Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:17:28
|
|
|
|
janja 27
|
drugače pa večer je bil tko lep sončen topel dan da sem bla cel dan zunaj....najprej vozičkala 6 km, potem pa pred hiško sem posprvala teraso in jutri moram še mizo privlčet ven pa umit še vse igrače ker jih lani nisem..tctctc....sem na hitro pospravla teraso en teden preden sem šla rodit tko da lončkov in lopatk nisem nič splahnila z vodo in seveda me sedaj to čaka..tko da po vsej verjetnosti jutri....da vse uštimam na svojem mestu in potem sam uživancija .....jaz tud likam poleti na terasi še laptop bi si mogla nabavit da z vami tam čvekam mah itak mam non stop obiske sam ne boste verjele danes popoldan NI BILO NOBENEGA..seveda k kaj pospravljam in delam pa se noben ne prikaže irma za nov avto ..mega tale mašinca pikaso....čimveč lepih užitkov v vožnji DREAM KJE SE SKRIVAŠ???? te že neki časa ni blo pri nas????? mbd a ti bi se tud šla kmetico te bom povabla ma sej verjteno te je že katera tko da kr pridno sadi pridelke jolly hiška je zakon seveda ja pa na tvojih ramenih da se odločiš če bi rada živela s svojimi starši....jaz bi se verejtno odločla da ja ker v stavnovanju ne bi zdržala...ne me narobe razumet sem bla 20 let v stanovanju ampak ni primerjave s hišo..seveda če maš možnost......
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:36:38
|
|
|
|
Tosca
|
Pozdravljene, tudi jaz sem oktobrka, 29.10.2008 smo dobili našo sončico Danajo. Kdaj pa kdaj bi se vam tudi jaz pridružila v kakšnem čveku, seveda če vam bom uspela slediti ;) . Z veseljem vas bolj ali manj redno že en lep čas prebiram (natančneje od začetka oktobra ;), ampak zadnje čase ste tako pridne, da vam sicer ne uspem slediti redno, izvem pa dostikrat kaj koristnega, pa tudi kaj zabavnega . In se mi zdi lepo, da z vami delim tudi dve koristni zadevici. Enkrat sem brala, da je ena kupila rjuhico za posteljico od firme Aljaž in da je rjuhica premajhna za jogi, čeprav je jogi bolj tenek. Enako se je zgodilo tudi meni in sem v petek klicala na firmo (številka na www.aljaz.si) in so mi rekli, da se jim je zgodila serijska napaka, ter da naj rjuhico pošljem k njim po pošti in bom dobila zamenjano. Mogoče kateri pride prav, ker je škoda, da bi rjuha šla stran. Z zanimanjem sem brala tudi vašo debato, kako naučiti naše sončke obračanja na trebuh in nazaj. Meni je ena nevrofizioterapevtka svetovala knjigo Andreje Semolič Igriva vadba za dojenčke in v njej je to lepo opisano in poslikano: http://www.srcek.si/si/igriva-vadba-za-dojencke-i555.shtml En lep pozdravček vsem in lepo nočko (pa pridne otročke ;)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:41:37
|
|
|
|
irma78
|
Tosca welcome!!! Upam, da se nam večkrat pridružiš pri našem čvekanju.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:42:57
|
|
|
|
janja 27
|
tosca dobrodošla in seveda tvoja punčka DANAJA, seveda da lahko čvekaš z nami če nas bereš od oktobra potem vidiš da čvekamo vse mogoče in nas skoraj poznaš.... napiš kaj podatkov o sebi in tvoji punčki danaji da vaju klofnem na seznamčke...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:43:39
|
|
|
|
janja 27
|
še ena sanni je z nami gor mogoče se pa tud ona opogumi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:51:18
|
|
|
|
janja 27
|
nč punce grem jaz počasi v postlo lepo mirno nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:52:10
|
|
|
|
gogabojan
|
Dobrodošla Tosca. Janja a še ne spiš al kaj. Ok Irma je že med poznimi. Ti pa ccccc. Jaz pa spet ne morem spati, pa sem začela igrati igrico. Zdaj sem pa huda, ker ne dobim zlatega pokala ampak srebrnega, čeprav sem vse naredila v treh minutah. Igram pa Farm Frenzy. Neki skoraj podobnega kot na FB. Madona, mogoče pa mi je sojeno biti taprava kmetica, ne pa virtualna. Hmmmm bi morala drugega moškega si prej poiskati, k bi mel farmo. Ahhhh bom kar svojmu rekla, da želim za poroko dobiti MINI farmico.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:53:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 nč punce grem jaz počasi v postlo lepo mirno nočko Sem zgleda glih tipkala, ko si to napisala. Lahko nočko tudi tebi in ostalim, če in ko boste šle spat. Pokukam malo kasneje spet gor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.4.2009 23:54:44
|
|
|
|
irma78
|
Jaz pa likam, pa vmes vas malo počekiram. Se mi je tako veliko cunj nabralo, da bom lahko likala do jutra.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 0:06:24
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jaz pa likam, pa vmes vas malo počekiram. Se mi je tako veliko cunj nabralo, da bom lahko likala do jutra. Joj dej prid še k men. Men se bo pa jutri takkkkk velik nabral...... Veš kak pravijo: saj bo boljš, saj bo boljš.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 0:21:31
|
|
|
|
irma78
|
Jaz sem pa sedajle probala tole tvojo igrico, pa mi ni čist nič jasno. Očitno nisem rojena za kmetico. Se vidi, kako imam vrt vzdrževan. Bolje da se likanja držim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 0:43:04
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Jaz sem pa sedajle probala tole tvojo igrico, pa mi ni čist nič jasno. Očitno nisem rojena za kmetico. Se vidi, kako imam vrt vzdrževan. Bolje da se likanja držim.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:05:32
