|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
27.5.2009 12:35:00   
kpmk
Ojla!
Včeraj je bil spet čudovit dan, sma bila skoraj cel dan v mestu in na kavici in je Ian dovolil da je mami celo kavico lahko v miru spila user posted image user posted image  ja super. Danes pa dež in ne bo nič s sprehodom, upam, da se hitro zboljša vreme.
brigita23-Nik pa pridno raste in ja res je izrezan ati. user posted image  
sesalec - naj povem, da mi pri Ianu nikoli ne pazimo in smo skoz glasni in ko sem prebrala ta članek, sem se začela malo poglabljati in res, vsakič ko sesam in Ian ne spi, potem sproti ob sesalcu zaspi. Z dragim sva že tuhtala kaj če naš mali potrebuje zvoke, da zaspi, ker je res čudež, da bolj ko se dogaja bolj spi user posted image . no sej hb ker imamo malo psičko in ko zalaja se ne zbudi user posted image  tale sesalec res dela čudeže, naš vedno spi ko sesamo user posted image user posted image user posted image  tako da če imaš posnetek bi te pa prosila, da se oborožim, če bi dobili krčeke
jernejav - kako je lepa slikca, full mi je všeč ta ki se smejčka in super da je s srčkom vse ok user posted image
detelja - igralni center - Vaša Maja je pa tak migec kot naš, ko ga dam v igralni center, tak miga z rokicami in nogicami, mu je full zanimivo in ko mu zacinglam s kako igračko, ja tile centri so res super user posted image  Imaš pa že snubce za Majo, a pa bo ati pustil user posted image
detelja - navezanost - jst te čist razumem. men je hudo, ko se grem tuširat in nisem z mojim user posted image  in sploh če čujem da joka, pol pa prlaufam,.... pol jih pa poslušam od atija.... veš malo mi pa lahko zaupaš,.... hja itak, sam me ko smo skoz z njimi se mi zdi da že včasih res takoj vemo kaj je oz kaj mu paše ali kaj ne. Mi2 sva res skoz skupaj in ne vem kako bo ko bo treba dat počuvat user posted image  Detelja čist te razumem,.... Pišuka men se zdi kot da sem na njega tako navezana, ker sva se oba namučila da sva se "spoznala" in joj joj joj mam rada to malo štručko, samo da ga imam. Eh moram končat, drugače bo imela mami alarm, namesto Iana user posted image
aprilčice - me imamo pa res vse ene lepe sončke

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
27.5.2009 12:36:34   
ninica23
mi smo se pa danes 1.kopali user posted image je mali prav užival,zdaj pa spi kot top user posted image
je patronažna ravno danes predlaga tako blazino kot je bila prej na sliki pri nalini,ker ga že precej zanimajo stvari okoli,tak da bomo tut mi šli v nabavo za njo user posted image
zdaj grem pa še nekaj pojest,dokler mali spi - kmalu bo sirena in lakota user posted image user posted image user posted image
uživajte kljub slabemu vremenu

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
27.5.2009 13:09:47   
zupancdam
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška2006-uuu si mi mal lušt naredila s temle sladkim zajtrkom, jst pa sem mogla jest musliuser posted image ...jah ni kaj prej gor kg zdej dol, jst pa ker še ne smem nič telovdit pol vsaj mal na hrano pogledamuser posted image ...no ne vednouser posted image user posted image user posted image . Kar se pa tiče vročine pri tvojem tavelikem pa se je moji sestri isto dogajalo. Še vedno ne vem kaj je bil vzrok, je pa minilo kot je prišlo...samo od sebe. On je znal tudi na 39 zakuhat, zjutraj pa vse ok., vesel, živ razigranuser posted image ...no zdej je pa star že 17 let in je pravi decuser posted image .

cveta-si pa bila že pridna ti...a kr češnjev štrudl si si privoščila, jah sej no ti lahko ti greš že itak v - s kguser posted image . Čuj danes pa tekma ha.....boš navijala za svoje a ne?user posted image  Zna bit kr lepa tekma in napeta, čeprav mislim da so Manchestar favoritiuser posted image .

