|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
19.4.2009 11:28:28   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Miška jaz sem tud danes naredila tako kot ti...sem jo kar pustila, brez previt. Isto sem delala pri ta prvi, pa je kar hitro nehala ponoči kakat. Moram priznat (IN MOČNO TRKAM), da mala že dva dni ful lepo spi...pet do šest ur skupaj ponoči prvo rundo, nato pa še 4. Še največji problem so moje mlekarnice, k me bolijo za crknit. Jo pa mam v košku, ker se mi zdi, da bolje spi kot v veliki posteljici. Moram danes probat še v veliki....
Ve jih mate v velikih??

No jaz sem včeraj dobila baterijo za tehtnico in sem en teden po porodu 7 kg manj...oz verjetno, ker se na koncu nisem tehtala.... je moj rabu 1 mesec, da je kupu baterijo. Zgleda smo jih vse skurile s prekomernim tehtanjem med nosečnostjo.user posted image

user posted image user posted image user posted image za tamalo in njeno spanje.
Jst imam tamalo kar v majhni. Pa se ponoči kar stisne na en konec, da se čuti bolj varno. V taveliki pa si ne predstavljam kako bi blo.user posted image

Kar pa se tiče tehtnice je pr meni isto. Tudi jst še nisem uspela prist do baterijeuser posted image . Pa tudi sile nimamuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 176
19.4.2009 14:08:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Vprašanje: Mamice, ali ste že razmišljale kaj boste dale cepit vaše otroke?

Mi2 sva se odločla, da bomo tudi tamalo cepili za vsa tista redna cepljenja, ki so predpisana. Poleg tega pa še proti rotavirusu in noricam.

Kakšno mnenje imate ve glede tega?

hja, prvic sem dala cepit proti rotavirusu.. zadeva se je obrnila tko, da je imela mala ful reakcijo na prvo cepljenje (di-te-per + rota) in so ugotovili, da ima imunski primankljaj. Se vedno ni bila drugic cepljena, ker se do 1,5leta niso dignili imunogloblini, pol ko bi lahko cepili, pa ni bila v kosu zdrava 2 tedna (cez celo zimo) user posted image Tko da tokrat ne vem, kako se bomo lotili cepljnj. Bi pa definitivno dala cepit tudi za tale pneumokok pred vstopom v vrtec. Brini pripada brezplacno, moram P vprasat, kdaj bomo to cepili.

JAz bi dala cepit proti rotavirusu, vsak stars, ki je dal skoz kaksno tako okuzbo ali bruhanje/driskanje ve, kok je to grozno.

Dita spi v kosku in velikokrat pri meni.

KG - jaz jem ful manj kot v nosecnosti in tudi pazim, kaj in kok jem. In sem dala cca 1,5kg dol od prihoda domov iz P. Komaj cakam, da temu se sport ali ornk sprehode dodam.

Sem pa koncno se priblizno sestavila. Prakticno cel teden nisem sla cez dan nic spat, kar ni zneslo. Zvecer pa med 23 in 00, vstajala pa ok 5 in sem bila cist fuc. Pol sem pa eno ornk rundo spanja udarila dopoldne in je pasaloooo user posted image

Zdaj pa cakam na kosilo, sem lacnaaaa user posted image sem prespala malico user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 177
19.4.2009 14:29:53   
Miška2006
No, to za pneumokok se tudi midva odločava. Samo na koncu se sprašujem, če ni preveč vseh teh cepljenj za  ubogega user posted image .user posted image

Saj je dobro, da ne dobi rota virusa (tavečji ga je imel....groza), noric, pnemuokoka....kaj pa nasplošno cel organizemuser posted image ?

Če smem vprašat, zakaj je Brina upravičena do cepiva proti pneumokoku...namreč tudi naš tavečji je bil.... Če želiš mi napiš kar ZS.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
19.4.2009 15:13:25   
tinaaja
Če smem vprašat, zakaj je Brina upravičena do cepiva proti pneumokoku...namreč tudi naš tavečji je bil.... Če želiš mi napiš kar ZS.

otroci s hipogamaglobulinemijo (imunski deficit s premalo IgGji - protitelesi) naj bi bili upraviceni do brezplacnega cepljenja s pnevmokokim cepivom. ker je njihov imunski sistem slabsi oz so bolj ogrozeni, podvrzeni okuzbam.

