jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Čau punce. Grami gredo pri nas kar pridno gor. Je dobila od odpusta 250 gramov, kar je čisto by the book, če naj bi šlo 110 na teden ... Sem imela včeraj vago doma, mi jo je patronažna pustila, da vidim, koliko popije, pa je bilo na obrok čisto različno - od 20 pa do 70 ml. Je pa res, da je cel dan na joških visela, imela je celih 15 obrokov . Se zgleda bolj carta, pa saj me ne moti, če dojim, vsaj počivam, če ne sem skoz v akciji. Malo je še revček zaradi noska, pa še krčki so jo začeli dajat malo. Sicer še ni takega dretja, kot imam v spominu od večjega, ampak se bolj zvija in stoka, pa seveda zbuja na pol ure. Mi je pa lažje priklopit na jošk, kot tulečo nosit po stanovanju več ur, kot smo pri Anžetu. Še en plus dojenja. Nekaj vprašanj! 1: A ima še katera doma štorkljo? Jaz imam ruto z obroči od SlingByMama, sem ga danes sprobala, pa mi je tako čudno, ne znam si naštimat, da bi imela mala ok lego. Nogice ima tako čudno zvite, da ne vem, če je ok ... Sicer ji je pasalo, je takoj zaspala, sam meni ni bilo čisto všeč - bi bila vesela kakega nasveta, če katera ve ... 2: Glede čišče - a je normalno, da se mi še kar vlije večja količina krvi? Že mislim, da je konec, samo še malo izcedka na vložku, pol pa cela poplava. Sicer vem, da lahko še kar nekaj tednov traja, ampak sem mislila, da bo to zdaj že manjši izcedek. Je pa temna kri, pa tudi kak košček strjene krvi se pojavi vmes. Pa je kak dan spet dobro, potem pa spet, da mi premoči tudi 2 Vir vložka v 2 urah Jaz imam štorkljo, ampak Anžeta še nisem nosila v njej... Mora še prej v pranje, potem pa bomo sprobali... Tudi pri nas je že od včeraj malo bolj pestro, mali se je včeraj zbudil z vnetjem očk, tako da je malo bolj bogi in jokav.... ampak gre že na bolje, mu dajem mleko v očke, ko se dojiva in kot kaže bo jutri že čisto ok.... Sva pa od danes naprej sama doma, se je iztekel porodniški dopust in je danes že odšel na furo, tako da sva do petka sama.... . Pa tako sva se navadila da naju je očka razvajal.... V petek pa imava prvi pregled