polianje-a vam malčki kaj polivajo???? Naš zadnje čase full, se mi tak smili ko lepo pančka pol se pa kr naenkrat preudi ko mu gor meče. Pa podirava po sakem oroku kupčke, ga zna zelo lepo podreti. Mislite da se preveč najeuser posted image ...Prej ko sem imela tehnico od patronažne sem točno vedela, zdej pa tko od oka, pa včasih ga še sama odstavim iz dojkeuser posted image user posted image

Moja Tia od prvega dne ful poliva po vsakem obroku in vmes non stop kljub podiranju kupčkov. Sem pisala že pod temo novorojenček-bruhanje polivanje
tam si preberi, to je baje normalno, ampak jaz še nisem potolažena, ker to je pa res za znoret kok bruha pri polnem dojenju, zdaj nimamo niti po flaši več našega mleka niti dude, ker je noče in noče. Ne flaše ne dude, zato jo polno dojim tudi ko je vroče ji dam zizo za odžejat, pol bomo pa vodo dajali po žlički.
Baje to mine, se tolažim, ker moja res skoz bruha, ampak pridobiva na teži, v 1 mesecu je dobila gor 1300g, tako da vsaj to no. Mi je pa rekla pediatrinja pri prvi posvetovalnici zadnjič da mi preveč teče mleko, da je to to, ne vem no. Upam, da kmalu mine, pa pri tebi tudi!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
27.5.2009 13:34:55   
brigita23
detelja-jah vidim da se je nalin že oglasila...ja pa vaša Majči res cukrček, tako da snubcev bo dovoljuser posted image

nalini-super blazina, no naš Nikec vam vrjetno ne bo v zelje skakal ker smo predaleč narazen....nikoli se pa ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image

jernejev-bošček mali, kok se mi je zasmilu...no pa sam da ni kaj hujšega. Upam da bo čimprej spet buden nagajivček, je pa danes naš srček tudi bolj zaspanček ko je tako vremeuser posted image .

ninca-hvala za pohvale za Nikca. A vi ste se pa komaj danes 1. kopali, mi se že vsak danuser posted image , ja bomo mi tudi kupili tole blazino, ker naš skos glavco obrača....je pravi irbecuser posted image .

kpmk-jah kaj čem, ati ga res ne more zatajit...no priden je pa po mamiciuser posted image . Pa veš da mi je moj reku da te je včeraj v mestu vidu. Midva z Nikom sva včeraj 1. ornk kilometrino naredila, sva prehodila ene 6kmuser posted image user posted image ...no sam me je pa pol kr mal buši bolel, tako da se prileže pavza danes. Jah sesalec pomaga, pa pri nas pralni stroj tudi. Imam previjalno v kopalnici in kadar laufa centrifuga je naš mali tak umirjen, da to ne moreš vrjetuser posted image .

zupancdam-ja sem prebrala to temo...boščki a ne? Jst si bom pa zdej poskusla pred podojom mal mleka stisnit, tisto kar samo priteče. Bomo videli če bo kaj boljeuser posted image  Ja js tudi upam da čimprej mine.

BE-kak sončekuser posted image user posted image user posted image ....ful lepe slikice

navezanost-jst sem tudi na bebija ful navezana...pa skos sem v strahu da bo vse ok., da se mu ne bo kaj zgodilo, user posted image ..pa ko drugače nisem panik. Sam je to ena posebna naveza. Ko mal dlje pančka se mi zdi kr prazn. Jah to je če si mamica....

