Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:14:41
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je a spet so svinje zbezlale po vasi ,drugače Mismis sem se pa res imela NORO LEPO IN NOSTALGIČNO.So privreli stari spomini na plano in smo mal spuščal.Sploh,ko so zapeli Milena generacijo.Joj še zdej mi gredo kar kocine pokonc.Res so legende.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:16:23
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Miklarom tudi jaz držim pestke, da dobro opraviš danes! n74 - to pa je smola, ja!? Še dobro da si se šla še enkrat pokazat.... Za dr. Dja pa je baje že vrsta . mismis - vidim da je pujsek od tvojga kužona vsem všeč ... mismis....mislim, da se bo po včerajšnjem žuru, tvojemu dr.D. promet povečal, pa sploh ne bo vedel zakaj.... no, tako mimogrede, mismis koliko pa dobiš provizije???
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:16:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je a spet so svinje zbezlale po vasi ,drugače Mismis sem se pa res imela NORO LEPO IN NOSTALGIČNO.So privreli stari spomini na plano in smo mal spuščal.Sploh,ko so zapeli Milena generacijo.Joj še zdej mi gredo kar kocine pokonc.Res so legende. ma ja, če ti je vše ta stil muzke, meni osebno potegnejo samo kaki trije komadi od njih, saj veš da sem jaz bolj na balki rock sceno
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:16:35
|
|
|
|
MBT1979
|
Ojla pupe moje!!! Kako smo na tako krasen dan?!? BarbiG in Lana70 lepo vaju je bilo spoznat, suska, hvala za prevoz. Si odličen voznik . Ja k sreči imamo lepo vreme, da se bomo lahko še na atrij malo vsedli. Po mojem bo luštno. mismis, hvala za vse. Odlična pizza, super bodoči očka, kužon luškan za pojest ( ja... zdej sem pa pogumna ) kajsica, Dejzika, T1979, Pija76, Rebyka nasa prelepa nosečka, zelo lepo vas je bilo videt Skratka, če povzamem. Odlično je bilo, kot je seveda vedno v vaši družbi!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:17:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: suska Miklarom tudi jaz držim pestke, da dobro opraviš danes! n74 - to pa je smola, ja!? Še dobro da si se šla še enkrat pokazat.... Za dr. Dja pa je baje že vrsta . mismis - vidim da je pujsek od tvojga kužona vsem všeč ... mismis....mislim, da se bo po včerajšnjem žuru, tvojemu dr.D. promet povečal, pa sploh ne bo vedel zakaj.... no, tako mimogrede, mismis koliko pa dobiš provizije??? pssttt, to pa ne smem takole javno povedati
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:19:47
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Lana, zraven mene je sedela MBT, ta je te temna, ta svetla je pa T, vmes med njima je bila pa Suska. So pa vse tri istoletnice . Navigacija pa verjamem, da je super, tudi ko ke bbpikica prvič prišla k nam, sem ti napisala tole pot, da se ji ni bilo treba okoli voziti. Sem ravno od frizerja. Zdej sem še bolj temna pa zlikana
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 18.4.2009 11:32:31 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:20:54
|
|
|
|
mismis
|
n74, saj res, še dobro da si se šla nazaj pokazati, pa da je imel dr. D čas in te je pošlihtal. Kakorkoli, tudi če pri meni ni imel srečne roke, je dec kt se šika. Se mi zdi, da je tudi najbolj zaupanja vreden, kar je pa izredno pomembno pri teh zadevah. Drži se in upam, da bo tole čimprej za tabo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:22:16
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sobota, 18.04. Miklarom - UZ dobro opravi danes ŠE JEST!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:34:17
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je a spet so svinje zbezlale po vasi ,drugače Mismis sem se pa res imela NORO LEPO IN NOSTALGIČNO.So privreli stari spomini na plano in smo mal spuščal.Sploh,ko so zapeli Milena generacijo.Joj še zdej mi gredo kar kocine pokonc.Res so legende. ma ja, če ti je vše ta stil muzke, meni osebno potegnejo samo kaki trije komadi od njih, saj veš da sem jaz bolj na balki rock sceno ¸ Ja se strnjam s tabo.Kakorkoli že,bilo jih je fajn videti in res krasno izgledajo.No bejba,kdaj bo padla kakšna kava????A boš zdej doma al greš v službo?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:37:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kužonovega pujsa je najdla Barbi na cesti pred mojim avtom, sma se kr ustrašle najprej, ker nisma takoj vidle, kaj je a spet so svinje zbezlale po vasi ,drugače Mismis sem se pa res imela NORO LEPO IN NOSTALGIČNO.So privreli stari spomini na plano in smo mal spuščal.Sploh,ko so zapeli Milena generacijo.Joj še zdej mi gredo kar kocine pokonc.Res so legende. ma ja, če ti je vše ta stil muzke, meni osebno potegnejo samo kaki trije komadi od njih, saj veš da sem jaz bolj na balki rock sceno ¸ Ja se strnjam s tabo.Kakorkoli že,bilo jih je fajn videti in res krasno izgledajo.No bejba,kdaj bo padla kakšna kava????A boš zdej doma al greš v službo? ali bom doma ali grem v službo, bo jasno v ponedeljek, ko imam odvzem krvi. Če mi bodo predpisali bolniško bom doma, vsaj do prvega UZ-ja, za naprej pa še ne vem. Kavo bo pa padla, sigruno v bližnji prihodnosti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:41:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce, prav sem vesela, da ste se imeli lepo , meni je zelo žal, ker nisem mogla mene ta alergija tako močno matra, da res ni bilo smisla hodit, ful bi mi bilo neprijetno skozi si brisat nos in kihat Obljubim pa, da bom drugič prišla Lana70, sedaj pot poznaš, drugič greva sigurno skupaj Lep vikend!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 11:46:57
