Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 20:22:06
|
|
|
|
zarja1
|
N74 ne morem verjet. Jaz bi še malo počakala, če bolečine al pa krvavitve le niso prehude. Drži se pupika.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 20:45:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanje Upam, da bova skupaj imela punkcijo in da nebom sama..... nočem te strašit, saj veš...vsaka ima drugačen bolečinski prag .......je pa bil HSG mala malica zame...RES brez bolečin, ne pretiravam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 20:59:56
|
|
|
|
hedviga
|
Lepe praznike vam najboljšim puncam pošiljata naša dva "velikonočna zajčka"! PS Mišmiš kakvi su nam izgledi? A ti bom lahk prodala vozek al še ne? PSS nekaj novih slikic v albumu
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:10:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanje Upam, da bova skupaj imela punkcijo in da nebom sama..... nočem te strašit, saj veš...vsaka ima drugačen bolečinski prag .......je pa bil HSG mala malica zame...RES brez bolečin, ne pretiravam. Ja očitno nisi imela tako zamašenih jajcevodov kot jaz Hvala bogu, jaz nobenemu ne privoščim takih bolečin.... Zato ptavim, da bom verjetno punkcijo dala lažje skozi....vsaj mislim no, bomo pa videli
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:12:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice bom kratka, ker grem žulit desni bok od 19 celic se jih je oplodilo 11. od teh 11 sta "ratali" 2... IN VESTE KAJ? Imam eno zelo lepo blastocisto, pri drugi se je pa tik pred ET začela razvijat v blastocisto TEST 28.4.2009 Hvala za navijanje... zdajle tri dni me ne bo nč kaj "gor", se bolj tipkamo nekje v torek... bom pa vas spremljala na mobilniku (net)... lp Jeeeeeeaaaa čestitkeeeeee, sedaj jih lepo grej!!!!!! In naj ti čas hitro mine
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:15:04
|
|
|
|
bbpikica
|
Najprej dober večer vsem in ene lepe sončne in dobrot polne velikonočne praznike. Se opravičujem ampak mal sem v gužvi zadnje čase zato se nisem nič javljala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:17:51
|
|
|
|
bbpikica
|
Reby a pri vas boste imeli pa pobča, lepo pa že čist tazaresen buši maš, kolk je pa fletkan Arneja jaz sem jemala od 3 do 7 dne po pol klomifena, samo mene je Reš od 9 dne spremljal na UZ, potem sem pa od 14 dne neglede na to da ni bilo punkcije jemala Prometrium dvakrat na dan do
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:22:13
|
|
|
|
bbpikica
|
Mateja_Goljev žal mi je da vam ni uspelo Dajamaja najprej čestitke za dve pikice ki jih greješ, pa še za dva pingota ki te čakata . Zdaj boš pa že kmalu nalulala , komaj čakam. Mismis čestitke za uspešen ET, in naj bo moj rojstni dan srečen za obe zate in zame . Pa škoda za malo veveričko bogico
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:26:50
|
|
|
|
bbpikica
|
WP čestitam za 19 celic, predvsem pa za uspešen ET, zdaj pa samo še + nalulaj pa si zmagala. Diana 79 vidva z možem sta prava borca in sta čisto resno vzela da v postopku oba aktivno sodelujeta, čestitam za 15 celic predvsem pa za dve pikici ki ju greješ. Biba Bond a ti maš pa še zmeraj težave s pretankim endometrijem , to je samo sr*an*je. Saj bo boljš boš vidla da bo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:29:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanje Upam, da bova skupaj imela punkcijo in da nebom sama..... nočem te strašit, saj veš...vsaka ima drugačen bolečinski prag .......je pa bil HSG mala malica zame...RES brez bolečin, ne pretiravam. Ja očitno nisi imela tako zamašenih jajcevodov kot jaz Hvala bogu, jaz nobenemu ne privoščim takih bolečin.... Zato ptavim, da bom verjetno punkcijo dala lažje skozi....vsaj mislim no, bomo pa videli bova videle.....je pa fajn, da si še s kom v čakalnici, midve z WP sva se za trebuhe držale, k nas je Diana tako nasmejala..... ...WP, glej da ne boš dobila žulja na desnem boku........držim pesti in večkrat pomislim nate in na diano, upam, da obema uspe. bbpikica...o, tebe pa res ni bilo kar en čas.......ker si pa bikica kot jaz, verjetno izkoristiš vsako minuto, da šaraš po zemlji.....smo pa mi šele danes uspeli posejati...ni bilo vremena, pa še mraz je bil pri nas...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:30:25
|
|
|
|
mismis
|
Hedi moja, smo šele 8. dan po ET, tako da so še vse karte odprte. Za voz se pa nikar ne ponujaj preveč, drugo leto ga boš ravno tako potrebovala, ne pa da bi ga meni prodajala. Sem pogledala fotke, veš da sem jih morala firbec babji. Ma res se moram en dan vsesti v avto in zapeljati do tebe, da malo pocrkljam ta dva cukra. Bbpikica, tudi jaz si želim, da bi bil tvoj rojstni dan uspešen. Bomo videli, kaj nam bo prinesel, sicer se pa itak že približuje, še 4x gremo spati in tukaj je.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:32:02