jA PA RES SO LUŠNI NAŠI APRILČKI.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.5.2009 13:57:37   
malcekvita
ojla,
danes se je pa končno malo ohladilo user posted image . naš miško je kar težko prenašal to soparo. ga sploh nisem široko povijala, da sem mu vsaj mal olajšala te vroče dneve. dom je bil sam v pamperski in v bodiju. je ful veselo brcal. zdej mi pa spi v naročju, ko pišem tale post. mal je tečkan, ker ni dobro odspal svoje kitice ( ga je zbudil telefon, ker je neka kokoška klicala zarad ankete user posted image ).
spanje ste ve že uvedle kako rutino zvečer? kako in ob kateri uri vaši krofeki in jaodke zaspijo?
lep pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.5.2009 14:06:21   
kpmk
brigita23- ja sm bla z mami skor cel dan pa dop. v mestu in pol še v parku,.. je blo tko fajnuser posted image user posted image ,... jst ga pa nisem vidla. A ste bli z Nikom v mestu? Joj škoda, da vas nisem vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.5.2009 14:09:04   
kpmk
 malcekvita - široko povijanje - joj so bogi malčki, mi smo tudi na široko in komaj čakam da mine, ali pa da 1m ne bo vročine user posted image
spanje - mi zvečer zaspimo, nekje med 7 in 8 zvečer, občasno če ga pa biksa, pa naredimo še en obrok med 10-11 pol pa je do jutra sit user posted image  upam, da nisem prehitro rekla,... po navadi je tko da ko ga pohvalim, ga tisto noč pol biksauser posted image user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.5.2009 14:21:53   
malcekvita
kpmk kako pa je s spanjem čez dan, če vam tako pridno zvečer zgodaj zaspi? držim pesti, da boste še naprej tako pridno pančkaliuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.5.2009 14:29:38   
kpmk
malcekvita - mi čez dan po navadi sploh ne spimo, kar pomeni, da če spi morda na obroke za kake pol h , drgač pa pojemo (brez posluhauser posted image ), se igramo v igralnem centru, smo na sprehodu in tudi po navadi ne spi,... mogoč kako h.. danes ko je pa dež pa že cel dop. spančka user posted image  ampak čakam alarm user posted image  
Drugače se pa hranimo,.... na 3 h.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.5.2009 14:50:45   
BrinaBA
Joj kakšni lepi otročki!!!

Evo še naše princeske..

user posted image

pa še nasmešek...

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.5.2009 14:53:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Evo še naše princeske..

user posted image

pa še nasmešek...

user posted image

ooo kakšna frajlica.. komi čakam da jo vidim

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.5.2009 14:54:45   
jernejav
Tudi moj mišek spi celo noč, no razen dojenja na 3 ure. Spat gre okoli 21 ure, zbudi se pa okoli 6 ure zjutraj, ker ve da pride k nama v posteljo. Po kaki urci kriljenja z rokami, cvijlenja in smejčkanja zopet zaspi in spi do 9 ali 10 ure. Mami pa tudi user posted image . Potem pa ima že vpeljan popoldanski počitek, okoli 1h ali 2h je zopet utrujen in spi do 4h. Potem pa greva vn z vozičkom do 8h, kjer pa večino časa tudi predrema.
user posted image user posted image user posted image , Kaj naj rečem, priden ta naš sončekuser posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.5.2009 14:56:40   
jernejav

Evo še naše princeske..

user posted image

pa še nasmešek...

user posted image

o kakšna princeska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.5.2009 15:01:29   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

oj, ta teden mi ne bo uspelo :(, se bova zmenle kaj za vikend ali pa naslednji teden... gaja je tudi zelooo luštna bejba - na eni slikici je podobna mami, na drugi atiju :); upam, da se hitro vidimo ...

Mirena - sem imela tri dni tako vrtoglavico, da je bilo groooza, pa se je hvala bogu umirilo; pa potila sem se tako,da mi je kar teklo - kot da sem v meni...
vglavnme, sedaj sem pa že ok, tako da še vedno navijam za to vrsto zaščite...

pri nas je s spanjem vedno boljše -ponoči spi od 3 do 5 ur skupaj; čez dan pa odvisno od dneva... najbolj me pa moti, da je budna zvečer od 20h do 22.30, ko sem jaz že čisto fuč..

se pa tako super odziva na mamo - se samo smeje, gruli, mežika...pravi smeško user posted image

sadje, zelenjava - jaz sem že začela, pa ni vidne panike user posted image

voda, flaške - pri nas hoče samo mamo...

plenice - Fixies, 3-6 kg ali Pamper ali Mullerjeve... počasi pa bo rabila 4-9kg

pregled - 4.6., pomoje ima že 5kg...

jernejav - kje si pa dobila takšnega pridnega otročka, po naročilu????