Jah je res tole glede cepljenja - ma jaz se ga itak bojim ko hudic kriza. Mi gre kar na jok, ko pomislim, da bomo sli zdaj kmalu z obema cez vsa cepljenja. Zato bi vprasala P, kako pavzo proporca med cepljenji oz kdaj je najboljsi tajming. Nisem dovolj pametna - norice so grozne za otroka, vnetja uses, plucnice (pnevmokoke okuzbe) tud,vsakic je potreben AB, o rota virusu pa sploh ne bi.. ce s cepljenjem lahko preprecis, olajsas te bolezni... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 179
19.4.2009 15:32:25   
Miška2006
  user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja: user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 19.4.2009 15:41:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 180
20.4.2009 10:24:48   
lili82
Fiziološka raztopina - eno melo neumno vprašanje imam - koliko fiziološke naj uporabim, ko malemu čistim nos? Nosek ima popolnoma zamašen, ful težko diha.. Ampak ne vem, a se uporabi nekaj kapljic, al cela ampula al v vsako nosnico nova ampula?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Help me out...

Neposredna povezava do sporočila: 181
20.4.2009 10:55:23   
lili82
Joj, punce, če bi vi vedele, kak naporen vikend smo imeli...

Pa enkrat ni bil po zaslugi najinega malega...user posted image

V soboto popoldne sva imela piknik za najinega malega - ko se je rodil ga namreč niso "zapili" (ko sva se pred enim letom poročila sva namreč zaradi take "pijanice" - njegove fantovščine skoraj na smrt skregala in sva rabila kar nekaj časa, da sva najin odnos spet uredila - ampak to je druga zgodbica) in zato sva se odločila, da narediva piknik za kolege. No, in najin krog prijateljev je tak, da so nekateri skupni, ki sva jih skupaj tudi spoznala, nekateri pa so od prej, ko jih je poznal on (jaz pa sem se njihovi družbi samo priključila - verjetno ni treba omenjat, da me niso nikoli sprejeli, ampak sem še vedno samo tista, ki jim ga je odpeljala, da ga ne pije in žura več skupaj z njimi - še dobro, da se ne sekiram user posted image ).

No, v soboto popoldne so začeli kolegi počasi prihajat, tam od treh naprej - najprej seveda večnina najinih skupnih, njegovi pa so prišli okoli sedmih (samo 4 ure zamude). "Piknik" je potekal pri nama doma, na terasi (imama nareč super teraso - nekje 40 m2, pokrito). No, najprej je šlo vse super, super smo se zabavali, malo so ga pili, ampak še vse v mejah normale. Malega je vmes za nekaj časa tašča peljala na sprehod, da sem se še jaz lahko malo družbi posvetila. In okrog pol devetih, se je mali začel jokcat in sem ga šla sprevit in nahranit - verjetno veste, kak dolgo to traja (pri nas nekje 25 minut).
In v tem času so uspeli njegovi kolegi mojega do konca napit (v 3 dcl kozarce so mu mešali pol jaegra in pol rdečega vina - potem pa "spij, če hočeš, da bo dete zdravo in bo raslo"), polit z rdečim vinom (uničili 2 majici in do konca polili 6 kuhinjskih stolov - svetlo rumenih iz alcantareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), polili celo teraso, tepih... In ko sva z malim prišla ven, je moj seveda že bil na poti proti wc - tako da sem malega samo v spodnje nadstropje nesla k tašči, da ga je popazila, dokler sem jaz mojega skupaj z vedrom in nešteto brisačami spravila v posteljo. In ko pridem na teraso in seveda strupeno gledam, pa me njegov kolega zabodeno pogleda, češ kaj p.i.č.k.a.r.i.m, da je pač vse skupaj samo zabava. Joj, sem mislila, da bom na mestu popuser posted image ...

