|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
4.5.2009 15:44:28   
iraira
Evo mi smo malo pomalicali zdaj pa grem smrekove vršičke nabrat za sirup, preden bom prepozna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
4.5.2009 15:51:06   
suzy124
Dober dan

Da se še jaz na hitro malo javim.

Mi smo vredu pridno papcamo GH in poje kar dobiuser posted image user posted image , zaenkrat še nimamo zelenjave ali sadja ki nebi hotel jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Spimo tudi še celo noč razen danes se je neki zbujal ampak ni bilo neke panike.user posted image

Vse najboljše za vse tiste ki ste praznovali pol leta in sedem mesecev.user posted image user posted image

Zanima pa me katere kekse devate vašim user posted image ?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
4.5.2009 15:53:46   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

No, danes je prvič poskusila brokoli in pojedla 210g kaše (skupaj s kropmširčkom, prepečencem in seveda mlekom) user posted image  Zdaj mi pa spi in to na trebuhu! Zadnje dni ji zgleda tako paše. A še kak lumpi tako spi? Mene je še zmeraj malo strah tako jo puščat in jo kar pogosto hodim gledat...

Moj user posted image skoz spi na trebuhu in to že od dveh mesecov naprej.
Na hrbtu sploh ne zna več zaspatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
4.5.2009 16:28:39   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A dej no dam Taju piškot in lepo sedi in je in se potem spusti na kolena in gre kravce past še kar s piškotom v roki pa je pes očitno mislil da ga ponuja je prišel mimo in pojedel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.5.2009 16:40:11   
jolly123
Jaz sem se pa odločila da našega peljem na bioresonanco OK mogoče pretiravam, samo zdej mi že en teden konstantno stoka nekaj ponoči, ga napenja pol se pokaka je neki časa OK...pol smo sitni in tečni in ne vem kaj. Glede na to, da jemo skoraj že vse...jaz ne vem kaj ga muči. Grem pogledat če je mogoče res kriva hrana in občutljivost, mogoče pa nič ni. Kar seveda upam. 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.5.2009 17:00:16   
Lucka1
ok punce, malo na hitro, tolk da vidite, da sem še med živimi.....na morju je bilo super krasno user posted image user posted image user posted image , a vse lepo kratko traja in je tudi to minilo prehitro....user posted image ...pa smo spet v realnosti - dragi v službi, jaz in user posted image pa se druživa 100 na uro user posted image ...mal jaz z njim in malo on z mano....no, se mi meša že od vsega - nas je čakalo doma itak vse prašno in umazano, pa tone perila za oprat, ki smo ga privlekli s sabo, pa prenosna posteljica, pa voziček in ležalnik.....ah jaj.....

IN ZA POVRH VSEGA DANES POŠTA - user posted image NI SPREJET V VRTEC.... user posted image user posted image user posted image ....v četrtek grem osebno tja povprašat kako je s temi točkami in s čakalno listo, pa kdaj se ve, koliko jih res pride podpisat pogodbo, koliko odpove mesto v tem vrtcu, ker je dobilo drugje ipd....da vidimo potem, kako kaže dejansko stanje!! BEEEEEEEEEEEDA

