Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 19:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
mišmiš, skuham kavo? držim pesti!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:01:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, zdaj si pa že prava pujska, prejšnji teden še nisi imela tacga bušija. Je pa zato fino napet in trd, nč ni špeheca
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:01:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mišmiš, skuham kavo? držim pesti! ja seveda, potem moraš pa še Elko pripeljati , kar je pa že malo nevarno. Hvala za pestke
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:02:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, zdaj si pa že prava pujska, prejšnji teden še nisi imela tacga bušija. Je pa zato fino napet in trd, nč ni špeheca ta prav gujdek
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:07:44
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, zdaj si pa že prava pujska, prejšnji teden še nisi imela tacga bušija. Je pa zato fino napet in trd, nč ni špeheca ta prav gujdek Sej si ne bom upala pridet na srečanje, a tvoj misl odojka spečt?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:10:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, zdaj si pa že prava pujska, prejšnji teden še nisi imela tacga bušija. Je pa zato fino napet in trd, nč ni špeheca ta prav gujdek Sej si ne bom upala pridet na srečanje, a tvoj misl odojka spečt? ne, to pa ne. Ampak to samo zate, ker se predolgo peče, ker če začnemo ob 19. uri, ne boš fertik do polnoči, kdo te bo pa čakal
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:14:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, zdaj si pa že prava pujska, prejšnji teden še nisi imela tacga bušija. Je pa zato fino napet in trd, nč ni špeheca ta prav gujdek Sej si ne bom upala pridet na srečanje, a tvoj misl odojka spečt? ne, to pa ne. Ampak to samo zate, ker se predolgo peče, ker če začnemo ob 19. uri, ne boš fertik do polnoči, kdo te bo pa čakal Kaj pa vem, ob vsej tisti mašineriji pr vas v kuhn
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:32:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Lana, kako te bom spoznala na UZ??? Mene neboš mogla zgrešit, saj me bo partner spremljal, vse do vrat mene tudi, ker sem padla v ponedeljek v takšno depresijo po tistem UZ-ju, da je rekel, da pa naslednjič gre pa tudi on poleg....pridem ponavadi pa tam okrog 7.00, da sem čimprej na vrsti, ponavadi kakšna tretja. Zelo kratki paž, blond, ...pa ti? No super, potem pa se sigurno vidimo, ker jaz sem tudi bila zadnjič pred sedmo, samo so me poslali v drug hodnik, pa sem malo lutala,.....pa sem prišla ena peta na vrsto Oprosti, ma si bila ti 7.4 tudi tam?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:37:44
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, jaz sem bila dan prej, 6.4. in so mi že drugič podaljšali suprefact, trenutno sem na 1,2 dozi.....pustimo se presenetiti v torek....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:48:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aja točno....joooj meni so jo tudi podaljšali na 0,9 in včeraj sem imela občutek, da se mi bo zmešalo, nevem ali zaradi polne lune ali zaradi zdravil si že imela?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:50:57
|
|
|
|
lana70
|
po mojem zaradi lune...mene je tudi kar razmetavalo - od torka naprej (saj veš: par dni prej pa par dni kasneje). Ma meni so v ponedeljek še punktirali neko cisto in baje da pa sedaj bo.....mislim, pa da sem jo dobila danes??? Pojma nimam, ker ni tako kot običajno - kr neki packa......pa upam, da v torek preneha.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 20:57:07
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja, sigurno bo nehalo teč do torka.Uf, kje je še torek..... kako je zgledala punkcija, a kej booli?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 21:04:07
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja, sigurno bo nehalo teč do torka.Uf, kje je še torek..... kako je zgledala punkcija, a kej booli? tako ti bom povedala: noro je tisto čakanje v čakalnici, res noro, živci delajo in domišljija še bolj, po skoraj štirih urah čakanja in gledanja teh ubogih punc sem mislila, da bom kar ušla!!!In strah je bil večji, kot pa sem čutila. Nekatere pa punkcije ciste niti ne čutijo, tako da....občutki so različni. Aja, pa vzemi copate s seboj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 21:13:01
|
|
|
|
Rakica_80
|
A tako to, ja upam, da res nam mine punkcija brez velikih bolečin To pa sem že zasledila nekje, da je boljše vzeti copate s seboj,...jaz si bom cokle vzela, so mi bolj všeč
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 21:24:31
|
|
|
|
lana70
|