In potem je bilo treba teraso v red spravit, malega poštimat, dat spat, mojega merkat, ker mi je skoraj skup padel od napora (saj ga ne zagovarjam, ampak je šlo preko vseh meja - razumem, da se ponosni očka napije, še sama sem mu veselo nalivala, ne vem pa, če je smisel zalitja sinkota ravno to, da uspeš zastrupit očeta, da gre ob 9 spat)... V nedeljo pa je blo tud treba vso posodo pospravit, kozarce zglancat, stanovanje pospravit, malega čuvat, kosilo kuhat (ker je moj ati prišel k nama na kosilo), en kup cot speglat... Moj lubi pa je bil klinično mrtev cel dan, na kavču je ležal in malega merkal, ko je mali drmal, da sem lahko jaz ostalo vmes postorila. V glavnem, včeraj zvečer sem skoraj umrla od utrujenosti - malega sem spokala k nama v posteljo, ker se mi ga ni bilo za polagat v njegovo in pomoči vstajat - sem ponoči samo joško ven dala, da se je naledel in sem že spala naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa najboljše pri vsem skupaj je to, da je bil piknik moja ideja, ker sem rekla, da dam njegovim kolegom še eno priliko, da se nekje na sredini najdemo... Kje sem kaj pamet imelauser posted image user posted image user posted image

Danes pa sva do pol desetih potegnila in sedaj sem spet čila in pripravljena na nove podvige! Tistih nekaj ljudi pa zagotovo ne bo več na nobeni žurki v naši hiši! Tako, sem se morala nekomu malo skašljat!user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.4.2009 11:01:47   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Fiziološka raztopina - eno melo neumno vprašanje imam - koliko fiziološke naj uporabim, ko malemu čistim nos? Nosek ima popolnoma zamašen, ful težko diha.. Ampak ne vem, a se uporabi nekaj kapljic, al cela ampula al v vsako nosnico nova ampula?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Help me out...

Das otroka na bok in ornk stisnes notri ampulo. Ponovis na drugem boku. Samo s kapljico ali dvema nic ne naredis. Otroku naj bi fizioloska pritekla cez drugo nosnico. Pol mal pocakas, vzames malo vazke, oblikujes mali tanek stozec (cca2cm dolzine), ki ga namocis v fiziolosko in v nosku parkrat obrnes, da poberes eventualne mucke. Ponavadi jih to spodbudi h kihanju in tako si se najboljs ocistijo noska.

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.4.2009 11:03:11   
lili82
Tinaaja, hvala za pomoč!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.4.2009 11:07:05   
tinaaja
lila.. dobri prijatelji ja user posted image ob takih prijateljih, sovraznikov ne rabis.. fak, nekje je treba imet mero. ahh samo da je mimo a ne. Kaj pa tvoj pravi na to?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 185
20.4.2009 11:10:11   
tinaaja
Aja, ce se mu zaleti ob vlivanju fizioloske, ga malo dvigni ali pa na trebuh obrni. nasi se dostkrat zaleti, ker gre fizioloska zgleda tud v grlo user posted image Se pa pri nasi dostkrat slisi kot da ima ful poln nos in da tezko diha. pa je ze pri brini patronazka povedala, da se mehko nebo se razvija in se vcasih slisi, kot da bi kaksen cica tezko dihal user posted image drugace pa cimverckrat puca s fiziolosko, ce je res zamasen nosek, ce pa ni pa nic ne skodi, da se parx na dan vsaj malo navlazi nosnica.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 186
20.4.2009 11:12:52   
tinaaja
Jaz se pa ukvarjam, kje kupit kopalke z d ali e kosarico user posted image Any idea?
Sem tole gledala - kok so kaksne hude http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=160&o=1

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 187
20.4.2009 12:32:54   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

lila.. dobri prijatelji ja user posted image ob takih prijateljih, sovraznikov ne rabis.. fak, nekje je treba imet mero. ahh samo da je mimo a ne. Kaj pa tvoj pravi na to?

