Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:44:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pri uvajanju GH sva še čisto na začetku, pa imam dve vprašanji: Koliko so vaši pojedli, ko ste začele z uvajanjem posameznega živila? V blatu opažam, da ima kar cele koščke korenčka (ker ga ne spasiram čisto v nulo). A je to normalno ali pa še ni pripravljena na GH? Danes sva sicer začeli s tretjim živilom, to je cvetačko, pa ji tudi ni ravno všeč. Bom morala zgleda popustiti in ji dati sadje.... Naš ma vedno korenčka neprebavljenega. Pač ga nima pa kaj. Se ne obremenjujem s tem. Če mu nebi pasu, oz. ga bolel trebušček, bi vedela ker bi stokal. Tak pa ker ne stoka, je vse kullllllll. Kr pogumno Tošča.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:46:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kuku, a je sploh še katera tu????? Jaz bi se malo pogovarjala!!!!!!!!!!! kaj te muči razen grla in vrtca uffffff maš čas???? da ti vse naštejem?????? ah nič . oz. a ni zadosti???? da me matra grlo?????????? Pa kaj. Hočem biti flegmatik za vrtec (čeprav v sebi trepetam na momente za vrtec) ampak sem hudič babji, in mislim, da si bom že kaj zrihtala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:48:56
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 evo jaz se tu še vedno no lepo da si počakala, da se posloviš od mene. Mah mi mal manjka čvek. Pa k nesmem iti nič ven. Kar grem do lekarne je pa tudi vse. Še po bojana mi ni bilo treba iti, ker so ga moji dvignili iz šole. HB da sem šla po Angal S. K če ne, nebi niti vedela več, kaj je cesta. Sem tak dolgo že zaprta v tej bajti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:50:09
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pri uvajanju GH sva še čisto na začetku, pa imam dve vprašanji: Koliko so vaši pojedli, ko ste začele z uvajanjem posameznega živila? V blatu opažam, da ima kar cele koščke korenčka (ker ga ne spasiram čisto v nulo). A je to normalno ali pa še ni pripravljena na GH? Danes sva sicer začeli s tretjim živilom, to je cvetačko, pa ji tudi ni ravno všeč. Bom morala zgleda popustiti in ji dati sadje.... Naš ma vedno korenčka neprebavljenega. Pač ga nima pa kaj. Se ne obremenjujem s tem. Če mu nebi pasu, oz. ga bolel trebušček, bi vedela ker bi stokal. Tak pa ker ne stoka, je vse kullllllll. Kr pogumno Tošča. Hm, gogabojan, imaš najbrž prav, nisem pomislila na to, da če ji ne bi pasalo, bi to verjetno že pokazala. Hvala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:50:28
|
|
|
|
gogabojan
|
Sanni bodi pogumen oz. pogumna tak kot Tosca, povej kak si kaj in to je to. Če nas bereš, itak veš kdo je katera. Me pa se te bomo tudi hitro zapomnile. Saj smo same čveke tu. Vsaj zdravo bi lahko rekel/rekla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:50:37
|
|
|
|
janja 27
|
sej bo boljp boš vidla v ponedeljek boš k roža
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:53:36
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Pri uvajanju GH sva še čisto na začetku, pa imam dve vprašanji: Koliko so vaši pojedli, ko ste začele z uvajanjem posameznega živila? V blatu opažam, da ima kar cele koščke korenčka (ker ga ne spasiram čisto v nulo). A je to normalno ali pa še ni pripravljena na GH? Danes sva sicer začeli s tretjim živilom, to je cvetačko, pa ji tudi ni ravno všeč. Bom morala zgleda popustiti in ji dati sadje.... Naš ma vedno korenčka neprebavljenega. Pač ga nima pa kaj. Se ne obremenjujem s tem. Če mu nebi pasu, oz. ga bolel trebušček, bi vedela ker bi stokal. Tak pa ker ne stoka, je vse