Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 20:11:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Sonček85...si me spomnila! A ve že dajete svoje pikece v športne dele vozičkov? jaaaaaa, pa veš kako uživa...danes sem lahko šla brez problema na kavico, čeprav maja ni spala in ni bila tečka...okrog je gledala pol pa zaspala...v košari pa če glih je spala se je zbudila, če pa ni spala pa ni šans, da bi mami šla na kavico....pa joka tudi ful malo...mogoče ko se spravlja spat pa ji duda pade iz ust ali pa če ji sonček nagaja...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 20:49:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Sonček85...si me spomnila! A ve že dajete svoje pikece v športne dele vozičkov? ne ne še ,jaz sem ga danes samo probala noter dat,pa se je smejčkal tko da po moje mu je bilo všeč.Bom pa še počakal do 5m nekje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 20:49:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mi smo pa danes začeli majo vozit v športnem vozičku...in maja ful uživa...že par dni se je tako v košari drla, da sem skoraj živčnega fasala moj pa itak po prvih 5 min...pol pa sem rekla, da bomo probali športni del, če bo tam kaj boljše...pa je...najprej gleda okrog pol pa zaspi...pa sploh se nič ne pritožuje, ker mamice ne vidi... tk, da zdaj mamica spet z veseljem gre z majo ven...se mi zdi, da je v teh košarah preveč vroče pa nič ne vidijo ven pol pa jim je bedno, če ne spijo....pa itak maja več ni imela placa je nogice najraje dajala iz košarice
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 20:49:31
|
|
|
|
matcar
|
Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 20:53:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte! tudi midva z dragim sva takega mišljenja.Še posebaj moj je reku veš kaj ti povem če nismo tolk vredni pa vnuk je da bi vsaj tih bla pa nč to rekla ,blekne pa tako ven.Ma naj gre nekajm.Saj sem si želela na morje za več dni skupaj a bomo pa drugo leto šli sami za ves t in uživali pa bo.Letos bomo pa tko,pa bo isto super.Samo da sva z malim in uživamo v troje skupaj
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.7.2009 20:54:53 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:01:06
|
|
|
|
malcekvita
|
Sonček bolj se ne bi mogla strinjat s tabo! Glavno, da ste vi 3je skupaj, pa ni važno, kje ste. Sej morje ni tako daleč, da se ne bi mogla kakšen dan dol zapeljat in narest en luškan izlet . Ma ti povem, jst se počutim kot na morju, če je moj cel dan z nama doma, tako se imamo fajn .
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:01:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte! tudi midva z dragim sva takega mišljenja.Še posebaj moj je reku veš kaj ti povem če nismo tolk vredni pa vnuk je da bi vsaj tih bla pa nč to rekla ,blekne pa tako ven.Ma naj gre nekajm.Saj sem si želela na morje za več dni skupaj a bomo pa drugo leto šli sami za ves t in uživali pa bo.Letos bomo pa tko,pa bo isto super.Samo da sva z malim in uživamo v troje skupaj Točno tako. Ne se sekirat,bo njiju bolj bolelo,ko vas sploh ne bo,boš vidla!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:04:33
|
|
|
|
matcar
|
Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:06:05
|
|
|
|
malcekvita
|
matcar grem takoj glasovat
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:08:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček bolj se ne bi mogla strinjat s tabo! Glavno, da ste vi 3je skupaj, pa ni važno, kje ste. Sej morje ni tako daleč, da se ne bi mogla kakšen dan dol zapeljat in narest en luškan izlet . Ma ti povem, jst se počutim kot na morju, če je moj cel dan z nama doma, tako se imamo fajn . res je tko,ja sej sva se zmenla da 1 dan gremona morje, mal na bzen mal na kak izletek -mogoče na Bled,... sam da bomo skupaj in ne bom prenašala tašče
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:08:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte! tudi midva z dragim sva takega mišljenja.Še posebaj moj je reku veš kaj ti povem če nismo tolk vredni pa vnuk je da bi vsaj tih bla pa nč to rekla ,blekne pa tako ven.Ma naj gre nekajm.Saj sem si želela na morje za več dni skupaj a bomo pa drugo leto šli sami za ves t in uživali pa bo.Letos bomo pa tko,pa bo isto super.Samo da sva z malim in uživamo v troje skupaj Točno tako. Ne se sekirat,bo njiju bolj bolelo,ko vas sploh ne bo,boš vidla! joj to bo šele štala k jima bova povedla ,vam sporočim reakcijo.Njo bo po moje pobral in bo zamerla
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:11:37
