|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
16.7.2009 21:24:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna!
a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? user posted image

Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke! user posted image user posted image

bom tudi jaz glasovala. Itak glasujem vsak dan sam za te RR otrokce user posted image user posted image smo kot ena družina..user posted image

Seveda,moram vsaj malo Lijo dohitet!user posted image
jaz sem tudi mojega sončka poslala dajte zame tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.7.2009 21:26:42   
matcar

Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna!
a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? user posted image

Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke! user posted image user posted image

bom tudi jaz glasovala. Itak glasujem vsak dan sam za te RR otrokce user posted image user posted image smo kot ena družina..user posted image

Seveda,moram vsaj malo Lijo dohitet!user posted image
jaz sem tudi mojega sončka poslala dajte zame tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.7.2009 21:29:32   
malcekvita

zmenjeno, grem še enkrat glasovat, pol pa pančkat. lepo in mirno noč vsem nam user posted image user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.7.2009 21:31:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

zmenjeno, grem še enkrat glasovat, pol pa pančkat. lepo in mirno noč vsem nam user posted image user posted image

Nočko,pa lepe sanje ti želim in tvojim!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.7.2009 21:37:16   
malcekvita
hvala matcar, upam, da bojo res lepe user posted image
sonček, tvojega Aleksandra nisem našla na tistem fotonatečaju. bom jutri, danes sem že čisto čorava user posted image . zdej bi mi takooo pasal en pir, pa nimamo nobenga doma. nočko, se tipkamo jutri

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.7.2009 21:38:48   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

hvala matcar, upam, da bojo res lepe user posted image
sonček, tvojega Aleksandra nisem našla na tistem fotonatečaju. bom jutri, danes sem že čisto čorava user posted image . zdej bi mi takooo pasal en pir, pa nimamo nobenga doma. nočko, se tipkamo jutri

Bo treba ju3 pogledat,da jo na seznam dodajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.7.2009 21:44:13   
sonček85
taša_m :hvala za tvoj post in ti čisto verjamem.Grem še za tvojo pikico glasovatiuser posted image
malcekvita:ja lahko da ga še ni gor,o mogoče jutri.Sem pa dla to slikco k se tko lepo smejčka user posted image

hvala vsem in lahko noč pa se beremo jutri

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.7.2009 21:44:15   
sonček85

Zakaj bi ti zamerla,če pa je taka njuna želja?Bi morala vi2 prej njima,ker sta kaj takega sploh rekla?

zato ker je taka in pametnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa misli da je najboljša

ninica:hvala in prosim ne govori tega tvoji mai da kaj tast ne zve.Saj on je ok ,sam ona je bolj user posted image

Take so najhujše.Sem imela eno.HB,moja tašča pa je zakon,pa tast tudi.Je moja mati taka,kot tvoja tašča,na žalost!
to je pa še skor hujše če je mami taka.Jaz imam pa srečo da je zlataaaaaaaaaaaaaaaaaa in bi zanjo vse naredla ona pa zame.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.7.2009 21:50:29   
matcar

hvala vsem in lahko noč pa se beremo jutri

Malenkost! Nočko in lepe sanje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.7.2009 21:51:03   
matcar

Zakaj bi ti zamerla,če pa je taka njuna želja?Bi morala vi2 prej njima,ker sta kaj takega sploh rekla?

zato ker je taka in pametnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa misli da je najboljša

ninica:hvala in prosim ne govori tega tvoji mai da kaj tast ne zve.Saj on je ok ,sam ona je bolj user posted image

Take so najhujše.Sem imela eno.HB,moja tašča pa je zakon,pa tast tudi.Je moja mati taka,kot tvoja tašča,na žalost!
to je pa še skor hujše če je mami taka.Jaz imam pa srečo da je zlataaaaaaaaaaaaaaaaaa in bi zanjo vse naredla ona pa zame.user posted image

Lahko mi vrjameš,da je res huje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.7.2009 21:54:14   
sonček85

