Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:09:10
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ups my mistake to make sem mislila itak da JA da pride se mi je kar zdelo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:09:47
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan JANJA I missed you girl. Zakaj pa maš proti, če AJA pride . Ve boste tam klepetale, jaz pa se bom cartala z AJO. . Pa kakšno vam povedala. AJA, MORAM OZNANITI, DA SE BOM POROČILA. in vzameš nas za tvoje družice alč kaj so une zraven .....s šopki pa v enakih oblekah. JAJA, vidiš kaj mislim . Saj ste za kajne Itak bo pogoj, da bomo meli kje igrala, glede na to, koliko nas je na RR, bo potrebno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:10:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan TY Pikica za kratke in jedernate odgovore. Sem se fullll . Če pa greš ninat nanat, pa lepo mirno nočko želim. tale TY me bega ... hvala tebi AJAAAAAAAAAAA mi ni potegnilo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:12:50
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan JANJA I missed you girl. Zakaj pa maš proti, če AJA pride . Ve boste tam klepetale, jaz pa se bom cartala z AJO. . Pa kakšno vam povedala. AJA, MORAM OZNANITI, DA SE BOM POROČILA. in vzameš nas za tvoje družice alč kaj so une zraven .....s šopki pa v enakih oblekah. JAJA, vidiš kaj mislim . Saj ste za kajne Itak bo pogoj, da bomo meli kje igrala, glede na to, koliko nas je na RR, bo potrebno poročiš se v postojnski jami pol pa gremo v epic center tam je eno full veliko igrišče in so tobogani, pa peskvoniki, pa plezala, pa vrtiljak, nogometno igrišče, igrišče za odbojko, plezalna stena, nema da nema pa še zraven je hotel in tam prespiš oz. da lahko vse prespite
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:13:17
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga goga za poroko. KDAJ PA? :) moji odgovori ...sej si hotla kratke in jedrnate! :) ma tvoji odgovori so super. Janjini pa tudi, DA NEV LJUBOSUMNA KDAJ???? Uffffffffffff težko vprašanje, moram še svojemu rečt svoj namen . Ker on tega še ne ve. Nekje maja drugo leto, če ne prej. (prej le, če bomo na lotu zadeli): Njegov kolega je Matičar, in naju lahko kadarkoli in kjerkoli poroči. Treba se je sam zmeniti, kje in kako nastaniti svate, ki bi prišli s štajerskega konca. Mah sva razmišljala nek hotel oz. motel. Bova videla. Mal bolj se zadnje čase o tem pogovarjava.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:16:33
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga goga za poroko. KDAJ PA? :) moji odgovori ...sej si hotla kratke in jedrnate! :) ma tvoji odgovori so super. Janjini pa tudi, DA NEV LJUBOSUMNA KDAJ???? Uffffffffffff težko vprašanje, moram še svojemu rečt svoj namen . Ker on tega še ne ve. Nekje maja drugo leto, če ne prej. (prej le, če bomo na lotu zadeli): Njegov kolega je Matičar, in naju lahko kadarkoli in kjerkoli poroči. Treba se je sam zmeniti, kje in kako nastaniti svate, ki bi prišli s štajerskega konca. Mah sva razmišljala nek hotel oz. motel. Bova videla. Mal bolj se zadnje čase o tem pogovarjava. ajaaaaaaaaaaaaaaa jaz sme pa misla, da te je zaprosu ... ja zakj bi pa mogli prespat? sej se lahko peljejo domov ...moji so tud za najino poroko šrišli iz vseh koncev SLO,pa mi na misel ni priplo,da bi jim iskala prenočišče ... a se je problem domov odpelat zdje ko so avtoceste?pač se zmenijo, da šofer ne pije ...sploh pa a misliš ti nosit za strošek?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:17:36
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga goga za poroko. KDAJ PA? :) moji odgovori ...sej si hotla kratke in jedrnate! :) ma tvoji odgovori so super. Janjini pa tudi, DA NEV LJUBOSUMNA KDAJ???? Uffffffffffff težko vprašanje, moram še svojemu rečt svoj namen . Ker on tega še ne ve. Nekje maja drugo leto, če ne prej. (prej le, če bomo na lotu zadeli): Njegov kolega je Matičar, in naju lahko kadarkoli in kjerkoli poroči. Treba se je sam zmeniti, kje in kako nastaniti svate, ki bi prišli s štajerskega konca. Mah sva razmišljala nek hotel oz. motel. Bova videla. Mal bolj se zadnje čase o tem pogovarjava. itak da mal pa moram bit ljubosumna..to krepi odnos
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:18:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
čigav odnos?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:20:10
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga čigav odnos? kot bi jaz rekla ..... mam motnje v razvoju
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:20:54
|
|
|
|
janja 27
|
pridem čez 45 minut
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:21:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga čigav odnos? kot bi jaz rekla ..... mam motnje v razvoju nč jasno ...morm očitno spat, ne dojemam več
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:22:12
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 pridem čez 45 minut a greš poglabljat svoj odnos z možem?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:25:37
|
|
|
|
Marisha
|
