|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
7.4.2009 9:23:27   
T1979
Jutro,

Diana79 in WP čestitke user posted image   user posted image   user posted image  za noro število jajčk. Super djuper. Bravo kokice.

Reby hvala za kavico. user posted image

Mlinčkovi  in ostale RR-jevke lep pozdravček. user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.4.2009 9:24:38   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: listek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torek, 07.04.
BEBIII - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebiii dejmo user posted image  user posted image , dobro opravi.

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.4.2009 9:45:03   
Rakica_80
Dober danuser posted image
Prišla sem iz LJ, rezultat pa je sledeči:
Endometrij 7mm, Levi jajčnik 7 majhnih folikolov, za desni pa sem pozabilauser posted image ,
Kako se vam zdi????
no moja user posted image  še ni pritekla, na žalost bom morala jemati naprej Superfact- en teden, samo večjo dozo- 0,9!!!user posted image user posted image Še od 0,6 mi dela slabo, kaj šele bouser posted image
No, nema veze, bomo že zdržali, a neuser posted image user posted image
Za seznamček, naslednji UZ imam 14.4

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.4.2009 9:53:34   
gigi1
Daaan user posted image

Diana in WP user posted image  user posted image  user posted image  bravo za obilen pridelek. Upam, da sta OK in so bolečine popustile. Pazita se hiperce in veliko pijta. Spremljajta, če dovolj lulata.

Lana žal mi je, da si morala na punkcijo ciste.

Bebiii glede na to, da nisi dobila M so rezultati pričakovani. Upam, da jo danes, jutri dobiš in da bo do naslednjega UZ endometrij 0, da boš lahko dobila terapijo za naprej. Če te s-fact zdeluje, te bo žal z višjo dozo verjetno še malo bolj. Vendar bo potem, ko boš dobila menopur bolje. Zdrži še ta teden, pa bo bolje user posted image . Probaj čimmanj misliti na to (vem, da je lahko reči) in se sprostiti, da bo M čimprej prišla. Saj veš, da na M psiha res veliko vpliva.

Vsem pupikam želim prelep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.4.2009 10:09:15   
mismis

AKTUALNO  

Torek, 07.04.
BEBIII - UZ

Sreda, 08.04.
Sapi - UZ
Kimsy - UZ
Bozza - ET
Diana79 - ET

Petek, 10.04.
Miklarom - UZ

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Listek  greje  user posted image   test 11.04.
Šopka  greje user posted image user posted image   test 14.04.
Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ) 
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, n74, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Čakamo prvo aprilsko nosečko user posted image user posted image user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.4.2009 10:12:56 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 580
    7.4.2009 10:13:56   
    mismis
    BEBIII, saj ni kaj reči, glede na to, da še nisi dobila user posted image  si nekako pričakovala podaljšanje S.facta. Ampak poglej s svetle strani, bosta pa z Lano skupaj, tako si si želela biti na UZ-ju z eno od RR in sedaj se ti je želja izpolnila

Žižek, kako si, evo jaz sem doma do četrtka, sem si zrihtala bolniško, v četrtek grem pa k doktorci bomo videli kaj bo rekla. Mam pa žalostno novičko, ponoči je naš novi ljubljenček pognil user posted image user posted image , zgleda so bile notranje krvavitve prehude, da se ni mogel izlizati.

Sapi, verjamem da imaš štalo v službi, tudi jaz sem jo imela, preden sem šla. Pa še sedaj me kličejo vsak dan. Saj bo bolje.

Mlinčka, kako dolgo še v mama hotelu? Sicer pa itak uživaš, kajne.

Nič pupe moje, se grem jaz malo sončkati, mogoče pa dobim malo braon boje user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 581
    7.4.2009 10:18:44   
    gigi1
    Mišmiška moja žal mi je user posted image user posted image user posted image .  Pa tak cuker je bil user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 582
    7.4.2009 10:19:24   
    Bumo
    Bebii,vidim, da si že opravila na UZ. Upam, da ti user posted image  kmalu priteče, da boš lahko nadaljevala s polno paro v postopku. Jaz ti držim srečke, da ti uspe!!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 583
    7.4.2009 10:19:48   
    Rakica_80
    Hvala vam punce moje za nasvete, res mi bo verjetno slabše po taki dozi, ampak se nebom predalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Mlinčka, ne nisem še dobilauser posted image  od kadar sem na Superfactu, nekaj se spodaj dogaja, joške se mi bodo vsak cajt raznesle, kot da bi vsak cajt pritekla,....samo čakam...user posted image
    Aha, se pravi Endometrij mora biti 0, tega pa še nisem vedela, hvalauser posted image
    WP in Diana, kako sta????
    Suzi, si klicala mogoče kej v Leonišče in vprašala če je bil konzilij in če je tvoj karton šel naprej? Upam da dobiš pošto že ta tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Mismis, stara sabljauser posted image  dej povej mi, kako si se ti počutila z Superfactom, a so tudi tebi morali podaljšat....?
    Jaz sem pa dala mojo psičko sterelizirat, enkrat je imela mladičke- dvojčkeuser posted image  in je bilo dovolj, veš je majhen pes in živi v stanovanju, pa še manj bolezni je, ko je pes stereliziran! Imam slike v Albumuuser posted image  Se pa spomnem prej, kako so nam vsa vrata raztrgali, ko se je gonilauser posted image Aja ti si na vasi, jaz pa v centru Koprauser posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 584
    7.4.2009 10:21:36   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmiška moja žal mi je user posted image user posted image user posted image .  Pa tak cuker je bil user posted image

