|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
26.5.2009 19:39:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

nmag-super da si pri G fajn zrihtalauser posted image user posted image user posted image . A ti boš kr sterilizacijo ubrala...jah sej če ne nameravaš več zanosit je to najboljša potuser posted image .
se podpišem user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.5.2009 21:02:53   
brigita23
sonček-jst sem tudi zeleno solato danes jedla...pa lubenico, pa je tudi zaenkrat ok...no tudi jst trkamuser posted image user posted image user posted image . A tako da Aleks spije tolk čajčkauser posted image , naš pa noče na flaško pit pa ne vem kaj naj naredim. Imam pa Aventovo, katero flaško imaš pa ti? Pa kako si ga pripravila da je začel pit?
Pa še nekajuser posted image , sem firbec ne...kje si pa kupila to kremo just sivka ali kak že. A to je prav za dojenčke da ga pol po bušiju mažeš?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.5.2009 5:13:38   
Miška2006
user posted image

user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.5.2009 5:34:55   
Miška2006
.....in pr nas se je že shladilo.....jupi jupi jeauser posted image user posted image user posted image ....dežja pa še ni....juhuhu juhuhuuser posted image user posted image user posted image

Vrtec, ja mi imamo tavečjega v vrtcu. Sem ga imela mesec pa pol doma potem, ko sem iz porodnišnice pršla domov. Vesel je, da gre v vrtec med sovrstnike, pa tudi jst imam doma mir, da se ukvarjam s tamalo in kaj pospravim. Ko prideta pa moja dva moškauser posted image domov ob 13. uri, pa ga "žuramo" vsi skupaj.

Spomin, moj je v kuuser posted image ...user posted image . Ma ne za vse.user posted image Za določene stvari deluje kot švicarska urca.user posted image Za določene pa no comment.

Sterilizacija, ma jst se vseeno ne bi odločila, ker nikoli ne vem, kaj bi me čez neki let pičilo. Čeprav glede na to, da bom letos 35 in da sem imela obe nosečnosti v piuser posted image , res nimam volje in ne želje zanosit. A za sterilizacijo še ne vem....mogoče po mireniuser posted image . Seveda pa, če bi imela že celo četico doma, pol pa bi verjtno to že pršlo v poštev.user posted image

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki imate že otroke, moj tavečji že dve noči zapored zakuha na 38,5 in več in mu dam voltaren svečko pol pa na srečo spi. Zju3, ko se zbudi in cel dan muni popolnoma ničuser posted image . Zvečer pa zakuhauser posted image Edino kar je, da mu noska brišemo ni pa tega pricej. Meni enostavno ni več jasno kaj mu je. Cel dan nori kot zmešan. Mi zna katera svetovati?

Lepo se prebujajte se tipkajmo kaj pol

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.5.2009 6:58:38   
Cveta28
Morgen še iz Lj...zunaj imamo prijetnih 17 stopinj, v stanovanju pa še vedno preko 25 user posted image gremo luftat...dežeka pa še ni, črni oblaki pa se že podijo nad belo LJ.
Mi smo pokonci že od 5h...prvi obrok je že padel sedaj pa muca zadovoljno prede v svoji zibki, mamica pa je že oprala in obesila njene cunjice in plenice (si ne predstavljam, da bi mala še lulala in kakala v tetra pleničkeuser posted image ), popila kavico, pojedla češnjev štrudelj (joj kokoška jaz  user posted image user posted image user posted image ) in prebrala novice, še poletne čeveljce zložim v omari in smo na konju user posted image Potem pa bo že čas za 'malico' in da Lori 'pove' kaj bova počeli danes, če pride v varstvo njen bratranec in bo zunaj deževalo...upam, da bo na malo tole vreme delovalo in bo cel dan bolj prespala kot ne.
detelja - tole z mlekom mi je pa znano user posted image user posted image user posted image ne veš kje bi se človek lotil zadeve, ali najprej popedenal sebe ali otročička...glede morja moram pa še dobro premislit kaj bom vzela s seboj, ker naša Lori zna biti prava 'kraljica pokakanka' user posted image
nmag - user posted image za pregled pri G, jaz ga imam naslednji petek in me je kar malce strah user posted image . Čišča je že skoraj mimo oz. je zelo minimalna ampak šivi se mi pa še konkretno poznajo. Pa še en šiv se mi ne celi tako kot bi se moral zato se bojim, da ne bo tam nastala kakšna zrastlina in grda brazgotina. Iz lepotnega stališča mi je vseeno, glede zdravstvenih razmer pa bom morala počakati še teh 10 dni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.5.2009 8:07:23   
Pat74
Miška te nočne vročine tudi mi poznamo, pa ti ne znam svetovat, kaj naredi, ker je tud pri nas tko, da ponoči zakuha, čez dan pa o vročini ni niti sledu in kar poka od energije. Mogoče je samo pregret (kar ni čudno ob tej vročini in sopari) - si ga slekla in ohladila pred merjenjem TT?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.5.2009 9:20:56   
detelja
tako se naša maja igra..