Evo, bejbe midve z Ajo sva prišli s sprehoda, itak se je bolj nosila kot hodila . Moja dva že spita, čeprav vem, da bo Mark še parkrat naredu akcijo, ne vem kdaj mu bo postalo jasno, da se ponoči spi. Gogabojan, čestitam za poroko . Ej Janja 27 je dala dobro idejo glede družic pa še "špalir" ti bomo pripravile z vozički . Joj to bi bilo smeha Full sem že zaspana pa se kar ne morem spraviti v posteljo In še odgovor na 8. vprašanje A TE FIRBEC DAJE? ŠE MAL PA ŠE MAL PA ŠE ČIST MAL ZDAJ PA RES ŠE ČIST MAL JA, A ŠR KAR NI NIČ? NO, ŠE MAL SE POTRUDI NO, DAJ NO, SEJ VEM, DA ZMOREŠ NO, NO, NO, A BO KAJ ? NO PA TI JE LE USPELO, ZDAJ PA DOBRO PREBERI Ja, itak, da te imamo rade, saj veš vsak dan bolj Čawči, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:27:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
NOČKO; PUNCE!!! Se bermeo zjutraj! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:35:16
|
|
|
|
Marisha
|
No, bejbe zdaj se pa tudi jaz odpravljam v mižule. Nočko se jutri beremo, Gogabojan midve pa mogoče vidimo (če bom prav čas opravila z malarjem ), če ne pa slišimo. Nočko, Marisha
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:39:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Pikica glede spanja in stroškov. Hmmmm itak da bi morala midva nositi stroške. Njegova sestra ima tri majhne mulce, ki pa pomoje bi bilo fajn, da bi tu prespali. Ker zadnja ni starej več kot 3 mesece od Roka. Tašča in tastič in tast in tastiča, itak sta prva dva kronika do konca, druga dva pa bolj tak tak. Za prva dva itak prenočišče, ker se ga nabutata do amena itak že vsak dan. No pa še od Sandija brat, njegova dva mulca in žena, itak pričakujejo, da bodo tu še prespali. Imajo običaj en dan po poroki še mini zabavo narediti. Ah zaprosit roko. Uradno me še ni. Drugače pa ja, je bojana našuntal, ko smo bili v neki hosti pršli na livado, tam mal sladkali, in je bojan reku, če bi želela se jaz z Sandijom poročiti, da bi postal moj mož in njegov oče. Fulllllllll fulllllllllll lepo. Je pa reku, da bo uradno takrat, ko mi bo dal prstan na roko (kar pa si jaz ne želim zaročni prstan, mi je lepši verižica z srčkom, to je pač tako moje).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:41:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Marisha, sem se fulll nasmejala in še enkrat nasmejala tvojemu odgovoru. Super si. Zdaj pa se grem pridružit JANJI, čeprav bove cca 40 km narazen pri talentih v belem. če se mi uspe odlimat od compa
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 22:43:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 poročiš se v postojnski jami pol pa gremo v epic center tam je eno full veliko igrišče in so tobogani, pa peskvoniki, pa plezala, pa vrtiljak, nogometno igrišče, igrišče za odbojko, plezalna stena, nema da nema pa še zraven je hotel in tam prespiš oz. da lahko vse prespite to pa je fulll fajn ideja, če boste družice bomo nogomet igrale proti svojim boljšim polovicam otroc pa bodo imeli animatorje po celem igrišču
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 23:07:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Smrt potrka pri Muju doma. Prišla sem po tvojo dušo! Mujo se obrne proti kuhinji in zakriči: Fata dušo moja ,rabi te neka ženska u crnem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 23:08:15
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 poročiš se v postojnski jami pol pa gremo v epic center tam je eno full veliko igrišče in so tobogani, pa peskvoniki, pa plezala, pa vrtiljak, nogometno igrišče, igrišče za odbojko, plezalna stena, nema da nema pa še zraven je hotel in tam prespiš oz. da lahko vse prespite to pa je fulll fajn ideja, če boste družice bomo nogomet igrale proti svojim boljšim polovicam otroc pa bodo imeli animatorje po celem igrišču nč grem jaz spat....lepo mirno noč.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 23:14:53
|
|
|
|
gogabojan
|
Mujo se pelje na vlaku, pa ga tišči na veliko potrebo in se nenehno preseda sem ter tja. Pa ga nekdo vpraša: "Kaj ti pa je, da si tako nemiren !?" Mujo se znajde in reče: "Faks dolazi, a nema papira !" Greta Mujo in Haso na fuzbal tekmo pa se zmenita da bosta za vsak gol spila en kozarček domače rakije, tekma se konča z 0:0. Pa pride mujo pa reče eh jebeš ti to ajmo mi na KOŠARKU! Janezek gleda očeta, ko seka drva. Oče se prvič udari po prstih in reče " kur.ac ". Janezek gre vprašat mamo kaj to pomeni. Mama mu odgovori da je to roka. Janezek spet opazuje očeta. Ta se drugič udari po prstih in reče " kur.ba ". Janezek spet vpraša mamo kaj to pomeni in mama mu odgovori, da je to kavč. Janezek spet upazuje očeta. In oče se še tretjič udari po prstih in reče " Pi.čka **** " Janezek teče k mami in vpraša kaj to pomeni. Mama mu odgovori, da je to dnevna soba. Nekega dne pa se oče v dnevni sobi, zvrne s kavča in si zlomi roko. Janezek teče ven in sosedu zavpije: Hitro pokličite rešilca moj oče je " v pi.čki ti materni, padel s kurbe in si zlomil kur.ac "!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 23:16:41
|
|
|
|
gogabojan
|
Vpraša slon kamelo: "Zakaj imaš joške na hrbtu? "Kamela odgovori:" Zato, ker imaš ti tiča med očesi!"
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 17.5.2009 23:20:18
|
|
|
|
gogabojan
|
Kaj naredi Gorenjec, ko najde muho v pivu ? Da jo ven in ji ukaže: "Izpljuni!"
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 1:53:32
|
|
|
|
timnala
|
Takle pa zgleda, ce gres ob 7h zvecer na belo kavo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 18.5.2009 6:22:56
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutrooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Naš malček pa je danes začel prepevati že ob 5.30h. Mama je kot zombi, ker je šla spat ob 1.30h. Drugače pa,................nevem kaj bi vam napisala razen tega........
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?