saj vem, še bolj kot meni je mojemu hudo, on ga je full crkljal, je še mene zapostavljal na ta račun user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 585
    7.4.2009 10:22:42   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

BEBIII, saj ni kaj reči, glede na to, da še nisi dobila user posted image  si nekako pričakovala podaljšanje S.facta. Ampak poglej s svetle strani, bosta pa z Lano skupaj, tako si si želela biti na UZ-ju z eno od RR in sedaj se ti je želja izpolnila

Mam pa žalostno novičko, ponoči je naš novi ljubljenček pognil user posted image user posted image , zgleda so bile notranje krvavitve prehude, da se ni mogel izlizati.

Ojoooj, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera živalca. pes?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 586
    7.4.2009 10:24:34   
    Rakica_80
    Ja supeeer Lana, bova skupaj čakale na UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
    7.4.2009 10:28:52   
    Rakica_80
    Sreda, 08.04.
    Sapi - UZ
    Kimsy - UZ
    Bozza - ET
    Diana79 - ET

Jaz pa že močno navijam za jutri in da bo vse šlo kot po masluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Sapi in Kimsi, upam da bosta prišle hitro na vrsto, jaz sem danes res bila hitrauser posted image
    Bozza in Diana79, lepo sprejmite svoje otročke in noge v luft!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
    7.4.2009 10:32:57   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Mam pa žalostno novičko, ponoči je naš novi ljubljenček pognil user posted image user posted image , zgleda so bile notranje krvavitve prehude, da se ni mogel izlizati.

Ojoooj, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera živalca. pes?user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ampak majhna veverica. Revež je padel iz gnezda, pa ga je moj kužon našel, potem ga je pa moj domov prinesel in smo ga futrati po inekciji. Sva mislila, da se je že izlizal, pa kot kaže se niuser posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 589
    7.4.2009 10:34:50   
    mismis

Mismis, stara sabljauser posted image  dej povej mi, kako si se ti počutila z Superfactom, a so tudi tebi morali podaljšat....?
    Jaz sem pa dala mojo psičko sterelizirat, enkrat je imela mladičke- dvojčkeuser posted image  in je bilo dovolj, veš je majhen pes in živi v stanovanju, pa še manj bolezni je, ko je pes stereliziran! Imam slike v Albumuuser posted image  Se pa spomnem prej, kako so nam vsa vrata raztrgali, ko se je gonilauser posted image Aja ti si na vasi, jaz pa v centru Koprauser posted image

BEBIII, meni niso nič podaljševali s.facta, sicer sem jaz imela prvi UZ šele 17. dan po začetku špikanja in takrat je bilo vse v redu, endometrij tanek, ostalo pa tudi b.p.
    Slike od tvojega kužike sem videla, veš da moram preveriti vse user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 590
    7.4.2009 10:36:30   
    Rakica_80
    Ma bošcauser posted image user posted image user posted image ..vsaj več ne trpi!
    Kako je to lepo na vasi, vse okoli tebe sama šuma in živalceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Peava idilauser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 591
    7.4.2009 10:38:19   
    Anonimen
    Mismis, škoda za malo veverico. user posted image  Ampak sta pa naredila kar sta lahko, tako, da je bilo očitno že tako namenjeno.

Bebiii, no, lepo, da si dobre volje. user posted image  Upam, da se slabosti ne bojo še povečale in da ti ta teden hitro mine. A misliš, da bi jaz mal poklicala? Čeprav je od mojega posveta šele dober teden.. user posted image  Hm... ne vem. Maš kakšno številko, da ne bom klicala okol in okol?