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.5.2009 10:26:11   
Nalini
jutro .... oz. dan

jooojj kak je ponoči treskalo in deževalo .... sem mislila, da mali ne bo zaspal .... ampak na srečo je user posted image  ... ga je pa proti jutro nekaj mučilo in se je jokcal pa samo na meni je hotel biti user posted image  ... med 6 in 9. uro je 5x dudal ....user posted image  ..... ni hotel dude,... samo mojo joško ....... ne vem kaj mu je bilo user posted image  ....... pa na njej je spal ne jedel user posted image  .... cartek moj mali.... user posted image  ....

smo pa danes stari 2. mescauser posted image  .... joooj kak hitro gre čas ..... 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.5.2009 10:38:20   
janja*
Punce moje dober dan!
Res nimam nobenega časa.Čez vikend hodimo na morje in,ko pridemo z morja imam veliko za prat,potem je pa že sreda in moram že spet pokat za na morje.Komaj čakam,da bo konec šole,da gremo za dalj časa na morje.
KRČI:pri nas so kar prisotni skoraj vsak večer in moram rečt,da je včasih kar utrujajoče.Ko ima krče nikakor noče jest,ampak hoče samo dudo.Če pa mu dam dojko sploh noče zagrabit in samo kriči.Komaj čakam,da to mine.
POTENJE:jaz se sicer potim zelo malo,zdaj mi pa kar teče,tako,da bi se lahko kar naprej tuširala.
Toliko zaenkrat od mene.Bodite pridne in veliko se cartajte.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.5.2009 10:43:50   
brigita23
alo punce

danes je pa malo bolj hladno a ne...no sej kr paše po taki vročiniuser posted image .

ZANIMIVO-sem našla eno zanimivo zadevo o krčih in kolikah, pri nas deluje, nam je prijazni gospod že poslal posnetek, tako da če bo katera zainteresirana naj mi pošlje ZS. Članek se nahaja na tej povezavi:

http://solinar.blog.siol.net/2007/11/01/sesalnik-za-prah/#comment-3539

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.5.2009 11:00:23   
brigita23
miška2006-uuu si mi mal lušt naredila s temle sladkim zajtrkom, jst pa sem mogla jest musliuser posted image ...jah ni kaj prej gor kg zdej dol, jst pa ker še ne smem nič telovdit pol vsaj mal na hrano pogledamuser posted image ...no ne vednouser posted image user posted image user posted image . Kar se pa tiče vročine pri tvojem tavelikem pa se je moji sestri isto dogajalo. Še vedno ne vem kaj je bil vzrok, je pa minilo kot je prišlo...samo od sebe. On je znal tudi na 39 zakuhat, zjutraj pa vse ok., vesel, živ razigranuser posted image ...no zdej je pa star že 17 let in je pravi decuser posted image .

cveta-si pa bila že pridna ti...a kr češnjev štrudl si si privoščila, jah sej no ti lahko ti greš že itak v - s kguser posted image . Čuj danes pa tekma ha.....boš navijala za svoje a ne?user posted image  Zna bit kr lepa tekma in napeta, čeprav mislim da so Manchestar favoritiuser posted image .

janja-te kr pogrešamo tle gor, pa tvoje preroške sposobnostiuser posted image . No super da ste takole popotniški user posted image . Jst tudi komaj čakam da gremo na morje. Da se dam malo na off od vseh teh obiskov in ljudi ki nas trenutno okupirajo.

polianje-a vam malčki kaj polivajo???? Naš zadnje čase full, se mi tak smili ko lepo pančka pol se pa kr naenkrat preudi ko mu gor meče. Pa podirava po sakem oroku kupčke, ga zna zelo lepo podreti. Mislite da se preveč najeuser posted image ...Prej ko sem imela tehnico od patronažne sem točno vedela, zdej pa tko od oka, pa včasih ga še sama odstavim iz dojkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.5.2009 11:05:41   
brigita23
evo našega sončkauser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.5.2009 11:06:47   
detelja
brigita mi smo imeli isti problem...veš kaj jaz naredim, ko podremo kupčka še nekaj časa počakam in je ne dam v ležeči položaj....jogi mal podloži tako, da bo kake 30 stopinj dvignjen pa tudi košarico na vozičku, če se le da-to mi je svetovala p...sicer včasih še prileti kaj ven, ampak dosti manj kot pa pred časom...drugače pa vem kako je to hudo...sicer pa pride še kdaj tudi dan, ko pogosteje poliva...ampak HB je takih dni zelo zelo malo...ja, tile otročički preveč pojedo pa prehitro pa še dosti zraka poleg...se bo uredilo naj te to tolaži...

