|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
11.4.2009 20:22:06   
zarja1
N74 ne morem verjet. Jaz bi še malo počakala, če bolečine al pa krvavitve le niso prehude. Drži se pupika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.4.2009 20:45:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanjeuser posted image
Upam, da bova skupaj imela punkcijo in da nebom sama.....user posted image

nočem te strašit, saj veš...vsaka ima drugačen bolečinski prag .......je pa bil HSG mala malica zame...RES brez bolečin, ne pretiravam.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.4.2009 20:59:56   
hedviga
Lepe praznike vam najboljšim puncam pošiljata naša dva "velikonočna zajčka"!

PS Mišmiš kakvi su nam izgledi? A ti bom lahk prodala vozek al še ne?user posted image
PSS nekaj novih slikic v albumu

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.4.2009 21:10:47   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanjeuser posted image

nočem te strašit, saj veš...vsaka ima drugačen bolečinski prag .......je pa bil HSG mala malica zame...RES brez bolečin, ne pretiravam.

Ja očitno nisi imela tako zamašenih jajcevodov kot jazuser posted image
Hvala bogu, jaz nobenemu ne privoščim takih bolečin....user posted image user posted image user posted image
Zato ptavim, da bom verjetno punkcijo dala lažje skozi....vsaj mislim no, bomo pa videliuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.4.2009 21:12:42   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

bom kratka, ker grem žulit desni bok user posted image

od 19 celic se jih je oplodilo 11. od teh 11 sta "ratali" 2...

IN VESTE KAJ? Imam eno zelo lepo blastocisto, pri drugi se je pa tik pred ET začela razvijat v blastocisto user posted image user posted image user posted image

TEST 28.4.2009

Hvala za navijanje... zdajle tri dni me ne bo nč kaj "gor", se bolj tipkamo nekje v torek... bom pa vas spremljala na mobilniku (net)...

lp

Jeeeeeeaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeee, sedaj jih lepo grej!!!!!!user posted image user posted image
In naj ti čas hitro mineuser posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.4.2009 21:15:04   
bbpikica
Najprej dober večer vsem in ene lepe sončne in dobrot polne velikonočne praznike. Se opravičujem ampak mal sem v gužvi zadnje čase zato se nisem nič javljalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.4.2009 21:17:51   
bbpikica
Reby a pri vas boste imeli pa pobča, lepo pa že čist tazaresen buši maš, kolk je pa fletkan

Arneja jaz sem jemala od 3 do 7 dne po pol klomifena, samo mene je Reš od 9 dne spremljal na UZ, potem sem pa od 14 dne neglede na to da ni bilo punkcije jemala Prometrium dvakrat na dan do user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.4.2009 21:22:13   
bbpikica
Mateja_Goljev žal mi je da vam ni uspelouser posted image user posted image

Dajamaja najprej čestitke za dve pikice ki jih greješ, pa še za dva pingota ki te čakatauser posted image . Zdaj boš pa že kmalu nalulala user posted image user posted image , komaj čakam.

Mismis čestitke za uspešen ET, in naj bo moj rojstni dan srečen za obe zate in zameuser posted image . Pa škoda za malo veveričko bogicouser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.4.2009 21:26:50   
bbpikica
WP čestitam za 19 celic, predvsem pa za uspešen ET, zdaj pa samo še + nalulaj pa si zmagala.

Diana 79 vidva z možem sta prava borca in sta čisto resno vzela da v postopku oba aktivno sodelujeta, čestitam za 15 celic predvsem pa za dve pikici ki ju greješ.

Biba Bond a ti maš pa še zmeraj težave s pretankim endometrijemuser posted image , to je samo sr*an*je. Saj bo boljš boš vidla da bo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.4.2009 21:29:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ja očitno nisi imela tako zamašenih jajcevodov kot jazuser posted image
Hvala bogu, jaz nobenemu ne privoščim takih bolečin....user posted image user posted image user posted image
Zato ptavim, da bom verjetno punkcijo dala lažje skozi....vsaj mislim no, bomo pa videliuser posted image

bova videle.....je pa fajn, da si še s kom v čakalnici, midve z WP sva se za trebuhe držale, k nas je Diana tako nasmejala.....user posted image ...WP, glej da ne boš dobila žulja na desnem boku........držim pesti in večkrat pomislim nate in na diano, upam, da obema uspe.
bbpikica...o, tebe pa res ni bilo kar en čas.......ker si pa bikica kot jaz, verjetno izkoristiš vsako minuto, da šaraš po zemlji.....smo pa mi šele danes uspeli posejati...ni bilo vremena, pa še mraz je bil pri nas...

Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.4.2009 21:30:25   
mismis
Hedi moja, smo šele 8. dan po ET, tako da so še vse karte odprte. Za voz se pa nikar ne ponujaj preveč, drugo leto ga boš ravno tako potrebovala, ne pa da bi ga meni prodajala. Sem pogledala fotke, veš da sem jih morala firbec babji. Ma res se moram en dan vsesti v avto in zapeljati do tebe, da malo pocrkljam ta dva cukra.

