Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 19:52:26
|
|
|
|
kimsy
|
najprej čestitke našima kokoškama - diana in WP, vidve pa nista kar tako... lana - si me pa zdaj čist prestrašla. Jst sm bla na istem kot ti, podaljšek za en tedn, pa doza 0,9. Upam, da se tukaj ustavi in ne grem po tvojih stopinjah.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 20:24:26
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Vem vem, malo hecam mularija, iz mene se boste norca delal No, tole že men diši po nosečniški tečnobi no, no ti se kar norca delaj, obljubim da boš dobila vse nazaj A je objavl? Men pa napisal neko napako ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 20:28:17
|
|
|
|
Reby
|
Diana in WP - super za jajčka, pridne ste ble, zdej pa naj se kvalitetno oplodijo Lana in Kimsy - vse bo še vredu
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 20:29:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Vem vem, malo hecam mularija, iz mene se boste norca delal No, tole že men diši po nosečniški tečnobi no, no ti se kar norca delaj, obljubim da boš dobila vse nazaj A je objavl? Men pa napisal neko napako ... je, in to dvakrat, zgleda da sem tečka na kvadrat
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 20:30:00
|
|
|
|
mismis
|
za jutri pa navijamo... Torek, 07.04. BEBIII - UZ dajmo BEBIII, da bo vse v redu na UZ in da dobiš zdravila za naprej
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 20:39:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis za jutri pa navijamo... Torek, 07.04. BEBIII - UZ dajmo BEBIII, da bo vse v redu na UZ in da dobiš zdravila za naprej jaz tuuud
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 21:02:34
|
|
|
|
kimsy
|
reby - hvala. Sam vrjameš, da me je kar mal strah. Po eni strani so tile forumi zakon, vse zveš, po drugi se pa še mal prestrašmo, saj veš... Kaj pa če tud jst... BEBIII - držim pesti, da jutr dobiš zdravila in se veselo pikaš naprej! Deklce, mejte se lepo, grem mal na orbitrek, da moj šlaufek okol pasu zmanjšam!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 21:34:11
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hvala vam punce moje za navijanje, sedaj prav jočem in se bojim da bom jutri dobila podaljšano za Superfact Po čem oni to gledajo,po Endometriju , po ,ali po jajčnikih? Sej vem da bom jutri vse zvedla, ampak nebom mogla spat od razmišljanja Hvala vam še enkrat......IMAM VAS RADA!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.4.2009 22:30:41
|
|
|
|
mlinčka
|
Čeeer! BEBIII, če sem prav zasledila, še nisi sploh dobila, odkar si na suprefactu? Potem moraš kar računat na podaljšanje, saj mora biti endometrij stanjšan, preden te dajo na menopur/gonal. To se pa ravno z M zgodi. Če sem slučajno kaj pobrkljala, mi ne zameri, saj zadnje čase bolj na hitro in po diagonali berem, ampak se mi zdi bolje, da si na to pripravljena, kot da te preseneti. Moraš pa vedet, da to ni nič takega, se pogosto dogaja (meni se je 2x) in da na nič ne vpliva. Malo se zadeva podaljša, ampak kaj je to proti večnosti ! Kar optimistično, pupa! WP in Diana, čestitke za lep pridelek (koke ), jutrišnjim akterkam pa vso srečo! Objemam in polubčkam še vse ostale, neomenjene ! Ma nč, k sm že glih tuki, bi pa lohk kkšnga fejst dedca prpopala. To nikol ne škodi! Evo, en kolaž, da bo za vsako neki :
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 6:36:57
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy reby - hvala. Sam vrjameš, da me je kar mal strah. Po eni strani so tile forumi zakon, vse zveš, po drugi se pa še mal prestrašmo, saj veš... Kaj pa če tud jst... Kimsy - vem ja, kako ti je, ampak veš, vsaka punca je stvar čisto zase in ne sme nikoli gledati po drugih. Vedno moraš misliti le na najboljše.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 6:38:45
|
|
|
|
Reby
|
Pa še kavica za dobro jutro.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 7:17:24
|
|
|
|
mismis
|
Drugi sem............ Dobro jutro vsem skupaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 7:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Diana in wp, kaj jaz to berem - pa vidve sta že čisto pripravljene na veliko noč. Bravo punce, za tako veliko jajčec. lana, kako pa to, da so ti punktirali cisto? Brez tega ne bi šlo? bebiii, nič skrbet. Tudi če ti bojo podaljšali se ne sekiraj. Boš pač par dni kasneje prišla do svojega ! Kar pogumno. Držim pesti!!! neela, kaj pa testek včeraj? Je bil ali ni bil?? shuka, kako si ti? Se nič več ne javiš na klomifenkah. Kako je ? Lep dan tudi vsem ostalim!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 7:42:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Drugi sem............ Dobro jutro vsem skupaj Krneki
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:20:58