Moj nič ne pravi - včeraj je bil nekam veliko tiho in brez besed user posted image Se menda ne spomni ničesar od devetih zvečer do pol petih zjutraj, ko sem mu jaz kamilični čaj prinesla, da bi se mu želodec malo pomiril.
Jaz sem se pa itak odločila, da jih ne povabimo nikoli več, če bo prisotna samo kaplja alkohola. Še trezni mi niso pri srcu, kaj šele pijani...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 188
20.4.2009 12:35:01   
lili82

Jaz se pa ukvarjam, kje kupit kopalke z d ali e kosarico user posted image Any idea?
Sem tole gledala - kok so kaksne hude http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=160&o=1

Zadnjič sem videla pri Celjskih nosečkah, da se dogovarjajo, da bodo nekaj s te strani naročale skupaj, da si bodo poštnino razdelile - mogoče tam preveriš in se jim priključiš, če želiš imeti ta model?

Sicer pa imajo dobre modele z večjimi košaricami Lisca, Triumph, Palmers - žal pa so cene tud temu primerneuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.4.2009 12:37:31   
Miška2006

Se kar pridružim tinaajinem komentarju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.4.2009 12:38:04   
tinaaja

Zadnjič sem videla pri Celjskih nosečkah, da se dogovarjajo, da bodo nekaj s te strani naročale skupaj, da si bodo poštnino razdelile - mogoče tam preveriš in se jim priključiš, če želiš imeti ta model?

Sicer pa imajo dobre modele z večjimi košaricami Lisca, Triumph, Palmers - žal pa so cene tud temu primerneuser posted image

Hvala.  user posted image Pri Next bom jaz ravno zdaj narocila par zadev za ta veliko. Postnina je zanemarljiva.
Ja saj cene mi niso vsec, ker drugace hodimo v nudisticen kamp in bi nekaj na izi. bom sla mal pogledat morda, ce najdem kaj kul. al pa ce bom res kar na next narocila user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.4.2009 12:50:24   
Miška2006

Hvala.  user posted image Pri Next bom jaz ravno zdaj narocila par zadev za ta veliko. Postnina je zanemarljiva.
Ja saj cene mi niso vsec, ker drugace hodimo v nudisticen kamp in bi nekaj na izi. bom sla mal pogledat morda, ce najdem kaj kul. al pa ce bom res kar na next narocila user posted image

Kakšne mere pa ti naročaš za otroka?
up to 3 months
3-6?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.4.2009 12:53:14   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image narocam 2-3 leta, ker je za ta veliko.
sizing guide http://www.nextdirectory.eu/help/SGChildren.asp#1

Neposredna povezava do sporočila: 193
20.4.2009 14:27:33   
Miška2006

user posted image user posted image user posted image narocam 2-3 leta, ker je za ta veliko.

hvala

a si ti že kaj kupovala iz te spletne strani? Kako si zadovoljna? Kakšno je mnenje od drugih, če ti je poznano?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.4.2009 14:46:13   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

hvala

a si ti že kaj kupovala iz te spletne strani? Kako si zadovoljna? Kakšno je mnenje od drugih, če ti je poznano?

sem ze. vsi narocamo ponovno, ce to kaj pove user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 195
20.4.2009 14:47:17   
krfjolca
Pozdravček.
Z noskom je pri nes že nekoliko boljše, se ne maši več toliko. Čez vikend je bila kar revček, nonstop je bil poln nos, danes je pa že boljše. Se še malo sliši sluz na vsake čase, vendar se ne zamaši več toliko, da bi težko dihala. Čistim pa jaz tako, kot je napisala tinaaja, veliko fiziološke (malo manj kot celo ampulo), na bok in na trebuh, pa tako da se spiha in skiha - poleg tega pa uporabim še babyvac (prodaja rija s tega foruma), da posesam ven sluz. To zadevo toplo priporočam, če je še niste nabavile, je res zlata vredna in primerna tudi pri novorojenčkih, pri teh še sploh, ker ne znajo dihati čez usta.

