|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
21.7.2009 20:15:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

NenaLena,nisem jezna,saj sama vem,da to škodi,pa tudi to se je zdaj 2x zgodilo,ko sem ga dala na kauč ležat.Drugače na prakticiram tega. Saj vem, da smo tukaj na rr same prave mamice, ki se morda še preveč zasekiramo za kakšno stvar, medtem ko so kakšne tako flegma, da človek samo gleda, ali je to sploh možno. Glede na to, da ima tvoj krofek takšno fajn mamico, pa bo gotovo čez nekaj časa tv nezanimiv, ko bo enkrat spoznal, kako je fajn se igrati z mamico user posted image  user posted image  user posted image

Ne vem,kak bi ta piknik izvedli. Organizacija ni tako težka,samo predlogi bi se morali zbrat,pa en seznam naredit,da bi se vidli,kdo vse bi prišel. Vidim, da imaš že plan, tako da jaz predlagam, da te kar imenujemo za organizatorko. user posted image A bi šlo? Pa kaj pravi direktorica, se strinja? user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
21.7.2009 20:17:43   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

moji glaski za danes so oddni:)

evo,jaz tudi ravnokar opravila svojo dnevno dolžnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
21.7.2009 20:21:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Detelja tvoja zgodba me je ful ganila in upam, da ti bom lahko kako pomagala. Kolikor poznam psihoterapijo in transakcijsko analizo, se med vami štirimi plete "igra", ki jo bosta očitno morala vidva prekiniti, toda tako, da bosta spremenila svoje dosedanje reakcije (jeza, zamera, očitki ...). Vendar je pa nujno, da sta vidva z možem enotna in soglasna, tako da je po mojem mnenju najprej potreben pogovor med vama. Mislim, da moževi starši odpirajo nerešeno rano, ki je med vama. Verjamem, da bosta točno vedela, kako zaustaviti boleče vedenje tašče in tasta, ko se bosta vidva med sabo dogovorila, kaj je dovoljeno in kaj ne. Vem, da ti je hudo za Majo, toda njej boš najbolj koristila tako, da vidva z možem spremenita vedenje, ne pa tako, da pričakuješ, da se bosta tast in tašča spremenila in ti je hudo, ker sta takšna kot sta. To je neke vrste naivnost, ki jo sama dobro poznam (v smislu spraševanja: Pa kako je lahko takšen/na?) in se še vedno borim, da jo premagam , toda pomeni pa nezrelo čustovanje. Odrasel in zrel človek ve, kaj je ok in kaj ne in si to tudi zna pridobiti, če ne gre samo s pogovorom, pa tako, da prekine vse stike. V glavnem, resnično je vse v vajinih rokah.

to si ful lepo napisala...hvala ti....mojega sem prosila, če lahko za nekaj časa zapustimo naš kraj in gremo nekam drugam-dopust, da odklopim, pospravim "podstrešje" in se vrnemo povem pač kar me moti še 1x in potem če razumeta razumeta če ne pa pač ne...bom jaz živela z majo srečno in mojim dragim...in ona dva pač naj živita v miru....

Detelja me smo tukaj s tabo user posted image user posted image user posted image , ti pa kar pogumno naredi red pri njihovi bajti, da bosta vsaj vidve z Majo imeli mir. To, da boš tvojemu dala ultimat, pa je edino pravilno, saj je čas, da se dokončno postavi zate in za svojo družinico. Hkrati ko daješ ultimat, pa mu poskusi pokazat razumevanje, da veš, da je v težki situaciji, toda sedaj ste vi družina in se bo moral odcepiti od familije. Verjamem, da če boš pristopila z nežnim pristopom, mu bo veliko lažje narediti ta rez, saj očitno ima neke strahove, ki mu to preprečujejo. Naj ti pove, česa ga je strah in kaj ga boli, saj je gotovo tudi on v stiski, ki pa jo najbrž tako kot večina čustveno nezrelih moških rešuje na en tak čuden način. Ni kaj, v večini primerov smo ženske resnično bolj čustveno zrele in moramo te svoje dedce vsake toliko malo pritisniti ob zid, da gredo v razvoju naprej user posted image . Če boš rabila kakšen nasvet, pa kar na plano z njim, bomo vse skupaj gotovo našle kakšno pametno rešitev. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4728
21.7.2009 20:24:31   
Anonimen
Želim vam lep večer, s taščami na 10 km user posted image  user posted image  user posted image , čudovite sanje (detelja, ene gotovo že pogrešajo pomočnike user posted image  user posted image  user posted image ), naj vaši zakladki pridno ajajo user posted image , pa se tipkamo jutri,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
21.7.2009 20:29:37   
matcar

