|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
18.5.2009 7:00:11   
gogabojan
Draga BLAŽKA in čebelka77

Danes je spešal day in your life. Blažka že 7 mesecev obdaruješ svojo mamico z vso radostjo, ki jo prinaša materinstvo. Od žalosti in bolečine, do veselja, sreče in ljubezni.

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 18.5.2009 7:02:59 >

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.5.2009 7:39:53   
jolly123
Jutro. Smo spali točno 10 ur in niti minutke več, pol je pa za dobro jutro čofnil dol s zakonske user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

A ni to vseeno prekmalu??Ali ti naši otroci pač prehitevajo v vsem.Sicer moj zdaj že skoraj sedi,nogic pa ni nikjer,tudi plazi se še ne..No,saj je še veliko časa.
Taj je pa itak facauser posted image tako kot mamiuser posted image user posted image user posted image Ti bo kmalu ušel.user posted image
Jaz sem pa s fantoma bila danes v jami Pekel,oz.pred jamo,ker noter že vse poznamuser posted image 1x vidiš,pa je dovolj za nekaj let. Uživali smo v senčki,žuborenju potoka,ptičjemu petju in miru.

Ma ej mene je tud ful presenetilo, sem vedno mislila da se tole dviganje na noge začne šele okrog 10-tega meseca...ne vem kam se mu tako mudi. 

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Čer,

zgleda bomo imele vreme v torek . Kje v Tivoliju smo pa zmenjene?

Horse burger verjetno vse veste kje je, a se dobimo tam???
Potem se gremo pa počasi kam usest na travco pa bo.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.5.2009 7:40:28   
afnica mala
Dobro jutro

čakam, da se mala zbudi, pojeva in greva k okulistu v Lj.

Jutri v Tivoliju

mogoče bi se v čolnarni, al pa na igrišču-
imela bom vodo, pa mogoče še kaj
sedele bova pa na piknik odeji in dodatni dekci
tam bova do ene 13h
na zadnja tri vprašanja je odgovor NEuser posted image

čaw

Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.5.2009 7:49:48   
jolly123
No jaz prav dolgo ne bom, ker sem pozabila da imam obletnico poroke jutri, moj si bo tudi fraj vzel, tko da moram bit še malo doma user posted image  

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.5.2009 7:58:17   
afnica mala
Neli je spala 12h15minutuser posted image , pa še bi, sem jo morala zbudit.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.5.2009 7:58:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Horse burger verjetno vse veste kje je, a se dobimo tam??? Potem se gremo pa počasi kam usest na travco pa bo.

ja dejmo se pri horsu dobit! To vsaj vem, kje je ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.5.2009 7:59:34   
PikicaStonoga
Drugače pa dobro jutro!

BRAVO Neli!!!!
Naša je pa zaspala šele malo pred deseto katastrofa, no potem je pa jedla ob 5.10 HB se ponoči ni zbujala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.5.2009 8:13:29   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Horse burger verjetno vse veste kje je, a se dobimo tam??? Potem se gremo pa počasi kam usest na travco pa bo.

ja dejmo se pri horsu dobit! To vsaj vem, kje je ;)

ja ja horse burher...da se ne lovimo okoli  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.5.2009 8:15:59   
mbd0411
Jutro!

Jaz pa sem danes dobila SKLEP,da moj otrok ne izpolnjuje pogoja za vpis v vrtec,ker dne 1.9.2009 še ne bo star 11 mesecev.
Komisija bo vlogo obravnavala,ko bo otrok izpolnil pogoje za vpis oz.sprejem v vrtec,ki izhajajo iz dosežene starosti.
A ste ve tudi dobile take sklepe??
Sicer sem jaz svojega vpisala 1.11.09