Bbpikica, tudi jaz si želim, da bi bil tvoj rojstni dan uspešen. Bomo videli, kaj nam bo prinesel, sicer se pa itak že približuje, še 4x gremo spati in tukaj je.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.4.2009 21:32:02   
bbpikica
BebIII sam brez panike, počasi se daleč pride.

Skuštrana Suzi super za pošto in začetek postopka

Blanč lepo da ste še 3 v 1 naj tako tudi ostane vsaj še 7 tednov

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.4.2009 21:34:37   
bbpikica
Bozza čestitke za pikico, zdaj jo pa lepo grej, da bo ostala pri tebi

Vitaebella čestitam za začetek novega postopka

Punsha dobrodošla med nami

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.4.2009 21:35:04   
lana70
bbpikica, maš zs

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.4.2009 21:38:08   
bbpikica
Stella Rosa kaka lepa novička, čestitam za nosečnost, naj ti poteka brez zapletov

N 74 kako žalostno, ampak jaz bi vseeno počakala čez praznike in šla še enkrat na UZ, upanje umre zadnje

Citrončica lepo da si spet v postopku naj bo ta zmagvalen

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.4.2009 21:40:07   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

BebIII sam brez panike, počasi se daleč pride.

bbpikica,se bomo potrudili in ne zganjali panikeuser posted image user posted image
Kako je kej s tabo? Oprosti, ampak pozabljam hitro podatke, če si s kom ne pišem....spomnem pa se teuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.4.2009 21:51:36   
lana70
nič......imejte se in lepo sončno nedeljo izkoristite maksimalno...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.4.2009 22:13:14   
bbpikica
BEBIII jaz sem za enkrat kar v redu. Polno sem zaposlena z delom okoli hiše tako da zmanjka časa za internetuser posted image . Zjutrj vstanem ob 4.20 okol 15.00 pridem iz službe, hitro nekaj pojemo in sem že v akciji okoli ovinkovuser posted image , ko se pa zmrači pa pod tuš in sam padem v posteljo. zdaj moram izkoristit lepo vremo.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.4.2009 22:36:26   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zvezdica in Gloria tole je pa tolk super stimulacija, pa še jutro polepša. Uživajta, vem kako je v teh trenutkih.  Pri nas si že prov ornk želimo še eno tako pikico in upamo, da nam bo maj naklonil user posted image user posted image .

..ma siguren bo...kolk je pa stara prva pikicauser posted image ...

Močno upamo vsi štirje na to. Prva pikica ma 5, druga pa 3 leta - bosta pa poleti oba za eno leto starejša. Ta prvi 7.7., drugi pa 8.8.

torej se bo naslednja pikica rodila 2.2. user posted image user posted image user posted image

¸
Ja nikol ne veš. Tud moj brat nadaljuej tradicijo. Prejšnji mesec je dobil hčerko - rojena 3.3.09user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.4.2009 22:37:34   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

bom kratka, ker grem žulit desni bok user posted image

od 19 celic se jih je oplodilo 11. od teh 11 sta "ratali" 2...

IN VESTE KAJ? Imam eno zelo lepo blastocisto, pri drugi se je pa tik pred ET začela razvijat v blastocisto user posted image user posted image user posted image

TEST 28.4.2009

Hvala za navijanje... zdajle tri dni me ne bo nč kaj "gor", se bolj tipkamo nekje v torek... bom pa vas spremljala na mobilniku (net)...

lp

Uau, super, dve blastocist. Tole pa bo dvojna user posted image . Želim, da konec meseca ugledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.4.2009 22:46:39   
Goldy
WP - čestitke za blastocisto in še eno skoraj blastocisto. Vidiš, da gre, četudi so plavalčki slabši!! Držim pesti!user posted image

bbpikica- kako si mi ti, draga moja???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.4.2009 22:48:12   
BarbiG
Pa še moja današnja zgodba. Zjuraj vžgem računalnik in slabe novice. Si rečem, boljš da grem kej deat. Se z mojim user posted image  dogovoriva, da jo dons vsi štirje mahnemo v hribe, no pol pa se moj mali sonček Jan ponesreči. Ko se je odpravljal ven iz hiše, je hotel zapreti vrata za seboj, pa je zraven prstek priprl. In namesto, da bi se vsi fino meni, odhitimo na urgenco, kjer preživimo popoldan. Moj sonček ima zlomljen palec in je dobil mavec na roko. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri boljši dan. Jo bomo mahnil n obalo, ker mora moj sončček zdaj dva dni več al manj mirovat, to pa je doma skoraj neizvedljivo. Drugače pa vsem želim lahko noč in prebudite se v čudovito velikonočno jutro. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.4.2009 6:47:50   
Reby
Dobro jutro! Danes ni kavice, ampak kar velikonočni zajtrk user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.4.2009 6:49:49   
biba007
Opa, a sem prva? Potem moram pa kofi&cake danes mal drugač zrihtat...

user posted image
user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.4.2009 6:51:37   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! Danes ni kavice, ampak kar velikonočni zajtrk user posted image

user posted image

Rebyka me je pa prehitela, Rebyka me je pa prehitela...po desni, po desni...pa tud brez kofijauser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!