NenaLena,nisem jezna,saj sama vem,da to škodi,pa tudi to se je zdaj 2x zgodilo,ko sem ga dala na kauč ležat.Drugače na prakticiram tega. Saj vem, da smo tukaj na rr same prave mamice, ki se morda še preveč zasekiramo za kakšno stvar, medtem ko so kakšne tako flegma, da človek samo gleda, ali je to sploh možno. Glede na to, da ima tvoj krofek takšno fajn mamico, pa bo gotovo čez nekaj časa tv nezanimiv, ko bo enkrat spoznal, kako je fajn se igrati z mamico user posted image  user posted image  user posted image

Ne vem,kak bi ta piknik izvedli. Organizacija ni tako težka,samo predlogi bi se morali zbrat,pa en seznam naredit,da bi se vidli,kdo vse bi prišel. Vidim, da imaš že plan, tako da jaz predlagam, da te kar imenujemo za organizatorko. user posted image A bi šlo? Pa kaj pravi direktorica, se strinja? user posted image user posted image

Če se ostale strinjajo,lahko ja. Mi bo v veselje.Samo predloge rabim,da se bom lahko odločla.

Ja,pa večinoma se kje potepamo zunaj,al pa smo na dvorišču,kjer je dosti igrač na razpolago.

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.7.2009 20:32:17 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
21.7.2009 20:39:13   
ninica23

ninica23 - Morda pa ti bo moja zgodba kaj pomagala glede težav s priimkom. Najina Ela se piše samo po meni, ker sem jaz prišla na idejo, da se bodo punčke pisale po meni, fantki pa po očku. Očka se je strinjal in tako imamo. Kajti čeprav sva z dragim poročena, sem obdržala svoj priimek in se tako z dragim ne piševo isto. Ja, tudi to je možno user posted image user posted image user posted image . Gre za to, da je meni priimek zelo pomemben in ker mi možev ni bil všeč, pa še njegova familija mi ni všeč, sem rekla, da bom obdržala svojega. Moj priimek pa je tako in tako posvojen. Do študentskih let sem se namreč pisala po očetu, ki ni zame naredil ama ništa nič (mama je bila ločena) in sem rekla, da njegovega priimka ne bom nosila, tako da sem si svoj priimek dobesedno izbrala. Ja, tudi to je možno user posted image user posted image user posted image . Tako da jaz nekako začenjam nov rod in sem strašansko ponosna na to. So pa moževi sorodniki gotovo jezni na mene, čeprav mi tega v faco ne povejo, saj najprej nisem sprejela moževa priimka, ko sva se poročila, sedaj se pa še Ela piše po meni. Toda briga me! Naj si vsak uredi tako kot njemu paše. Jaz sem pripravljena kršiti vsa nenapisana pravila, če meni ne ustrezajo. V glavnem, mogoče ti bo moja ekstremna zgodba kdaj kaj koristila.  Ta je pa dobra - mislim,da se sama nebi spomnila kaj takega user posted image meni sta se pa že od nekdaj dopadla 2 priimka in zato sma se tako zmenla - zdelo se mi je pač bol smiselno,da je očetov najprej,potem pa še moj - nisem si misla,da bo mojim šlo tako v nos,sicer pa mislim in ostajam pri tem,da sma se sama tako odločla in mama pravico naredit,kakor nama paše,neglede na ostale - saj gre za najinega otroka!!!