|
|
|
|
bbpikica
|
BebIII sam brez panike, počasi se daleč pride. Skuštrana Suzi super za pošto in začetek postopka Blanč lepo da ste še 3 v 1 naj tako tudi ostane vsaj še 7 tednov
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:34:37
|
|
|
|
bbpikica
|
Bozza čestitke za pikico, zdaj jo pa lepo grej, da bo ostala pri tebi Vitaebella čestitam za začetek novega postopka Punsha dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:35:04
|
|
|
|
lana70
|
bbpikica, maš zs
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:38:08
|
|
|
|
bbpikica
|
Stella Rosa kaka lepa novička, čestitam za nosečnost, naj ti poteka brez zapletov N 74 kako žalostno, ampak jaz bi vseeno počakala čez praznike in šla še enkrat na UZ, upanje umre zadnje Citrončica lepo da si spet v postopku naj bo ta zmagvalen
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:40:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica BebIII sam brez panike, počasi se daleč pride. bbpikica,se bomo potrudili in ne zganjali panike Kako je kej s tabo? Oprosti, ampak pozabljam hitro podatke, če si s kom ne pišem....spomnem pa se te
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 21:51:36
|
|
|
|
lana70
|
nič......imejte se in lepo sončno nedeljo izkoristite maksimalno...nočko
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 22:13:14
|
|
|
|
bbpikica
|
BEBIII jaz sem za enkrat kar v redu. Polno sem zaposlena z delom okoli hiše tako da zmanjka časa za internet . Zjutrj vstanem ob 4.20 okol 15.00 pridem iz službe, hitro nekaj pojemo in sem že v akciji okoli ovinkov , ko se pa zmrači pa pod tuš in sam padem v posteljo. zdaj moram izkoristit lepo vremo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 22:36:26
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Zvezdica in Gloria tole je pa tolk super stimulacija, pa še jutro polepša. Uživajta, vem kako je v teh trenutkih. Pri nas si že prov ornk želimo še eno tako pikico in upamo, da nam bo maj naklonil . ..ma siguren bo...kolk je pa stara prva pikica ... Močno upamo vsi štirje na to. Prva pikica ma 5, druga pa 3 leta - bosta pa poleti oba za eno leto starejša. Ta prvi 7.7., drugi pa 8.8. torej se bo naslednja pikica rodila 2.2. ¸ Ja nikol ne veš. Tud moj brat nadaljuej tradicijo. Prejšnji mesec je dobil hčerko - rojena 3.3.09
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 22:37:34
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice bom kratka, ker grem žulit desni bok od 19 celic se jih je oplodilo 11. od teh 11 sta "ratali" 2... IN VESTE KAJ? Imam eno zelo lepo blastocisto, pri drugi se je pa tik pred ET začela razvijat v blastocisto TEST 28.4.2009 Hvala za navijanje... zdajle tri dni me ne bo nč kaj "gor", se bolj tipkamo nekje v torek... bom pa vas spremljala na mobilniku (net)... lp Uau, super, dve blastocist. Tole pa bo dvojna . Želim, da konec meseca ugledaš .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 22:46:39
|
|
|
|
Goldy
|
WP - čestitke za blastocisto in še eno skoraj blastocisto. Vidiš, da gre, četudi so plavalčki slabši!! Držim pesti! bbpikica- kako si mi ti, draga moja???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 11.4.2009 22:48:12
|
|
|
|
BarbiG
|
Pa še moja današnja zgodba. Zjuraj vžgem računalnik in slabe novice. Si rečem, boljš da grem kej deat. Se z mojim dogovoriva, da jo dons vsi štirje mahnemo v hribe, no pol pa se moj mali sonček Jan ponesreči. Ko se je odpravljal ven iz hiše, je hotel zapreti vrata za seboj, pa je zraven prstek priprl. In namesto, da bi se vsi fino meni, odhitimo na urgenco, kjer preživimo popoldan. Moj sonček ima zlomljen palec in je dobil mavec na roko. Upam, da bo jutri boljši dan. Jo bomo mahnil n obalo, ker mora moj sončček zdaj dva dni več al manj mirovat, to pa je doma skoraj neizvedljivo. Drugače pa vsem želim lahko noč in prebudite se v čudovito velikonočno jutro.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.4.2009 6:47:50
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Danes ni kavice, ampak kar velikonočni zajtrk
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.4.2009 6:49:49
|
|
|
|
biba007
|
Opa, a sem prva? Potem moram pa kofi&cake danes mal drugač zrihtat...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.4.2009 6:51:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro! Danes ni kavice, ampak kar velikonočni zajtrk Rebyka me je pa prehitela, Rebyka me je pa prehitela...po desni, po desni...pa tud brez kofija
|
|
|
Otrok in vrtecMiška2006Kdaj ste dali otroka v vrtec?pred 1 letom starosti (
22%)
1 - 1,5 leta starosti (
26%)
1,5 - 2 letom starosti (
14%)
2 - 2,5 letom starosti (
11%)
2,5 - 3 letom starosti (
10%)
po 3 letu starosti (
17%)
Število vseh glasov: 482Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!