|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
25.5.2009 20:15:17   
NinaMM
Sonček: Mozoljčki so taki rdeči z belo pikico na sredi, potem se pa posušijo pa kot da bi se olupili, ne vem ... Če ji je pa vroče pa dobi take male rdeče, ki res hitro zginejo, če jo umijem z bolj hladno krpico.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.5.2009 20:21:49   
sonček85
hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.5.2009 20:42:18   
NinaMM
Ni kej user posted image

A katera kaj ve, kaj je z Rmmajo in malima pikecoma?

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.5.2009 21:34:20   
brigita23
čer

sem vas le uspela prebratuser posted image , no pa da še jst pristavim svoj piskrček izkušenj in vprašanjuser posted image . Našega sončka smo skopali, mu je ful pasalo danes ko je bila taka neznosna vročina, zdejpa panča...no mami pa hitr mal na rr pokomentiratuser posted image .

čaj ali voda-meni je rekla patronažna da mu naj devam vodo, sam ne vem kdaj naj začnem? Kdaj ste ve začele svojim bebijem devat? Pa koliko mu naj dam? Se pa meni tudi dogaja, da mi išče zizo ko mu jo pa dam pa jo vn špuka al kok se naj izrazim, pa zmrduje zraven.

patronažna sestra-koliko obiskov je pri vas imela patronažna sestrauser posted image Pri nas je bila le 3xuser posted image user posted image user posted image  in potem smo bili prepuščeni samim sebi, pol pa berem npr sonček da je bila še zdej pri njih in je gledala kako kopa Aleksa. Pa še nekaj da vam povem, naša patronažna je prišla k našemu Niku s 3 herpsi, pa 2x ko bi mogla prit je sploh ni bilo...itd. Zdej lahko sam upam da delam pri Nikcu vse prav.

krst-ja lahko imaš dva botra če želiš.

kakanje-kaj pa naredite ko opazite da se vaš user posted image  trudi in napenja da bi kakal pa ne gre? Naš Nikec se včasih celo noč napenja pa pa godrnja zraven.

potenje-punce povejte mi...a se ve tudi tako potite ali sem jst ravno v takem času??? Jst se po 3x na dan tuširamuser posted image .

blazinice za dojenje-pa še nekaj me zanima poleti ko boste na morju v kopalkah ali boste uporabljale blazinice? kako je to z mlekom tiste ko imaste izkušnje, mislim ko se greš kopat pa pol prideš iz vode?? A KAJ TEČE, KER JST NAMREČ SKOS UPORABLJAM BLAZINICE..ups CL

No sej vrjetno bi še lahko 100 vprašanj zastavla sam jih je že tak dost.

Fajn spite punce polubčkajte svoje bebije in se jutri pišemo.

Aha še nekaj...user posted image user posted image

sadje-jst svežega nisem poskusila še nobenegauser posted image ..kompote pa vse, bom pa počasi tudi sveže sadje začela, ne zdržim večuser posted image , mam ful rada sadje in zelenjavo pa mi ful manjka.

no zej pa res grem. nočko vsem

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.5.2009 5:31:52   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.5.2009 5:40:57   
Miška2006
Sonček, prosim.user posted image Take pikice ima tudi naša...so "samo" od vročine.

Detelja, iz vsake stvari se nekaj naučimouser posted image user posted image . Vsaj vemo, kako se uniči oljni madež.user posted image

Cveta, hvala za podporouser posted image . Ma odlične svetovalceuser posted image user posted image .

Flaša, mi imamo Aventovo za mleko in super laufa. Za čaj pa Chiccotovo in tudi ni problema.

Patronažna, je meni rekla, da ZZZS plača 8 obiskov. 6 za otroka in 2 za mamice. Drgač pa pridejo tolikokrat kolikor kdo potrebuje. Nekdo potrebuje manj oboskov, ker zadeva takoj steče in ni problema. Pri nekaterih traja kakšen obisk dlje. Če morebiti popek še ni vredu ali mogoče dojenje ali kaj podobnega. Pri nas ne komplicirajo. Se sproti zmeniš. Mi smo imeli 5 ali 6 obiskov se ne spomnim. Ker je bolj kot ne hodila na kavico, ker se dobro poznamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka,  ti kar postavljaj vprašanja. Mi radi odgovarjamouser posted image . Ja, jst tebe in Deteljo večkrat zamenjam. Sorry. Moj spomin je že v ku.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 26.5.2009 5:55:21 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.5.2009 5:55:56   
Miška2006
Anketa o naših pomočnikih!!!
Izvaja se anketa, če lahko damo na našo temo kakšne slikice naših pomočnikov. Dajalo bi se max. 5 slikic na vsakih 5 strani in BREZ CITIRANJA!!!!

