|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.5.2009 22:54:00   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
7.5.2009 22:56:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

pikica kaj pa če bi namesto dojenja  ponoči dala pit čaj,,,,,dvem mojim kolegicam so se tako njihovi user posted image nehali zbujat ponoči....so pogrunatli da ni več joška ampak čajček in so lepo spali ...ne bom preveč pametna ker meni se itak ne zbuja tko da ne vem , če bi se mi pa začela pa bi ji itak dala čaj za pit

po praivic povedano, še sploh nisem dobr razmišljala o odvajanju jesti ponoči, ker me še ne moti, da 1x na noč je ...pač sem razlahgala o odvajanju, ker sta o tem spraševali afnica pa še nea, zdje mi spomin več ne dela ...tko da ...čaja pa ziher ne bom dajala, ker po flaški ga ne bom dajala, iz lončka pa še dobr ne zna pit, tko da zanekrta bl mal tekočine ona spije, pa kaj, sje je še dojena ...bo že počasi se naučila iz lončka pit ...UPAM

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
7.5.2009 23:02:13   
gogabojan
Čakam, čakam, čakam, in bom od čakanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
7.5.2009 23:03:29   
janja 27
goga jaz tud ne najdem marisheuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3579
7.5.2009 23:06:37   
janja 27
nč bejbe

goga me je čist zmučlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo mirno nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
7.5.2009 23:09:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komu pa ploskaš tukej in jezik kažeš? :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3581
7.5.2009 23:09:52   
PikicaStonoga

Čakam, čakam, čakam, in bom od čakanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka,  DOČAKA! Kaj pa čakaš? evo, jaz sem tukej :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3582
7.5.2009 23:10:27   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

nč bejbe

goga me je čist zmučlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo mirno nočko

ma dje no janja, ne še it ...k men dogaja ...pa lahk kako rečemo, tko kot pred parimimeseci, k smo se načvekale en večer user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
7.5.2009 23:29:23   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Evo, mal prje domov prišla in zamenjala moža, je šel Ulo "zapit!"!
Zdej pa hitpor čveke na plano, mam čas, ker ga bom čakala, ne morm jaz brze njega spat :)

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pikica, veš kako sem jaz tole razumela? user posted image user posted image user posted image user posted image

Da si zamenjala moža, torej nabavila novega in to kar mimogrede tako na hitro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šele potem, ko se mi je res zdelo čudno in sem brala naprej, sem videla, da sem si res vse skupaj malo pretirano predstavljala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3584
7.5.2009 23:31:39   
gogabojan

Komu pa ploskaš tukej in jezik kažeš? :)

K je bilo vse tiho, pa bravo nova stran, hahaha ker nič ne piše.

Neposredna povezava do sporočila: 3585
7.5.2009 23:31:50   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Zdej pa hitpor čveke na plano, mam čas, ker ga bom čakala, ne morm jaz brze njega spat :)

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pikica, veš kako sem jaz tole razumela? user posted image user posted image user posted image user posted image

Da si zamenjala moža, torej nabavila novega in to kar mimogrede tako na hitro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šele potem, ko se mi je res zdelo čudno in sem brala naprej, sem videla, da sem si res vse skupaj malo pretirano predstavljala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe kaka faca :)  ja ja mšljeno je bilo da sem ga zamenjala pri varstvu ...no sej tijana spi, sam eden mora bit doma :) in NE ne bi jaz svojga moža za nič na svetu zamenjala ...sej ma tud on napake, in nihče ni popoln, samo ga mam tok radaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
7.5.2009 23:33:09   
Tosca
Drugače pa čer :)

in novica: naša user posted image  se je končno prvič obrnila iz hrbta na trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da je zadnja med oktobrčki, ker vaši že samostojno sedijo (kot sem videla na sliki)user posted image user posted image  in se plazijo naokrog, ampak glede na njeno hipotonost in ekstenzijo sem tega še toliko bolj vesela. Naju je presenetila na previjalni mizi zvečer, ko sva se oba igrala z njo in se je lepo brez pomoči obrnila najprej v eno stran in potem pozneje še v drugo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
7.5.2009 23:35:36   
Tosca

hehe kaka faca :)  ja ja mšljeno je bilo da sem ga zamenjala pri varstvu ...no sej tijana spi, sam eden mora bit doma :) in NE ne bi jaz svojga moža za nič na svetu zamenjala ...sej ma tud on napake, in nihče ni popoln, samo ga mam tok radaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Hehe, saj vem, ampak blondinke včasih kaj razumemo po svoje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3588
7.5.2009 23:38:51   
PikicaStonoga

in novica: naša user posted image  se je končno prvič obrnila iz hrbta na trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da je zadnja med oktobrčki, ker vaši že samostojno sedijo (kot sem videla na sliki)user posted image user posted image  in se plazijo naokrog, ampak glede na njeno hipotonost in ekstenzijo sem tega še toliko bolj vesela. Naju je presenetila na previjalni mizi zvečer, ko sva se oba igrala z njo in se je lepo brez pomoči obrnila najprej v eno stran in potem pozneje še v drugo.user posted image

naša še ne sedi samostojno, tko da nč bat ..vse še bo ...sam ne mislit na to, kaj zna in česa ...vidiš kako sej jaz včerej eni razlagala da se ne sekirat glede zobkov, da bodo že, jaz res sploh nisem misla, kdaj bodo, ko bo bo, in evo danes pošlatam in ušlatam in potem vidim! Tok mi je bil srček poln srčeek, ko sem vidla prvega zobka! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
7.5.2009 23:42:55   
gogabojan

Tosca, da te malo potolažim. Naš se je tudi parkrat obrnil (prvič pri treh mesecih), pa še kasneje parkrat. Trenutno stanje: ne duha, ne sluha o tem. Seveda se obrne iz boka na bok, kaj več pa ne.