kullllllll. Kr pogumno Tošča. Hm, gogabojan, imaš najbrž prav, nisem pomislila na to, da če ji ne bi pasalo, bi to verjetno že pokazala. Hvala. To je moje mišljenje. In za enkrat zgleda pravo, kajti Bojan je že 7 let živ z mojo prehrano , Roku pa zgleda tudi nič ne fali. Bi morala mene videti, pa bi vedela. Ti kar pogumno. Pa bo. Saj se tudi ti učiš biti mama, kot otrok jesti. Jaz sem se še enkrat morala učiti vse to , ker sem po dolgih letih vse pozabila. Pa bolj starejša oseba si, bolj si panična. (TO VELJA ZAME PUNCE, NE ZA VAS). Prej bila mlada in flegmatik, zdaj pa glih kontra. Stara in panična.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:54:35
|
|
|
|
janja 27
|
nč grem jaz počasi spat še pod tuš uživat pod vodo nočka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:55:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sej bo boljp boš vidla v ponedeljek boš k roža Saj vem da bo bolje. Sam da mine pišuka. Kot majhna sem imela vedno angino. Kronično. Vsako leto 2x. Spomladi in jeseni oz. zimi. Zdaj pa dolga dolga leta nič. Ah ja. Zdaj pa bom bolje cenila zdravje, ko bom karkoli v gobec zbasala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 24.4.2009 23:56:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 nč grem jaz počasi spat še pod tuš uživat pod vodo nočka Lepo se tuškaj. Nočka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 0:20:51
|
|
|
|
Tosca
|
Čeprav je že nov dan: vse najboljše Inyi za pol svečke! Vrtci - vas berem in se držim za glavo. Jaz sem dala prošnjo v vrtec v naši opbčini in v tri ljubljanske, pa se bojim, da bova povsod izviseli. Pri nas mi je zatežila še s tem, da bova itak najprej odklonjeni, ker s 1.9. še ne bo stara 11 mesecev . Pa saj bi jo jaz dala šele s 1.10! Vam želim srečo pri odgovorih iz vrtcev! Pikica Stonoga - berem tole o privat varstvih, ojej, kakšne cene ! Kje si ti izvedela za ta privat varstva? Se bojim, da bova tudi me morale to iskati. Afnica mala - čestitke za tvoje bogato vrtno udejstvovanje! Tak lep nabor rastlin! Pa še vprašanje: kakšne ovsene kosmiče daješ Neli?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 0:30:20
|
|
|
|
Tosca
|
Vse najboljše tudi Tijani za pol svečke! Nič, komaj se vas na hitro prebrala, da bom uspela vsaj malo slediti. Grem v pančevo, je že skrajni čas. Gogabojan, pozdravi se čimprej! Eno mirno nočko vsem, pa lep podaljšan vikend z vašimi družinicami!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 0:48:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Sama samcata. Tabletke spila, zdaj pa počasi ajati. Če bom sploh kaj uspela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 6:36:13
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Matic se mi je malo pred šesto zbudil zaradi popolnoma zamašenega noska. Tale aspirator res potegne ven samo takrat, ko ni kritično. Dojiola sva se čisto na minimumum, ker itak ni mogel dihat Sedaj je zaspal, pa ne vem, kako dolgo bo trajalo Torej, ima katera kakšpen pameten nasvet - mogoče uporabo kakšnih domačih zelišč, da tole sčistimo? IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream, morda pa te daje spomladanska utrujenost?????????????????? ;-) Upam, da ne, sicer ne bo nič iz mene, resnično ne... Si grem kavo skuhat ker sem malo Pa še za vas bom kuhala kavico in čaj: izvolite, drage mamice
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 6:42:03