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.5.2009 8:27:16   
jolly123
Ja in kdaj ga bojo pol obravnavali?? V naslednjem šolskem letu al kaj? Takoj ugovor napisat!! 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.5.2009 8:45:12   
čebelka77
Dobro jutro, drage moje. Da vas pozdravim. Imeli smo lepo družinsko popoldan včeraj, malo druženja s prijatelji.......... bilo je dobre hrane, pijače....................... Otroci so bili fuuuuuuuul pridni. V glavnem ni da ni. No ja noč pa je bila bolj tako tako. spet smo se vsi 4 stiskali na postelji, dokler se ni možek končno odločil in šel spat v Ažbetovo sobo. HURA ZA NJEGAuser posted image user posted image user posted image , je bilo takoj lažje za vse. zdaj pa  šibam, se pritožuje..........................

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.5.2009 8:57:16   
iraira
čebelka77 vse naj. naj. tvoji punčki za 7.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tistim pikcom, ki ste praznovali in vam nisem uspela voščiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj. naj.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.5.2009 11:34:29   
gogabojan
UUUUUUUUUUUU že tri ure niti enega posta.

No zdaj pa je.

Evo, moj spi od 8h zjutraj k ubit. Pa nič ne kaže, da bi se rad zbudil. Ga hočem zbuditi, on pa v jok. Me gleda in gledajoč mene, zaspi nazaj.

JA PRAV, POL PA AJI ŠE DALJE.

Sam kaj, ko ga moram zbuditi, ker moramo vsi trije iti k DR. Bojana v šolo iskat in na kontrole vsi trije.

Rok ima neke motnje spanja oz. dihanja. Bojan gre zaradi morja (so v šoli dobili obvestilo), jaz pa zaradi ritke.

AJA POMEMBNO. RABIM VAŠE MNENJE.

SE VAM ZDI DRAGO, za 10 dni dati 150 evrov morja?????? No, on bi šel s šolo na debeli rtič. HVALA za odgovore.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.5.2009 12:43:11   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

UUUUUUUUUUUU že tri ure niti enega posta.

No zdaj pa je.

Evo, moj spi od 8h zjutraj k ubit. Pa nič ne kaže, da bi se rad zbudil. Ga hočem zbuditi, on pa v jok. Me gleda in gledajoč mene, zaspi nazaj.

JA PRAV, POL PA AJI ŠE DALJE.

Sam kaj, ko ga moram zbuditi, ker moramo vsi trije iti k DR. Bojana v šolo iskat in na kontrole vsi trije.

Rok ima neke motnje spanja oz. dihanja. Bojan gre zaradi morja (so v šoli dobili obvestilo), jaz pa zaradi ritke.

AJA POMEMBNO. RABIM VAŠE MNENJE.

SE VAM ZDI DRAGO, za 10 dni dati 150 evrov morja?????? No, on bi šel s šolo na debeli rtič. HVALA za odgovore.

Kako si poa ugotovila, da gre za motnje spanja oz. dihanja?

Za morje pa pojma nimam kakšne so cene za otroke ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.5.2009 14:37:23   
sončnica24
Hojla, mi smo pa dobil čez vikend 2 zobkauser posted image user posted image user posted image .

Sem videla da ste se nekaj pogovarjale o postavljanju na noge, moj lumpi dela to že dobra dva če ne tri mesece kakor hitro ga dam na rit on noge spodnese, samo mu ne pustim, sem se z enim kolegom menla ima zdaj ko je starejši full probleme s hrbtenico ker so ga kot dojenčeka full hitro na noge pustli, čeprav po drugi strani pa eni že z 9meseci hodijouser posted image -ne vem mi ni nič jasno, jaz pač probam ga čim manj na noge, sam se še tako ne more gor postavit.

Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.5.2009 14:42:02   
mbd0411

Goga če gredo na Debeli rtič,pa 7 dni je drago.Pri nas plačujejo 70€,no lani je bilo toliko.Moj gre za 8 dni v tabor s planinci v Dovje in sem plačala 80€.
Toliko z moje strani.

A ugovor naj napišem za sklep??
Mislim,da mene sploh še niso obravnavali,ampak bodo septembra.
Saj ne vem kaj naj.