user posted image user posted image user posted image Glede tvojega in njegove mamice, pa kolikor sem prebrala, zna biti mamin sinček in zato ga ima mama tako v šahu. Tukaj druge ni, kot da si ti ostra in ga postaviš pred dilemo: ona ali jaz. Če se bo odločil za mamo, pa naj kar gre, saj očitno ni dovolj zrel za partnerski odnos. Vem, da je kruto, ampak to je edina rešitev pri moških, ki jih mame na tako svinjski način navežejo nase in na nek način čustveno zlorabijo.  Ja,sem že poskusla,večkrat,pa vedno dobim isti odgovor - kao da ne gre za navezanost pri njiju ampak za dolžnost - ker je ona tolk časa skrbela zanj in mu vse nudila,ji je on dolžen pomagat in biti na razpolago,kadar ga rabi... ne sprašuj - nimam nič proti,da se tako dobro razumeta,sam nekje pa mora bit meja - saj ima družino z mano in ne s svojo mama !?! user posted image veš,pri nama je taka situacija,da sva v bistvu šele začela živeti skupaj,prej sva bila skupaj 5 let,pa je mojmu pač pasal,da je doma in mu mamica vse naredi in sma se pač vidla,ko sma se - zdaj se je pa situacija tako spremenila,da živi pri meni (dobila sva stanovanje od babice) in to šele od zadnjega meseca nosečnosti,ker je bila potrebna celotna adaptacija stanovanja in nisma mogla prej notri - tak da po mojem predvidevanju (sicer moj sploh noče govoriti o tem) si upam 90% trditi,da če nebi imela otroka,še danes nebi živela skupaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
21.7.2009 20:48:55   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

ninica23 - Morda pa ti bo moja zgodba kaj pomagala glede težav s priimkom. Najina Ela se piše samo po meni, ker sem jaz prišla na idejo, da se bodo punčke pisale po meni, fantki pa po očku. Očka se je strinjal in tako imamo. Kajti čeprav sva z dragim poročena, sem obdržala svoj priimek in se tako z dragim ne piševo isto. Ja, tudi to je možno user posted image user posted image user posted image . Gre za to, da je meni priimek zelo pomemben in ker mi možev ni bil všeč, pa še njegova familija mi ni všeč, sem rekla, da bom obdržala svojega. Moj priimek pa je tako in tako posvojen. Do študentskih let sem se namreč pisala po očetu, ki ni zame naredil ama ništa nič (mama je bila ločena) in sem rekla, da njegovega priimka ne bom nosila, tako da sem si svoj priimek dobesedno izbrala. Ja, tudi to je možno user posted image user posted image user posted image . Tako da jaz nekako začenjam nov rod in sem strašansko ponosna na to. So pa moževi sorodniki gotovo jezni na mene, čeprav mi tega v faco ne povejo, saj najprej nisem sprejela moževa priimka, ko sva se poročila, sedaj se pa še Ela piše po meni. Toda briga me! Naj si vsak uredi tako kot njemu paše. Jaz sem pripravljena kršiti vsa nenapisana pravila, če meni ne ustrezajo. V glavnem, mogoče ti bo moja ekstremna zgodba kdaj kaj koristila.  Ta je pa dobra - mislim,da se sama nebi spomnila kaj takega user posted image meni sta se pa že od nekdaj dopadla 2 priimka in zato sma se tako zmenla - zdelo se mi je pač bol smiselno,da je očetov najprej,potem pa še moj - nisem si misla,da bo mojim šlo tako v nos,sicer pa mislim in ostajam pri tem,da sma se sama tako odločla in mama pravico naredit,kakor nama paše,neglede na ostale - saj gre za najinega otroka!!!