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Našega tajkota pa neki napenja, se je zbudil okrog 4-ih v bistvu začel stokat in mu grem za jest narest, pridem ke in vidim, da v bistvu daje noge v luft, prdne in spi naprej....in tako z večjimi ali manjšimi presledki do pol sedmih zjutraj. Itak midva nisva več potem spala, ker se res napenja revež. Pa ne vem od česa spet...ker nič takega ni jedel, novega...prej je vse dobro prenašal
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:19:57
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro! Mi smo danes potrgnili eno uro, k je včerej eno uro kasneje zaspala. Sicer vse po starem. Sem pa, odkar je v svoji sobici, jaz veliko bolj naspana. Se ne zbujam več ob vsakem njenem premikanju, ker je ne slišim . Tosca dobrodošla . Prijetno čvekanje z nami ti želim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:21:02
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Un tip je bil mož od CIRILE iz kmetije. (Spet kmetija, hmmm morda pa moram res postati kmetica, ker me vse to obkroža . JANJA pa brez zamere, sam zadnje čase se mi lajf vrti okrog kmetije ipd....) Našega tajkota pa neki napenja, se je zbudil okrog 4-ih v bistvu začel stokat in mu grem za jest narest, pridem ke in vidim, da v bistvu daje noge v luft, prdne in spi naprej....in tako z večjimi ali manjšimi presledki do pol sedmih zjutraj. Itak midva nisva več potem spala, ker se res napenja revež. Pa ne vem od česa spet...ker nič takega ni jedel, novega...prej je vse dobro prenašal Bošček je Taj. Saj tudi me vemo, kako boli, ko nas šaraufa in napenja. Upam da bo čimprej bolje. Glede prdenja. Našmu sem enkrat pucala ritko. Sem mu dvignla nogice in ritko, in začela pucat (jaz sem imela spuščene lase). Je tamal tak prdnu, da me je prepih udaru in so se mi celo mal laski premaknili. DIREKT V FACO JE PRDNU . Hvala bogu, da je bil komaj na uvajanju GH, da ni smrdelo. Smrdi pa danes , k mi zdaj na pojstli že 5 min prdi , pa sem stran od njega cca 2 metra. Aha zdaj pa kaka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:27:37
|
|
|
|
gogabojan
|
Pa dobro jutro punce. Danes bo zgleda spet en prekrasen dan. Mi smo spali od 21.30-6.15h. Le da mi je okoli 23h nekaj tako zajokal, kot da bi ga kdo udaru v spanju, in spal nato dalje. Ga je mamica sam pobožala pa je bilo. Aja včeraj se je takooooooo začel jokati, ko ga je ogovoril prjatu. Prej nikoli, (se Rok vsakemu fulll smeji), zdaj pa kr v jok. Hmmmmm bomo videli, če mu bo prešlo to v navado. Lička pa imamo še vedno rdeča. Ga je zgleda mal sonček pobarvu . Marisha poklič danes, al pa te bom jaz za giro. Jaz bi šla do hofferja po ene čokoladne palčke. Spomni me, da ne pozabim. Sem jih bojanu obljubila. Sam bom pozabila sigurno . Punce uživajte danes v Tivoliju. Naslednjič bom prisotna. Pa ne se jokat za mano, ker me nebo. Saj se boste imele lepo tudi brez mene. . Hecam se punce.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:50:42
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:52:09
|
|
|
|
laknerš
|
Katera pa sploh pride?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:53:12
|
|
|
|
laknerš
|
Pikicastonoga a prideš? Danes imava sladki dan tako da navali narod na tortico v Čolnarni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 7:55:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:58:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a prideš? Danes imava sladki dan tako da navali narod na tortico v Čolnarni. pridem, če mi bo ktera razložiula kje se naj parkiram oz., kje so ti bazeni ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:58:27
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not. ojej.... Midva sva tudi gledala in nisva mogla verjet. Men je blo grozn. To je pa huje kot BigBrother. Bogi otroci. Men je mal manj grozn to gledat, ker ga poznam, ampak vse ima svoje meje.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 7:59:01
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not. ojej.... Midva sva tudi gledala in nisva mogla verjet. Men je blo grozn. To je pa huje kot BigBrother. Bogi otroci. Tud boga žena. **** no kok jo je varal ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 8:00:50
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Pikicastonoga a prideš? Danes imava sladki dan tako da navali narod na tortico v Čolnarni. pridem, če mi bo ktera razložiula kje se naj parkiram oz., kje so ti bazeni ... Jest ti ne morem povedat kje je, ker še sama ne vem, sem se pa odločila da bom šla mal prej, šla še na en sprehod in našla tole Čolnarno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 8:01:30
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not. ojej.... Midva sva tudi gledala in nisva mogla verjet. Men je blo grozn. To je pa huje kot BigBrother. Bogi otroci. Tud boga žena. **** no kok jo je varal ... Ojoj Laknerš...ti pa res lahko rečeš, da si mela kretena za šefa Pa mene ne spraviš na tako oddajo razen če talajo 15 mio evrov, za takle drobiž se pa it obrukat...hvala lepa.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?