|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
10.4.2009 13:54:33   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

Navijam za jutri. Naj se vama izteče najboljše kar se lahko. user posted image user posted image user posted image

Barbi, si sposodim in navijam, navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  
WP naj te pričakajo lepe blastociste, tebi Sapi pa veliko foliklčkov.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.4.2009 14:04:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarjek enga vlkega cmoka od mene.

vračam še večjega lubika.....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.4.2009 14:11:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Reby, kolk maš lepga bušija. A se kaj pusti božat? user posted image  

Se ga boš lahk v petek nabožala... user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.4.2009 14:20:14   
Bumo
Joj Reby, si pa že prava srečka nosečkauser posted image user posted image .
Tud meni s eje končno začelo poznat, da sem noseča in ne samo "močna"user posted image user posted image
Sem pa se zadnjič tako smejala v bolnici, ko sem šla na pregled...
je sedela na eni strani punca, ki ima rok v sredini Julija, na drugi strani pa punca, ki ima rok Avgusta
2 dni za mano...pa se oni, ko ma rok Avgusta totalka nič ne pozna, da je noseča...oni, ko pa
ma rok Julija pa sem skoraj rekla, če bo počasi prišla že rodit user posted image user posted image user posted image user posted image ..moj buši je pa bil nekaj vmesuser posted image  

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.4.2009 14:24:54   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Reby, kolk maš lepga bušija. A se kaj pusti božat? user posted image  

Se ga boš lahk v petek nabožala... user posted image

Juhuhu, super. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.4.2009 14:30:52   
T1979
Lepe praznike želim vsem pa veliko pirhov.

user posted image
Šef je bil danes prijazen in nas spusti malo prej domov.
Se beremo po praznikih.
pa-pa

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 956
10.4.2009 15:03:43   
miklarom
Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

user posted image user posted image user posted image

evo tudi jaz navijam za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesele velikonočne praznike vam vsem želim!

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 957
10.4.2009 15:04:44   
Reby
T1979 - tudi tebi vesele praznikeuser posted image
Bumo - men je v 1 tednu ful zrasel, zjutraj ni tako velik kot popoldan ali zvečer user posted image , je pa res, da naše dete po velikosti prehiteva za dobra 2 tedna.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 958
10.4.2009 15:22:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No novička dneva je, da je naša STELLA ROSA srečka  nosečka user posted image user posted image user posted image

Želimo ji lepo in mirno nosečnost, brez slabosti

To pa je res lepa novica!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti vse dobro, da bosta s hčerko obe eni lepi nosečki. To bo p za vaju res čarobno.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 959
10.4.2009 15:29:06   
kimsy
stella - user posted image  user posted image  user posted image  Iskrene čestitke! Pa to je super novica!
Reby - kok maš lepega bušija! user posted image  

Wp in Sapi - držim pesti za jutri! Dobro opravita!

Vsem pa želim lep podaljšan vikend, veeeeeliko sončka in user posted image , pa veeeelikooooo user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.4.2009 15:44:41   
Reby
Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.4.2009 16:47:30   
lana70

Tut jaz navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

in STELLA - ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.4.2009 17:19:18   
n74
Ojla, punce!

Danes je pa zatišje, verjetno barvate jajčka in mesite za potico. Nisem se že nekaj časa javila tukaj gor, sem občasno poškilila in ker sem bolj negativne narave, so me slabe novičke hudo potrle, sploh od gospodarice in julije, ki sta bile že nosečke in se je nesrečno končalo. In jaz na žalost tudi slab teden nisem imela dobrega občutka in sem šla danes s strahom na drugi UZ. Nisem imela več slabosti, ni me več špikalo spodaj, tko da sem tuhtala vse mogoče. Uglavnem dr.D ni videl več utripa, plod se je zmanjšal na 4 mm, dobila sem napotnico za abrazijo. Zdej pa rabim vaše izkušnje, punce moje. Upam, da vas ni veliko s tako izkušnjo, pa vseeno. Uglavnem, naj grem na abrazijo ali naj pustim, da gre samo ven? Naj pokličem še Reša za drugo mnenje, mislila sem celo, da se mu naslikam jutri zjutraj ob petih in naj še on uč vrže na monitor. Če ima to sploh smisel, saj na leonišču nimajo tako zanič UZ-ja, da se ne bi dobro videlo. Pa še prijateljica me je opozorila, naj počakam do konca praznikov z abrazijo, da me ne bi jutri kakšen študent ali neizkušen ginekolog dobil v roke in poseg  na pol naredil.
Aja, pa še to na današnji dan naj bi bila noseča 8 tednov in 3 dni. Kakšna je pa že izkušnja od Špelke? Ali njej že na prvem uz niso našli utripa in je kasneje bil, ali je bilo kaj drugače?
Joj, res nisem hotela kvarit praznikov s tako usrano novico, sam res ne morem pomagati, be_mti.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.4.2009 17:36:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla, punce!

