Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 21:55:34
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 meni ni uspelo za nazaj prebrat za praznike.... KAKO STE SE IMELE DANES V KOLOSEJU? A bomo zamenjale malo areno za kolosej? Sem mislila na vas....jaz sem šla potem do vrtca povprašat glede točkovanja, ker mi ni bilo jasno, kje se je dalo vse pike dobit, na katere postavke in to....no, nič nam uporabnega nisem izvedela, ampak če bo res tako, kot pravijo, bo v LJ vrtec zagotovljen - me pa res zanima, čeprav jaz jankovilu kar verjamem....blizu so spet volitve in to bi mu prineslo oooooogromno + pik tako, zdej se grem pa malo vležt....naaaaaporen dan je bil danes!! no, mišljeno je bilo "čeprav jaz JANKOVIĆU kar verjamem"
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 21:56:02
|
|
|
|
Lucka1
|
oooooopa, pa še nova stran za lahko noč
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:15:08
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 meni ni uspelo za nazaj prebrat za praznike.... KAKO STE SE IMELE DANES V KOLOSEJU? A bomo zamenjale malo areno za kolosej? Sem mislila na vas....jaz sem šla potem do vrtca povprašat glede točkovanja, ker mi ni bilo jasno, kje se je dalo vse pike dobit, na katere postavke in to....no, nič nam uporabnega nisem izvedela, ampak če bo res tako, kot pravijo, bo v LJ vrtec zagotovljen - me pa res zanima, čeprav jaz jankovilu kar verjamem....blizu so spet volitve in to bi mu prineslo oooooogromno + pik tako, zdej se grem pa malo vležt....naaaaaporen dan je bil danes!! Jaz mu tudi kar verjamem. Se mi zdi, da je do sedaj od vseh LJ županov še največ naredil za LJ. Sicer sem pa tudi jaz danes čisto mim. Sem si prejle kar eno pivo privoščila, čeprav jaz načeloma ne pijem piva sploh. Pa je tko sedel. Sedja bi morala pa še eno pritožbo za dedka napisat, pa nisem prave volje.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:17:47
|
|
|
|
irma78
|
Pa še tole sem pozabila prilimat glede piknika v Tivoliju 19.5. - Jolly
- Laknerš
- Pikica Stonoga
- Gogabojan
- Lovely
- Stunfek
- iraira
- janja27
- tejčika29
- irma78
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:20:48
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še tole sem pozabila prilimat glede piknika v Tivoliju 19.5. - Jolly
- Laknerš
- Pikica Stonoga
- Gogabojan
- Lovely
- Stunfek
- iraira
- janja27
- tejčika29
- irma78
A piknik je v Tivoliju? Kateri pa je potem pri laknerš?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:25:14
|
|
|
|
iraira
|
Hello! Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekel ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:37:39
|
|
|
|
iraira
|
Janja za Metko, da je bila korajžna punčka Moja tudi ni nič jokala, ko so ji vzeli kri....a misliš, da sploh ne čutijo ker meni osebno je iz prsta bolj zoprno, kot iz žile
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:40:09
|
|
|
|
iraira
|
Vidim, da niste razpoložene za noben čvek .....ali pa še ni prava ura . No, jaz vam želim eno lepo in mirno noč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:41:44
|
|
|
|
janja 27
|
kaj pa vem al čutijo al en ...........manca tud ni registriral pri 7 mesecih pol pri letu in pol pa je bla totalna katastofa.........je tull k sam pa ne prej k ji je kapco dala na prst pol jo je dol spravla in seveda je blo vse krvavo okoli in okoli.......... meni je itak zoprno dat kri n eglede kje,,,,jaz vedno stran gledam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:46:49
|
|
|
|
janja 27
|
o sanni je spet z nami ............
