Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:29:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo Saj jaz tudi cele dneve nekaj pospravljam. Nikjer se pa ne vidi. To bo tako, dokler ne bodo otroc stari vsaj kaih 10 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:30:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, daj ti meni povej, kako sta Jaka in Maja? Imata še vročino? Na spodnji meji sta zdaj. Sta pa oba dobre volje. Upam, da ne bosta več bruhla. Jaka v bistvu ni dosti bruhal, Maja pa tudi 2x. Ni videt, da bi bilo kaj narobe. Jaku edino na momente rata slabo in se vleže, potem pa divja okrog kot da ni nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:32:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo Saj jaz tudi cele dneve nekaj pospravljam. Nikjer se pa ne vidi. To bo tako, dokler ne bodo otroc stari vsaj kaih 10 let Meni se zdi, da ko sem bila v službi ni bilo take panike, pa seveda Jaka v vrtcu. Je imel manj časa za razmetavanje. Zdaj pa oba razmetavata. Pa še jaz najraje pospravljam ko sem sama doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:35:58
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw full sta si podobna, sta oba od enega atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:38:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo mene še čaka pomivanje oken, pa ven še moram obrisat, spet cote zlikat... upam, da mi bo shodlo do petka, ker mam vsak dan nekaj! dans mam namen okna umit, jutri tak delam dlje, pa še na predstavo grema proti večeru, v čet imamo sejem, pa gremo pogledat, pol je pa petek že tu! mi je pa prišlo v navado, da pospravljam zvečer, ko eva zaspi, pol pa večkrat pizdi, kako mam po stanovanju... če pa čas, ko eva bedi raje preživim z njo kot pa s krpo v roki. sploh zdej ko je lepo vreme!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:39:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw full sta si podobna, sta oba od enega atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:42:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo mene še čaka pomivanje oken, pa ven še moram obrisat, spet cote zlikat... upam, da mi bo shodlo do petka, ker mam vsak dan nekaj! dans mam namen okna umit, jutri tak delam dlje, pa še na predstavo grema proti večeru, v čet imamo sejem, pa gremo pogledat, pol je pa petek že tu! mi je pa prišlo v navado, da pospravljam zvečer, ko eva zaspi, pol pa večkrat pizdi, kako mam po stanovanju... če pa čas, ko eva bedi raje preživim z njo kot pa s krpo v roki. sploh zdej ko je lepo vreme! krpo mu daj v roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:50:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je ratala kot cmerava(beri zaspana) jaz pa z narahljanimi živci. Greva malo še ven, potem pa spat. Likanje je prestavljeno do nadaljnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:51:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw full sta si podobna, sta oba od enega atija nikoli se ne ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:51:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo mene še čaka pomivanje oken, pa ven še moram obrisat, spet cote zlikat... upam, da mi bo shodlo do petka, ker mam vsak dan nekaj! dans mam namen okna umit, jutri tak delam dlje, pa še na predstavo grema proti večeru, v čet imamo sejem, pa gremo pogledat, pol je pa petek že tu! mi je pa prišlo v navado, da pospravljam zvečer, ko eva zaspi, pol pa večkrat pizdi, kako mam po stanovanju... če pa čas, ko eva bedi raje preživim z njo kot pa s krpo v roki. sploh zdej ko je lepo vreme! krpo mu daj v roke pa še kaj zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:52:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo Saj jaz tudi cele dneve nekaj pospravljam. Nikjer se pa ne vidi. To bo tako, dokler ne bodo otroc stari vsaj kaih 10 let Meni se zdi, da ko sem bila v službi ni bilo take panike, pa seveda Jaka v vrtcu. Je imel manj časa za razmetavanje. Zdaj pa oba razmetavata. Pa še jaz najraje pospravljam ko sem sama doma. bo bolje ko bomo vsi od doma., I just cant wait