Danes je pa zatišje, verjetno barvate jajčka in mesite za potico. Nisem se že nekaj časa javila tukaj gor, sem občasno poškilila in ker sem bolj negativne narave, so me slabe novičke hudo potrle, sploh od gospodarice in julije, ki sta bile že nosečke in se je nesrečno končalo. In jaz na žalost tudi slab teden nisem imela dobrega občutka in sem šla danes s strahom na drugi UZ. Nisem imela več slabosti, ni me več špikalo spodaj, tko da sem tuhtala vse mogoče. Uglavnem dr.D ni videl več utripa, plod se je zmanjšal na 4 mm, dobila sem napotnico za abrazijo. Zdej pa rabim vaše izkušnje, punce moje. Upam, da vas ni veliko s tako izkušnjo, pa vseeno. Uglavnem, naj grem na abrazijo ali naj pustim, da gre samo ven? Naj pokličem še Reša za drugo mnenje, mislila sem celo, da se mu naslikam jutri zjutraj ob petih in naj še on uč vrže na monitor. Če ima to sploh smisel, saj na leonišču nimajo tako zanič UZ-ja, da se ne bi dobro videlo. Pa še prijateljica me je opozorila, naj počakam do konca praznikov z abrazijo, da me ne bi jutri kakšen študent ali neizkušen ginekolog dobil v roke in poseg  na pol naredil.
Aja, pa še to na današnji dan naj bi bila noseča 8 tednov in 3 dni. Kakšna je pa že izkušnja od Špelke? Ali njej že na prvem uz niso našli utripa in je kasneje bil, ali je bilo kaj drugače?
Joj, res nisem hotela kvarit praznikov s tako usrano novico, sam res ne morem pomagati, be_mti.user posted image

ej punca, ful mi je žal zate!!! user posted image user posted image , žal nimam take izkušnje, vem pa, da je špelka tudi imela že za it na abrazijo, nisem pa bila pozorna kateri UZ je bil........drži se. Ne vem kaj naj ti rečem, verjetno nisi niti pomislila na kaj takega......hudo. Res. Drži se še enkrat, punce pa bodo verjetno več vedele kot jaz.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.4.2009 17:40:30   
Rakica_80
n74, kako mi je žal, res, nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj nebi raje počakala, pa šla po praznikih še enkrat na UZ????

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.4.2009 17:43:57   
Rakica_80
Lana, kako te bom spoznala na UZ???user posted image
Mene neboš mogla zgrešit, saj me bo partner spremljal, vse do vratuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.4.2009 17:48:12   
sonček85
Da vas malo pozdravim in čestitam :
Stella Rosa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa božaj bušija vsak dan da bosta mala pikeca lepo rastla
Vsem ,ki vas čakajo testki -srečno
Vse v postopku .čim bolj uspešno

No mi smo pa še kr 2v1 in  čakamo kdaj bo naš mali korenjak prijokal na svet user posted image user posted image user posted image user posted image

mejte se skrajno lepo in vsem želim

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.4.2009 17:49:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana, kako te bom spoznala na UZ???user posted image
Mene neboš mogla zgrešit, saj me bo partner spremljal, vse do vratuser posted image

mene tudi, ker sem padla v ponedeljek v takšno depresijo po tistem UZ-ju, da je rekel, da pa naslednjič gre pa tudi on poleg....pridem ponavadi pa tam okrog 7.00, da sem čimprej na vrsti, ponavadi kakšna tretja. Zelo kratki paž, blond, ...pa ti?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.4.2009 17:49:41   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

in STELLA - ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

hvala hvala...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.4.2009 17:52:02   
sonček85
N74:jaz biu na tvojem mestu šla vseeno še po drugo mnenje kaj pa če le ni vse tko kot kaže,špelka je sedaj srečka nosečka ker ni šla tkoj  in tudi ti mislim ,da bi morala še it 1x  in bodi močna.

Držim pesti da ni tko kot kaže

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.4.2009 17:52:52   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Ojla, punce!

Pa ne no! Pa sej ne morm verjet! Ko sem tole brala, so se mi kr očke zarosile... vem, da ni besed, s katerimi bi te lahko kdorkoli potolažil. Lahko ti pa damo ramo, da se na njej izjočeš, lahko ti prisluhnemo in ti poskusimo pomagat po najboljših močeh. Zelo mi je žal in upam, da urediš...
lp

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.4.2009 17:52:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

stella - user posted image  user posted image  user posted image  Iskrene čestitke! Pa to je super novica!
Reby - kok maš lepega bušija! user posted image  

Wp in Sapi - držim pesti za jutri! Dobro opravita!

Vsem pa želim lep podaljšan vikend, veeeeeliko sončka in user posted image , pa veeeelikooooo user posted image !

Hvala ti!
Jst pa morm čestitat tebi, da boš lahko zdaj začela s Suprafactom... zdaj boš pa tečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.4.2009 17:53:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

evo tudi jaz navijam za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesele velikonočne praznike vam vsem želim!

hvala za navijanje... in tudi tebi želim vesele praznike

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.4.2009 17:53:15   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

Navijam za jutri. Naj se vama izteče najboljše kar se lahko. user posted image user posted image user posted image

Barbi, si sposodim in navijam, navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  
WP naj te pričakajo lepe blastociste, tebi Sapi pa veliko foliklčkov.

hvala... tud jst bi bila vesela blastocist...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.4.2009 17:53:19   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

hvala hvala...

oooo, look who is talking  .....a si kej v pričakovanju, nervozna?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?