user posted image user posted image user posted image Glede tvojega in njegove mamice, pa kolikor sem prebrala, zna biti mamin sinček in zato ga ima mama tako v šahu. Tukaj druge ni, kot da si ti ostra in ga postaviš pred dilemo: ona ali jaz. Če se bo odločil za mamo, pa naj kar gre, saj očitno ni dovolj zrel za partnerski odnos. Vem, da je kruto, ampak to je edina rešitev pri moških, ki jih mame na tako svinjski način navežejo nase in na nek način čustveno zlorabijo.  Ja,sem že poskusla,večkrat,pa vedno dobim isti odgovor - kao da ne gre za navezanost pri njiju ampak za dolžnost - ker je ona tolk časa skrbela zanj in mu vse nudila,ji je on dolžen pomagat in biti na razpolago,kadar ga rabi... ne sprašuj - nimam nič proti,da se tako dobro razumeta,sam nekje pa mora bit meja - saj ima družino z mano in ne s svojo mama !?! user posted image veš,pri nama je taka situacija,da sva v bistvu šele začela živeti skupaj,prej sva bila skupaj 5 let,pa je mojmu pač pasal,da je doma in mu mamica vse naredi in sma se pač vidla,ko sma se - zdaj se je pa situacija tako spremenila,da živi pri meni (dobila sva stanovanje od babice) in to šele od zadnjega meseca nosečnosti,ker je bila potrebna celotna adaptacija stanovanja in nisma mogla prej notri - tak da po mojem predvidevanju (sicer moj sploh noče govoriti o tem) si upam 90% trditi,da če nebi imela otroka,še danes nebi živela skupaj... user posted image

Ej,ti pa maš tudi eno veliko sr...e! Pa zakaj nam mladim skozi nekaj tastari težijo? Tak mam jaz,samo z svojo lastno materjouser posted image .Pa mater,pri skoraj 30letih,poročena s 3mi otroci moram račune dol polagat,kak vzgajam otroke,kam gremo,zakaj gremo,mislim,znoriš.Kaj šele če bi se šlo za taščo ali tasta!?

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.7.2009 20:49:42 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
21.7.2009 20:52:25   
sonček85
nmagk:u vi pa uživate,lepo lepo,paa tko lepo Karolinca spi.Upam,da je z Gregom bolje
ninica:ma nimam besed.Hvala bogu so vsaj tasti ok ,a ne ?
nena:ja tko lepo aja,no danes je bila izjema kaj mu je bilo ne vem da je psla3h skupaj,drugače tudi spimo nekje po polh do uro skp samo.
Super za današnje spanje in Elo ko je tko pridna.
Organizacija srečanja:jaz ne ,ker ne vem nič o Lj in okolici ,lahko pa dam potem št .mobijev ali pa pokličem katere pridejo.
kpmk:uživajte pa da kaj za bebija ne pozabiš k boš hitela s pakiranjem,jutri pa previdno na cesti.
M.saj bo mir 1 t k ne bo compa pa jo boš imel samo zase in Ian prav tako user posted image

super organizatorko imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matcar jaz sem za da organiziraš

evo zdaj pa grem se šee malo z dragim stiskat k je revež delal 12h in še do petka ves čas ,no pa še soboto -v nedeljo pa uživamo vsi trije na veliko domauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
21.7.2009 20:52:30   
sonček85

