|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
20.4.2009 13:27:18   
sonček85
                         user posted image

user posted image pikaro34t

user posted image Brigita23/ 38t 2/7
user posted image Sonček85 /39t1d
user posted image Junona/36t
user posted image blueeyes /31t6t
user posted image mišk /33t4d
user posted image
  mlavla /37t6d

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 13:28:38 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.4.2009 13:27:28   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image user posted image   nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

user posted image krfjolca - Sara

user posted image   kpmk -Ian

user posted image   blančica - Lan Tristan

user posted image   tia12 - Taj

user posted image    NenaLena - Ela Nora

user posted image    NinaMM - Zarja

user posted image   cveta28- Laura

user posted image   detelja- Maja

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.4.2009 13:34:39   
zanchy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zanchy.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bomo držale pesti okoli 10 boš pa že lahko cartala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj ko bi meni to G rekel ,grem takoj tko kot tiuser posted image user posted image
Evo sem ti poslala ZS user posted image

hvalauser posted image user posted image zlata siuser posted image
upam da bo šlo res tako hitro -vsem nam ki še čakamo svoje štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.4.2009 14:38:15   
*Junona*
Evo mene.

Ste ble pridne, sem vas kar nekaj časa brala.
Sem še kosilo kuhala in nisem mela časa skočit na rr.

Sem naredila mesno zelenjavno musako in mešano solato - paradižnik, kumare, rdeča paprika in čebula.user posted image user posted image user posted image

Zdej vas grem pa pokomentirat.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.4.2009 14:39:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

joj kako je cartkana ,ta pa prekosi vse pomočnike ,joj kako lepo dete,ti kr malo zavidam  k že cartašuser posted image mala čebelica Maja user posted image

ji je ati kupo plišasto čebelico...sonček še malo pa boš tudi ti cartala...ve pa imate hude pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image se res ful dogaja na rruser posted image user posted image user posted image user posted image sam meni zdaj ne pridejo pomočniki v poštev, ker je moja rožica cela zašitauser posted image user posted image user posted image user posted image pa boli ko hudič...najboljše je bilo, ko so me začeli šivat so mojemu rekli, da naj da mero kako bi rad imel zašito rožico pol pa jim je odg., da za njegove mere me bo treba še mal prerezat...vsi od gin. do babice vsi so se tako režali, da so kar solze tekle...user posted image moj se je ful znašeluser posted image user posted image včeraj pa ko smo prišli domov je vpr., če bova seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla, da jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bi me še v ameriki slišali kako bi se drla od bolečin....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tvoj je pa res faca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaka lepa je Maja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.4.2009 14:40:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata.

Pridem kasneje.

papa my rr friends

uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico

Hvala.
Ja, vse je pripravljeno za poletje.

Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač

Na Pagu. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.4.2009 14:41:01   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen.

user posted image

ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri

Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost?

zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje?????????

Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli....

Js ne vem, kaj je z našimi babami, da jim grejo sam luleki po glavi.

Al pa Brigitka ko je šla unga kr na štadion od Publikuma iskat...

Jah lej jst preden pomočnika zberem da ga objavim na rr...mu rečem gate dol  in pol se odločim al je za al ne ...tega iz štadiona sem izbrala sam zaradi velikosti...je pa res da revežu 24 ur ne more stat...dejte babnce mal razumet, da se tudi utrudi no
a taka si ti

ja kaj pa misliš...sej vdiš kok ste zahtevne tle gor ...si pa res ne bi upala dat gor enga z malim lulčkom ... sam un od junonce je pa res čist rudniški

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.4.2009 14:41:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

zanchy.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bomo držale pesti okoli 10 boš pa že lahko cartala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj ko bi meni to G rekel ,grem takoj tko kot tiuser posted image user posted image

upam da bo šlo res tako hitro -vsem nam ki še čakamo svoje štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda bo ,me bomo pa dihale s tabo od 7.00 naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
20.4.2009 14:41:55   
sonček85

Evo mene.

Sem naredila mesno zelenjavno musako in mešano solato - paradižnik, kumare, rdeča paprika in čebula.user posted image user posted image user posted image

Zdej vas grem pa pokomentirat.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jaz pa čaakm dragega da pride in greva tudi jest user posted image user posted image user posted image user posted image

vmes k sem pa kosilo delal sem pa še hladilnik generalno očistlauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
20.4.2009 14:42:12   
sonček85

Pridem kasneje.

papa my rr friends

Hvala.

Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigitauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
20.4.2009 14:42:35   
*Junona*

tale ni švoh

user posted image

Ta taprvi je pa
user posted image

Tistle vrtnar iz gospodinj se mi zdi, da je Brigitki všeč...kajne?

bi kr bil za urejanje naših bonsuajov

Moja bonsajka res rabi nego, ker mora v sredo h G.

a je že 6t mimo ,a ne

Jap, glih v sredo bo 6t.....kako gre cajt hitro....ko uživamo . Prej, ko sem bla pa noseča, se ni premaknilo pa nkamor, ker sem mogla ležat

Meni se že cela nosečnost vleče, prve tri mesece in zdaj na koncu najbolj.
Komaj čakam, da stisnem svoj zakladek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
20.4.2009 14:43:44   
*Junona*

zdaj smo pa že prave lisičke ratale s temi lul...iji in ..... joj bo imela spet katera kaj za povedat Jat bom kr pri pomočnikih ostala  pa predno me kir iz RR vrže 

Aha...zdej boš pa prpo stisnala... Junonca pa naj hodi po goši in ne vem še kje in v obupnih vremenskih razmerah pa išče... gledaš jih pa rada, jle? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
20.4.2009 14:44:54   
*Junona*

Seveda bo ,me bomo pa dihale s tabo od 7.00 naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
20.4.2009 14:45:32   
*Junona*

Evo mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo jaz pa čaakm dragega da pride in greva tudi jest user posted image user posted image user posted image user posted image

vmes k sem pa kosilo delal sem pa še hladilnik generalno očistlauser posted image user posted image user posted image

Ti si pa pridna, maš zagon.user posted image user posted image user posted image user posted image A si zmehčana kej al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
20.4.2009 14:45:54   
*Junona*

Pridem kasneje.

papa my rr friends

Hvala.

Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigitauser posted image user posted image user posted image

Kamot, sam ne brez pomočnikov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
20.4.2009 14:46:19   
*Junona*

preberte si tole

http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencica-ze-tretji-dan-v-kriticnem-stanju.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
20.4.2009 14:46:57   
*Junona*

ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri

Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost?

Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli....

Js ne vem, kaj je z našimi babami, da jim grejo sam luleki po glavi.

Al pa Brigitka ko je šla unga kr na štadion od Publikuma iskat...

Jah lej jst preden pomočnika zberem da ga objavim na rr...mu rečem gate dol  in pol se odločim al je za al ne ...tega iz štadiona sem izbrala sam zaradi velikosti...je pa res da revežu 24 ur ne more stat...dejte babnce mal razumet, da se tudi utrudi no
a taka si ti

ja kaj pa misliš...sej vdiš kok ste zahtevne tle gor ...si pa res ne bi upala dat gor enga z malim lulčkom ... sam un od junonce je pa res čist rudniški
kako pa veš kake majo tam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 20.4.2009 14:47:14 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
20.4.2009 14:48:19   
*Junona*

user posted image

boga junonca...a kr po temi in dežu si ga iskala , zato je tak otožen ...no pa sej si super ...vidiš miška ga je takoj zaznala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
20.4.2009 15:05:04   
veronikab

Za danes držimo pesti  na pregledih:
20.04.
blueeyes
veronikab

Se mi pa malo čudno zdi da se nam zanchy ni nič javila s pregleda in tudi TabletkaDor se nam že dolgo ni javila ,pa še katera

VSE ,KI STE ŽE ČEZ ROK ALI BI MORALE RODITI PRED 20.4 SE NAM JAVITE ,DA VEMO ALI STE ŽE RODILE SVOJE KROFKE IN JAGODE ALI JIH ŠE VESELO PRIČAKUJETE
sAJ VAS JE KAR NEKAJ ,KI VAS JE NA SEZNAMČKU  DO DANES  IN ME ČAKAMO VESELE NOVIČKE user posted image

Živijo vse aprilice!!

Da se na hitro javim - preged danes pri ginekologinji potekal kot vedno. Problem je le v tem, da smo rok imeli že prejšnji petek, 17.4.2009, pa še vedno nič ne kaže.

Danes pogledala tudi vaginalno in je rekla da sem še čisto zaprta in da nič ne kaže, da bi kaj napredovalo.user posted image user posted image user posted image  
No mogoče bo pa že sam vaginalni pregled kaj pospešil zadevo, a ne?