Kje je pa naša lučka? Še vedno brez neta?  Jo že močno, močno pogrešam. user posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 592
    7.4.2009 10:40:48   
    Rakica_80

BEBIII, meni niso nič podaljševali s.facta, sicer sem jaz imela prvi UZ šele 17. dan po začetku špikanja in takrat je bilo vse v redu, endometrij tanek, ostalo pa tudi b.p.
    Slike od tvojega kužike sem videla, veš da moram preveriti vse user posted image user posted image

A tako to, no, važno je, da se premika stvar naprej, pa bom že vraga, še en teden zdržalauser posted image
    A si že videlauser posted image  jaz tudi rada počekiram po drugih Avatarčkih, sem pravi opazovalev in špijunuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 593
    7.4.2009 10:47:49   
    Rakica_80
    Suzi, jaz sem bila enkrat v LJ, ma ne zaradi pregledov, ampak sem imela ene opravke, pa sem si rekla, če sem že tu, bom šla kr osebno vprašat in sem šla....v prvo nadstropje na desno, piše na vratih IVF in tam sem vprašala sestro, če je karton že odšel naprej na Konzilij in takrat je bil lih moj na unem kupčku za konzilijuser posted image , tako da, če si blizu kr hodi vprašat, telefona pa jaz žal nimam imam samo tel. od Stare porodnišnice.

Neposredna povezava do sporočila: 594
    7.4.2009 10:50:20   
    diana79
    jaz sem danes ostala iz postelja!notri mi boli ampak ne tako pretirano!danes bom še kar ležala ker mi paše!punkcija mi je delal DR.ZORN!vmes so prisla trije študenti notri in mi vprašali če so lakho zravem!taki mladi!potem sem lakho enega izbrala kateri mi je pomagal pritiskati na trbuh!tak luškan pobič!ko mi je zabolel sem stisnila njegove roke,pa mi je rekel da če mi je lažje kar stiskam!na koncu sva imele oba full potne roke!dr.zorn MI JE SKOZI HVALIL MOJE CELICE PA DA SEM PRIDNA!pa kako lepo govorim slovensko,da sploh ne delujem da sem iz madžarske!potem sva imele debate okrog kravah tudi!ta študent mi je skoz tako lepo smejal,da mi bilo prav lažje!komaj čakam da izvem koliko imava opllojenih!kdaj to povejo?zdaj grem nazaj na kavč,da bom jutri kot nova!kaj so znaki hiperca?samo da vem na kaj moram biti pozorna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 595
    7.4.2009 11:06:23   
    gigi1
    Diana si pa imela dogodivščino user posted image
    Samo, da si v redu.

Tukaj so napisani znaki hiperstimulacije. Nočem te strašit, vendar je dobro vedeti...

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    7.4.2009 11:06:49   
    kimsy
    diana 79 - kdaj pa moreš bit jutri v Lj. Če te bom vidla, te bom pocukala za rokav. Obljubim user posted image
    BEBIII - evo, pa si v istem zosu k jst. Upam, da bo jutri vse ok, ker mam že kar nekaj hematomčkov na vampku. Pa se mi zdi, da mi je koža na trebuhu full trda ratala, tako da komaj zapičim iglco not.  user posted image
    Aja, Bebiii, jst sm zmeri med prvimi na uz-ju, ker pol šibam v službo. Običajno sem med pol in 20 do 7 že tam. Rana ura zlata ura! user posted image
    mismis - še eno vprašanje zate, ker itak vse veš. A če maš cisto, ti jo ziher punktirajo, al je kaka opcija, da jo not pustijo? user posted image  No, sicer pa upam, da je ni več! user posted image

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 597
    7.4.2009 11:10:17   
    Rakica_80
    O Diana79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro jutro!!!!!!

Na tem linku imaš vse o Hiperci :
    A tako to, ti kr mladega študenta si zbralauser posted image  o ti tiuser posted image ni čudno, da ti je šla punkcija kot po masluuser posted image
    Ti kr počivaj, pa ogromno tekočine spij!

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 598
    7.4.2009 11:11:31   
    gigi1
    Kimsy, če bo cista jutri še prisotna jo bodo spunktirali. Upam, da je ne bo več user posted image user posted image user posted image .
    Za vsak slučaj pa vzemi s seboj copatke, šlafrok in spalno srajco. Bolje imeti s seboj kot letati okoli v preveliki spalni srajci in škornjih (no, to se je meni zgodilo).

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 599
    7.4.2009 11:13:29   
    Anonimen
    Bebiii, sem upoštevala tvoj nasvet in našla številko in poklicala..... Danes ali jutri grejo papirji na pošto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  Kar ne morem verjet, da je šlo tko hitro. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Zdle pa zgledam nekako takole  user posted image user posted image user posted image user posted image

diana, dobro si se zmenila s telim študentom. user posted image

(odgovor članu gigi1)
      Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?