lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Ojla punce mi smo pa danes stari 8 dni in jaz imam par vprašanj: - kak dojite svoje malčke? vedno 1 obrok 1 dojka ali obe? meni več ni nič jasno... Pa nazadnje mi je patronažna rekla da naj je najprej na eni dojki, potem na drugi in potem naj si iz prve dojke izčrpam kar bo ostalo. Sam posledica je da mam še večji naval mleka . Pa spomnim se da so v materinski rekli da naj hranimo vedno 1 obrok na 1 dojki, ker je mleko razporejeno tako da je najprej bolj tekoče kot recimo juha, potem kot glavna jed in potem sladica. Meni res več ni jasno - kaj ima katera kakšen nasvet glede pediatra? V MB, Lenartu, Ptuju,Ormožu, ljutomeru? kdaj ste se ve naročile? pa kdaj ste naročile sebe k svojemu ginekologu? - glede starševskega dodatka: danes so me s csd klicali da naj jim prinesem rojstni list jaz ga še nimam. Kaj si ga ne nabavijo sami? Kar se dojenja tiče - jaz ga vedno podojim na eni, ker še iz ene ne spije do konca, se prej naje - vedno preverim, ko konča, če še kaj teče, da ne bi malo v prazno vlekel in še vedno lepo priteče. Drugo pa lepo na miru pustim in mu ponudim pri drugem obroku. Pediater - mi smo iz Lenarta in smo hoteli k dr. Vogrinovi, ampak sprejema samo paciente, ki že imajo enega otroka pri njej. Drugi dr., ki pa je še na izbiro, pa je dr. Šuput, ki pa je star ko svet - žemojega moža je imel kot pediater, pa je že takrat bil star Zdaj pa sem se odločila za dr. Krebsovo v MB, sem slišala same pohvale in upam, da se bomo lepo ujeli. V torek, 21. 4. imamo prvo posvetovalnico Komaj čakam, da vidim, koliko smo se zredili in koliko smo zrastli.. Pa upam, da bomo dobili dovoljenje, da se nam ne bo treba več na široko povijat, ker mi ni nič všeč, kako mu nogice visijo na obe strani - no, saj malo pogoljufamo včasih in se ne povijemo na široko, ampak samo s pampersko, da se vsaj malo razbinca
|