Mi je pa hecno, da mi je rekla, da naj šele v petek grem v porodnišnico. A je pri vas tudi tako? V petek bi jaz bila že 1 teden čz rok?user posted image user posted image user posted image

Lp,

veronikab

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
20.4.2009 15:18:25   
brigita23

Sam danes smo pa res prave čveke ,smo po moje že naklofale več k 15 strani user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeee pri nas se pa jasni in se malo sonček kaže izza oblakov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jst bom po moje že danes prišla do 5zvezdicuser posted image user posted image user posted image

sigurno

bova danes obe praznovale zaradi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sigurnouser posted image ...bova tortico dobleuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
20.4.2009 15:20:45   
brigita23

tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

joj kako je cartkana ,ta pa prekosi vse pomočnike ,joj kako lepo dete,ti kr malo zavidam  k že cartašuser posted image mala čebelica Maja user posted image

ji je ati kupo plišasto čebelico...sonček še malo pa boš tudi ti cartala...ve pa imate hude pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image se res ful dogaja na rruser posted image user posted image user posted image user posted image sam meni zdaj ne pridejo pomočniki v poštev, ker je moja rožica cela zašitauser posted image user posted image user posted image user posted image pa boli ko hudič...najboljše je bilo, ko so me začeli šivat so mojemu rekli, da naj da mero kako bi rad imel zašito rožico pol pa jim je odg., da za njegove mere me bo treba še mal prerezat...vsi od gin. do babice vsi so se tako režali, da so kar solze tekle...user posted image moj se je ful znašeluser posted image user posted image včeraj pa ko smo prišli domov je vpr., če bova seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla, da jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bi me še v ameriki slišali kako bi se drla od bolečin....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidva sta face..pa fajna stauser posted image user posted image user posted image user posted image , da sta takole še mel na hec obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sej bo kmalu boljše, tahujšega si že rešenauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
20.4.2009 15:22:58   
brigita23

Ojla punceuser posted image

da se javim malo z zamudouser posted image , je bil tako naporen vikend, da nisem prišla do računalnikauser posted image user posted image , skoz se je neki dogajal, pa z otroci smo šli na izlete- še zadnje pred prihodom novega članauser posted image .
user posted image čestitke tistim, ki ste v tem času rodileuser posted image user posted image user posted image

sedaj pa da povem, kakšno je stanje pri nas- v soboto sem imela ctg in je bilo vse v najlepšem redu- so me poslali domov in rekli naj pridem danes nazaj, danes pa spet ctg, potem pregled pri G in me je vprašal če hočem roditi danes al bi raje jutri, pa sem se odločla da bom raje jutri, da si doma še mal pripravimuser posted image user posted image user posted image , ma me je kr mal stisnl, ko je reku, da grem lahk kr rodituser posted image user posted image user posted image , ja tko da jutri zjutraj ob 7-ih me že čaka klistir potem pa umetni in zelo upam, da bom kmalu imela svojega škratka v naročju.
Edino mal me skrbi kako je roditi z umetnimi popadki, ker sem zdaj dvakrat samo s svojimiuser posted image , upam da ne bo sileuser posted image

sonček tebe bi prosila, če mi na ZS sporočiš št. ,da ti jutri javim veselo novičkouser posted image

punce uživajte, jaz vas grem pa še mal prebrat za nazaj- sem vidla da ste ble zelo pridneuser posted image user posted image

bravo...držimo pesti in dihamo s tabo....javi  pa nam le kaj ste dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
20.4.2009 15:28:05   
Miška2006

Sam danes smo pa res prave čveke ,smo po moje že naklofale več k 15 strani user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeee pri nas se pa jasni in se malo sonček kaže izza oblakov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jst bom po moje že danes prišla do 5zvezdicuser posted image user posted image user posted image

sigurno

bova danes obe praznovale zaradi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sigurnouser posted image ...bova tortico dobleuser posted image

Ja, tortica ja......

pa tudi kaj druzga lahko.......user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
20.4.2009 15:29:27   
brigita23

Pridem kasneje.

papa my rr friends

Hvala.

o super...to boste uživali z bebijem poletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
20.4.2009 15:33:52   
brigita23

Evo mene.

jst tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla v mercator nakupit vse, če slučajno grem v Rim, da ,ma dragi nafilan hladilnikuser posted image user posted image user posted image , pa so meli danes da si si lahko izžrebal popust no in jst sem dobila 25% tako da sem kr fino profitiralauser posted image user posted image user posted image user posted image okoli 30 euruser posted image ...ni slabo hauser posted image ...zato sem si pa pol še na hitro frizerja privoščila (oprala in zlikala)...potem pa sem kuhala kot sem se odločila rižoto in zeljno solato...no med tem pa sem jst tudi hladilnik spucalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?