Detelja tvoja zgodba me je ful ganila in upam, da ti bom lahko kako pomagala. Kolikor poznam psihoterapijo in transakcijsko analizo, se med vami štirimi plete "igra", ki jo bosta očitno morala vidva prekiniti, toda tako, da bosta spremenila svoje dosedanje reakcije (jeza, zamera, očitki ...). Vendar je pa nujno, da sta vidva z možem enotna in soglasna, tako da je po mojem mnenju najprej potreben pogovor med vama. Mislim, da moževi starši odpirajo nerešeno rano, ki je med vama. Verjamem, da bosta točno vedela, kako zaustaviti boleče vedenje tašče in tasta, ko se bosta vidva med sabo dogovorila, kaj je dovoljeno in kaj ne. Vem, da ti je hudo za Majo, toda njej boš najbolj koristila tako, da vidva z možem spremenita vedenje, ne pa tako, da pričakuješ, da se bosta tast in tašča spremenila in ti je hudo, ker sta takšna kot sta. To je neke vrste naivnost, ki jo sama dobro poznam (v smislu spraševanja: Pa kako je lahko takšen/na?) in se še vedno borim, da jo premagam , toda pomeni pa nezrelo čustovanje. Odrasel in zrel človek ve, kaj je ok in kaj ne in si to tudi zna pridobiti, če ne gre samo s pogovorom, pa tako, da prekine vse stike. V glavnem, resnično je vse v vajinih rokah.

to si ful lepo napisala...hvala ti....mojega sem prosila, če lahko za nekaj časa zapustimo naš kraj in gremo nekam drugam-dopust, da odklopim, pospravim "podstrešje" in se vrnemo povem pač kar me moti še 1x in potem če razumeta razumeta če ne pa pač ne...bom jaz živela z majo srečno in mojim dragim...in ona dva pač naj živita v miru....

to si se pametno odločila-in kaj je rekel?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
21.7.2009 21:57:44   
matcar
Ja,zdaj še samo predloge čakam.Imam pa idejo,če boste za.

Arburetom-Volčji potok,al pa ob kakem jezeru

< Sporočilo je popravil matcar -- 21.7.2009 22:12:21 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
22.7.2009 5:51:45   
detelja

to si se pametno odločila-in kaj je rekel?

ni bilo nekega konkretnega odg....user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
22.7.2009 5:54:15   
detelja

Detelja me smo tukaj s tabo user posted image user posted image user posted image , ti pa kar pogumno naredi red pri njihovi bajti, da bosta vsaj vidve z Majo imeli mir. To, da boš tvojemu dala ultimat, pa je edino pravilno, saj je čas, da se dokončno postavi zate in za svojo družinico. Hkrati ko daješ ultimat, pa mu poskusi pokazat razumevanje, da veš, da je v težki situaciji, toda sedaj ste vi družina in se bo moral odcepiti od familije. Verjamem, da če boš pristopila z nežnim pristopom, mu bo veliko lažje narediti ta rez, saj očitno ima neke strahove, ki mu to preprečujejo. Naj ti pove, česa ga je strah in kaj ga boli, saj je gotovo tudi on v stiski, ki pa jo najbrž tako kot večina čustveno nezrelih moških rešuje na en tak čuden način. Ni kaj, v večini primerov smo ženske resnično bolj čustveno zrele in moramo te svoje dedce vsake toliko malo pritisniti ob zid, da gredo v razvoju naprej user posted image . Če boš rabila kakšen nasvet, pa kar na plano z njim, bomo vse skupaj gotovo našle kakšno pametno rešitev. user posted image

sem mu 1000x povedala, da mi je ful težko zaradi nejga - v bistvu je med dvema ognjema...na eni strani težim jaz na drugi starši....jaz sem pač njegova zaročenka, maja hčerka na drugi pa njegovi starši...sem rekla, da razumem, da pač kakšni koli so že so itak njegovi starši...jaz mislim, da je edini problem tu, da se moj boji povedat jasnoin glasno glih zaradi tega, ker stara dva vedno izsiljujeta z boleznijo in je stari srčni bolnik in se boji, da če bo tako močno pritiskal, da bo starega kap in si bo potem celo življeje očital...sicer pa jim je že rekel, da se naj ne vmešavajo, ampak stari "ne čujem dobro"...kot en star gospod, kateri bi nam moral bit vsem za vzor rajši odloži slušalko ali pa z nobenim ne govori...mojemu pa pove, da je copata, da ga jaz nimam dovolj rada itd...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
22.7.2009 6:16:09   
detelja
sploh vam še nisem pošteno dobro jutro zaželelauser posted image

user posted image

po dolgem času zajtrk...

