|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
16.7.2009 14:10:33   
sonček85
m...tina:tudi naš je že lepo spal od 20-04 sedaj pa kr nekaj od 20-02 ali en dan 20-03,20-04 kr nekaj.Vroče jim je in ne morejo spati-revčki.Lepo pridobivata na teži.user posted image
kpmk:superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ian kako lepo da si se rešil širokega povijanjauser posted image user posted image user posted image cucel imam 1
nalini.:super za to knjigo in lepo napredovanje spanja čez danuser posted image
u bazenčekuser posted image user posted image jaz sem tud včeraj bla pr mojmu doma pa gledala otroke kak se kopajo in bi kr not skočla z malim ampak bomo raje sami kam  šliuser posted image

no midva z dragim sva se pa včeraj 1h pogovarjala kaj bova naredila in sva se odločla da ne gremo za 3 dni na morje k tašči in tastu ampak bomo sami hodili malo na morje,malo na bazen.To je pa tko zato ker se obnaša kot nevem kaj.Govori ja aleks kak  se boma midva v morju kopala,pa kao da se stepama okol(koda sva psa ali pa koda se lajdram okol z njim),pa da gresta za 10 dni pa da hočta bit 1 t sama šele pol lahko pridemo,ja kaj pa naj pol-to je men glih tak koda nas noččeta dol.IN SVA SE odločla da ne gremo in pika.No a ne skrbi Pilotina k tebi pridemo vseeno sva se odločla da pridemo en dan dol pa se kopamo in se spoznamo:)

Kaj pa ve misliteuser posted image a sva se prav odločla ali ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
16.7.2009 14:10:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
ninica
:mmmmmmmm zgleda dobro ,a ga boš v ponedeljek prinesla s sabo user posted image user posted image user posted image
ne verjamem,da ga bo kaj ostalo do takrat  user posted image user posted image user posted image user posted image
pomočniki :mmmmmmmmmmmmmmmm lepo jih je videt po dolgem časuuser posted image user posted image
se popolnoma strinjam s tabo - je bila že prava suše tle gor  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
16.7.2009 14:10:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!
Mi pa smo se naspali,najedli,previli....Zdaj pijem kavo,otroci gledajo tv-razen Saš-auser posted image .Perilo sem že obesla,zdaj pa čakam,da se trgovina odpre,ker moram v nabavo.Pa spet v hici,grrrr.
kako si pridna user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
16.7.2009 14:10:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

detelja:ja kaj pa sta unadva da boš ti njima razlagala kaj glede krsta in tko naprej.Kaj jih brigaJaz sem tudi danes bila pr tašči in kaj mi spet reče (junona ti boš vedela za kaj gre )da sem se včeraj spet stepala-ja kaj mi pa ma to za govorit.Počutla sem se tko koda sem pes ali pa kaka ****(se opravičujem izrazu a je res ) in sem ji samo rekla j potepala sva se in povdarla na glas
Joj si kar predstavljam kako se je mogu tvoj počutit ,revček.Majči majči ti ti lumpa

ne bom jaz dajala take razlage kot ti misliš...jaz bom dala razlago, če ne bo to preveč za moja dva dr taščo in tasta (preveč sta pametna in težko razumeta kar jima jaz povem, hočem dopovedat, razlagam....), da je maja najina in da midva ne rabiva nobene razlage starima glede stvari katere se tičejo najine čebelce  itd....že vidim, da bom jutri nasršena kot puranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
16.7.2009 14:21:18   
sonček85
srečka82:vas vse lepo pozdravlja.Nima časa saj z malim ves čas hodi po bolnicah in se nam kaj javi ko bo čas.

veliko objemčkov za Maksa,mami in atija .Bodite močni ,želim vam  da bo kmalu vse za vami in boste končno v miru zadihali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
16.7.2009 15:26:50   
malcekvita
user posted image user posted image user posted image za Srečko82

Sonček
pomoje sta se prav odločila. Jst ne vem, če bi šla sploh k njima, če bi mi izjavila, da hočeta imet prvi teden mir. Ja pol nej ga imata cel cajt madona, vi trije pa pejte kam drugam zasluženo uživat.

Mi smo bli včeraj na Debelem Rtiču pri alergologinji zaradi tistih krvavih nitk v blatu, ki so še zmeraj prisotne... Dobila sva napotnico za pediatrično kliniko v lj, ker kožni test ni pokazal alergije, bi pa rada zdravnica prišla stvari do dna. Še dobro, da sva bla napotena k dr. Daisingerjevi user posted image , ker je res carica, Jakobu se je lepo posvetila in nas ni nič na hitro odpravila.