Prosimo glasujte tako, da povdarite in obarvate vaše glasovanje v vaših postih (če ne bo obarvano in povdarjeno ne sprejemam odgovornosti, da sm glas spregledalauser posted image .....VEČINA ZMAGA!!!:

Anketa bo potekala med 25.5. in zadnji dan 30.5.2009

ZA   PROTI
Miška2006       X
Detelja            X
kpmk              X
Brigita23         X
ninica23          X
Nalini              X
Junona           X
nmag             X
Štorkljica                   X
Sonček85       X
Pat74             X
Klavdyk          X
Cveta28         X
NinaMM                     X

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 26.5.2009 5:57:53 >

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.5.2009 6:38:32   
detelja
Miška ti je opravičeno, če naj z Brigito zamenjaš...pa veš zakaj??...ker me je brigita v moji odsotnosti nadomestila in skrbela za vaše zajtrke in pomočnike...se pravi, da je bila tako super, da me sploh niste pogrešale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigita jaz če vidim, da se ful matra kakat pa ne gre in ne gre...grem po palčko za ušesa jo ful namažem z oljem pa ji dražim rito...pol ji dam nazaj pleničko, masiram tebuščka, telovadive z nogicami in čez kakšnih 10 min je plenička polna....glede pijače...daj mu oboje...kar začni dajat...jaz ji dam med obrokoma...naša maja je na 2 uri čez dan in pol ji dam nekje vmes...včasih želi pit takoj po obroku...sicer pa naša maja sama "pove" da je žejna...ona ful pije...včeraj mi je spila tam okrog 350ml čaja...ful pije pa še poleg tega kar fajn je...

patronaža pri nas je bila samo 3x...je rekla, da vidi, da nisva panična starša in da nama gre dobr od rok pa je rekla, da če bo kaj naj na patronažo pokličem drugače pa je več ne bo... brigita če bi rada, da še pride povej, ker ti itak nekje 8 obiskov pripada...

potenje  to je čist normalno...to so pa hormončki...mene tudi jezi, da sem skoz cela mokra...se mi oblačila lepijo na telo....

a veste, da sem dobila že menstrucijo...joj, ta hudič ne more mal zamujat....

zaščita po porodu  a ste kaj razmišljale o zaščiti...jaz ne vem kaj naj vzamem...v torek imam pregled...

iiiii danes pa jutri imave z majo atija doma...sam kaj ko so cel dan neki obiski napovedani...to mi nič ne diši...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.5.2009 6:47:49   
Miška2006
Detelja, seveda smo te pogrešaleuser posted image . Ma jst sem vaju že od prej zamenjala. Sploh nimam zakaj in kako. V glavnem se opravičujem obema, če bom vaju še kdaj zamenjala. Seveda ni namernouser posted image .

Zaščita, jst sem se odločila za Mireno, ker nimam več namena zanosit. Drgač pa Mirena je za 5 letno zaščiteno obdobje. Takoj po odstranitvi lahko zanosiš. Seveda bosta vidva imela še kakšnega user posted image . Mogoče je malo prerano, a sta kaj razmišljala kdaj bo drugi prišel na vrsto? Glede na ta odgovor se boš mogoče bolje odločila kakšno zaščito.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.5.2009 8:35:31   
Nalini
jutro

mi smo to noč tak pridno spali - od 21. ure pa do 3.20 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... se napapcali in spali do šestih user posted image  .... zadnje dni opažam, da mali čez noč dobiva neko rutino  v spanju user posted image  .... upam, da bo več tako lepo prespanih noči .....

flaške ... za našega malega je to čudo tehnike user posted image  ..... včeraj se je 3x tak drl, ko sem mu ponudila flaško, da je joška kar sama ven zletela ...... proti večeru je pa enkrat sprejel flaško in spil nekje 30 ml ..... počasi se daleč prideuser posted image  ..... 

detelja ... nam je načeloma vseeno kateri dan, ker je ati popoldne vedno doma ..... ti povej kdaj vam ustreza ..... sicer danes gremo tudi v Ms, ker moram v knjižnico pa še v maximus.... samo te še pa gremo v eno mesto, ker nesemo vabilo za krst ....
zato bi bilo bolje jutriuser posted image  ... če vi mate popoldne čas ..... mi si ga vzamemo user posted image user posted image

mah veš kak pravijo glede podobnosti ..... eni, da je podoben atiju, eni da mami ... kak kdo vidi .... meni je pa itak vseeno ..... med nogami je po atiju, pa laseke tudi ma po njem ... pa zgleda, da bo barva očk tudi atijeva....user posted image

sadje in zelenjava ...jaz sem začela jesti zeleno solato .... pa ni bistvene razlike pri malem ..... sadja še nisem poskusila .....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 26.5.2009 8:39:02 >