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Evo mi smo že od 5ih aufff. Pa nič tečni. Pa mami kar paše , ker ko bo zaspan, bom smuknila kot Pačlek Smuk z njim v postlo. Sem pa danes odspala celi 2 uri v kosu . Pa spala sem vse skupaj hmmmm. Od 1h do 5h hmmmm 4 ure. (kar prejšnje noči ni bilo niti toliko, ker nisem mogla fajn dihat zaradi žrela. Jaz sem že vse generalko pospravila, vso posodo od Roka selizirala na domači način (prekuhala v loncu). Omare preložila in na novo zložila cote. ŠVICAM PA 1000000000000 NA URO. AJDE VROČINA, POJDI VEN IZ MENE. Da bom lahko bila sploh za ponucat. Dream hvala za čaj. A nobenega rogljička ni zdraven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 6:47:46
|
|
|
|
gogabojan
|
A je možno da mi zaostaja zaradi bolezni????? Vem, da sem zbolela glih preden bi dobila obisk , ker mi takrat imunski sistem fulll pade. Sem svojemu to rekla. Pa sem mu omenila še, da fullll bolj pogosto grem lulat /tudi pred boleznijo me je fulll lulat skoz tiščal/, pa moj meni pribije z nasmehom a mi hočeš nekaj povedati??????? Jaz pa njemu da ne. Vsa začudena. Šele par sekund kasneje mi je kapnilo kaj on misli. Pa sem mu rekla, da on uravnava svojo PIŠTOLO, pa itak mava kondome gor. Morda ne na začetku henkipenki ampak na sredini ali ko on začuti, si da gor. Želi si, da si dam obroček not. Meni pa niti ni to tok do tega. Sem čisto zadovoljna s kondomi. On pa pravi da nima občutka takrat. Uffffff to pa je že intima. Ah boli me. PIKICASTONOGA - uživaj maximalno danes na poroki. TURISTKE - uživajte. Še namesto mene in IRME, ker se je odločila priti na letovanje pri nas na plaži a la goga beach.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:06:13
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream hvala za čaj. A nobenega rogljička ni zdraven. Nč rogljičkov in ostalih sladkih dobrot, ker se nas večina trudi znebiti kg Ti pa itak ne moreš jesti, tebi lahko skuham eno juho Ja, možno je, da ti zaostaja zaradi bolezni. Če pa ne, boš mela pa še enega Jaz se nikakor ne morem odločit, katero kontracepcijo bi vzela Kondomi so tudi meni mal bedni, moškim pa menda zeloooooooo. G mi je predlagal Cera zette, pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:13:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream hvala za čaj. A nobenega rogljička ni zdraven. Nč rogljičkov in ostalih sladkih dobrot, ker se nas večina trudi znebiti kg Ti pa itak ne moreš jesti, tebi lahko skuham eno juho Ja, možno je, da ti zaostaja zaradi bolezni. Če pa ne, boš mela pa še enega Jaz se nikakor ne morem odločit, katero kontracepcijo bi vzela Kondomi so tudi meni mal bedni, moškim pa menda zeloooooooo. G mi je predlagal Cera zette, pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja Jaz tudi zbiram mnenja. Sam men je G rekla, naj najprej naredim bris (samoplačniški), nato dobim izvid in šele nato se odločive za obroček Mirena. Pri meni tabletke kao ne pridejo v poštev zaradi hudih težav, ki jih imam s ščitnico. Glede kavica + dodatek, veš da se hecam glede rogljička. Juhice pa tudi NE HVALA. Ne morem jesti, ker me še vedno fulllllllllll boli. Vročina pojenja, grlo pa bolj boli. Pa gre odvečna voda papa od mene.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:15:54
|
|
|
|
gogabojan
|
Moj otrok NE MARA BANANE. Ne in ne. No way. Jaz pa včeraj še mojemu rekla, naj kupi banane, da jih bom dala roku, v upanju da si je do sedaj premislu glede banane. Korenčka tudi ne. Bučke tudi ne. Je sam to, kar skuham za nas. po eni strani. Si je fullll hitro pridobil okuse. Saj je prav. Bomo prej zrasli v pravega pobiča.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:18:23