Goga,sem šla nazaj brat in videla da gre za 10 dni,ne vem no se mi zdi vseeno drago,al pa tudi ne...Če gre iz zdravstvenih razlogov potem bi naj bilo brezplačno.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.5.2009 14:42:22   
sončnica24
Sem vedela da bom nekaj pozabla, ste že vse dobile odločbe za vrtce ali še je kakšna ki je ni? Pri meni še ni ne duha ne sluha o njej? Me pa zanima zato ker baje v Lj dobite že pogodbe do konca maja?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.5.2009 15:06:47   
Lucka1

Se je pa danes prvič postavil čisto samostojno na noge brez pomoči, ker sem ga zjutraj takega našla v posteljici, ko je stal in se režal na ves glas user posted image user posted image

BRAVO TAJ user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.5.2009 15:09:43   
Lucka1

valla in jolly ...to kar opisujeta, je blo pri naši pri zobkih ...če sem bla z njo, je blo ok, drugače tečnoba, pa valla ko praviš da potem bi jo bolelo, tud ko bi bla zraven ...očtino ne gre za zelo veliko bolečino ampk manjšo, na katero pozabi, ko se nekdo z njo ukvarja, tako si jaz razlagam, če me kaj boli, če ni to to, mi je lažje, če je kdo z mano, se pogovarjam in čas mineva ...jaz si to tako razlagam, ker je pri nas blo enako!!!

ja, jaz se podpišem....pri nas je ENAKO - revež tečkast stalno, včasih pomaga, kose ukvarjam z njim, včasih manj, vsekakor pa je veliko bolje, kot če se ne - joka na ves glas. So pa definitivno zobki, ker se desno spodaj vrh že vidi, levo pa ena pikica tudi ven kuka. Tako da gresta oba hkrati ven in ga matra že 10 dni...NAJ ŽE PRIDEJO user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.5.2009 15:17:31   
suzy124
Dober dan

Pri nas je bila noč standardna do sedmih zjutraj, vmes sem mu pa mogla dvakrat dat dudo da je nazaj zaspal.

Je pa začel nekaj štrajkat z GH nič več mu ni dober kot mu je bilo še en teden nazajuser posted image user posted image user posted image , nekaj poje vendar to ni tak kot na začetku.

Sem pa bila danes pri frizerju in se postrigla čist na kratkouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Blažka vse naj naj za sedem mesecev  user posted image user posted image user posted image

Sončnica24 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka
Za vrtec pa mi dobimo odločbe v začetku junija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.5.2009 15:38:10   
gogabojan
MALO HUMORJA O TAŠČAH !!!

Mladoporočenca živita v isti hiši kot tašča. Nevesta je bila vajena malce
dlje spati, počasi popiti kavo...
Nekega jutra začne tašča: "A veš da vse punce tvojih let vstajajo zgodaj.
Ob
tej uri imajo že kosilo skuhano in vse pospravljeno. Ne vem kaj je s tabo."
Pa reče nevesta vsa zaspana: "Ja draga tašča, tudi gospe vaših let so že
vse
pod zemljo, pa vam tega nikoli ne očitam."

Pride pogrebnik domov, vse zmučen.
Pa ga vpraša žena: Zakaj si pa tako zmucen? Ste imeli dosti pogrebov?
Pa pravi pogrebnik: Ne, samo enega.
Ga žena vpraša: Zakaj si pa potem tako zmučen?
Ker smo pokapali neko tečno tašco, pa so ostali ploskali, tako, smo mogli
desetkrat ponavljati!

Avtobus tašče pelje na izlet, zgodi se nesreca in vse umrejo. Zeti nato
naredijo veselico. Le en tam v kotu celi vecer žalosten sedi in joce.
Le kaj te muci, ga vprašajo, ko jim je vsega dovolj. A ti nisi vesel ?
Ne, jim odvrne, moja je odpovedala izlet.