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita Sonček bolj se ne bi mogla strinjat s tabo! Glavno, da ste vi 3je skupaj, pa ni važno, kje ste. Sej morje ni tako daleč, da se ne bi mogla kakšen dan dol zapeljat in narest en luškan izlet . Ma ti povem, jst se počutim kot na morju, če je moj cel dan z nama doma, tako se imamo fajn . se podpišem pod tole!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:13:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte! tudi midva z dragim sva takega mišljenja.Še posebaj moj je reku veš kaj ti povem če nismo tolk vredni pa vnuk je da bi vsaj tih bla pa nč to rekla ,blekne pa tako ven.Ma naj gre nekajm.Saj sem si želela na morje za več dni skupaj a bomo pa drugo leto šli sami za ves t in uživali pa bo.Letos bomo pa tko,pa bo isto super.Samo da sva z malim in uživamo v troje skupaj Točno tako. Ne se sekirat,bo njiju bolj bolelo,ko vas sploh ne bo,boš vidla! joj to bo šele štala k jima bova povedla ,vam sporočim reakcijo.Njo bo po moje pobral in bo zamerla Zakaj bi ti zamerla,če pa je taka njuna želja?Bi morala vi2 prej njima,ker sta kaj takega sploh rekla?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:14:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita matcar grem takoj glasovat Hvala!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:16:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:16:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! će pa lahko samo prijavljeni:(
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:17:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! će pa lahko samo prijavljeni:( To pa res,ja. No,ni vam treba,samo prošnja je bila!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:18:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke! Seveda,moram vsaj malo Lijo dohitet!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:18:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sonček,če mene vprašaš,bi jaz enako naredila.Ne bi šla! To sta vama tako rekla,kot da nočeta,da pridete,pol pa sta se htela ven zmazat.Mah,naj uživata sama.Pa še vi 3je dajte! tudi midva z dragim sva takega mišljenja.Še posebaj moj je reku veš kaj ti povem če nismo tolk vredni pa vnuk je da bi vsaj tih bla pa nč to rekla ,blekne pa tako ven.Ma naj gre nekajm.Saj sem si želela na morje za več dni skupaj a bomo pa drugo leto šli sami za ves t in uživali pa bo.Letos bomo pa tko,pa bo isto super.Samo da sva z malim in uživamo v troje skupaj Točno tako. Ne se sekirat,bo njiju bolj bolelo,ko vas sploh ne bo,boš vidla! joj to bo šele štala k jima bova povedla ,vam sporočim reakcijo.Njo bo po moje pobral in bo zamerla Zakaj bi ti zamerla,če pa je taka njuna želja?Bi morala vi2 prej njima,ker sta kaj takega sploh rekla? zato ker je taka in pametnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa misli da je najboljša ninica:hvala in prosim ne govori tega tvoji mai da kaj tast ne zve.Saj on je ok ,sam ona je bolj
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.7.2009 21:19:14 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:19:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke! Seveda,moram vsaj malo Lijo dohitet! jaz sem tudi mojega sončka poslala dajte zame tudi
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:21:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! će pa lahko samo prijavljeni:( To pa res,ja. No,ni vam treba,samo prošnja je bila! to si uporabila svoj upor.ime in geslo od tukaj ,ker jaz sem hočem prijavit pa nena gre
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:21:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj bi ti zamerla,če pa je taka njuna želja?Bi morala vi2 prej njima,ker sta kaj takega sploh rekla? zato ker je taka in pametnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa misli da je najboljša ninica:hvala in prosim ne govori tega tvoji mai da kaj tast ne zve.Saj on je ok ,sam ona je bolj Take so najhujše.Sem imela eno.HB,moja tašča pa je zakon,pa tast tudi.Je moja mati taka,kot tvoja tašča,na žalost!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:22:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! će pa lahko samo prijavljeni:( To pa res,ja. No,ni vam treba,samo prošnja je bila! to si uporabila svoj upor.ime in geslo od tukaj ,ker jaz sem hočem prijavit pa nena gre Ja,enako sem kr dala.Si vsaj zapomnim potem!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:23:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla sem vam povedat,da lahko glasujete za Maksa in Saš-a na maminajdi.si! Bila bi vam hvaležna! a zdaj pa boš še tu glasove nabirala?? Kako ste aprilke, gledam te pa te vaše albume. Imate takšne lepe sončke! Seveda,moram vsaj malo Lijo dohitet! jaz sem tudi mojega sončka poslala dajte zame tudi Zmenjeno!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 16.7.2009 21:23:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Sonček85 sem prebrala tvoj post. Ko šora taščo, pol pa naj gresta sama na dopust. Mislim, da so nekateri lahko takšni Sicer pa če se tud tak peljete na kak izletek verjemi da bo še lepše in boljše kot na morju. Mi smo bili zdaj 10 dni (z mojo mami ) in če ti povem po pravici, nimaš ravno nič kaj dost od morja. Takrat ko je največja vročina moraš itak se skrit in pol ko se vročina umiri, pa je ura itak že 17h al pa še bolj pozno. Tak da si na plači max.4-5 urc / dan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?