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo je pravkar zaspal ob toplem čajčku. Tako da, se jaz za nekaj časa tudi poslavljam od tu, ker grem še nekaj storiti, nato pa še jaz za njim v deželo sanj. Če bom uspela zaspati. ČAWBAW Aja, moj je šel danes v službo. Sem mu skuhala kavico in roladico dobil za posladek. Vse to na pralnem stroju. Glede na to da kadi (v kopalnici imamo okno, balkona nimamo). Tak da sva sama. Bojan pa je itak pri babici.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:20:59
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro! Vas samo pozdravim, ker letim na zajtrk in potem v knjižnico. IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely VP sva se znebila zaradi recesije ko je bil še čas... kaj je to VP? ziher vrednostni papir, ane? DDDDD butara jaz IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Joj da vam povem, sem danes šla po pošto in zastonj delala km do bajte ...sem dobila negativni odgovor za vrtec v Medvodah ...zdaj pa sploh nimam več upanja, ker če nismo dobili v dveh vrtcih, kjer imamo prijavljeno stačno in začasno prebivališče, pol ni ans, da dobimo kje drugje ... zdej pa začnemo iskat privat ...shit no ... Ojoj Pa pismo no... zdaj me je še bolj strah čakat naš odgovor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:22:15
|
|
|
|
Dream
|
Goga, tekočino moraš vseeno dobiti, torej juha mora bit Meni je Mirena zakon, vendar še ne vem, ali bomo delali še na enem ali ne (tale finančna kriza mi gre že prav pošteno na jetra), tako da zaenkrat pridejo v poštev KT, pa še to morajo bit res neki "dobrega", ker sem imela vedno neke težave z glavoboli, v nosečnosti pa sploh. Si poskusila banano vmešat v kakšno drugo sadje? Sicer sem tudi jaz sposkusila nekaj dni nazaj malce soliti in je veliko bolj z veseljem pojedel, čeprav se je meni še vedno zdelo totalno neslano in bljak...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:27:48
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Goga, tekočino moraš vseeno dobiti, torej juha mora bit Meni je Mirena zakon, vendar še ne vem, ali bomo delali še na enem ali ne (tale finančna kriza mi gre že prav pošteno na jetra), tako da zaenkrat pridejo v poštev KT, pa še to morajo bit res neki "dobrega", ker sem imela vedno neke težave z glavoboli, v nosečnosti pa sploh. Si poskusila banano vmešat v kakšno drugo sadje? Sicer sem tudi jaz sposkusila nekaj dni nazaj malce soliti in je veliko bolj z veseljem pojedel, čeprav se je meni še vedno zdelo totalno neslano in bljak... Soliš banano???????????????????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:29:20
|
|
|
|
Dream
|
Jolly123, nč nisi butara! Človek se celo življenje uči, nihče se ni rodil pameten, vlčasih pa imamo pač blond momente al kako si že zadnjič napisala... Jaz imam pa cel kup cunj za zlikat, pa se sploh ne morem zraven spravit, ker se mi enostavno ne da. Jih samo postrani gledam in čakam, če se bodo same Danes bom pa spet celo goro oprala in bo kup še večji...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 25.4.2009 7:32:33
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Jolly123, nč nisi butara! Človek se celo življenje uči, nihče se ni rodil pameten, vlčasih pa imamo pač blond momente al kako si že zadnjič napisala... Jaz imam pa cel kup cunj za zlikat, pa se sploh ne morem zraven spravit, ker se mi enostavno ne da. Jih samo postrani gledam in čakam, če se bodo same Danes bom pa spet celo goro oprala in bo kup še večji... Če pa se slučajno spomniš likat, in boš še v elementu, prlet še do mene. . Ker boš glih fulll IN, jaz pa sem zaradi bolezni čist AUT.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?