LP!

< Sporočilo je popravil BrinaBA -- 27.5.2009 15:03:24 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.5.2009 15:01:32   
jernejav
Ali je katera naročala kaj pri Pikapolonici preko interneta. Kako dolgo je čakala na dobavo?
V trgovini niso imeli senčnika za Maxi Cosi, našla pa sem ga na njihovi internetni strani in sedaj me zanima kako dolgo bom čakala na njega,l saj nam sonček kar lepo dela preglavice na sprehodih, plenička čez voziček pa niti malo ne zgleda lepouser posted image .

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.5.2009 15:19:36   
jernejav

oj, ta teden mi ne bo uspelo :(, se bova zmenle kaj za vikend ali pa naslednji teden... gaja je tudi zelooo luštna bejba - na eni slikici je podobna mami, na drugi atiju :); upam, da se hitro vidimo ...

Mirena - sem imela tri dni tako vrtoglavico, da je bilo groooza, pa se je hvala bogu umirilo; pa potila sem se tako,da mi je kar teklo - kot da sem v meni...
vglavnme, sedaj sem pa že ok, tako da še vedno navijam za to vrsto zaščite...

pri nas je s spanjem vedno boljše -ponoči spi od 3 do 5 ur skupaj; čez dan pa odvisno od dneva... najbolj me pa moti, da je budna zvečer od 20h do 22.30, ko sem jaz že čisto fuč..

se pa tako super odziva na mamo - se samo smeje, gruli, mežika...pravi smeško user posted image

sadje, zelenjava - jaz sem že začela, pa ni vidne panike user posted image

voda, flaške - pri nas hoče samo mamo...

plenice - Fixies, 3-6 kg ali Pamper ali Mullerjeve... počasi pa bo rabila 4-9kg

pregled - 4.6., pomoje ima že 5kg...

jernejav - kje si pa dobila takšnega pridnega otročka, po naročilu????
Menda je po atiju, hihi, spi pa rad po mamiuser posted image
LP!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.5.2009 15:45:16   
sonček85
brigita.super za solatko in lubenico.No naš tudi ni imel včeraj nbenih str.učinkov razen da mi je spal od 15-21.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je vaš Nik cartkan in kak frajer je user posted image user posted image user posted image
Ja toliko spije ,zdaj pa ne vem al je tolk žejen al pa tolk požerušček user posted image Na začetku sem imela avent in chicco pa ni in ni šlo ,pa sem že razmišljala o tomme tippe in sem še malo počakala potem so pa punce tle govorile kako je super in moram povedat da je res,Naš pije iz nje k nor.Po moje zato ,ker aventova in chicco prehitro teče čeprav je št.1 TT pa lepo počasi in pokapljicah teče.user posted image user posted image
just krema sivka.kupila preko tašče in je nasplošno uporabna,sedaj bom še naročila materino dušico,a še tebi kaj ?Ja mažem mu pa čistzo na rahlo po bušiju  in ga tko pomiri ka se lepo pokakca user posted image
cveta:ti pa si pridna marljiva mami.Mi smo tudi prej vse postorili ,pobrala perilo ,zložila potem pa je mali zaspal na mojem trebuščku in je mami lepo gledala TV zraven .Mali je pa spal k top ,kr smrčkal je zravn user posted image user posted image
nalini:user posted image user posted image user posted image user posted image za 2 meseca
jernejav>.iiiii kak srček je Anže in super za mali šumek in da ni kaj hujšega user posted image user posted image
BE.iiiiiii kaka princeska je in kako lepo se nastavlja k jo slikate user posted image user posted image user posted image Le javi se nam še kaj user posted image
ninica.user posted image user posted image user posted image za kopanje user posted image user posted image user posted image
brina.kaka lepotička in kako lepo že sedi user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.5.2009 15:45:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako se naša maja igra..

user posted image

iii kako lepo in kako se že igra user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.5.2009 15:56:55   
Blueeyes

ni panike... ti samo javi ko prideš... sej bom doma... pa upam da bo lepo vreme...