no, zdaj pa bom videla, če mi uspe za nazaj kaj prebrat - no, zvečer mogoče, čeprav vidim, da me čaka 20+ strani....pa še delo me čaka....bom videla....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.5.2009 17:01:32   
Lucka1
seveda pa zaželim za nazaj vsem lumpijem in lumpikam, ki sem jih zamudila.....VSE NAJ NAJ NAJ tisti, ki ste praznovali 6 ali 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.5.2009 17:49:20   
PikicaStonoga
Evo naju s sprehoda user posted image  in pošte ....Sva odnesli na pošto pritožbo za vrtec in pismo županu. Irma HVALA za tvojo pritožbo in posredovan dopis formurašic ...tko da ja, vse tiste, ki ste me na FB prosile, da vam pošljem svojo pritožbo, mora dat irma žegn, ker sem dejansko samo skupej sestavljala, popravljala in nekaj dopisala in poslala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.5.2009 17:52:40   
PikicaStonoga
Glede pritožbe kr ne vem če sem prav naredila ...dosegla itak ne bom nič ...je pa ta nač vrtec v sklopu šole, na kateri bodo baje iskali anglistko in bi mogoče jaz lahko v bližnji prihodnosti tams lužbo dobila ...pa se s tole pritožbo moj priimek ne bo nič kaj dobro zapisal ...da me ne bodo imeli za komfliktno osebo, k sploh nisem v resnici!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.5.2009 17:54:06   
PikicaStonoga
Moji pikici pa dans banana ni pasala, verjento zato, ker sem jo zmiksala v toplo mleko z riževo kašico user posted image user posted image  pa je zbruhala pa kasneje še ne obrok samo mleka ...drugače je pa čist vesela in pridna in vse OK ...najbrž ji je topla banana želodček obrnila user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.5.2009 19:12:31   
sončnica24
Hojla, jaz sem še vedno čisto adijo niti gledat več ne morem tako se mi oči solzijo, na srečo je še pikec kolikor tolikor priden se zdaj obrača z hrbta na trebuh pa obratno, saj dolgo več ne bo ker ga jezi na trebuhu ker nikamor ne pride in že stoka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3161
4.5.2009 19:15:21   
ajetam@
joooj jaz morem tudi smrekove vršičke nabrat!!!

jaz mu dajem une maslene kekse v obrok. drugače da pa on je mu pa dam ene k sem jih v mullerju kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.5.2009 20:09:09   
afnica mala

Laknerš, ej če vi niste dobili pol pa noben nau. Jaz ne vem kaj je s temi vrtci ej. Mah, mi tudi ne bomo po moje ker so v Domžalah dali take glupe kriterije, ma saj sem že pisala. Norci.

kot sem se pogovarjala z enimi iz Domžal, bodo vsi otroci rojeni po 1.10.2008 ostaki brez vrtce, isto si lahko prebereš na forumu domžalske mamice. Ostalo naj bi 400 otrok brez vrtcauser posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
4.5.2009 20:16:54   
afnica mala
Hojla,

mene je pa ar malo strah noči. Ves dan je bilo podobno kot zjutraj, smeh jok, jok, jok, smeh. Samo da sem odnesla pete spet jok. Moja mami je rekla, da se ji je zdelo zadnjič, da ima spodaj v čeljusti trdo- mogoče so pa res zobki-user posted image  to sem mislila vsakič, ko je bila sitna- ziher že ene 5x.

Jutri ne vem, če bova prišli v Areno, pa tako rada bi že končno spet prišla, sam težko skonbiniram s cepljenjem in Hranjenjem. Bom videla jutri kak ritem si bo postavila zjutraj.

Upam, da si mi bo dalo zdaj še lase umit.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
4.5.2009 20:41:12   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jaz sem se pa odločila da našega peljem na bioresonanco OK mogoče pretiravam, samo zdej mi že en teden konstantno stoka nekaj ponoči, ga napenja pol se pokaka je neki časa OK...pol smo sitni in tečni in ne vem kaj. Glede na to, da jemo skoraj že vse...jaz ne vem kaj ga muči. Grem pogledat če je mogoče res kriva hrana in občutljivost, mogoče pa nič ni. Kar seveda upam. 

eno vprašanje, a si se  že zanimala za bioresonanco? Kakor jaz vem je priporočljivo da je otrok star vsaj 1 leto, vsaj tako so rekli moji sestri, ki ima alergika. Pa sta bila , ko je dopolnil 1 leto.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.5.2009 20:42:25   
čebelka77

Pa še to: mi imamo  1 zobek. HURA

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.5.2009 20:45:17   
čebelka77

jolly sem mal firbčna , a je tvoj mož  vprašal za službo? K  sem prebrala da sta sp odprla?

Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.5.2009 21:11:47   
Tejčika29
jolly
Bioresonanca - so zdravili že otroke od 5. tednov naprej, tako da ni panike, jaz jo osebno toplo priporočam!

