lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Ojla, punce! Danes je pa zatišje, verjetno barvate jajčka in mesite za potico. Nisem se že nekaj časa javila tukaj gor, sem občasno poškilila in ker sem bolj negativne narave, so me slabe novičke hudo potrle, sploh od gospodarice in julije, ki sta bile že nosečke in se je nesrečno končalo. In jaz na žalost tudi slab teden nisem imela dobrega občutka in sem šla danes s strahom na drugi UZ. Nisem imela več slabosti, ni me več špikalo spodaj, tko da sem tuhtala vse mogoče. Uglavnem dr.D ni videl več utripa, plod se je zmanjšal na 4 mm, dobila sem napotnico za abrazijo. Zdej pa rabim vaše izkušnje, punce moje. Upam, da vas ni veliko s tako izkušnjo, pa vseeno. Uglavnem, naj grem na abrazijo ali naj pustim, da gre samo ven? Naj pokličem še Reša za drugo mnenje, mislila sem celo, da se mu naslikam jutri zjutraj ob petih in naj še on uč vrže na monitor. Če ima to sploh smisel, saj na leonišču nimajo tako zanič UZ-ja, da se ne bi dobro videlo. Pa še prijateljica me je opozorila, naj počakam do konca praznikov z abrazijo, da me ne bi jutri kakšen študent ali neizkušen ginekolog dobil v roke in poseg na pol naredil. Aja, pa še to na današnji dan naj bi bila noseča 8 tednov in 3 dni. Kakšna je pa že izkušnja od Špelke? Ali njej že na prvem uz niso našli utripa in je kasneje bil, ali je bilo kaj drugače? Joj, res nisem hotela kvarit praznikov s tako usrano novico, sam res ne morem pomagati, be_mti. ej punca, ful mi je žal zate!!! , žal nimam take izkušnje, vem pa, da je špelka tudi imela že za it na abrazijo, nisem pa bila pozorna kateri UZ je bil........drži se. Ne vem kaj naj ti rečem, verjetno nisi niti pomislila na kaj takega......hudo. Res. Drži se še enkrat, punce pa bodo verjetno več vedele kot jaz.
|