ja........že zdej študiram, kaj vse bom požrla, pa da se ne predoziram....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 21:29:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz pa nobenih tablet v življenju, še nisem jemala, tako da se bom prepustila temu kar pride.....če sem HSG preživela, sem sigurna, da bo to mala malica zame, edina stvar kar me bo ubijala, sem sigurna da bo čakanje Upam, da bova skupaj imela punkcijo in da nebom sama.....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:23:50
|
|
|
|
sonček33
|
bejbike ojla! evo moj rač še vedno ne dela, zdej sem si sposodila leptopa, tolk da vas lahko pozdravim, brat vam itak ne folgam... čist za vse držim pesti mi smo ok...z lovrom vozičkava povprečno7 ur na dan...noge zvečer kar žarijo od bolečin...ampak je luštn sicer pa je naš sinko že pravi frajerček...ki se mamici non stop smeji...fletko mali bodite v cvetju
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:53:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Zvezdi in Gloria - kakšne smejkote lepe imata, ko vidim vajina dva falota, se še bolj veselim fantka .... jaz si nisem mislila da ga bom tko vesela ker sva si želela punčko ,ampak ko so mi na morfologiji povedal kaj bo niti enkrat nisem poželela kaj drugače...in fora je v tem da si za drugega tudi potiho želim ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:54:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Zvezdica in Gloria tole je pa tolk super stimulacija, pa še jutro polepša. Uživajta, vem kako je v teh trenutkih. Pri nas si že prov ornk želimo še eno tako pikico in upamo, da nam bo maj naklonil . ..ma siguren bo...kolk je pa stara prva pikica ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:55:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj. Zvezdi, ti kar pripelji malega princa, samo srečanje se začne šele ob 19. uri, ali je takrat še pokonci. Gloria, mi je tudi prilepila stimulacijo, hvala hvala. Se mi zdi, da je tebi zelena barva prav všeč. Reby, kako kaj tvoj mali princ. A je priden? anonimna, če misliš napotnico za pregled krvi za splono presnosljive bolezni, jo dobiš pri svojem zdravniku, ki ti vodi postopek. Tako, da je najbolje, da greš zjutraj v Leonišče, poveš kaj potrebuješ in te bodo poslali na svetovanje, kjer boš dobila tudi napotnico. ...noooooooooora sem na zeleno barvo .....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:57:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis No novička dneva je, da je naša STELLA ROSA srečka nosečka Želimo ji lepo in mirno nosečnost, brez slabosti ...vau to pa je novica dneva...čestitke
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 22:58:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Da še tuki prpopam mojo bušo mal za stimulacijo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 23:01:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla, punce! Danes je pa zatišje, verjetno barvate jajčka in mesite za potico. Nisem se že nekaj časa javila tukaj gor, sem občasno poškilila in ker sem bolj negativne narave, so me slabe novičke hudo potrle, sploh od gospodarice in julije, ki sta bile že nosečke in se je nesrečno končalo. In jaz na žalost tudi slab teden nisem imela dobrega občutka in sem šla danes s strahom na drugi UZ. Nisem imela več slabosti, ni me več špikalo spodaj, tko da sem tuhtala vse mogoče. Uglavnem dr.D ni videl več utripa, plod se je zmanjšal na 4 mm, dobila sem napotnico za abrazijo. Zdej pa rabim vaše izkušnje, punce moje. Upam, da vas ni veliko s tako izkušnjo, pa vseeno. Uglavnem, naj grem na abrazijo ali naj pustim, da gre samo ven? Naj pokličem še Reša za drugo mnenje, mislila sem celo, da se mu naslikam jutri zjutraj ob petih in naj še on uč vrže na monitor. Če ima to sploh smisel, saj na leonišču nimajo tako zanič UZ-ja, da se ne bi dobro videlo. Pa še prijateljica me je opozorila, naj počakam do konca praznikov z abrazijo, da me ne bi jutri kakšen študent ali neizkušen ginekolog dobil v roke in poseg na pol naredil. Aja, pa še to na današnji dan naj bi bila noseča 8 tednov in 3 dni. Kakšna je pa že izkušnja od Špelke? Ali njej že na prvem uz niso našli utripa in je kasneje bil, ali je bilo kaj drugače? Joj, res nisem hotela kvarit praznikov s tako usrano novico, sam res ne morem pomagati, be_mti. ...jaz bi počakala če te ne boli in ne krvaviš...boga
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 23:06:59
|
|
|
|
gloria
|
..punce hvala za pohvale in zajčke mojmu sončku...danes sem se tko lepo imela ker smo šli v toplice ....ni mi žal ker če bi bila doma bi sam pospravljala,pekla,kuhala tko sem se pa dala čist na off in uživala z sončkom in .... ....grem še mal k mojim septembrkami pogledat in če se ju3 ne javim vama želim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)
Dominik (
23%)
Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!