user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
22.7.2009 6:19:49   
detelja
pa mislim, da je že 5 strani mimo malo pomočnikov...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

miška, si tu???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

evo, zdaj pa upam, da vas danes ne bo zeblouser posted image user posted image user posted image user posted image meni je že pošteno vroče...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
22.7.2009 6:21:46   
Miška2006
Detelja, jst ti dam popolnoma prav. Težko je biti med dvema ognjema. A pazi, zdaj je pa teren zelo zelo spolzki. Malo preveč se je zaostrilo zaradi tvojga tasta. Tudi tvoj ne ve verjetno več kaj in kako naprej, zato boš mogla biti tudi ti do njega potrpežljiva in razumljiva. Kar se tiče pa tvojega tasta, sploh se ne da zgubljat besed.

Ne vem kaj bi jst nardila na tvojem mestu. Težko je govorit o zadevi, v kateri nisi potunkan vanjo. Na srečo se moji ne vsiljujejo in niti ne tašča pa tast. Do sedaj bi nardila isto kot ti, od zdaj naprej pa ne vem.

Najbolj težko mi je za tvojo Majo, ker vse to dogajanje čuti na lastni koži. Visi in sliši, kako se pričkata, kako ti jočeš in čuti kakšnega počutja si. Zapomni si, takšnega počutja kot si ti, je tudi Maja.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
22.7.2009 6:22:24   
Miška2006
Seveda sem tu, radarrrrrrrrrrr

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
22.7.2009 6:23:17   
Miška2006
Sem od hudiča, aaaaaaaa?

Neposredna povezava do sporočila: 4742
22.7.2009 6:29:41   
Miška2006
Hvala Detelja za kavico pa pomočnike. To je zame osvežitevuser posted image user posted image

No pa še raport od včeri.

Smo bli v LJ že ob 8 uri, čeprav smo imeli "uro" ob 8.45. V glavnem smo čakali do 9.45, da se je naš dr. prikazal. Opravili v 15 minutah in spet čakali 1 uro za izviduser posted image .

Nič takega ni blo, mu je divje meso malo "požgal" s "kristalno soljo" ali neki podobnega, mu dal še en prašek in smo odjadrali domov.

Če bo še kaj zraslo v 14 dnehl, morava iti spet na "žganje".

Sm se kar oddahnila, da nam ni bilo treba za to biti sprejeti na ORL.

Neposredna povezava do sporočila: 4743
22.7.2009 6:59:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, jst ti dam popolnoma prav. Težko je biti med dvema ognjema. A pazi, zdaj je pa teren zelo zelo spolzki. Malo preveč se je zaostrilo zaradi tvojga tasta. Tudi tvoj ne ve verjetno več kaj in kako naprej, zato boš mogla biti tudi ti do njega potrpežljiva in razumljiva. Kar se tiče pa tvojega tasta, sploh se ne da zgubljat besed.

Ne vem kaj bi jst nardila na tvojem mestu. Težko je govorit o zadevi, v kateri nisi potunkan vanjo. Na srečo se moji ne vsiljujejo in niti ne tašča pa tast. Do sedaj bi nardila isto kot ti, od zdaj naprej pa ne vem.