|
|
|
|
gloria
|
...o kok je lepo prebrati da ste se imele lepo ....drugo leto se mormo zmenit in z našmi nagajivčki dobit ker bo drugo leto zeloooooooooooooooooooo velik otrok tuki gor....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 12:17:15
|
|
|
|
miklarom
|
evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 12:46:28
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko. BRAVO!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 12:54:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko. BRAVO!!!! superca!!! sedaj pa do konca! BEBIII, ne vem če vlih poznam pot, sem za tja kar eno uro brezveze "spoznavala" okolico in kot sem ugotovila za domov, prevozila 30 min vijugaste ceste, ki je sploh ne bi potrebovala......to je pa garmin!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 14:13:48
|
|
|
|
gloria
|
...moj sonček na obisku pri sosedi ...mal stimulacije ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 15:13:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko. Miklarom Supeeeer Lana70, si pa imela razen obiska pri Mismisu, še en kratek izlet z avtom Se bova že znašle, a smo ženske ali ne Gloria, pravi sonček je tvoj bebi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 16:32:47
|
|
|
|
Pija76
|
Dan še od mene Mismis hvala za gostoljubje, Mismisku za pico, zdaj mam slabo vest k sem tako pozno prišla, mi je Pikovit moralo nabila . Reby vse pohvale za odličen izgled! Tolk si luštna!!!! Suska, BarbiG in Lana lepo vas je bilo spoznat, sam kratko . Bo menda naslednjič več časa. 1979 letnici lepo vaju je bilo videti spet. Kajši in Daisy penzjonerki sta šli rajš domov predno sem prišla. Kaj ni blo pivske družbe al sta res doma obljubili da prideta kmalu?? N74 to pa je ena smola pri tebi, upam, da bo zdaj vse samo še dobro! Dajamaja en lep pozdravček. Upam, da si fajn! noh sej ne vem kaj naj napišem, grem kr flancat Zvečer pa žurat s5
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 17:52:50
|
|
|
|
KIWI
|
Hojla punce! Vidim da ste se včeraj fajn imele pri mismisu, lepo. Jaz pa sem bila od četrtka popoldan brez neta pa telefona, To je pa kabelska, za po.piz.dit, pa kaj morem. Mismis še enkrat vse čestitke, + pa se res lepo vidi. Miklarom, za UZ danes, vidim da boš hitro za menoj na vrsti. Jaz imam jutri ET, pa me još.ke bolijo kot , predvsem ponoči. N74, da si le porihtala kot je treba. Gloria pravega cukrčka imaš! Zdaj pa še eno vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete? Pa vsem ki jih nisem naštela en lep pozdravček in !
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 17:59:19
|
|
|
|
lana70
|
punce, eno vprašanje imam in sicer tisti menopur mene full peče in razmišljam, da bi uporabila samo eno vodico...glede na to, da je bilo rečeno, da so pomembne tiste tri flaške kjer je prah, a mislite, da bi bilo kaj narobe, če eno vodico enostavno odštejem???
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 18:04:38
|
|
|
|
KIWI
|
Lana70, ne vem če je ravno pametno, da bi uporabila samo eno vodo, saj potem boš imela še večji koncentrat zdravila, pač pa si injekcijo stisni res zelooooo počasi. No, tako je meni oče stisnil, pa me nikdar ni čisto nič peklo. Ampak reeeesss zeloooooo počasi!!! No, to je moje mnenje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 18:14:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Lana70, ne vem če je ravno pametno, da bi uporabila samo eno vodo, saj potem boš imela še večji koncentrat zdravila, pač pa si injekcijo stisni res zelooooo počasi. No, tako je meni oče stisnil, pa me nikdar ni čisto nič peklo. Ampak reeeesss zeloooooo počasi!!! No, to je moje mnenje. ..JA SE STRINJAM....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 18:17:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Gloria pravega cukrčka imaš! Zdaj pa še eno vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete? Pa vsem ki jih nisem naštela en lep pozdravček in ! ...jaz sem si ga vedno dala po ET ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 18:25:08
|
|
|
|
lana70
|
ja, verjetno imaste prav....ma res hudič peče, pa če si še tako počasi dajem....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 18.4.2009 19:22:04
|
|
|
|
bit
|
lana70 sama sem uporabljala merional... pa me je tudi peklo če sem preveč hitela.. počasi se daleč pride
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......