"Zakaj si tako žalosten? Kaj se je zgodilo?" vpraša Lojze prijatelja Marka.
"Oh, moja tašča je umrla!"
"Moje iskreno sožalje," reče Lojze. "Hvala. Veš, mene je govor župnika tako
pretresel. Rekel je, da bomo v nebesih spet skupaj."

Kaj je to hudobija? Da vržeš taščo po stopnicah v klet, potem pa za njo
zavpiješ: "Če si že spodaj, mi pa dva pira zraven prinesi!"

Gre tašča na obisk k hčerki, pa jo vmes ulovi en fajn naliv. Vsa mokra se
priplazi do hiše in pozvoni.
Odpre ji zet in reče: Ja, gospa, kaj pa vi v takem vremenu zunaj??? Pejte
hitro domov!! In zapre vrata...

Milan vstopi v pisarno in presenečeno pogleda kolega Emila, ki sedi za
pisalno mizo. " Kaj pa ti delaš v službi?" ga vpraša. "Kaj ni danes pogreb
tvoje tašče?"
"Je, ampak moje načelo je: najprej delo, nato zabava!"

"Pridite takoj k nam! Tašča hoče skočiti skozi okno."
"Napačno številko ste zavrteli, gospod. Mi smo mizarji in ne policisti."
"Je že prava številka. Problem je v tem, da ne more odpreti okna."

" Dobrodošla!" pozdravi Marko svojo taščo na vhodnih vratih. "Koliko časa
boste ostali pri nas?"
"Dokler vama ne bom šla na živce."
"A samo tako na kratko ste se oglasili?" :

Žena nervozno nekaj išče po stanovanju.
"Miha, si videl mojo knjigo?" končno vpraša moža.
"Katero?"
"Tisto z naslovom: Kako doživeti sto let."
"Vrgel sem jo v smeti, ker jo je hotela brati tvoja mama!"

Scena na balkonu desetega nadstropja. Ženska visi z balkona in se drži za
ograjo, moški na balkonu pa tolče po njenih rokah. Nekdo s ceste zagleda
kaj
se dogaja in zavpije moškemu na balkonu: "Kaj delate z rokami te ženske?"
"To ni ženska! To je moja tašča!"
"No, poglej, poglej, kako močno se drži za ograjo!"

"Izgubil sem 70 kilogramov odvečne teže."
"Aaaaa? To ni mogoče!"
"Kako da ne? Odselila se je tašča!"

Snaha obišče taščo v bolnici. Tašča ves čas pogovora stoka in joka: "Umrla
bom!"
Snahi je naenkrat dovolj in reče: "Če je bilo doslej vse po vaše, pa naj bo
še to!"

Zdravko se je oglasil v zakonski posvetovalnici in povedal zakonskemu
svetovalcu: "Ženo ljubim in resnično imava srečen zakon. Toda, velika
težava
je v tem, da pri naju živi moja tašča, ki je res ne morem več prenašati. V
vsako minuto najinega življenja se vmešava in mi gre že krepko na živce. Le
kaj naj storim?"
Zakonski svetovalec ga s tihim glasom vpraša: "Ste že poskusili s strupom?"

Franc dobi telegram, da mu je umrla tasca. Brez besed vstane, vzame klesce
in kladivo ter zacne snemati Jezusa s kriza nad posteljo.
- Kaj vendar pocnes? je zaeudena zena.
- On je osvobodil mene in zdaj bom jaz njega.

Hiša gori. Hrabri mož steče v hišo in privleče sina ven.
Nato gre spet noter in prinese ženo.
Potem gre še enkrat in privleče psa.
Potem gre še enkrat in pride prazen ven, pa še enkrat tako.
Gasilec ga čudno gleda in vpraša kaj zaboga počne.
On pa : Taščo obračam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.5.2009 15:48:37   
gogabojan

Kako si pa ugotovila, da gre za motnje spanja oz. dihanja?