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro še z moje strani. Diana in WP za super pridelek. WP upam, da si že kej boljš. Lana, a teb so moral pa kr cisto spunktirat, al kaj. No ja, če to pomeni, da boš kmalu pol jim je vse oproščeno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:22:29
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII upam, da si do danes dobila , da ti ne bodo podaljšval Suprefacta in boš dobila G/M. Sicer pa držim pesti, da bo prišla čimprej, da boš lahko začela jajčka pridelvat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:24:01
|
|
|
|
BarbiG
|
Listek hojla. Ja pri tebi bo pa vsak čas +. Mislim nate in držim pesti, tko da me že členki bolijo. Ma da konc tedna nalulaš en velik +++++++++++++.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:38:11
|
|
|
|
mojsonček
|
Jutrčka lepotičke! Ste pridne in tko klocate in filate strani, če ne prideš nekaj dni gor ti itak nč ni jasno... MIŠMIŠ počivaš, žuljiš levi bok, se pustiš razvajat, a? Kavo vidim si že zamenjala za brezkofeinsko... REBY ti, kako? Fantiček že kaj razgraja po bušiju? Hvala za tako vestno kuhanje kavice brez katere jst ne znam začet dneva... DIANA in WP... vidve sta pa res koki za vikat... super pridelek, še lepo naj se oplodijo in za 9 mesecev poiščejo varno zavetišče v vajinih trebuščkih pa kkšnga pingvinčka za malo kasneje... no ampak zdej pa lepo počivat, da kmalu lepo sprejmeta otročke... ZARČI juhuuuuu tebe se tuki ne da zgrešit, ker tvoj horny medi tko vneto pošilja lupčke lepo, da prideš kej pokukat SHUKI... kako ste? Lupčka za Maja... BEBIII... joj tele menstre so res en hudič... k bi jo rada dobila je ni od nikoder, k je nočeš pride predčasno... moja je ob jemanju suprefacta zamujala 14 dni je reku ata Reš, da je od hudiča no ampak smo jo dočakal in vidiš kako lepo se je vse pokrilo sej bo šlo punči... sam pozitivo naštelat v možganih Babike... tolk vas je tuki gor... itak ni šans, da vsaki namenim kkšno besedo... Vam pa želim vsem le eno... da bi bil ves ta trud čim prej poplačan in bi vas osrečevalo toliko otročkov kot si jih želite... Mamice (ZVEZDI, SONČI, SAYURI, GLORIA, ABRA in vse ostale...) uživajte v prelepih spomladanskih dneh z vašimi sončki Jst moram it pa fruštkat, k tuki je sam kofi pa razgaljeni dedci (MLINČI, ki uživaš v mama hotelu... si kr fajn nabor nardila ) naša pupa je lačnaaaa... pa eno fajno lego si je izbrala v bušiju... jst se po dolgem času tko dobr počutim... se ne smem preveč hvalit, naj traja čim dlje...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:53:45
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis za jutri pa navijamo... Torek, 07.04. BEBIII - UZ dajmo BEBIII, da bo vse v redu na UZ in da dobiš zdravila za naprej Dobro jutro pupike!!! Joj kako je krasen dan!!! BEBII držim pesti!!! mismis, a ti kužon ne da pančat? Reby, hvala za kavico. Kako si mi ti? Kakšno je počutje? Zarjica moja, vedno sem vesela ko se oglasiš. Upam, da bom imela še kdaj možnost te spoznat v živo. Bom zelo vesela
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 7.4.2009 8:57:21 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 8:57:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis za jutri pa navijamo... Torek, 07.04. BEBIII - UZ dajmo BEBIII, da bo vse v redu na UZ in da dobiš zdravila za naprej Dobro jutro pupike!!! Joj kako je krasen dan!!! BEBII držim pesti za jutri!!! mismis, a ti kužon ne da pančat? Reby, hvala za kavico. Kako si mi ti? Kakšno je počutje? Zarjica moja, vedno sem vesela ko se oglasiš. Upam, da bom imela še kdaj možnost te spoznat v živo. Bom zelo vesela jap, moj kužon in še vsi sosedovi kužoni, zgleda da je čas gonitev, pa imamo celo vesolje veselja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 9:05:39
|
|
|
|
sapi
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 evo mene!preživela sem!sama punkcija mi ni bolela tako hudo!zdaj pa mi začenja bolet!na žal mojega dragega so mogli tudi punktirat ker mu ni šlo!sej to razumljiv!ampak vse se dobro izteklo!nič mu ne boli tako hudo!je rekel da to ni nič!jaz sem pridelala 15 zelo lepih celic!ET imam v sredo 8.4.!to je zato ker če moškega punktirajo mora biti oploditev prej!se še vama javim pozneje zdaj grem na kavč ker mi kar fajn boli!WP JE TUDI PREŽIVELA,AMPAK JE DOSTI SLABA!ONA MORA 3 URE TAM LEŽATI!se bo vama javila ko bo lakho!ne vem pa koliko ima celic!se beremo pozneje grem počivat! Super Diana samo, da se je izšlo ... zelo lepo število celic imaš ... WP juuuppppiii tudi zate ... To pa sta naši kokoški ...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 7.4.2009 9:19:39
|
|
|
|
sapi
|
Dobro jutro punce sedaj pa delat je noro v službi sploh ker vejo, da me nekaj časa ne bo ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?