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:54:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo mene še čaka pomivanje oken, pa ven še moram obrisat, spet cote zlikat... upam, da mi bo shodlo do petka, ker mam vsak dan nekaj! dans mam namen okna umit, jutri tak delam dlje, pa še na predstavo grema proti večeru, v čet imamo sejem, pa gremo pogledat, pol je pa petek že tu! mi je pa prišlo v navado, da pospravljam zvečer, ko eva zaspi, pol pa večkrat pizdi, kako mam po stanovanju... če pa čas, ko eva bedi raje preživim z njo kot pa s krpo v roki. sploh zdej ko je lepo vreme! krpo mu daj v roke pa še kaj zraven pa sj mi kr dost pomaga, sam pol ga pa včasih cel dan ni in misli, da bo doma vse tipi topi. jst pa raje z evo na puzlah ležim in kocke sestavljava.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:55:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je ratala kot cmerava(beri zaspana) jaz pa z narahljanimi živci. Greva malo še ven, potem pa spat. Likanje je prestavljeno do nadaljnega Jaz pa ne morem ven. Maja je HB šla spat. Kopalnica mi je še vedno smrdela po kozlanju in sem se spomnila, da je še stolček malo pobruhan in sem ga zdaj spucala. Upam, da je konec s tem smradom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:55:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw full sta si podobna, sta oba od enega atija nikoli se ne ve Pri nas se ve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:55:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo Saj jaz tudi cele dneve nekaj pospravljam. Nikjer se pa ne vidi. To bo tako, dokler ne bodo otroc stari vsaj kaih 10 let Meni se zdi, da ko sem bila v službi ni bilo take panike, pa seveda Jaka v vrtcu. Je imel manj časa za razmetavanje. Zdaj pa oba razmetavata. Pa še jaz najraje pospravljam ko sem sama doma. bo bolje ko bomo vsi od doma., I just cant wait zdaj že lahko delaš črtice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 9:56:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem zdaj malo kuhinjo v red spravit, ker prideta moja starša kasneje na obisk. Pa še k men prid mal, jaz ne morem pridet na zeleno vejo mene še čaka pomivanje oken, pa ven še moram obrisat, spet cote zlikat... upam, da mi bo shodlo do petka, ker mam vsak dan nekaj! dans mam namen okna umit, jutri tak delam dlje, pa še na predstavo grema proti večeru, v čet imamo sejem, pa gremo pogledat, pol je pa petek že tu! mi je pa prišlo v navado, da pospravljam zvečer, ko eva zaspi, pol pa večkrat pizdi, kako mam po stanovanju... če pa čas, ko eva bedi raje preživim z njo kot pa s krpo v roki. sploh zdej ko je lepo vreme! krpo mu daj v roke pa še kaj zraven pa sj mi kr dost pomaga, sam pol ga pa včasih cel dan ni in misli, da bo doma vse tipi topi. jst pa raje z evo na puzlah ležim in kocke sestavljava. Te čisto razumem. To da pomaga je čisto prav, jezik pa naj malo špara. Moj nikoli nič ne reče, ker ve da ga čaka "kazen".
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:01:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je ratala kot cmerava(beri zaspana) jaz pa z narahljanimi živci. Greva malo še ven, potem pa spat. Likanje je prestavljeno do nadaljnega Jaz pa ne morem ven. Maja je HB šla spat. Kopalnica mi je še vedno smrdela po kozlanju in sem se spomnila, da je še stolček malo pobruhan in sem ga zdaj spucala. Upam, da je konec s tem smradom. Jaz bi šla tudi ven, ampak ne morem, ker ima Gregi vročino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:03:46
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro , spet je sončno Spali smo vredu, definitivno boljše kot včeraj. Sem se odločila, da ji probam dat danes malo jagode, da vidimo kako bo, mislim pa da ne bi smelo bit problemov. Grem Nio spakat spat in pol malo prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:05:38
|
|
|
|
suzy85
|
mi smo šli v nedeljo na sprehod v mesto, pa sma si s privoščila točeni sladoled. sem ga dala še evi mal probat, pa je tak kljunčeka odpirala... se ji je dopadlo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:12:07
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
Tajdi sem tudi zadnjič probala dat sladoled pa ni mela nič proti je tud mela skoz usta odprta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:15:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Tajdi sem tudi zadnjič probala dat sladoled pa ni mela nič proti je tud mela skoz usta odprta Pri našem princu je enako Potem se pa še strašno jezi, če mu ne dam več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:17:29
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa Tajdi sem tudi zadnjič probala dat sladoled pa ni mela nič proti je tud mela skoz usta odprta Pri našem princu je enako Potem se pa še strašno jezi, če mu ne dam več. ja isto je bla pri nas pa sem ji dala potem samo kornet pa ni bla zadovoljna ga je natla vrgla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:18:42
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
A je močoče katera probala otročkom dat palačinke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 10:22:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči: kako pa tvoje kilce? počasi lezejo dol.Še 4,5 kg moram dol spravit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?