Za morje pa pojma nimam kakšne so cene za otroke ...

user posted image user posted image user posted image user posted image meni se je zdelo da fulll čudn diha. Saj bom dala tu gor, da boste vidle, ker ne najdem blututa, tak da, ko dragi pride, vam pokažem, kako moj otrok spi. Sem ga posnela celo. Pa ta posnetek nesla h P.

P je rekel, da najverjetneje ni nič. Naj pogledam, če se mu oči full vrtijo takrat, ker naj bi sanjal neke ne prav lepe sanje.user posted image user posted image user posted image user posted image HB da ni nič kaj takega hujšega no.

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Goga če gredo na Debeli rtič,pa 7 dni je drago.Pri nas plačujejo 70€,no lani je bilo toliko.Moj gre za 8 dni v tabor s planinci v Dovje in sem plačala 80€.
Toliko z moje strani.

Goga,sem šla nazaj brat in videla da gre za 10 dni,ne vem no se mi zdi vseeno drago,al pa tudi ne...Če gre iz zdravstvenih razlogov potem bi naj bilo brezplačno.

Jah no, ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma no. Glede kar si ti napisala, je morje fulll drago. Pa saj bomo videli no. Ne ne gre iz zdr. razlogov, so v šoli dobili, da naj se zglasijo pri dr. da on da potrdilo, in da naj bi šli vsi. Je pa Bojan rekel, da jim bo šla razredničarka tudi.

Za plačat pa imajo točno 147,52 evrov. Gredo pa od 4.7.-14.7.2009.

Pa sem se mal pogovarjala s svojim in z Bojanom. Pa če otrok hoče iti, pa naj gre. On se že fullll veseli morja. Pa tudi če bi bila kriza s kešom, itak imamo kao na tri obroke za plačat.

MBD0411 glede tabora. Kako pa otroka daš v tabor??? A mate to kakšne ponudbe ali kaj???? Ker Bojana fulll veseli isto tabor, toda tu ni nič. Ne duha ne sluha o kakšnih tabornikih.

Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.5.2009 17:12:35   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ja, jaz se podpišem....pri nas je ENAKO - revež tečkast stalno, včasih pomaga, kose ukvarjam z njim, včasih manj, vsekakor pa je veliko bolje, kot če se ne - joka na ves glas. So pa definitivno zobki, ker se desno spodaj vrh že vidi, levo pa ena pikica tudi ven kuka. Tako da gresta oba hkrati ven in ga matra že 10 dni...NAJ ŽE PRIDEJO user posted image user posted image user posted image

Naj vam čimprej pokukajo. Uf moj otrok je spal zdele tri ure. Prej dopoldne sva šla ven in v času kosila s evračava domov in on zaspi malo pred bajto, tko da sem ga potem parkirala v senčko, jaz se usedla s cajtengom in sem počakala 40 minut da je odspal. tko da potem ni šel spat okrog 12-1 kot ponavadi ampak šele ob dveh in je spal do zdaj user posted image jaz sem se pa ulegla na kavč sem rekla, ah sej bom potem pospravila, sej se bo itak takoj zbudil, pa se zbudim pred pol ure...pa sam gledam nič mi ni bilo jasno. Sva očitno oba rabila spanec user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.5.2009 17:33:59   
gogabojan

jaz sem se pa ulegla na kavč sem rekla, ah sej bom potem pospravila, sej se bo itak takoj zbudil, pa se zbudim pred pol ure...pa sam gledam nič mi ni bilo jasno. Sva očitno oba rabila spanec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jolly tvoj sinek ve, kdaj je pršu na vrh gore, pa ti je dal mal mira

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AL PA GA MLAJ DAJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se nevš veselila prehitro, da bo stalnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tako tvojemu user posted image kot tebi, ker sta se obadva spočila, in napolnila baterije

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.5.2009 18:54:20   
Lovely
Čaw bejbe, jutri torej ori horsu. Se vidjamo.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?