Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 22:17:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kako kaj Mančika? naša miša maša je po starem, samo vsak dan kako novo neumnost pogrunta danes se je zunaj pred hišo plazila po travi in potrgala vse regratove cvetove in marjetice pol je pa ati kosil in je na vsak način mogla hodit zraven in držat kosilnico kako pa kej Vid?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 22:19:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, jz se tudi poslavljam..... se grem probat mal naspat, jutri nas ša čaka delo na njivi, tako da bo spet pestro...... NOČKO Uuuu kaj boste že krompir sadili mogoče? Lepo se mej na "kmetovanju" evo kmetovanje je za nami (pletje njive, gnojenje, ....) ja, zdej bomo najpre "ta zgodnji" krompir sadili, potem pa pridejo še ostale stvari na vrsto
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 22:20:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej sem pa sama ostala, tako da se poslavljam in vse skupaj želim mirno in lahko noč. Jutri če bo kaj lepega vremena (če ne bo kaj dol padalo), pa nas spet čaka delo zunaj, tako da mogoče pridem kaj pokukat zvečer NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 7:19:27
|
|
|
|
suzy85
|
meni je že navsezgodaj avto dobro opralo, a kljub temu
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 7:21:41
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:14:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 meni je že navsezgodaj avto dobro opralo, a kljub temu Jutro! Tudi tebi enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:14:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!! Anitka, včeraj videla, pa pozabila komentirat. Sem pa o tem premišljevala v avtu, da si imela glede tega res veliko srečo. Čestitke in uživaj v dodatnih 3 mesecih!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:14:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke. Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:14:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sončka mala simpatična se mi pa zdi, da ima Alja ful svetlejše lase odkar sem jo nazadnje videla???? Estrella: tebe punca pa kar vidno skup pobira aja, pa nič ne bo huda, saj vse tri super izgledajo Alji so precej posvetlili laski, imaš kar prav . Glede kil se stanje vidno izboljšuje, ampak jih ostaja preveč med 14 in 19 kg Dologa pote me še čaka.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 17.4.2009 8:16:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:15:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Alja na obisku , upam da Estrella ne bo huda: pa še ena morska Nič nisem huda. Ful sta dobri mali, samo naša je tako zadržana Emilija je na zadnji prava pozerka za kako revijo. Mogoče bo pa fotomodel? Da ne bodo mislile, zakaj sem skoz zraven: sta sei takoj bile v lasah in očeh in sem mogla bit peacemaker
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:15:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer Mi smo se danes potepali, smo šli mal na obalo, vreme sicer ni bilo najlepše sam smo se imeli super. Emilija ni popoldne nič spala tako, da je zdej že v horizontali. Fotke kuhinje, fotke kuhinje!!! a bi rada še enkrat vidla tisto grdo marelično barvo. ko dam tisto ploščo gor jo bom prilimala. Lepa je, sem jo vidla "live" aha če ne gledaš ploščice Tiste ploščice rtesn niso hit leta, samo se bi jih dalo popravit z minimalnim trudom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:18:24
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro zaspanke Kako ste spali? Naša noč je bila tako tako Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir. Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek. Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo.... TIA IN LIA vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:19:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Dobro jutro! Po dežju je sedaj sonce Upam, da je bilo to to za danes in bo ju3 sonce, ker grem z sinkom na športni dan. Noč je bila OK, gospoda je popravil posteljo in zaenkrat ne škripa ob vsakem dihu Alja je prehlajena in se je zbudila malo pred 6h od lakote, spila 220AM in še sedaj spi. Sedaj ko pije mleko kašlja in seveda bruha, od tu lakota. Jo bo treba kar zbudit, da greva na pregled.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:19:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!! Anitka, včeraj videla, pa pozabila komentirat. Sem pa o tem premišljevala v avtu, da si imela glede tega res veliko srečo. Čestitke in uživaj v dodatnih 3 mesecih! Hvala tudi tebi. Res sem vesela, da bova z mojim malim sončkom še malo doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:21:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sončka mala simpatična se mi pa zdi, da ima Alja ful svetlejše lase odkar sem jo nazadnje videla???? Estrella: tebe punca pa kar vidno skup pobira aja, pa nič ne bo huda, saj vse tri super izgledajo Alji so precej posvetlili laski, imaš kar prav . Glede kil se stanje vidno izboljšuje, ampak jih ostaja preveč med 14 in 19 kg Dolga pote me še čaka. Verjamem, da bo hitro minila saj si pridna, vztrajna Go go punca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:25:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ZJUTRAJ! Spanje: Počutje: še kofe spijem pa bo Vreme: Zdej pa bova z Vidkom šla mal na potep.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:25:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:25:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Kako kaj Mančika? naša miša maša je po starem, samo vsak dan kako novo neumnost pogrunta danes se je zunaj pred hišo plazila po travi in potrgala vse regratove cvetove in marjetice pol je pa ati kosil in je na vsak način mogla hodit zraven in držat kosilnico kako pa kej Vid? Naš bi pa rožce duhal pol pa trgal, pa spet duhal,... Drgač je pa iz dneva v dan bolj živ k poper. Zdej čakam, da mu 8. zobek vn pokuka, še malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 8:25:43
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Alja na obisku , upam da Estrella ne bo huda: pa še ena morska
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:03:47
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Tokrat je bilo spanje bolj za en Uf, jaz bom doktorirala iz našega dopusta!!! Zbrala sem en kup ponudb in so ene (zanimivo, da tudi preko podjetij, zato jim pa ostaja toliko kapacitet za zunanje uporabnike) precej drage, ena je pa kar mikavna, samo še vedno bistveno dražja od tiste, ki je bila v moževi službi - tam je bilo res "đabe": 20 EUR na dan. No, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:06:12
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro punce! Včeraj se nisem javljala ker smo pokopali babico od mojega. Danes pa mi je že navsezgodaj zjutraj ena prepotentna kura dvignala pritisk na 200...mislim kaj si ene grejo, misli da če je diplomirala da je pa boga za jajce prijela ? Pa kakšen odnos, sploh ne posloven , ampak otročji..joj bi šla tja na firmo pa ji dve prismolila...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:06:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Po dežju je sedaj sonce Upam, da je bilo to to za danes in bo ju3 sonce, ker grem z sinkom na športni dan. Opa, potep Noč je bila OK, gospoda je popravil posteljo in zaenkrat ne škripa ob vsakem dihu Je že vedel, zakaj Alja je prehlajena in se je zbudila malo pred 6h od lakote, spila 220AM in še sedaj spi. Sedaj ko pije mleko kašlja in seveda bruha, od tu lakota. Jo bo treba kar zbudit, da greva na pregled. Saj bo bolje O ti pridna zaspankica Dobro opravita!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 9:07:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kako ste spali? Naša noč je bila tako tako Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir. Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek. Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo.... po slabi noči. Uživaj v dnevu
|
|
|
Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?Evica22Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?hlačne nogavice (
50%)
trenirko (
14%)
hlačne nogavice + trenirko (
36%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!