Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:14:47
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally Alja na obisku , upam da Estrella ne bo huda: pa še ena morska Prava cukrčka , Estrella ful se ti pozna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:15:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro zaspanke Kako ste spali? Naša noč je bila tako tako Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir. Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek. Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo.... TIA IN LIA vse najboljše Ko bi vedeli kaj jih mantra
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:15:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem dobre volje. Pošta od banke me je razveselila, ker je anuiteta kredita padla za celih 51 eu Od maximalne do danes se je znižala natanko za 175 eu da bi čim večkrat dobila tako lepo pošto Pregled opravile, potrdilo imava in sedaj čakam na ponedeljek
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:15:44
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisem . je reku glih včeri, da je diploma že napisana . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:15:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila Še dobro, da te ne nosi luna a si avatar zamenjala?...jst pa tk čakam unga da maha jz sem tud gledala kdo spet straši po RR , pol pa vidim, da je naša Špelin@ zamenjala avatar
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:16:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat je bilo spanje bolj za en Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan. No, bomo videli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:17:02
|
|
|
|
kodrana
|
da se tud jst pohvalim. hujšam že celih 5dni. to je neki novga zame. in sme izgubila že 2kg. še enih 8, bi jih dala vsaj dol..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:17:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! moje iskreno sožalje in naj počiva v miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:17:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro punce! Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila... Lep začetek dneva, eni se pač ne znajo obnašat in se nikoli ne bodo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:18:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej grem pa južno kuhat. bojo donc kar makaroni in bolonska omaka zraven, da bo še Manca lahko jedla, ker jih ima ful rada. drgač je pa dan tko tečna kot še ni bila nikoli, tako da sumim, da bo spet kakšen zob ven prikukal ali bo pa zbolela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:19:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:20:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. evo me med živimi:D. mi smo bili bolni zadnjič. dva dni. je mela drisko in vročino. hb je blo vse ok potem. drugače nič novega, čakam da mi mentorica drugič popravi diplomo. kmalu bo treba delat. ene že delate, kot vidim. mene kar mal zvija, ko pomislim, da bo treba delat.. drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. pa še voziček marelo bomo kupili, ker ta voziček, ki ga imamo je super za teren tu okrog.. samo za dajt v avto in spet vn, je pa težak.. jana moje sožalje! ja, kar se tiče službe, pa itak no coment.. takih pametnih kur zna bit kar veliko in se ne splača načenjat živcev. je pa lažje tu meni rečt. ker mene bo tud kaj vrglo hitro iz tira, kukr se pozanam. tally in Estrela zelo lepe pupike mata! pravi očarljivki. Mi imamo maxi cosi od 9 kg naprej (cena 190 EUR) in smo zadovoljni
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:21:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo ok, to pa je kup! ti odstopim 1. mesto! tega pa ne morš bit fertik v 1 večeru!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:25:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! [/quote Iskreno sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:26:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor v Obiju mi2 sva jih tud tam kupila in še vedno super držijo. mi jih tudi moramo nabavit, ker sem drugače ful popikana. sem pa opazla, da če imam raid prižgan, jih tudi ni! Tudi nam pomaga Raid, vendar imamo kljub temu še mrežo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:27:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej grem pa južno kuhat. bojo donc kar makaroni in bolonska omaka zraven, da bo še Manca lahko jedla, ker jih ima ful rada. drgač je pa dan tko tečna kot še ni bila nikoli, tako da sumim, da bo spet kakšen zob ven prikukal ali bo pa zbolela jst sm bolonjsko omako nardila v soboto, včeraj je blo makaronovo meso, dans bojo verjetno palačinke in zelenjavna juha, jutri pa mesne kroglice s krompirjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:28:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisem . je reku glih včeri, da je diploma že napisana . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem. dokler perila ne sortiraš le na tisto kar likaš in lepo zložiš v kup ter seveda poslikaš, ti ne vejamem, da imaš večjega za diplomo...a to pomeni, da si jo dokončala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:34:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 drugače kupujemo avtosedež. kak predlog? katere imate ve? mi2 bi rada kupila čim bolj varnega in cenovno ugodnega. iam katera Kiddy Comfort Pro? ta je sicer po testih ok, sam neki sm brala, da otroci nočejo notr sedet, k jih preveč utesnjuje tista mizica spredej in ne morejo migat z nogami.. hm.. tko da ne vem, če bo potem za našo prišel v poštev. mi imamo pa romerja (9-18kg), ej pa sem ful zadovoljna, ker kot drugi sedež sem kupila enega za 70€ in je tak tak, nima niti naklona in ko mi zaspi mu glava pade naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:44:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam meri pa 90 cm in me katera prekaša? katera si upa naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulo , to pa je orng kup
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:44:45
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: kodrana kasso jst te prekašam. slikala ne bom. sem sam prala, likala nič, ker sem diplomo dokončvala. je moj reku, da naj rajš diplomo napišem, zlikala bom že potem. in sem jo napisala, zlikalapa še vedno nisem . je reku glih včeri, da je diploma že napisana . sem mu rekla, da naj misli, da pač še ni in jo še vedno pišem. dokler perila ne sortiraš le na tisto kar likaš in lepo zložiš v kup ter seveda poslikaš, ti ne vejamem, da imaš večjega za diplomo...a to pomeni, da si jo dokončala? ja, saj bolje, da ne vrjameš , ker j res preveč. sem že posortirala. bom pa res izmerila kolikšen je kup:). ker je res full strojev. pa še nove cote-večje, sm oprala za Taro.. je enih 6 strojev zihr:), če ne več. ja, zdaj sme jo 2-ič popravla. upam,da kmalu diplomiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:46:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke , naša bi samo meso jedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:51:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke , naša bi samo meso jedla naša je vse, samo da se lahko da v usta! pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 17.4.2009 12:52:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:51:34
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke , naša bi samo meso jedla naša tud. meso, krompir, kruh, testenine..
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:52:50
|
|
|
|
nia5
|
Nia pa je že ultra tečna, da bi jo vsaj lahko spakala v vozek in bi šle, zdaj pa mam sitno zaspano tečko doma, ki bi rada šla ven. Upam, da zdrži še eno urco.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 12:56:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke , naša bi samo meso jedla naša je vse, samo da se lahko da v usta! pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat
|
CEPLJENJE KLOPILelly28 RRZanima me, če so vaši otroci cepljeni proti klopom?da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!