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.5.2009 9:08:35   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

zaščita po porodu  a ste kaj razmišljale o zaščiti...jaz ne vem kaj naj vzamem...v torek imam pregled...

js mam enake težave - sicer je to 1. user posted image sam vseeno ne bi rada čez nekaj mesecev spet bila noseča user posted image
kaj predlagate? sem pa že razmišljala o MIRENI - 5 let je nekje tak čas,ko pa bi se že potem lahko odločila za 2. user posted image
sem pa že slišala,da baje ženskam,ki imajo samo enega oz.načrtujejo še kakšnega user posted image ,mirene ne vstavljajo ?!?!?!
... seveda se morajo najprej šivi zaceliti,da bomo sploh začeli spet delat na user posted image do takrat je zaščita 100%  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.5.2009 13:44:37   
Blueeyes
pozdravljene.... evo da se javim še tukaj na hitro... gledam vaše slikce, pa so sami cukri... čestitke

vidim da me imate na seznamu, tko da vam potem sporočam podatke pregleda... Gaja ima prvi pregled 17.6.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.5.2009 14:22:50   
Miška2006
Ojla bivše babuškice,

jst sem končno pršla domov. Smo bile s tamalo na kontroli kolkov. No, saj tam smo opravili hitro (pol urceuser posted image ). UZ je pokazal, da so se kolki dosti izbolšali, vendar bo potreba vsaj še čez noč en mesec povijat. HB, da odpade čez dan. Ker bi bi boga ob takih temperaturah zgorela. Sem se kar oddahnlauser posted image .

Oja, pol pa sva šle še v DM....porabila večino kupončkovuser posted image . Če ima še katera kakšnega, da ga ne rabi....se javim, da jih vnovčimuser posted image

Pol, ker še ni blo zadosti, sem šla še v Mercator, da sem pokoristla in nadaljevala s torkovim 10% popustom.user posted image
Mogla bi še nekam iti, pa sem imela poln kufr vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa klima laufa s polno parouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.5.2009 14:33:24   
štorkljica
Dan!

Detelja user posted image  za menstruacijo!

kpmk user posted image user posted image user posted image  za prvo obletnicouser posted image

sadje in zelenjava jaz jem skoraj vso sveže sadje razen kakoih hrušk ne ali pa citrusov. Zelenjavo pa tudi skoraj vso svežo razen paprike ali pa recimo graha ne jem pa zelja ali repe ne. Ostalo pa vse in nimamo problemov. Napenja jo pa že včasih ampak bolj zaradi nepravilno podretih kupčkov in razvijajoče se prebave. Načeloma pri prehani ne komliciram in tudi pri uvajanju na GH ne bom.

uvajanje na GH jaz bom začelas okoli 5 meseca, isto kot pri prvi hčeri...nikoli nismo meli nobenih problemov. Štartali smo počasi in hitro napredovali, tak da je pri 10 mesecih jedla že vse, razen meda in sladkarij ni jedla do 18 meseca, ter mesa in rib ji nisem dala do 12 meseca.

patronažna pri nas je bila tudi samo 4x, je pa iz iste vasi in je rekla, da vidi da mava že izkušnje od prvič in da če bo kaj naj jo samo pokličeva...HB nama je do zdaj ni trebalo.

Šibam zdaj po tavečjo v vrtecuser posted image

user posted image  Ej tiste ki mate večje otroke po 2 in več...ali jih imate tudi dopoldne v vrtcih ali pa so z vami in dojenčkom doma?

ČAO

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.5.2009 15:37:21   
Pat74
Sadje in zelenjava: jem vse in ne mu ne škodi, če res ne gre za velike količine, ampak normalne porcije.

Napenjanje in trd za odvajanje. jest malo potelovadim z njim - krčiva nogici k sebi in pomaga, da se sprdi in pokaka; pa masaža tud pomaga.

Večji otroci v vrtcu: naša Maša je kar dost doma, skoraj vsak četrtek in petek ali ponedeljek; pa očetovski dopust je tud preživela z nami. Drugače je pa ob 14. uri ponavadi doma.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.5.2009 15:39:11   
Pat74
Patronažna: v petek bo 4. prišla, pol bomo pa vidli.

