tasyo
|
No, pa je tudi pri nas malce časa za rr... Brinček, z zamudo čestitke tudi od naju z Lano!!!! Majček, je pa tale tvoja punčka na slikicah videt čist preveč odrasla! Se mi zdi, da se je ful spremenila, pa ni tko dolg, kar sva se videli, no... NiLe, upam da se kmalu javiš z dobrimi novičkami!!!!! Če je katera na tekočem, naj prosim napiše, če je vse ok... Kaj še - ja, mi tudi razmišljamo o gugalnici za rojstni dan, pa kakšnem peskovniku al pa toboganu za na vrt, da bo bolj otroški. No, prej bi bilo fajn, da še mal travico zgostimo. Varčevalni ukrepi - večinoma perem na poceni tok, likam pa ne, ker mi ne znese. Pri nakupih sem kot Joan, vedno preštudiram, kje bi bilo najugodneje in se ne zaletujem, hrana- tu bi se dalo prišparat na kakšnih dobrotah, sicer pa zaloge niti nimamo, meso imamo domače, večino, lučke pa - hja, sicer niso glih veliko prižgane, ker nam dnevno sobo osvetljuje javna razsvetljava in je zvečer prav romantično, še kakšna svečka... Luči še nimam, o varčnih žarnicah pa - ob takšni ceni, kot jo imajo sedaj in pri tem, koliko so luči pri nas dejansko prižgane, se nam ne splačajo. Ker so čist too much drage. Pa o živem srebru, ki ga je dovolj, da ubije zajca, niti ne bom izgubljala besed. Čeprav mi ni jasno, kako to, da so iz prodaje umaknili živosrebrove termometre, žarnice pa celo promovirajo. Če že, potem sem za LED lučke. Ampak pri nas zaenkrat ni glih izbire in v beli barvi zlo težko dobiš. Kaj še - pogrešam nekaj čvekic... Padci - naša madam je ob prvih korakih en večer suvereno zakorakala z glavo direkt v granitno polico pri kaminu. k sreči ni bilo hujšega, ustrašila sem se pa fejst. Pa v nedeljo se je udarila v rob vrat - ki je sicer zaobljen in se mi sploh ni zdelo, da je fajn butnila, ampak buška je bila pa takoj konkretna in če ne bi bilo masti, bi bila tudi modrica bistveno večja... Ja, tko pa izgleda, ko postane mala rita preveč suverena in laufa, brez da bi gledala. Zdej je pa začela rokico ponujat, da se prime za prstek, ampak samo zunaj. Sem kar vesela, da ni prepogumna, že tako je prevelik živček. Evo, grem počasi kuhat, potem pa na zrak - no, sej eno rundo smo že bili zunaj- je danes kar doma, da se malce pocrkljava, čeprav vem, da ni najbolj prav...
|