Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dobro jutro! Noč je bila ..................... . Spala nisem niti 5 ur. Ne vem zakaj se mora vedno meni zgodit to, da ko se vležem, se začne kalvarija. Niti oči ne zatisnem pa moram letat okrog. Ponoči sem bila tako laaaačččččnnnnnaaaaa, da sem zvezde videla, da ne omenjam bolečin v želodcu. Zdaj zjutraj sem naredila par požirkov in je želodec ok. Moje kompliciranje je obrodilo nekaj sadov. Imam oblekico, jo bom pa probala poslikat, samo ne vem, če se bo videlo kaj, ker je bela in je veliko detajlov šivano v beli. Pa zraven sem kupila jopčko, ki ni ne oranžna, ne marelična, ..... meni osebno ful lepe barve, videza da je kvačkana. Če mi bo kdaj denarnica dopuščala bom večkrat zavila v Zaro. Otroka sta kar ok. Maja že sitnari za zajtrk, Jaka pa gleda risanko za dobro jutro. Vročina je trenutno glih na spodnji meji. Bomo videli kaj bo. Danes smo bili pa isti valovni in tudi jaz sem lačna kot volk, če se ponoči zbujam Jaz sem bila zdaj prvič, ker ful malo pojem čez dan. Imam namen še 4 kg shujšat do krsta, da se stlačim v eno oblekico. Mi bomo tud Aljo dal krstit, samo se mora gospod pozanimat kdaj bo priprava na krst. Meni ne bo uspelo se spravit v normalo do avgusta, krst bo pa že prej tako, da bom debela, vesela in okrogla a vi imate celo priprave na krst? midva sma se šla 1. zmenit za datum, 2. sma pa podatke nesla, pa pribl. pol ure nama je mal o krstu razlagal, in to je blo to! Ja in to 3 obiski po 1h. Pri Andražu smo jih imeli, upam, da je sedaj kaj krajše
|