Nalini sploh mi ne govori kako grdo vreme je bilo včeraj zvečer...včasih je tako zagrmelo, da me je kar v zrak vrglo..še dobr, da je maja spala...sicer ji pa danes paše, da je bolj hladno...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.5.2009 11:07:10   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tako se naša maja igra..

user posted image

joj kok je že vlka vaša princeskauser posted image user posted image user posted image ...kje ste pa kupili to blazino, mi jo bomo tudi, no še mamo mal časauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.5.2009 11:07:23   
detelja
brigita ful imaš zlatega sončekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.5.2009 11:08:58   
detelja
brigita to pa je dobila maja včeraj od prijateljev, tako, da ne vem kje je kupljeno...mislim da v BC ali kaj podobnega....pa mislim, da ni poceni ta stvar...je od FP...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.5.2009 11:09:50   
brigita23
detelja-hvala..sej naš Nik je že v P dosti polival, pa se je kasneje umirilo, zdej pa dva dni zopet več. Sem že pomislila, da je to od teh kapljic proti krčemuser posted image ...pol ga pa non stop preoblačim, pa planičke pod glavico ma mokre. Bom poskusila malček dvignit jogiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.5.2009 11:12:10   
brigita23

brigita to pa je dobila maja včeraj od prijateljev, tako, da ne vem kje je kupljeno...mislim da v BC ali kaj podobnega....pa mislim, da ni poceni ta stvar...je od FP...

ja verjamem da ni poceni, ko sem jih pred časom gledala. Sam je pa fajn za user posted image , sploh če še igra zraven. Naš Nik tako posluša če je kaka glasba, že če mu jst zapojem pa ko sem brez posluha se mu fino zdiuser posted image . Je pa lepa, nisem videla take pri nas..bom šla pogledat v BC. Vaša Majči je pa prava veseljakinjauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.5.2009 11:13:13   
brigita23

brigita ful imaš zlatega sončekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala...boš mogla čuvat vašo Majo, če bomo kaj po MS hodiliuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.5.2009 11:25:23   
detelja
brigita saj sem ti že napisala, naša maja je 1x bruhala skoraj 3 h skupaj oz polivala sem bla vsa panična pa smo šli takoj k p, ampak k sreči nič nevarnega...preveč se je nažirala, kupčke preslabo podirala pol pa je bilo polivanje rešitev za njenega buščija...včerja je tudi dvakrat fajn priletelo...kot praviš nekaj časa je vse ok, tudi če se naje pa jo preoblačim ne priteče ven niti kaplja včasih pa jo dam sam na previjalno in prileti kot, da bi bil vodomet....a ti ponujaš vašega sončka naši majiuser posted image user posted image user posted image joj, pol pa čimprej pridi v ms, ker veš koliko snubcev že ima...pazi se nalini, da ti ne bo po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona ima že nekako našo majo "rezervirano" za svojega sončka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
27.5.2009 12:16:13   
Nalini
pazi se nalini, da ti ne bo po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona ima že nekako našo majo "rezervirano" za svojega sončka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, da bo Majči naša user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
27.5.2009 12:22:06   
Nalini

user posted image

mi pa imamo takšno igralno blazino in mali ful uživa .... sva jo pa kupila(mali dobil bone) en teden prej kot je bila v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... grrrrr

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
27.5.2009 12:28:23   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo našega sončkauser posted image

user posted image

user posted image

iiii,kak srček - to bo pravi lomilec ženskih src... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.5.2009 12:29:00   
jernejav
lep pozdrav iz deževne Koroške,
midva z Anžetom sva bila včeraj v bolnici, kjer so ga uspavali in naredilo ultrazvok srčka.
Pregled je pokazal da ima le nedolžen šumek in da drugače z srčkom ni nič narobe user posted image user posted image .
So ga uspavali z sirupom in je potem spal ves dan, se je dvakrat malo zbudil malenkost pozizal in že bil v meževi deželi, tako je bilo tudi ponoči, spal je do 10 zjutraj, bil eno uro pokonci in zdaj spet pridno spi. Ne vem a je še vedno pod vpljivom uspavala, ampak nikakor ne more biti pokonci, ga kar pobira...
user posted image

user posted image  naš smeško user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
27.5.2009 12:30:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
BE.HEJLA SI NAS LE PRIŠla malo pokukat.Ja itak da si na seznamu saj si bila pri nas tudi user posted image user posted image user posted image Super za pregled

ja, mi je Gaja dovolila da malu surfam po netu user posted image  user posted image  kok so že veliki vaši otročički.. kr ne morm vrjet... naša je še taka pikolina... evo vam nekaj slikc...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Popoldanske aktivnosti
binyy

Ali vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...

da, plesne, telovadbo,... (33%)

da, pravljične urice (5%)

da, tuje jezike (7%)

ne, je se premajhen (32%)

ne, ker ni zainteresiran (7%)

ne, ker nimamo finančnih sredstev (16%)

Število vseh glasov: 178

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!