|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
17.4.2009 12:14:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Alja na obisku user posted image , upam da Estrella ne bo huda:

user posted image

user posted image

user posted image

pa še ena morska

user posted image

Prava cukrčka user posted image user posted image , Estrella ful se ti pozna user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
17.4.2009 12:15:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro zaspankeuser posted image user posted image
user posted image

Kako ste spali? Naša noč je bila tako takouser posted image Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir.

Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek.
Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo....

TIA IN LIA

vse najboljše user posted image   user posted image   user posted image

Ko bi vedeli kaj jih mantra user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
17.4.2009 12:15:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Danes sem dobre volje. Pošta od banke me je razveselila, ker je anuiteta kredita padla za celih 51 euuser posted image user posted image user posted image Od maximalne do danes se je znižala natanko za 175 euuser posted image  
 user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi čim večkrat dobila tako lepo pošto user posted image
Pregled opravile, potrdilo imava in sedaj čakam na ponedeljekuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
17.4.2009 12:15:44   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

a grema primerjat? user posted image  sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! user posted image  jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate?

ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam
user posted image
meri pa 90 cmuser posted image

in me katera prekaša? katera si upauser posted image

naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulouser posted image

kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisemuser posted image . je reku glih včeri, da je diploma že napisanauser posted image . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem.user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
17.4.2009 12:15:57   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbilauser posted image

user posted image  Še dobro, da te ne nosi luna user posted image

a si avatar zamenjala?...jst pa tk čakam unga da mahauser posted image

jz sem tud gledala kdo spet straši po RR user posted image , pol pa vidim, da je naša Špelin@ zamenjala avatar user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
17.4.2009 12:16:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Tokrat je bilo spanje bolj za en user posted image

Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! user posted image Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan.

No, bomo videli.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
17.4.2009 12:17:02   
kodrana
da se tud jst pohvalim. hujšam že celih 5dni. to je neki novga zame. in sme izgubila že 2kg. še enih 8, bi jih dala vsaj dol..  user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
17.4.2009 12:17:12   
Soncnica Sandra ***

še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image moje iskreno sožalje in naj počiva v miru user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
17.4.2009 12:17:29   
nia5

Dobro jutro punce!

Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega.

Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila...

Lep začetek dneva, eni se pač ne znajo obnašat in se nikoli ne bodo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
17.4.2009 12:18:48   
Soncnica Sandra ***
zdej grem pa južno kuhat. bojo donc kar makaroni in bolonska omaka zraven, da bo še Manca lahko jedla, ker jih ima ful rada.

drgač je pa dan tko tečna kot še ni bila nikoli, tako da sumim, da bo spet kakšen zob ven prikukal ali bo pa zbolela

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
17.4.2009 12:19:43   
Soncnica Sandra ***
aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3511
17.4.2009 12:20:48   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan. evo me med živimi:D.

mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem.

drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat..

drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev.

pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak..

jana
moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam.

tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki.

Mi imamo maxi cosi od 9 kg naprej (cena 190 EUR) in smo zadovoljni user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
17.4.2009 12:21:16   
suzy85

a grema primerjat? user posted image  sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! user posted image  jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate?

ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam
user posted image

ok, to pa je kup! ti odstopim 1. mesto! user posted image user posted image user posted image  tega pa ne morš bit fertik v 1 večeru!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
17.4.2009 12:25:07   
nia5

še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
[/quote
Iskreno sožalje
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
17.4.2009 12:26:45   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!user posted image

Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku!user posted image user posted image user posted image

Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7.user posted image user posted image  trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba

Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno user posted image
Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine.user posted image

dan !

povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor

v Obiju

mi2 sva jih tud tam kupila in še vedno super držijo.

mi jih tudi moramo nabavit, ker sem drugače ful popikana. sem pa opazla, da če imam raid prižgan, jih tudi ni!

Tudi nam pomaga Raid, vendar imamo kljub temu še mrežo.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
17.4.2009 12:27:02   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

zdej grem pa južno kuhat. bojo donc kar makaroni in bolonska omaka zraven, da bo še Manca lahko jedla, ker jih ima ful rada.

drgač je pa dan tko tečna kot še ni bila nikoli, tako da sumim, da bo spet kakšen zob ven prikukal ali bo pa zbolela

jst sm bolonjsko omako nardila v soboto, včeraj je blo makaronovo meso, dans bojo verjetno palačinke in zelenjavna juha, jutri pa mesne kroglice s krompirjem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
17.4.2009 12:28:57   
kasso

kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisemuser posted image . je reku glih včeri, da je diploma že napisanauser posted image . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem.user posted image user posted image

dokler perila ne sortiraš le na tisto kar likaš in lepo zložiš v kup ter seveda poslikaš, ti ne vejamem, da imaš večjegauser posted image
user posted image user posted image za diplomo...a to pomeni, da si jo dokončala?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
17.4.2009 12:34:48   
jana81
drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev.

mi imamo pa romerja (9-18kg), ej pa sem ful zadovoljna, ker kot drugi sedež sem kupila enega za 70€ in je tak tak, nima niti naklona in ko mi zaspi mu glava pade naprej. 

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
17.4.2009 12:44:09   
nia5

user posted image

user posted image user posted image user posted image , to pa je orng kup user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
17.4.2009 12:44:45   
kodrana

dokler perila ne sortiraš le na tisto kar likaš in lepo zložiš v kup ter seveda poslikaš, ti ne vejamem, da imaš večjegauser posted image
user posted image user posted image za diplomo...a to pomeni, da si jo dokončala?

ja, saj bolje, da ne vrjamešuser posted image , ker j res preveč. sem že posortirala. bom pa res izmerila kolikšen je kup:). ker je res full strojev. pa še nove cote-večje, sm oprala za Taro.. je enih 6 strojev zihr:), če ne več.

ja, zdaj sme jo 2-ič popravla. upam,da kmalu diplomiram.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
17.4.2009 12:46:19   
nia5

aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , naša bi samo meso jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
17.4.2009 12:51:07   
suzy85

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 17.4.2009 12:52:14 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
17.4.2009 12:51:34   
kodrana

naša tud. meso, krompir, kruh, testenine..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
17.4.2009 12:52:50   
nia5
Nia pa je že ultra tečna, da bi jo vsaj lahko spakala v vozek in bi šle, zdaj pa mam sitno zaspano tečko doma, ki bi rada šla ven. Upam, da zdrži še eno urco.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
17.4.2009 12:56:42   
nia5

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne user posted image , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

CEPLJENJE KLOPI
Lelly28 RR

Zanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?

da (48%)

ne (52%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!