Sem vidla, da sem malo črk spustila, ma saj se razumemo, a ne?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.5.2009 15:51:59   
Cveta28
helou...vročina user posted image ...in zakaj morajo ravno sedaj vsi sosedje v KR in v LJ (na dveh lokacijah) obnavljati kopalnice in povzročati neznosen hrup user posted image user posted image user posted image
Danes sem bila malce na obisku v službi...pohvale na račun Lori so bile na mestu user posted image , pa z mamico sva jo mahnile v staro LJ na kavico...joj koliko vozičkaric se potepa naokoli...aja pa v/iz mesto smo šli s trolo...mi je bilo kar kul tako, da Tivoli here I come!!!...mala pa trenutno kljub neznosnemu hrupu spančka.
detelja - tole z bučnim oljem in soncem je pa koristen nasvet, ker jaz sem big fanica bučnega olja user posted image
ninaMM - lepo da si se javila ter user posted image da tvoja zarja tako lepo napreduje
brigitka, kakanje - tudi Lori ima vsako jutro od 4h do 5h fazo napenjanja, stokanja, zvijanja in spuščanja vesoljskih zvokov ampak jaz ji porinem v usta dodo in potem imamo mir. Sem v tej fazi poskusila že dojiti pa noče, le dudo ima rada v ustih. Pa kakšno olajšanje pride, ko se enkrat pokaka user posted image tisti njen aaah.
patronažna - pri nas je bila 5 ali 6x se ne spomnim ampak sem še kar zadovoljna z njo. Imam tudi njen GSM, da jo lahko pokličem in kaj vprašam.
blazinice za dojenje - jaz jih v kopalkah ne bom imela (mislim na plaži, v vodi itak nima smisla) samo zvečer pred spanjem si jih bom dala notri, ker navadno mi mleko curlja ven ravno ponoči in zjutraj.
potenje - jaz bi cel dan preležala v banji, če bi lahko. Tale vlaga je res zahrbtna zadeva in še dobro, da nimam kakšne astme. Sem pa tudi sama non stop pod tušem....sem za foro izmerila temperaturo vode s katero se tuširam...24 stopinj, torej se res kuham v takem vremenu user posted image
nalini - bravo za stekleničko in res je, da z vztrajnostjo se lahko marsikaj doseže user posted image
kotracepcija - moj koder je proti čemerkoli tako, da bo zopet v 'prazno' streljal user posted image user posted image user posted image
user posted image Kaj od oblačil vzeti na morje za 14 dni? Resnično ne bi rada pretiravala ampak na morju smo brez pralnega stroja, moje ročice pa madežev od kakcev še ne znajo spraviti ven user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.5.2009 16:01:50   
brigita23
alo punce

hvala za odgovore, no naj vam povem da smo poskusili vodo pa se je zraven tak kremžil kot bi mu dala pelinuser posted image user posted image , pa na flašo tudi ne znamo piti, tako da smo po žlički.

miška2006-user posted image user posted image user posted image a si že v letih al te še skleroza daje iz nosečnostiuser posted image user posted image , bravo za anketo...smo nabrale večino če se ne motimuser posted image user posted image user posted image

detelja-veš da smo te vseeno pogrešale, nasvet tvoje tašče je pa super tole z bučnim oljem...no za nekaj je pa koristna a neuser posted image user posted image user posted image (sorry brez zamereuser posted image ). A tok spije vaša Majči, uuu super, mi se še privajamouser posted image .

zaščita-jst tudi ne vem kaj naj vzamem. To je najin 1. otrok, sicer po tej porodni izkušnji trenutnoo niti pomislim ne na še kakšnega, ampak prej sva skos imela v planu vsaj 2 otroka. Zdej po CR tak 2 leti ni fajn, tako da ne vem kaj naj. Prej nisem imela zaščite, ko je vse tako klinčevo???

Hippo voda-a uporablja katera hippo vodo za dojenčke?

cepljenje- sem pa mal brala o temle cepljenju za rotavirus in to, pišuka ne vem kaj naj. 89% otrok med 6 in 26t zboli za njimuser posted image ..pa če ga cepiš naj ne bi potem driskal in bruhaluser posted image ...ne vem no, bomo vidl, so pa tudi stranski učinki lahko hudi.