Priporočam http://www.drwohlmann.si/ tu se je (sicer v Stuttgartu) zdravil moj user posted image . V Sloveniji delajo pa po njegovem patentu.

Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.5.2009 21:15:35   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Laknerš, ej če vi niste dobili pol pa noben nau. Jaz ne vem kaj je s temi vrtci ej. Mah, mi tudi ne bomo po moje ker so v Domžalah dali take glupe kriterije, ma saj sem že pisala. Norci.

kot sem se pogovarjala z enimi iz Domžal, bodo vsi otroci rojeni po 1.10.2008 ostaki brez vrtce, isto si lahko prebereš na forumu domžalske mamice. Ostalo naj bi 400 otrok brez vrtcauser posted image

KVA?! Ej kdo je župan Domžal. Moram mal pobrskat k jaz grem pa k njemu al njej. To pa ne. Dost mam

Lovely

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.5.2009 21:29:02   
Lovely
Dober večer,

jaz sem od frizerja, kok se pa meni ne da več tok cajta tam bit... ampak je treba če ne sem ko strašilo...

Inya je bila danes pridna, veliko je čebljala, glasek je OK končno. Bo goflja tale mala princeska, kaj čem. Kot da jo je Gogabojan rodila user posted image

Tastari od mojega so dobro sprejeli novico, da bodo prve 3 noči obiska v Sloveniji spali v hotelu. HB

Jutri me najverjetneje ne bo v Areno user posted image  Jutri dopoldne bom izvedla, mal so se začele aktivnosti za veliko odločitev glede hiške pa bo treba do le-te marsikaj pogledat, preverit, naredit cenitve itd... Ful enega folka, malo časa pa v glavnem jaz sama, ker je moj v službi (zveni znano od .100noge)

Zdaj se grem pa malo pocartat.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.5.2009 21:36:09   
iraira
Lovely zdaj se je pa zares začelo glede hiške? Vama pa more biti full všeč, da sta se tako hitro odločila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.5.2009 21:39:38   
gogabojan
Čer.

VALLA - hvala za odgovor.

IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Pa še to: mi imamo  1 zobek. HURA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, jaz sem še vedno čisto adijo niti gledat več ne morem tako se mi oči solzijo, na srečo je še pikec kolikor tolikor priden se zdaj obrača z hrbta na trebuh pa obratno, saj dolgo več ne bo ker ga jezi na trebuhu ker nikamor ne pride in že stoka  .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega pikca mikcauser posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdraviš. Ti nisem čist nič fovš. user posted image user posted image user posted image user posted image . Se mi pa kar smiliš, ker vem še zelo svežeuser posted image user posted image user posted image user posted image , kako je biti bolan, pa imeti otroka bl tečkastega.

DOPUST - Hvala za vaše predloge. Moj že gleda na netu za Malto.  ah v hotelu pa defenitivno ne bomo vedno preživljali se. Za grčijo vem, da si lahko najameš avto.  V tunizijo pa sigurno nebi šla, ker se mi zdi, daj je rok res še premajhen za tja se iti pražiti.

Mislim, da bi na koncu kar Grčija. Seveda pa ni izključena Madžarska al pa tu blizu slovenije za hrvaško. Moj pa noče na hrvaško.

Ah bomo že.

Aja, danes pa smo šetkale z Irmo po Rudniku, oz. po štacunah. Pa na kofetku smo bile, k je bil tak prijazen natakar, da bi ga poslala v pi....... m........... .  Pa sem se zadržala, ker nisem hotela delat scene Irmi. Sem hotela reči hvala lepa, grem raje h Kratokfilu kjer bo postrežba kot se šika. Sam sem raje bila tiho.

Ej Irma je bila pa tudi iz istega razloga tiho, mu je tudi ona hotela par zabrusiti, in reči, da ne bomo spile to kar je naročeno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA, user posted image user posted image user posted image user posted image današnji dan brez dojenja. Te pa se je še moj zadru name, kaj silim otroka dojiti, če otrok noče. Jaz pa imam še vedno upanje, upanje in upanje.