Lahko mi vrjameš,da je res huje.
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.7.2009 22:23:22   
matcar
Nočko vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
17.7.2009 6:34:18   
detelja
user posted image

user posted image

jutro..kako ste kaj? mis mo že ob 5 vstali...ne vem kaj je moji čbelci, ampak ni htela več spat...mislim, da jo vročina zdeluje, ker se je celo noč sam premetavala...mene pa tk glava boli...pa mislim, da me bo danes še bolj, ko pridem k dr tašči in tastuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a ste šle ve kaj z vašimi user posted image na bazen??? nas je tako vroče in sem nekaj razmišljala, da bi šli se mal namakat sam me je ful strah, ko skoz govorijo, kako umazana je voda v naših bazenih pa se bojim, da bo mala kake bakterije fasala - itak je ženska in če bo kot mama potem se mi že zdaj smili...jaz imam skoz neke bakterije itd...te naše "rožice" so tako občutljiveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da be ve vedle kako mene moja rožica boli, ko se približuje slabo vreme...še hodit ne morem, na wc si sploh ne upam it...ali pa ko imam menzus si sploh ne upam vtaknit tampona, kaj šele user posted image ....sem revica a ne?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
17.7.2009 7:49:46   
malcekvita
detelja kavo, ki si nam jo skuhala spij, pa bo prec boljš user posted image . meni že pomaga. Ja vroče je in naši user posted image jo zgleda težko prenašajo to presneto vročino... Moj user posted image danes še jesti noče dobro. Ja res ste bogice tiste, ki ste bile šivane in čutite spremembo vremena, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image da bo ta bolečina zginila. Jst nisem bla šivana, sam me pri user posted image tako neki zbada včasih, kokr če bi me en praskal s kakšno žičko user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
17.7.2009 9:38:26   
kpmk
Oj.
Sonček85-popolno prav sta se odločla. Jst komaj čakam da danes dragi pride iz slube, da smo pol 2t skupaj user posted image  ma ja sej se malo res veselim morja, ampak najbolj to da bomo vsi skupaj !!!!!
ninica23-luštn je tale tvoj ian, mogoče zarad imena user posted image user posted image  Iani so cari user posted image user posted image  ne ne vsi so cart in jagodke tud
športni del - jst še ne upam dat, ampak tako kot pravi detelja, če ne spančka znamo bit tečka, ker ne vidmo iz košare ven user posted image  
sonček85-kak se ti je zdelo ko si dala Aleksa v športnega? da je ok?
TT - jst sem morala menjati in dati cucelj 2, ker na 1 mi je spet začel, da sva se 1h hranla in sedaj sem prešalatala na 2 in je ok user posted image
Pon - joj kak super da smo se zmenle user posted image  Sonček dobr da te imamo da organizitaš user posted image pohvalnouser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 4540
17.7.2009 10:10:01   
kpmk
detelja bazen- hmmm jst tud razmišljam. ni mi jasn, kao da ni fajn, sam v atlantisu pa izvajajo v bazenu za dojenčke prilagoditev na vodo, kar sem razmišljala da bi mi to šli ampak ko vsi odsvetujejo, zarad bakterij... ker imajo občutljivo kožo.... ne vem user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
17.7.2009 10:24:54   
Nalini
mi smo pa v atijevi službiuser posted image ... v Mb ... gremo malo v šoping pa na obiskuser posted image

včeraj se je mali prvič kopal v bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image .... bilo je superuser posted image user posted image ... malo v obraču, malo na mojih rokahuser posted image

se javim zvečer,.....

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
17.7.2009 11:36:31   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
ninica23-luštn je tale tvoj ian, mogoče zarad imena user posted image user posted image  Iani so cari user posted image user posted image  ne ne vsi so cart in jagodke tud user posted image user posted image user posted image

sonček85-kak se ti je zdelo ko si dala Aleksa v športnega? da je ok?
Pon
- joj kak super da smo se zmenle user posted image  Sonček dobr da te imamo da organiziraš user posted image pohvalnouser posted image

user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam s tabo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
17.7.2009 11:44:46   
slutnja
kpmk  - mi z malo smo sli ko je bila stara 2meseca, pa ni blo nc narobe.. bla je 10 min v vodi pol pa sm jo stusirala, pa jedla je pol je pa panckala 4 ure ko ubita,pol smo pa ponovil ene 3x al pa 4x, pa mali ni nc skodl... pa se uzivala je ko nora ko je lohka cofala...;)