Se je pa uspela v teh dneh malecka že malo razvaditi user posted image . Ker je revček zaradi noska, se priklaplja na joško tudi na pol ure. Danes mi je patronažna pustila tehtnico, da me ne bi skrbelo da ni mleka, pa vidim, da kar dobro je - od 30 do 60 ml na obrok. Sicer količina ni tako velika, ampak je pa število obrokov tolikšno, da je kar ok. Je pa kar naporno tole, sicer ne samo dojenje (se vsaj malo spočijem), ampak to, da je treba še za velikega fanta čas najti. user posted image  Se mi kar smili, revček. Komaj se usedeva s knjigico na kavč, se že mala oglasi. Da bi pa brala knjigico medtem ko dojim, pa ni šans, se naju kar izogiba, kadar imam malo v naročju - me hoče 100% zase, ali pa nič. user posted image  Očitno že prvo ljubosumnje. Pa trmast je in uporniški postal, da je groza. Prejšnji teden je bilo kul, ker je bil dragi doma, zdaj je pa nazaj v službi, se bo pa očitno začelo malo bolj naporno obdobje. Preden sem ga uspela zjutraj zrihtat (in tamalo obenem) in spravit v tašča-vrtec, je bila ura 10 in moji živci že bolj na koncu ... Ne predstavljam si, da bi imela oba doma, res ne. Ker je tavelik preveč hiperaktiven, da bi to laufalo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 196
20.4.2009 14:48:34   
krfjolca
Aja, kile user posted image . Jaz sem že na -12. user posted image
Iz porodnišnice sem prišla z 10 minusa, me je bila očitno res sama voda. Zdaj pa še 6 do poletja, pa bo user posted image . Sicer pa ne hujšam namerno, sam jest ni časa user posted image .

Pa trebuščka tudi ni več, sem ful vesela. Malo je še zmehčano vse skupaj, ene par trebušnjakov bo še treba, ko jih bom smela delat, pa bom spet v formi user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 20.4.2009 14:50:37 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.4.2009 16:47:48   
anca
tinaaja - koliko časa se čaka, da ti dostavijo stvari, ki jih naročiš pri next?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 198
20.4.2009 17:08:51   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: anca

tinaaja - koliko časa se čaka, da ti dostavijo stvari, ki jih naročiš pri next?

Jst sem prej gledala na tej strani in pri potrditvi naročila piše, da je rok dobave 14 dni

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 199
20.4.2009 20:17:39   
aljab
Lili ta piknik...obup res....!!! Moj se je za obe koma napil..tako da se nič ne spomni, sam me HB ni blo zraven in se ne sekiram. Za prvo so pa tako kot pri tebi prišli domov gledat tamalo in so se mi v stanovanju napili tako, da je moj bruhal v umivalnik....mala pa spala v sobici. Sem mislila, da jih vse podavim. Oni pa potem komentirali kak sem fajn, k sem flegma.user posted image

Krfjolca je kar težko s tavelikimi... jaz sem kar vesela, da je v vrtcu, ker drgač sem tud do desetih že izčrpana. Pri dojenju je pa pri meni obratno...zraven visi in hoče božat. Danes ko je prišla iz vrtca sem mela malo v naročju in mi je tavelika kar pokazala na košek in rekla "Tam!" Tud mene je strah kako bo, ko bo moj šel v službo...sploh jutranje spravljanje v vrtec me skrbi.

Kako pa ste uredile večerno rutino tiste k mate dva? Date najprej male spat ali najprej ta velike? Jaz sem čisto zgubljena. Pri prvi sem imela red, sedaj je pa kar neki. No saj je šele en teden, sam mi je tko čudno vse.....

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

bolezen
riba5

pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen npr

1 m (15%)

2m (5%)

3m (10%)

4m (8%)

5m (6%)

kasneje (55%)

Število vseh glasov: 184

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!