Pa itak se ne sekiram. Ko bo, pač bo. Saj imava še par mesecev časa, preden gremo UPAM v vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko mu bo pršlo, mu bo pršlo. Mi gremo z naravo naprej. Nič telovadit, da bi sedel, nič telovadit, kar se tiče obračanja. Nene, ko bo sam zadosti pripravljen na to, bo tudi to naredil.

Pa itak so pri tako majhnih otrocih takoooo velike razlike. Poglej, če je otrok samo par mesecev narazen. To se v vrtcu fulllllllll pozna še. Glede razvoja in ostalega.

V prvem, drugem razredu OŠ pa ne veš, kdo je januarja rojen, kdo pa decembra. Se zbriše ta meja.

Tak da, imamo še cca 6 let časa, da se navadijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
7.5.2009 23:43:32   
Tosca
Drugače pa sva danes z mami naredile potratno potico, potem pa sem pomagala narediti še 5 pehtranovih potičk, Danaja pa je bila medtem v varstvu pri mojem očetu in njeni sestrični (3,5) in bratrancu (4). Pa so se kar fino poštimali.user posted image  Imam pa peke za en čas dovolj. user posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image  Tijani za zobek!

Vse najboljše MATICU za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image , pa upam, da sta ati in mami uspela v miru nazdraviti in malo uživati.user posted image  

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
8.5.2009 0:07:30   
Tosca
Ma ja, saj jaz se niti ne sekiram ali naša že kaj zna ali ne glede na druge, sem pa vseeno mnenja, da je pametno, da vsaj malo delam z njo. Pa ne toliko v smislu napredovanja, kot pa korekcijskih vaj, da bi v odrasli dobi imela čim manj težav s hrbtenico, nogami itd..., ker pač vemo, da je zaradi dednosti nagnjena k temu. 

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
8.5.2009 0:12:28   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

mi2 sva pa iz kavice in sprehodka. Je bla tolk pridnauser posted image . Brez joka zaspala v vozičku in ko se je zbudila tud ni jokalauser posted image .V lekarni sem kupila Mustalo za zaščito pred sončkom.
Sem ji dala zdaj sadni obrok, ker ni blo časa kuhat zelenjavce- bo popoldan. Je pojedla cel lonček 190guser posted image .

Zdaj pa dekco ven, pa marelo naštimat, pa se bova kakšno urco crkljali, potem pa Neli spat jaz pa kosilo kuhat, pa mal pospravit.

Lučka- ja, moraš iti tja, pa se mal pomeniš, potem pa da zdravila. Upam, da bodo nam nuvala pri zobkih.
Ti bom kasneje dala na zs številko, če jo boš potrebovala. Šibam, kakala je.

user posted image user posted image user posted image  za Neli, ker je pridna v vozičku in ker pridno papa user posted image . Upam, da prihodnji teden res najdemo čas, da se kaj dobimo na kavi in da bo tudi vreme OK.

Kar se odvajanja od nočnega hranjenja tiče je varianta poleg čaja in nošenja tudi ta, da ji daš vsakič malo manjšo količino mleka v flašol dokler ne ugotovi, da se zaradi tega ne splača več zbujat... Ma to je teorija, jaz HB nimam izkušenj s tem.... (trkam, da me ne bo ravno danes zbudila ;)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
8.5.2009 0:13:40   
Tosca
Zdaj pa tudi jaz grem. Vsem lepo nočko, tebi gogabojan, ki si še edina tu, pa še posebej.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
8.5.2009 6:53:35   
PikicaStonoga

Kar se odvajanja od nočnega hranjenja tiče je varianta poleg čaja in nošenja tudi ta, da ji daš vsakič malo manjšo količino mleka v flašol dokler ne ugotovi, da se zaradi tega ne splača več zbujat... Ma to je teorija, jaz HB nimam izkušenj s tem.... (trkam, da me ne bo ravno danes zbudila ;)

In kako se to izvede pri dojenju? Ker jaz če dam eno joško, pa potem hočem kao zakljulčit, bo katastrofa ...ona hoče še drugo ...pol vseen če ne dam, ker jok bo vseeno, še hujši, če bom dala samo polovico ...ja pri flaški je to izvedljivo ....

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
8.5.2009 6:56:03   
PikicaStonoga
Drugače pa dobro jutro!
Smo spet prespali, ampk to po novem pomeni, da prespi do okol 5.30 in po dojenju ne zaspi več nazaj ...od takrat naprej se skupaj crkljamo pri nama ...je pa danes ene 10 min po dojenju vse zbruhala ...tko da evo bo spet lačna in bo mogla dobit flaško,  ker sem jaz prazna ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3596
8.5.2009 7:19:55   
gogabojan
Jutro.

Naš kr neki teži že od 6h. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
8.5.2009 7:20:09   
laknerš
Dobro jutro!!!
Mi smo spali celo noč! Hana se je lih kar zbudila in se veselo pogovarja sama s sabo! Upam da ne bo Neli zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 3598
8.5.2009 7:20:25   
gogabojan
Ne mi zameriti za naslednje tri poste, ker želim namerno priti na novo stran.

Neposredna povezava do sporočila: 3599
8.5.2009 7:21:03   
gogabojan
Evo še tega potem pa bo. Upam da bo še katera kaj napisala, da bomo prej na drugi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?