Zala ma pa učke čist po mami... user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.5.2009 15:57:24 >

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.5.2009 17:45:07   
nmag
Res imamo me aprilčice srčkane bebike,vsi so taki cukrčki.
BrinaBA tale tvoja princeska je pa čisto tebi podobna,res je lepotička.
Moja danes že cel dan samo spi     ji ful paše,ker se je malo shladilo,men pa tudi sem zelo veliko lahko postorila po hiši in še včeraj smo obrali našo češnjo,danes pa sem spekla češnjev štrudelj,je ful dober,ker ni presladek,moji termitki so ga že skoraj vsega snedli.
Upam,da bo Karolinca tudi ponoči tako spala,drugače mi ob 21h zaspi in spi do 5.30 ure je kot budilka,skoraj vsak dan se zbudi skoraj ob istem času,potem pomljaska mlekeca in spi dokler,se ne zbudi naša raglja-Gregi,to pa je okoli 8h.

Še enkrat user posted image user posted image user posted image  za naše lepe in srčkane user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.5.2009 18:13:46   
ninica23

Evo še naše princeske..

user posted image

pa še nasmešek...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak lep nasmešek

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.5.2009 19:12:42   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja-jah vidim da se je nalin že oglasila...ja pa vaša Majči res cukrček, tako da snubcev bo dovoljuser posted image

nalini-super blazina, no naš Nikec vam vrjetno ne bo v zelje skakal ker smo predaleč narazen....nikoli se pa ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ........................ user posted image

naš mali je pa danes tak tečkouser posted image ..... še ni bil nikoli tak user posted image  .... cartek mamin ..... pa atijev tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.5.2009 19:32:40   
mišk
Plenice: Uporabljamo Pampers, od 3-6 kg. Mislim pa, da nam jih bo ful ostalo te velikosti, ker sem že pred porodom kupila 2 velika paketa, pol smo pa še od obiskov dobili tri  velke pakete. In vse v tej velikosti! Sem zadovoljna z njimi. Nikoli ne prepustijo, razen ene dvakrat je šlo malo mimo, pa še to zato, ker nisem dobro spodvihala tistih zavihkov ob nogicah. Tudi za ta velko uporabljam Pamperske, nemške in poljske.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.5.2009 21:05:01   
NinaMM
Joj, naša je tudi danes bila sitna ko šus. Pa še ven se ni dalo cel dan v tem vremenu ... user posted image

Punce, a se vam tudi zdi, da tamali že izsiljujejo?? Meni je danes Zarja na rokah enih petkrat zaspala, ko sem jo položila v posteljo, pa histeričen jok ... In v sekundi, ko jo vzamem gor, neha. Potem sem jo pa enkrat pustila jokat in je po 10 minutah zaspala. Mene je vmes sicer skoraj infarkt, ker sem mogla poslušat jok, ampak ne vem ... user posted image  

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.5.2009 21:14:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image user posted image Prekuhavanje: Tiste, ki dajate AM oz. čaj. Do kdaj nameravate prekuhavati vodo? Jaz načrtujem, da bomo vodo za AM prekuhavali do konca, toda vodo, ki ji dodajava pa sva ji prejšnjič dala kar samo filtrirano, ni bila nič prekuhana (je bila panika in ni bilo časa hladit prekuhane user posted image user posted image user posted image ).

user posted image user posted image user posted image Pasterilizirano in nepasterilizirano mleko, kdaj boste začele dajat navadno mleko? Hm, pri nas ne pijemo kravjega mleka, ampak ovseno, tako da bo tudi naša miška pila ovseno, ko bomo prešli na gosto hrano.

user posted image user posted image user posted image Uvajanje goste hrane: Kdaj boste začele uvajat gosto hrano? Gosto hrano bi naj začeli uvajat pri petem ali šestem mesecu, odvisno od otroka. Ko na nek način sam pokaže interes in začne stvari tlačiti v usta. V glavnem, nam bo naša gospodična javila. user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?