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
16.7.2009 15:33:57   
malcekvita
kar se tiče srečanja v CE, bom vidla, kako bo z nama, če ne bova ravno takrat dobila datuma za v bolnico. Bi vas pa res rada spoznala, ker ste prave face in ker rada čvekam z vami na forumu. Prepričana sem, da bi blo v živo še boljše. user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
16.7.2009 16:23:23   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
ninica23 - bom kej vidla? user posted image
upam da boš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
16.7.2009 16:26:03   
ninica23

Mi smo pozabli povedat, da nimamo več širokega povijanja, so kolki 1A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in nogica je tudi bolša, imamo ponovno kontrolo čez 3m user posted image  

detelja tale je za Majo user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
16.7.2009 16:33:04   
ninica23

srečka82: vas vse lepo pozdravlja.Nima časa saj z malim ves čas hodi po bolnicah in se nam kaj javi ko bo čas.

veliko objemčkov za Maksa,mami in atija .Bodite močni,želim vam  da bo kmalu vse za vami in boste končno v miru zadihali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem,ian pa maksu pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
16.7.2009 16:47:06   
ninica23
js sem pa bila spet pri G - sem se odločila za MIRENO in danes mi jo je vstavila,zdaj mam pa eno user posted image za tiste,ki jo tudi mate:
ste mele kake stranske učinke 1.mesec po vstavitvi (slabost,vrtoglavica,...) in ali res z njo menza skoraj izgine?!?
aja,kaj pa glede teže - se vam je kaj povečala/zmanjšala? HVALA user posted image
pozdravček vsem krofkom in jagodkam - upam,da vam ni prevroče... user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
16.7.2009 16:54:17   
ninica23
evo,še sveži slikici mojega krofka - tako je včeraj držal pesti,ko je moja prijateljica imela zagovor diplome user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
16.7.2009 16:54:53   
sonček85
malcekvita:hvala za te besede.
super  za pregled in tko super dr.da hoče stvari pridet do dna ,da imate potem mir in boste uživali brez skrbi:)
user posted image
Ja ti kar sporoči tukaj in se zmenimo-super če boš prišla user posted image .

Srečanje Bo sedaj v ponedeljek 20.7 ob 15h pred vhodom citycentra(vhod iz križišča pri golovcu)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
16.7.2009 16:55:37   
sonček85

user posted image

user posted image

kak srček user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.7.2009 17:03:43   
ninica23

Srečanje Bo sedaj v ponedeljek 20.7 ob 15h pred vhodom citycentra(vhod iz križišča pri golovcu)

komaj čakam,da vas spoznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
16.7.2009 17:09:19   
sonček85
nekaj slikic mojega sončka ko se zbudiuser posted image pa v šp.delu sem probala :)
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
16.7.2009 17:09:20   
sonček85

komaj čakam,da vas spoznam user posted image user posted image user posted image

enakouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
16.7.2009 17:25:45   
m..tina

user posted image  tiste ki imate TT flaške ali imate cucelj 1 ali 2?

Js mam še zmeri 1, razmišljam pa, da bi kupila 2 in probala, pa da vidimo kaj bo.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.7.2009 17:25:50   
m..tina
Sonček85...si me spomnila! 
A ve že dajete svoje pikece v športne dele vozičkov?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.7.2009 18:04:31   
krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Sonček85...si me spomnila! 
A ve že dajete svoje pikece v športne dele vozičkov?

Ja, ker mi je bolj praktično, pa še vroče ji ni tako, ko še malo od strani popiha. Jo imam pa še na 0 naklona.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.7.2009 19:14:51   
ninica23

nekaj slikic mojega sončka ko se zbudiuser posted image pa v šp.delu sem probala :)
user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi pozer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
16.7.2009 19:58:12   
matcar

enakouser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem! Upam,da vas bom našla.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.7.2009 20:04:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

berem knjigo Otroško spanje - brez joka v sanje ..... je notri kaj nekaj dobrih idej ..... in ker jih upoštevam (predvsem glede spanja podnevi) smo začeli boljše spati ...... naš mali se vedno zbudi po 30 - 40 minutah in zdaj ga raje še enkrat uspavam, ker še takrat dejansko drema  (duda, ziza, zibanje) .... in potem se fajn naspi ..... pa moram povedat, da že tri dni čez dan fajn spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....
moramo poštimat to njegovo spanje čez dan,..... no malo je že boljše user posted image  ... in pozna se, da tudi ponoči boljše spi user posted image

detelja ... fajn se mejte v petek user posted image  .... nooo - pa ne bit huda user posted image

no pol pa nam povej kaj moramo delat za boljše spanje naših lisičk in lisjakovuser posted image user posted image user posted image

a seveda se bom jutri imela fajn, posebej dopoldan, ko bom šla v tvoj konec moji preljubi dr tašči in tastu..user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
16.7.2009 20:06:25   
detelja

detelja tale je za Majo user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, se lahko gresta skrivalniceuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.7.2009 20:08:28   
detelja
mi smo pa danes začeli majo vozit v športnem vozičku...in maja ful uživa...že par dni se je tako v košari drla, da sem skoraj živčnega fasala moj pa itak po prvih 5 min...pol pa sem rekla, da bomo probali športni del, če bo tam kaj boljše...pa je...najprej gleda okrog pol pa zaspi...pa sploh se nič ne pritožuje, ker mamice ne vidi...user posted image user posted image user posted image user posted image tk, da zdaj mamica spet z veseljem gre z majo ven...se mi zdi, da je v teh košarah preveč vroče pa nič ne vidijo ven pol pa jim je bedno, če ne spijo....pa itak maja več ni imela placa je nogice najraje dajala iz košariceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?