|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
8.7.2009 8:53:19   
playgirl
jutro, imam malo časa ker še mi mala spi, sva se zjutraj ob petih smejale, ko je ati mogo it delat mi2 pa lepo nazaj spatuser posted image user posted image
danes pa nebova nič zunaj je mrzlo pa še nekaj se k dežu spravlauser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
8.7.2009 9:22:49   
tatly
oj
marusa,mai,ema-cudoviti steuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bi hotela maruso videt

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
8.7.2009 9:24:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

evo da se ne mučite

http://sl.netlog.com/mrdtomaz

jaz to čisto nič ne razumemuser posted image user posted image user posted image

kaj pesa natiravle al se z onim meniuser posted image

eh...user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
8.7.2009 9:26:28   
ada2
dež je pa nehal.... grem jaz zdaj hitro miha zrihtam, pa gremo na banko.... mora nuša položit zasluženouser posted image  je dobila od babic in dedkov nekaj malega za spričevalo, pa nekaj za RD, pa mi bo punca čez počitnice vse zapravila, če ne shranimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
8.7.2009 10:00:59   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
8.7.2009 10:17:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

kaj pa je?

mi2 sma od zdravnika, je ok morema edino do ponedeljka še AB jemati potem pa upam, da bo.
ob 18pa mam še prvi posvetovalnico z danajo. bomo vidli koliko je zrasla in se zredila.

mihi hvala!

tatly včeraj si zgleda spregledala- petra je še vedno brez neta?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
8.7.2009 10:42:16   
suncicica
dobro jutro
mi smo imeli hudo noc,zgleda da te spremembe malo tezje prenasatauser posted image user posted image .
bobnelo pa je ponoci prav pa lilo tudiuser posted image - sem pustila perilo na balkonu....

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
8.7.2009 10:53:38   
suncicica
user posted image
tako pa mi izgledamo ko se vozickamouser posted image user posted image user posted image

user posted image
in ena kar tako......

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
8.7.2009 11:04:51   
suncicica
te pa grem pospravljat ce ni nobeneuser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 4609
8.7.2009 11:08:48   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
marusa,mai,ema-cudoviti steuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bi hotela maruso videt

ja saj bi že bil počasi čas, da se malo vidimo pa kakšno rečemo... user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
8.7.2009 11:27:53   
suncicica
ce katero zanima pravilno nosenje otroka je tukaj link.....morda bo kateri koristilo.

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
8.7.2009 11:37:10   
tatly
deja-petra nima racunalnika ji ga matej popravlja
joj pia in stella sta tudi prekrasni

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4612
8.7.2009 11:38:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

kaj pa je?

ja kaj je... dež, pa ne moremo nikamor iti....

no, pa pač pospravljamouser posted image  počasi pa gvišnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
8.7.2009 12:04:38   
tatly
ada ce se bos tak jezila bos cela zgubanauser posted image user posted image user posted image
nasa falotka je danes sama hodla ob mali miziciuser posted image user posted image user posted image user posted image
EMA VSE NAJ NAJ ZA MINI 8 ROJSTNI DAN

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
8.7.2009 12:21:16   
ada2

ada ce se bos tak jezila bos cela zgubanauser posted image user posted image user posted image
nasa falotka je danes sama hodla ob mali miziciuser posted image user posted image user posted image user posted image
EMA VSE NAJ NAJ ZA MINI 8 ROJSTNI DAN

bom si pa polže dala na faco, pa nem več zgubanauser posted image user posted image

sem ti rekla, da bo stella hitro hodila, ko je že tak stabilnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
8.7.2009 12:22:30   
tatly
ADA TE PA zdaj ko je tako dezevno gremo puzov iskat da si bos zalogo naredlauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
8.7.2009 12:35:44   
mamamajča
V soboto nam napovedujejo 21 stopinjuser posted image
Kaj se lahko pri 21. v morju kopaš???=?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
8.7.2009 12:38:30   
ada2

ADA TE PA zdaj ko je tako dezevno gremo puzov iskat da si bos zalogo naredlauser posted image

komot, kje začnema? pri tebi ali pri meni, se mi zdi, da jih imamo vsi ogromnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
8.7.2009 12:48:37   
playgirl
user posted image
ewo mojega malega sončeka, sam smejala bi se  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
8.7.2009 12:55:25   
trezika
Dan!

kar se vremena tiče... škoda izgubljat besede user posted image user posted image user posted image user posted image

ada tisto zadevo na FB za menjavo sličic pa še moram pogruntat, mi ni najbolj jasno user posted image user posted image

aja, na mamini čvekalnici smo se nekaj menile, da bi se naslednji teden v sredo popoldan dobile na kavi...če je katera za??? mislim, da ostale ne bi imele kaj proti... več nas bo bolj bo veselo user posted image user posted image

(odgovor članu playgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
8.7.2009 12:56:13   
trezika
playgirl tvoja je pa ko Maruša... zjutraj pogledam v posteljico in najprej vidim njen veeeliiiiiiik nasmešekuser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
8.7.2009 13:04:13   
Barbara111
za STELLO in  PIO kak sta lepi ,ko cukerčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
8.7.2009 14:09:06   
trezika
Maruša mi že dve uri spi user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
8.7.2009 14:14:28   
ada2
meni tudi miha že od 11 spi....

mene pa bodo naši verjetno nekam poslali s totimi bučkamiuser posted image  že celi teden samo bučke jemouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
8.7.2009 14:15:15   
ada2
aja, trezika za tiste slikice na FB pa samo potrdi pa jeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......