zupancdam
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 miška2006-uuu si mi mal lušt naredila s temle sladkim zajtrkom, jst pa sem mogla jest musli ...jah ni kaj prej gor kg zdej dol, jst pa ker še ne smem nič telovdit pol vsaj mal na hrano pogledam ...no ne vedno . Kar se pa tiče vročine pri tvojem tavelikem pa se je moji sestri isto dogajalo. Še vedno ne vem kaj je bil vzrok, je pa minilo kot je prišlo...samo od sebe. On je znal tudi na 39 zakuhat, zjutraj pa vse ok., vesel, živ razigran ...no zdej je pa star že 17 let in je pravi dec . cveta-si pa bila že pridna ti...a kr češnjev štrudl si si privoščila, jah sej no ti lahko ti greš že itak v - s kg . Čuj danes pa tekma ha.....boš navijala za svoje a ne? Zna bit kr lepa tekma in napeta, čeprav mislim da so Manchestar favoriti . polianje-a vam malčki kaj polivajo???? Naš zadnje čase full, se mi tak smili ko lepo pančka pol se pa kr naenkrat preudi ko mu gor meče. Pa podirava po sakem oroku kupčke, ga zna zelo lepo podreti. Mislite da se preveč naje ...Prej ko sem imela tehnico od patronažne sem točno vedela, zdej pa tko od oka, pa včasih ga še sama odstavim iz dojke Moja Tia od prvega dne ful poliva po vsakem obroku in vmes non stop kljub podiranju kupčkov. Sem pisala že pod temo novorojenček-bruhanje polivanje tam si preberi, to je baje normalno, ampak jaz še nisem potolažena, ker to je pa res za znoret kok bruha pri polnem dojenju, zdaj nimamo niti po flaši več našega mleka niti dude, ker je noče in noče. Ne flaše ne dude, zato jo polno dojim tudi ko je vroče ji dam zizo za odžejat, pol bomo pa vodo dajali po žlički. Baje to mine, se tolažim, ker moja res skoz bruha, ampak pridobiva na teži, v 1 mesecu je dobila gor 1300g, tako da vsaj to no. Mi je pa rekla pediatrinja pri prvi posvetovalnici zadnjič da mi preveč teče mleko, da je to to, ne vem no. Upam, da kmalu mine, pa pri tebi tudi!