Nič moram it, pridne bodite se še zvečer kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.5.2009 16:11:49   
brigita23
cveta-ja za 14 dni morja je pa res mal problem...mi peremo vsak dan, sej sva z Nikom oba čist mlečnauser posted image user posted image user posted image user posted image , naš Nik kljub podiranja kupčkov dosti poliva in največkrat pol ko ga preoblečem podojim in hočem da nekam gremo potem pa ko mu hočem kupček podret dobim flek po sveži majčkiuser posted image , al pa se jst prvo zrihtam, ga grem previjat in me polula, pa tak no...pri nas smo kr packi in pralni stroj na polno laufa, da o tetra planičkah ne govorim. Sicer pa glede na to da bo vroče mu ji vzami malo več bodijev, pa kake oblekice...ne vem nouser posted image ...naš vem da bo rabil kr lepo zalogo zraven, bom pa poskusila tudi kaj sptroti oprat, bodije ne ampak te majčke pa to pa ja.
No pol je pa tvoj koder isti ko moj...je absolutno proti vsaki kontracepcijiuser posted image user posted image user posted image ...tako da bomo vidli ali zaščita ali pa se bomo igrali slepe miši še naprejuser posted image .
Aja duda pomaga, hvalauser posted image . Nš se tud tak zmrduje zraven pa napenja, pa preteguje da se mu včasih prav presmejim, pol pa zjutri tak punka v postli da še atija zbudiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.5.2009 16:49:15   
detelja
brigita to je nasvet moje sestre ne taščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tašča ve sam pacat ne pa kakih pametnih nasvetov dajat....aja, ona je itak vse vedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.5.2009 17:12:16   
nmag
Evo danes sem imela G pregled,vse je ok in dobila sem napotnico za sterilizacijo,sedaj moram napisati prošnjo in se prijavit čez pol leta pa grem.
Pridne bodite moram it moj alarm se oglaša,lakotaaaaa.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.5.2009 17:36:35   
brigita23
detelja-user posted image user posted image user posted image user posted image aja pol pa sorry...se mi je pa zdel da je bla tašča upletena, ja kaj a popacala jo je pa ona????No u glavnem da deluje. Ja kaj nisi vedla da tašče itak vse vedo in so najbolj pametne, sploh kar se njihovih sinčkov tiče. Jst nič ne pustim vpletanja. Moja je sicer vredu, se bi pa tudi kam vtaknala kar se je ne tiče, pa smo to že kr na začetku razčistiliuser posted image .

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.5.2009 17:38:51   
brigita23
nmag-super da si pri G fajn zrihtalauser posted image user posted image user posted image . A ti boš kr sterilizacijo ubrala...jah sej če ne nameravaš več zanosit je to najboljša potuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.5.2009 19:39:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ni kej user posted image

A katera kaj ve, kaj je z Rmmajo in malima pikecoma?
ne  jaz sem ji kak mesec nazaj pisala kako je in da naj se kaj javi in ni n ič odgovora user posted image po moje so skupaj že v tolem skupnem objemu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.5.2009 19:39:22   
sonček85
brigita:čaj.naš je pripravljen spit po 100ml k je res žejni pa potem še komot zizo
Patronažna:pri nas je bila 5x s tem da je bila petič  k sem jaz kopala.Je rekla da če želim lahko še tko pa sem rekla da ja k bo moj doma in bi rada da bi bili skupaj pa je rekla ni problema.Sedaj pa še imam 3 obiske do prvega leta ,če kaj rabim jo pokličem in tudi za vaganje je  rekla ni problema.Je pa rekla da imam jaz 2obiska in mali tri
Ta vaša P je pa res  xxxxxxx,jaz bi malo poklicala v zd in povedala kako je na tem.Saj si lahko anonimna user posted image
prdkanje-kakanje .telovadino če je buden ,nogice k trebuščku in 2x na dan mu namažen s just kremo sivka in zelo pomaga.no to je bolj pri krčih ,naš redno kak in je za vsak podelan k velikuser posted image user posted image
potenje:ja tudi jaz in pod pazduho smrdim k ...... to so baje hormoni
blazinice.to sem tudi jaz danes študirala k sem bila pod ušom in misla na morje user posted image
miška:hvala in si me kar pomirila.user posted image že 2 dni ne mažem z bivacinom ampak mu samo očistim s fiziološko in kamilicami pa je bolje.Vidim da včas dr.ne vejo kaj je kaj in vzrok.user posted image
detelja:a potem je bila M to user posted image super za atija in uživajte user posted image user posted image
sadje in zelenjava.no danes sem jedla zeleno solato(brez česna in malo kisa,olja,sol) in malega ni nevem kaj napenjalo.user posted image user posted image user posted image V bistvu ga že 2-3 dni manj k ga je prejuser posted image user posted image (trkam na les)
BE.HEJLA SI NAS LE PRIŠla malo pokukat.Ja itak da si na seznamu saj si bila pri nas tudi user posted image user posted image user posted image Super za pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

ali se prerekate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (24%)

2x tedensko (10%)

1x tedensko (15%)

1x mesečno (30%)

1x letno (13%)

nikoli (8%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!