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
17.7.2009 11:57:31   
Miška2006
Ma kaj se dogaja na tem svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image , kam vse to pelje

http://24ur.com/novice/crna-kronika/skuhal-se-je-v-avtomobilu.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu slutnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
17.7.2009 12:13:59   
L & L
Dober vroč danEvo mi2 sva nazaj iz posvetovalnice, smo ok raste ko gobica kilce 6156g, dolg je 62cm obseg glave pa 41.5cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bazen bili smo že dva krat v atlantisu in je blo vedno vse ok, užival je max.Sonček prava odločitev
Športni del že skos ker nimam košare, sam je še vedno na nuli, rad je pa v lupinci zato ker mal lahko gleda na okrog
Pridem še kasnej alarm, lakota

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
17.7.2009 12:29:11   
jernejav
Evo tudi mi prišli iz posvetovalnice.
6210 g
62 cm
obseg glavice 41,5

Imeli prvo cepljenje in Anže je bil zelo pogumenuser posted image . Sem dala ga cepiti tudi za Rotavirus.
Moram pa zvečer začeti dodajat Aptamil, ker mi primanjkuje mleka user posted image .
L&L - imamo pa kar podobne mere user posted image .

Nalednja posvetovalnica + cepljenje 7.9.

< Sporočilo je popravil jernejav -- 17.7.2009 12:30:10 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
17.7.2009 12:39:35   
malcekvita
jst sem tudi Jakoba junija cepila proti rotavirusu, pa mi je zdaj neizmerno žal in počutim se krivo za njegove težave z blatom. Takrat sem namreč opazila prve spremembe na blatu, bo je bolj driskasto, pa sem si mislila, da je to tako in bo po 1 tednu vse ok, no pol se pa pojavijo še krvave nitke... ne bom rekla da je to 100% zaradi cepiva, ampak nekaj mi pravi, da sem ga posračkala, ko sem ga dala cepit user posted image . od zdaj naprej ga cepim samo tisto, kar je po programu in nič več samoiniciativno še kaj dodatno...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
17.7.2009 14:17:46   
sonček85
Evo se vam javim k je Sonček zaspal
detelja
.hvala za kavico ,lepo slikco ja in moram povedat da si res boga.Ta tvoja rožica je res občutljiva sedaj.
bAZENI :jaz bi tudi šla in bomo šli avg.sedaj pa še ne.
kpmk:super ,kako boste uživalii vsi trije in tko je pravuser posted image user posted image
šp.del brevi.zdelo se mi je super,mali je bil vesel in nasmejan ,samo je pa še mickeni notri in ga ne bom dala pred 5 m notri.
tudi sama se zelo veselim srečanja in hvala za tko lepo pohvalo
nalini:super šopingirjte in super za kopanje.Povej kako je bilo kopanje z obročem.Si imela tega od 3m naprej a ne ?Jaz študiram da bi ga kupla ,sam kaj ko pa ne bomo velik hodli na bazene sedaj
L&l.super za pregled,kopanje v bazenu
jernejav :super za pregled in da je Anže bil tko pogumen in ni jokal k je dobill pikico.
cepljenje:tudi sama sem rekla da se bomo cepili samo za tisto kar je potrebno in nič več.Upam in trkam na les da ne bo kaj

no sedaj pa še moj reportuser posted image
no naš falot se je pa odločil  da ne bo več zizal ampak mora mami lepo pupmat mleko in potem ga pije.Sem misla da ga nimam pa sem rekla dragemu za foro si ga bom spumpala in vidla če je mleko no in napumpam 100ml in kaj je posledica -Dam Aleksu preko flaške in je spil vseh 100ml in še povrhu 80ml čaja.Revček tko je bil žejnuser posted image pa da ne boste misle da mu ne  dam za pit ,dam dam popije na dan za 200ml čaja ali vode+mleko na 2,5-3h user posted image user posted image

Ga moram pa pohvalit da je spal celo noč brez hranjenja
20.30-5.00 user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
17.7.2009 15:05:27   
malcekvita
sonček bravo za spanje user posted image user posted image

mi smo dobili datum za pediatrično kliniko in sicer moramo bit gor že v ponedeljek. punce, držte pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?