Sem se šla potem na WC user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Potem pa sem mu rekla, da me je fulll prizadelo vse to, on pa noče. Je pa mu moj, ko se je začel fulllllllll drti, porinu flašo od čaja. Ja čaj pa ja. Pa me je hotel božati po obrazu z rokico moj Rokec, pa ni mogel, ker ga je flaša ovirala.

MENI PA SE JE SRCE TRGUUUUUUUUUUUU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nO zdaj pa mate zadosti za danes mene.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.5.2009 21:41:58   
janja 27
čer bejbe

o grozzzaaa s tem vrtcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma res gorza v tej državi pa imej otroke v tej user posted image user posted image user posted image user posted image državiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne vem kaj bi naredila če bi imela večjo v vrtcu za metko pa ne bi dobila .....ma ne moreš potem eno peljat v vrtec drugo pa v privat varstvo..la kaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KATASTROFA naceli črtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače p aje meni ponedeljek minil k bi migniluser posted image user posted image user posted image

zjutraj peljala manco v vrtec gužžžžžžvvvvvvvvvvvaaaa za znoret, neki pri nas prenavljajo in dozidavajo in imajo 4 oddelki (v vskem tri skupine po 14 otrok cca) vhod z druge srani kjer so tudi 4 oddelki z ravno cca toliko otroci in potem še šola na drugi strani ceste (enosmerne) a si predstvaljate  gužžvvveeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja ta dva meseca bomo preživeli , jaz bom manco potem izpisala julija in avgusta da čimbolj izkoristim čas z obema puncama tko da septembra skupaj štartata vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
potem sem se oglasla pri mami na zajtrku in šiblaa domov k je bil tak lepo sonček....sem bila na sprehodu skoraj 3 ure in se po dolgem času navozičkala..........sem totoalno brez kondicije spetuser posted image user posted image , popoldan pa sem šla po manco in sem se z mojim dobila da sem mu pokazala kam sploh mora it po hčerko user posted image user posted image user posted image je mal zgubljen tip pa mu treba vse s prstom pokazat če ne se zgubiuser posted image user posted image user posted image pa lih nočem da ga manca vodi po vrtcu ker itak vej več k on user posted image user posted image user posted image user posted image j ano tko je kaj čem jaz...user posted image user posted image user posted image user posted image
pa na kosilo pa mal čvekat pri tašči..potem pa sem diplomirala iz razstvaljanja avtosedeža da sem vrgla oprat prevleko,.......sedej k mam kao diplomo me je bolj strah ga jutri zložit user posted image user posted image user posted image user posted image ma bom bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.5.2009 21:45:23   
gogabojan

Inya je bila danes pridna, veliko je čebljala, glasek je OK končno. Bo goflja tale mala princeska, kaj čem. Kot da jo je Gogabojan rodila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se skoraj polulala od smeha.

Veš kaj lovely, če bo res taka goflja, ji ne bo veliko hudega. Lej mene. Od nič na (vsaj zame je bilo NEKOČ) luksuz. Se bo znala zase pobrigat in to je to.

Jaz bi tudi rada videla, da bi bil Rok tak kot jaz. Bojan pa je že, oz. že preveč. Kar IRMO vprašite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas tudi jutri ne bo v Areno, ker je v sredo jurjev dan  po pravoslavno (đurđev dan), pa ma oče vedno fešto oz. slavo na ta dan. Tak da, jutri pečejo odojka, piškoti se pečejo na veliko, jaz bom morala delati kanapejčke, pa tak dalje. Ob 5h pa moram biti v cerkev, ker bodo žegnali kruh, seme od žita, in vino.

V sredo pa feštaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.5.2009 21:48:33   
Lovely
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Lovely zdaj se je pa zares začelo glede hiške? Vama pa more biti full všeč, da sta se tako hitro odločila

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Ne ne, nisva se še dokončno odločila, rabiva še malo informacij... Sva pa od septembra 2008 ogledovala... Je pa res, da imava visoko motivacijo in direkten fokus user posted image  Res upam, da se bo vse izšlo user posted image

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?