gogabojan
|
Čer. VALLA - hvala za odgovor. IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Pa še to: mi imamo 1 zobek. HURA IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, jaz sem še vedno čisto adijo niti gledat več ne morem tako se mi oči solzijo, na srečo je še pikec kolikor tolikor priden se zdaj obrača z hrbta na trebuh pa obratno, saj dolgo več ne bo ker ga jezi na trebuhu ker nikamor ne pride in že stoka . za tvojega pikca mikca , pa da čimprej ozdraviš. Ti nisem čist nič fovš. . Se mi pa kar smiliš, ker vem še zelo sveže , kako je biti bolan, pa imeti otroka bl tečkastega. DOPUST - Hvala za vaše predloge. Moj že gleda na netu za Malto. ah v hotelu pa defenitivno ne bomo vedno preživljali se. Za grčijo vem, da si lahko najameš avto. V tunizijo pa sigurno nebi šla, ker se mi zdi, daj je rok res še premajhen za tja se iti pražiti. Mislim, da bi na koncu kar Grčija. Seveda pa ni izključena Madžarska al pa tu blizu slovenije za hrvaško. Moj pa noče na hrvaško. Ah bomo že. Aja, danes pa smo šetkale z Irmo po Rudniku, oz. po štacunah. Pa na kofetku smo bile, k je bil tak prijazen natakar, da bi ga poslala v pi....... m........... . Pa sem se zadržala, ker nisem hotela delat scene Irmi. Sem hotela reči hvala lepa, grem raje h Kratokfilu kjer bo postrežba kot se šika. Sam sem raje bila tiho. Ej Irma je bila pa tudi iz istega razloga tiho, mu je tudi ona hotela par zabrusiti, in reči, da ne bomo spile to kar je naročeno. AJA, današnji dan brez dojenja. Te pa se je še moj zadru name, kaj silim otroka dojiti, če otrok noče. Jaz pa imam še vedno upanje, upanje in upanje. Sem se šla potem na WC . Potem pa sem mu rekla, da me je fulll prizadelo vse to, on pa noče. Je pa mu moj, ko se je začel fulllllllll drti, porinu flašo od čaja. Ja čaj pa ja. Pa me je hotel božati po obrazu z rokico moj Rokec, pa ni mogel, ker ga je flaša ovirala. MENI PA SE JE SRCE TRGUUUUUUUUUUUU. nO zdaj pa mate zadosti za danes mene.
|