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:48:54
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še tole sem pozabila prilimat glede piknika v Tivoliju 19.5. - Jolly
- Laknerš
- Pikica Stonoga
- Gogabojan
- Lovely
- Stunfek
- iraira
- janja27
- tejčika29
- irma78
A piknik je v Tivoliju? Kateri pa je potem pri laknerš? Kakor sem jaz razumela, je piknik v Tivoliju, Laknerš bi ga pa imela, če bi imela dovolj placa za parkirat. Lahko pa da sem narobe razumela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:50:11
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Hello! Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekel ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse za kolke. A v četrtek se pa vidimo na Vrhniki, a ne? Komaj čakam!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:52:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
coccinela imaš ZS :) LAHKO NOČ VSEM ...upam, da hitro zaspim, da nadoknadim včerajšnjo noč!!! :) NOČKO!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:57:16
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Hello! Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekel ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse za kolke. A v četrtek se pa vidimo na Vrhniki, a ne? Komaj čakam! jp tud jaz pa metka prideve
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 22:57:46
|
|
|
|
janja 27
|
pikica nočko :-)))
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:03:38
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer punce. Danes bil en fajn zmatran dan. Res , sem čisto crknjena in psihično in fizično, pa še slabe volje, ker sem nekaj bratrancu svetovala, očitno narobe. No lepo po vrsti. Danes pa se je Gogabojan skockala v nulo. Ej, sem bila kar sama na sebe fullll ponosna. Sem mela še kiklo dolgo oblečeno. Trebušček pa se je zgleda fulll zmanjšu. . SEM BILA SAMA SEBI LEPA. Se nisem že eno leto tako fino skockala (nazadnje na poroki od mojega srčka sestri). GOGABOJAN BILA FULLLLLL ZRIHTANA, LEPA, Z NOVO POSTAVICO. . Saj se pri postavi niti ne opazi, sam trebuha nimam več tok ogromnega, zdaj je sam še velik. Bila v cerkvi na molitvi. Je šel bratranec Dejan z menoj. Sva srčka pobrala v njegovi službi in šli v cerkev. Mama pa je čuvala oba dva angelčka moja. Tamal ni spal od 13h pa vse do 20h. Zaspal za pol ure, nato spet auf. Aja pršla domov, tamal prej fulllllllll priden, ko pa je videl, da je mami pršla in oči pa v jokkkkkkkkkkkkkkkkk. Očitno je bil toliko zmatran. In zaspan. Sem pa ga fulllllllllll pogrešala, ker sem bila samo 4 ure odsotna od njega. Me je kar zvijalo. JUTRI PA FEŠTA................ JUTRI PA ZDRAVNIKKKKKKKKKKK, mam končno pregled za mojo ritko. Mislim tak me je.... trema. IRMA . JANJA
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:08:24
|
|
|
|
janja 27
|
goga maš ZS
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:09:32
|
|
|
|
gogabojan
|
Valda, jaz pridem gor, pa kar nobene naenkrat ni več tu. Hecam se. Sam tečno mi je.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:19:06
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga maš ZS ti pa odgovor . Ne me več moriti no. Ne bom ti dala mojega avta. Pa kaj je s tabo no. Pusti me pri miru. Nočem meti več opravka s teboj. NE DAM TI AVTA IN PIKA. Sprijazni se z usodo. Avto je moj in samo moj. Ti maš svoj avto, moja kripa je pa samo moja. A moravi res tu javno obravnavati najino umazano perilo al kaj. Hecammmmmmm seeeeeeeeeeeeee. Bi bilo boljša fora, če bi bila ti moški, pa bi rekla, da nočem ti dati in pika. . Tak pa je bil avto. ŠALA JE BILA TO.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:23:19
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 goga maš ZS ti pa odgovor . Ne me več moriti no. Ne bom ti dala mojega avta. Pa kaj je s tabo no. Pusti me pri miru. Nočem meti več opravka s teboj. NE DAM TI AVTA IN PIKA. Sprijazni se z usodo. Avto je moj in samo moj. Ti maš svoj avto, moja kripa je pa samo moja. A moravi res tu javno obravnavati najino umazano perilo al kaj. Hecammmmmmm seeeeeeeeeeeeee. Bi bilo boljša fora, če bi bila ti moški, pa bi rekla, da nočem ti dati in pika. . Tak pa je bil avto. ŠALA JE BILA TO. mega
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:25:05
|
|
|
|
janja 27
|
bjebe jaz vaz zapiuščam in grem spat nočko goga
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:29:33
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 bjebe jaz vaz zapiuščam in grem spat nočko goga nočko me veseli, da sem te nasmejala, da razumeš šalo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:36:52
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Hello! Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekel ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse za kolke. A v četrtek se pa vidimo na Vrhniki, a ne? Komaj čakam! jp tud jaz pa metka prideve vem, to bo super feštica. Le kam nas bo Goga peljala????
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 5.5.2009 23:38:29
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Čer punce. Danes bil en fajn zmatran dan. Res , sem čisto crknjena in psihično in fizično, pa še slabe volje, ker sem nekaj bratrancu svetovala, očitno narobe. No lepo po vrsti. Danes pa se je Gogabojan skockala v nulo. Ej, sem bila kar sama na sebe fullll ponosna. Sem mela še kiklo dolgo oblečeno. Trebušček pa se je zgleda fulll zmanjšu. . SEM BILA SAMA SEBI LEPA. Se nisem že eno leto tako fino skockala (nazadnje na poroki od mojega srčka sestri). GOGABOJAN BILA FULLLLLL ZRIHTANA, LEPA, Z NOVO POSTAVICO. . Saj se pri postavi niti ne opazi, sam trebuha nimam več tok ogromnega, zdaj je sam še velik. Bila v cerkvi na molitvi. Je šel bratranec Dejan z menoj. Sva srčka pobrala v njegovi službi in šli v cerkev. Mama pa je čuvala oba dva angelčka moja. Tamal ni spal od 13h pa vse do 20h. Zaspal za pol ure, nato spet auf. Aja pršla domov, tamal prej fulllllllll priden, ko pa je videl, da je mami pršla in oči pa v jokkkkkkkkkkkkkkkkk. Očitno je bil toliko zmatran. In zaspan. Sem pa ga fulllllllllll pogrešala, ker sem bila samo 4 ure odsotna od njega. Me je kar zvijalo. JUTRI PA FEŠTA................ JUTRI PA ZDRAVNIKKKKKKKKKKK, mam končno pregled za mojo ritko. Mislim tak me je.... trema. IRMA . JANJA za uspešen dan, čeprav si crknjena. Pa glede bratranca se ne sekiraj, naj pa drugič po svoji pameti dela, če mu ni kaj prav. Držim pesti, da bo jutri vse OK pri zdravniku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?