Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy Ojla punce da se javim malo z zamudo , je bil tako naporen vikend, da nisem prišla do računalnika , skoz se je neki dogajal, pa z otroci smo šli na izlete- še zadnje pred prihodom novega člana . čestitke tistim, ki ste v tem času rodile sedaj pa da povem, kakšno je stanje pri nas- v soboto sem imela ctg in je bilo vse v najlepšem redu- so me poslali domov in rekli naj pridem danes nazaj, danes pa spet ctg, potem pregled pri G in me je vprašal če hočem roditi danes al bi raje jutri, pa sem se odločla da bom raje jutri, da si doma še mal pripravim , ma me je kr mal stisnl, ko je reku, da grem lahk kr rodit , ja tko da jutri zjutraj ob 7-ih me že čaka klistir potem pa umetni in zelo upam, da bom kmalu imela svojega škratka v naročju. Edino mal me skrbi kako je roditi z umetnimi popadki, ker sem zdaj dvakrat samo s svojimi , upam da ne bo sile sonček tebe bi prosila, če mi na ZS sporočiš št. ,da ti jutri javim veselo novičko punce uživajte, jaz vas grem pa še mal prebrat za nazaj- sem vidla da ste ble zelo pridne Jst sem imela umetne popadke in sem rodila v eni uri od predrtja mehurja. Umetne pa so mi dali pa še pol urce preden so mi predrli mehur. Je pa res, da nisem imela problemov z odpiranjem. Vem pa, da druge, ki se ne dobro odpirajo lahko, kljub umetnim rojevajo 2 ure in več. Če bi imela še to možnost, bi šla še 1x rodit z umetnimi, kljub temu, da kar šopajo, a se da vse zdržat. Še posebej ti vse bolečine minejo, ko v rokah držiš tvojga tako pričakovanega . Kar korajžno!