nas gleda za mizo ko jemo.... kar nekaj mljaska pa se slini bi ji najraje kar dala nekaj za jest
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:35:03
|
|
|
|
tatly
|
trezika jaz sem ji zarad tega zacela pri 4dajat ker me je vedno tak gledala pa cmofkala zraven ada sem ti zs poslala,ok ob klkih pa mas cas?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:46:31
|
|
|
|
mihi78
|
sun, jaz sem ji začela GH dajat tudi nekje pri 4,5 mesecih. Še ji ne bi pa je mela precej močen reflux pa mi je P sama rekla, da je ok. Samo res zelo malo in samo jabolko, korenček in banano aja pa kaki slivov frutek, če je bla zaprta pa še to zelo redko. Pri 6 pa pol že druge stvari ampak vse lepo postopoma pač starosti primerno. Pa večinoma ji sama vse pripravim. Frutek le v skrajni sili. Zdaj vedno isti čas jemo, ker če naju vidi jest ona pa nima nič - bog pomagaj . Če pa kaj žvečem, ko jo mam na rokah pa itak okoli ust liže . Vsak naj naredi kakor se mu zdi prav. Hvala še za čestitke. Bom Emi jutri povedala, ker že spi. Grem še cote obesim pa lačna sem ko vuk.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 20:48:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 sun, jaz sem ji začela GH dajat tudi nekje pri 4,5 mesecih. Še ji ne bi pa je mela precej močen reflux pa mi je P sama rekla, da je ok. Samo res zelo malo in samo jabolko, korenček in banano aja pa kaki slivov frutek, če je bla zaprta pa še to zelo redko. Pri 6 pa pol že druge stvari ampak vse lepo postopoma pač starosti primerno. Pa večinoma ji sama vse pripravim. Frutek le v skrajni sili. Zdaj vedno isti čas jemo, ker če naju vidi jest ona pa nima nič - bog pomagaj . Če pa kaj žvečem, ko jo mam na rokah pa itak okoli ust liže . Vsak naj naredi kakor se mu zdi prav. Hvala še za čestitke. Bom Emi jutri povedala, ker že spi. Grem še cote obesim pa lačna sem ko vuk.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 pa sma danes mele posvetovalnico in je zrasla za 3cm in ima 4500g. me pa vse mišice bolijo ker sem zjutraj z anejom kodla k zdravniku in sem ga nosila zaj pa z danajo. hojica mi smo jo imeli občasno(ko sem delala) tak da je kake dve ure na dan po pisarni vozakal- pa še to je blo mogoče kak mesec ali dva. drugače sma jo dobila za darilo, sama je nebi kupila. gh jaz sem jo aneju začela tam nekje po 6mes, ker sma se polno dojila. če bi davala dodatek, pa bi verjetno tam pri 4mes začela. zaj mislim enako nareti če bom mela mleko, se boma do 6mes dojili potem pa začeli gh. aja dala pa sem mu najprej korenček potem pa jabolko in vse sem doma kuhala, frutek je bil edino ko smo šli na kaki obisk, piknik, za na pot,... hmmm sem še kaj pozabila? nič grem otroke spat spravim, sta še oba pokonci
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
to vam moram povedat anej je šel sam od sebe pod odejo in spat , jaz pa na rr, kar ne morem verjeti- ponavadi morem lažati zraven da mi lase navija in vsak dan tak zaspi(podnevi in zvečer) in sedaj spppiiiii! no morem še iti danajo gledat mogoče je tudi ona zaspala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:12:59
|
|
|
|
suncicica
|
ja saj tako sem mislila...vsak dan malo za okus. sem klicala enih par prijateljic z malimi otroki in so ene tudi zac ele pri 3m, mi bomo prakticirali malo,da se navadijo . pa hvala vsem za mnenja .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 to vam moram povedat anej je šel sam od sebe pod odejo in spat , jaz pa na rr, kar ne morem verjeti- ponavadi morem lažati zraven da mi lase navija in vsak dan tak zaspi(podnevi in zvečer) in sedaj spppiiiii! no morem še iti danajo gledat mogoče je tudi ona zaspala jap tudi ona spi . no danes pa ni bil problem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:21:59
|
|
|
|
ada2
|
no, tak... sem že nazaj tatly lahko že takoj po 8 uri, ko gre adam v vrtec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:27:46
|
|
|
|
ada2
|
a je kateri kaj jasno zakaj ne morem skopirat slik?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:33:29
|
|
|
|
ada2
|
bom na FB dala....
< Sporočilo je popravil ada2 -- 8.7.2009 21:34:00 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:35:12
|
|
|
|
ada2
|
no, kdo je to?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:38:26
|
|
|
|
ada2
|
in kdo je to?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 21:45:37
|
|
|
|
ada2
|
kaj zdaj pa nobene več ni ali kaj? komaj mi uspe slike naložit pa zginete.... alo babnice nazaj, pa odgovorite na moja nagradna vprašanja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 22:08:34
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 22:09:31
|
|
|
|
trezika
|
mi ne pade na pamet kdo drugi kot pa MIHA
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 22:10:18
|
|
|
|
trezika
|
samo bolj kot gledam sliki manj sem ziher NUŠA?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 22:11:06
|
|
|
|
trezika
|
eh...moram tvoje sončke v živo videt pa se bomo dalje menli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 8.7.2009 22:16:33
|
|
|
|
trezika
|
... grem raje spat preden si še kakšno sramoto naredim nočko
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 7:21:37
|
|
|
|
mihi78
|
ada, jaz mislim, da je na prvi, črno beli Miha, na drugi pa Adam ali pa Nuša pa mislim, da je Adam. Al pa nobeno od naštetega Pa dobro jutro. monchy, mi2 sva ponavadi prvi zjutraj. Ema se je danes ob dveh zbudila in se pogovarjala dobro uro pa pol je tudi bolj slabo spala pa skos nekaj jamrala. Sem že misla, da je kaj narobe ampak je zjutraj (ob šestih, za mene je ob devetih že dan ) imela prešeren nasmešek na ustih. Saj HB. Pa še eno veliko , da se dodobra zbudite.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 9.7.2009 7:23:24
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro. no po dolgem času vam lahko ponudim prej kot zmanka elektrike. vsaki ljubi dan od 8.30 - 14.00 nimamo elektrike moj mucek mali še ni nič bolši zato grema danes h Kolariču, ker se mi zdi da ga uhica bolijo bomo vidli kak bo ada ziher je prva slika nuša ( no vsaj mislim)... po okicah se mi zdi
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......