Najbolj težko mi je za tvojo Majo, ker vse to dogajanje čuti na lastni koži. Visi in sliši, kako se pričkata, kako ti jočeš in čuti kakšnega počutja si. Zapomni si, takšnega počutja kot si ti, je tudi Maja.

ja, vem...tudi meni je najbolj hudo zaradi maje pa tudi zaradi mojega...vem da je zelo spolzki teren...mojega skoz stisnem pa mu povem, da bova premagala in da se ne bova dala kar tako...pa tudi on meni skoz to reče, da ne bova nikomur pustila, da gremo zaradi tega narazen...glede maje pa še kako čuti...pa ne vem ko sem ful žalostna glih takrat bi skoz bila na mojih rokah, se stiskala, me žalostno gledala....ne vem če otrok tako čuti in me tolaži...me je pa ful strah, ker vem, kake pogledice lahko pusti to na maji...mogoče pa je tudi zato taka zadnje čase, da rabi samo mamico...joj moj sladkorček...kolkokrat na dan ji povem kako rada jo imam, da je nikoli ne bom zapustila in da me boli srček ker zaradi starih konjev ona trpi....

Neposredna povezava do sporočila: 4744
22.7.2009 6:59:49   
detelja

Sem od hudiča, aaaaaaaa?

sem čutila, da boš takoj prišla na rr, ko bodo pomočniki na ogleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si taka prava lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veš kaj ti povem??? edino pravilno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4745
22.7.2009 7:00:56   
detelja

Hvala Detelja za kavico pa pomočnike. To je zame osvežitevuser posted image user posted image

Smo bli v LJ že ob 8 uri, čeprav smo imeli "uro" ob 8.45. V glavnem smo čakali do 9.45, da se je naš dr. prikazal. Opravili v 15 minutah in spet čakali 1 uro za izviduser posted image .

Nič takega ni blo, mu je divje meso malo "požgal" s "kristalno soljo" ali neki podobnega, mu dal še en prašek in smo odjadrali domov.

katastrofa...to čakanje ubija in pol vedno govorijo, da imajo toliko dela in da je preveč pacientov...seveda jih je, če pa se oni sami ne držijo ure...

Neposredna povezava do sporočila: 4746
22.7.2009 7:13:01   
matcar
Jutro!

Detelja,hvala za kavico in zajtrk,kavico že pijem,za zajtrk pa še je prezgodajuser posted image user posted image user posted image ,bom si ga malo kasneje privoščla.
Uuuu,pa pomočniki so hudi.Je tudi meni kr temperatura narastla.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
22.7.2009 7:14:39   
matcar

katastrofa...to čakanje ubija in pol vedno govorijo, da imajo toliko dela in da je preveč pacientov...seveda jih je, če pa se oni sami ne držijo ure...

Ja,poznam tudi jaz to čakanje. tudi pri nas je tako,pa kao,otroci so takoj na vrsti-seveda,pa kaj še.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
22.7.2009 9:19:13   
Miška2006

Ja,poznam tudi jaz to čakanje. tudi pri nas je tako,pa kao,otroci so takoj na vrsti-seveda,pa kaj še.user posted image

Ne, saj gužva ni bila, ker smo bli mi z njim zmenjeni kar tako. Čakaš pa vseeno ko "budala". Saj vem, da imajo NEKATERI dosti dela, nekateri pa se samo švercajo. A kljub temu, da pustijo otroka tolko čakatuser posted image . Moj da mra bit na miru pol ure je že katastrofa, siten, on bi samo okrog hodil, se z vsemi pogovarjal, jim mahaluser posted image . Je pravi dobrovoljček, rata pa "bolan" od čakanja....kjerkoliuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
22.7.2009 10:16:56   
ninica23
ninica:ma nimam besed.Hvala bogu so vsaj tasti ok ,a ne ? se strinjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super organizatorko imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matcar jaz sem za da organiziraš! jaz sem tudi za user posted image user posted image user posted image

evo zdaj pa grem se šee malo z dragim stiskat k je revež delal 12h in še do petka ves čas ,no pa še soboto -v nedeljo pa uživamo vsi trije na veliko domauser posted image user posted image user posted image   to pa le izkoristi user posted image user posted image user posted image js tudi cel teden čakam na nedeljo,če mama pol sploh kaj od nje...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?