Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:00:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je zaenkrat sumljivo mirna, zgleda pa kot kup nesreče, vsa skesana A misliš, da se čuti krivo, ker nisi spala? Ja in to močno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:03:42
|
|
|
|
Estrella*
|
A danes pa ni slavljencev? Sem šla prav prečekirat seznam Tudi jaz preem včeraj pobruhane cote, danes zjutraj je pa lezla po postelji in polila še cel calpol Skratka dan se ni lepo začel na našem koncu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:04:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro a se na hitro javim pol pa letim v knjižnico . spanje , vreme ko bi lahko tako še za dinarčke , pa jih ni nikjer na vidiku , če pa so pa prec izhlapijo Ne govori. Jaz bom imela počasi molje in pajke notri v denarnici. Jaz jih že imam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:06:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Da si ne boš uničila želodca.Ne pretiravaj s hujšanjem Pa za oblekico.Hitro slikico gor.Sem firbčna To pa podpišem. Saj veš, da so tvoje kilce dekoracija in je z njimi treba v rokavicah delat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:07:49
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči: kako pa tvoje kilce?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:08:17
|
|
|
|
Estrella*
|
Zglerda da sem sama Grem pa likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:09:32
|
|
|
|
barbaw
|
Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:09:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Še eno vprašanje? Kje se dobi kak lahek okvir , da bi notri lahko dala puzle????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:10:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zglerda da sem sama Grem pa likat Nisi sama , samo vmes sem morala it previt rito, obesit cunje in dat prat novo rundo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:11:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še eno vprašanje? Kje se dobi kak lahek okvir , da bi notri lahko dala puzle???? Jaz sem takega, ki ima okvir iz plastične mase in čez steklo, kupila kar v lokalnem Sparu za slabih 13 EUR.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:11:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. kakšna podobnost!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:11:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še eno vprašanje? Kje se dobi kak lahek okvir , da bi notri lahko dala puzle???? Ikea , imaš pa podobne v bauhausu, obi-ju,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:12:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še eno vprašanje? Kje se dobi kak lahek okvir , da bi notri lahko dala puzle???? Jaz sem takega, ki ima okvir iz plastične mase in čez steklo, kupila kar v lokalnem Sparu za slabih 13 EUR. jst jih tudi po navadi kar v šparu vzamem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:12:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še eno vprašanje? Kje se dobi kak lahek okvir , da bi notri lahko dala puzle???? Bauhaus, obi, Baumax, ..... ti ga odrežejo po meri
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:12:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. Res sta si zelo podobna, ampak vseeno je v Maji več tebe, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:12:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zglerda da sem sama Grem pa likat Nisi sama , samo vmes sem morala it previt rito, obesit cunje in dat prat novo rundo. Jaz sem že 2 stroja obesla zunaj, sedaj pa moram zajtrk pojest, potem pa okne pucat, pa zavese bom oprala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:18:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. Nemogoče ločit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:19:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. Nemogoče ločit Samo po cunjah bom na stara leta vedela kateri je kateri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:19:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Hvala punce za odgovore! 15 grem v nabavo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:21:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:21:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. Nemogoče ločit Samo po cunjah bom na stara leta vedela kateri je kateri. Ko bosta pa velika, bosta pa lahko čist drugačna. No vsaj po cotah ju lahko ločiš, če bi imela še enega , bi bilo težje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:22:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:24:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo Saj jaz tudi cele dneve nekaj pospravljam. Nikjer se pa ne vidi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:24:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tu je Jaka 14 dni starejši. Tu pa je toliko star kot zdaj Maja. Nemogoče ločit Samo po cunjah bom na stara leta vedela kateri je kateri. Ko bosta pa velika, bosta pa lahko čist drugačna. No vsaj po cotah ju lahko ločiš, če bi imela še enega , bi bilo težje Še dobro, da ga ne bom imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:26:25
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, daj ti meni povej, kako sta Jaka in Maja? Imata še vročino?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?