|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
14.5.2009 14:42:25   
sonček33
zvezdica lep je res...ta nasmeh

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
14.5.2009 14:49:27   
Naska
HOjla moram samo malo popraviti.
namreč posvet je v Lj in ne pri Rešu. imela sem abrazijo 11.4. in naj bi po šestih tednih šla na prvi pregled in dogovor za nov (drugi) postopek. 18.5. je morda malo prezgodaj  kaj pravite? Morda bi bilo bolje kak teden kasneje?
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.5.2009 14:53:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

HOjla moram samo malo popraviti.
namreč posvet je v Lj in ne pri Rešu. imela sem abrazijo 11.4. in naj bi po šestih tednih šla na prvi pregled in dogovor za nov (drugi) postopek. 18.5. je morda malo prezgodaj  kaj pravite? Morda bi bilo bolje kak teden kasneje?
user posted image

Naska, oprosti ne vem, kje je meni ostalo v spominu, da si pri Rešu, bom popravil obljubim. Ti kar pojdi na posvet in si zrihtaj napotnico, s postopkom boš pa itak začela kasneje, mislim da pravijo da mora biti vsaj tri mesece pavze po abraziji. To ti bodo povedale tiste, ki so imele abrazijo user posted image .
Predvidevam, da boš lahko štartala jeseni po dopustih.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.5.2009 14:54:24   
lara light
Zvezdica, čudovit fantek! Bravo mami!user posted image No, malo tudi očiuser posted image

Mismiska, ne vem točno kdaj, vsekakor ga pri 6t ni bilo in sta bli le dve Gv in nič drugega...tko da sem srčka videla pri 8t na 2 Uz...vse bo ok, ne skrbi!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.5.2009 15:09:17   
pilotina
mismis...hvala ti user posted image

jst bi kar k Rešu šla, pa tudi, če bova morala čakati, ker se nama finančno zdej ne izide...kaj to pokličem in rečem, da mam napotnico in mi dajo datum za posvet...a lahko sploh prideva  k Rešu brez, da bi vsaj prvi postopek plačala?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.5.2009 15:10:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Da pokažem cukrčka svojega :)

user posted image

Iiii, Zvezdi, daj pridi še tega lepotca jutri v živo pokazat user posted image , drgač te bom pa kje na PST zasačla user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.5.2009 15:13:44   
Reby
Pilotina - k Rešu lahko tudi greš na napotnico, ampak je za čakati najmanj 6 mesecev do 1 leta...
Punsha - bravo za 12 celic, počivaj in naj te jih čimveč pričaka user posted image
mismis - srce, vse bo vredu user posted image
Sonček - tudi tvojega Lovreka morm pohvalit, sem vidla, da si končno prilepila slikico, pravi cuker user posted image
Kimsy - naj bo jutri čim višji beta user posted image
Lara - kako ste vi, se pridno cartate, uživate? Upam, da bodo kmalu še kakšne slikice user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.5.2009 15:14:59 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.5.2009 15:22:03   
pilotina
Reby...hvala tudi tebi, zlata si user posted image

ne vem kaj bova...zdej zbiram info kaj pa kako...po mojem bova raje počakala na Reša...nisem rosno mlada (še malo pa bom dopolnila 30) in nimava še otrok, ampak upam, da nama še eno leto čakanja ne bo škodilo

ste pa fajn punce, res...vem kaj sem dala skozi in ko pomislim kje ste vi, kapo dol user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.5.2009 15:24:48   
Zvezdica
Zvezdica, čudovit fantek! Bravo mami! No, malo tudi oči

Mismiska, ne vem točno kdaj, vsekakor ga pri 6t ni bilo in sta bli le dve Gv in nič drugega...tko da sem srčka videla pri 8t na 2 Uz...vse bo ok, ne skrbi!

Larči hvala. tud tvoja dva sta taka cukrčka.

Miška, jst sem pri liamu vidla srček šele v 8t, prej je bila sam vrečkica. Zato pa načeloma naročajo v 8 t in nič prej.
Vse bo ok, ne skrbi. Objemčki

i belive i can fly....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.5.2009 15:26:01   
Zvezdica
Iiii, Zvezdi, daj pridi še tega lepotca jutri v živo pokazat , drgač te bom pa kje na PST zasačla

kje pa ste jutri...čist premal sem na RRju zadnje čase.
Mogoče, sem prehlajena pa je počutje bolj tako. Če bi bila ok, bi z veseljem prišla. pa če je vrem za kaj seveda.

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.5.2009 15:29:43   
Anonimen
mismis, ni ravno tak kuža, k bi ga dal v torbico. user posted image  Odrasel bo imel plečne cca. 1m, kg pa okoli 70-80! Sam sedaj je še majhen: pri 4,5 mesecih vaga 35 kg in je velik 65 cm. user posted image  Ampak je res zelo priden in ne vleče. user posted image  Mojega user posted image  pa škoda da pošljem na trening, ker nima ne živcev, niti ni vztrajen. Pri njem je bolj ta varianta: mu reče sedi, pa se pes uleže in on reče priden. user posted image user posted image user posted image

pilotina, jaz ti na žalost ne znam pomagat, ker sem imela neprehodne jajcevode in sem šla takoj na IVF. Želim ti pa vso srečo in da čimprej postaneš user posted image  - tako ali drugače. user posted image

kimsy, ampak res - vsaka čast!!user posted image user posted image user posted image Jaz bi naredila že 5 testov, ker ne bi zdržala.

zvezdica, joj, kak cukr!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kak lep nasmeh, pa laski.. user posted image user posted image

barbi, ne sekiraj se, jaz sem prej gledala urgenco in so imel ene 7 porodov - jaz pa user posted image  zraven kot dež. user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.5.2009 15:31:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Iiii, Zvezdi, daj pridi še tega lepotca jutri v živo pokazat , drgač te bom pa kje na PST zasačla

kje pa ste jutri...čist premal sem na RRju zadnje čase.
Mogoče, sem prehlajena pa je počutje bolj tako. Če bi bila ok, bi z veseljem prišla. pa če je vrem za kaj seveda.

Zvezdica, jutri smo v Kongu (Savlje) od 19. ure dalje, saj veš tradicionalno mesečno srečanje IVF/ICSI bork user posted image user posted image user posted image
tako da, če si boš lahko utrgala kakšno urico časa te bomo zelo vesele

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.5.2009 15:34:28   
bit
pozdravljene,

ponovno se vračam na vaš forum.

V ponedeljek moram na abrazijo, plod se ni razviluser posted image user posted image
, v avgustu pa grem po pingvička. v nove boje

upam da me sprejmete nazaj, čeprav sem vas 1 mesec zanemarjalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.5.2009 15:39:17   
mismis
S.Suzi, zdaj me pa firbec matra katerega kužona imaš. Moj je tudi ene taka kosmata mrcina kot tvoj, se ga vsi na vasi bojijo. Če sem pa jaz z njim, je pa pravi cuker. A mi lahko pošlješ pasmo na z.s. user posted image

Glede šole ti lahko samo tole povem, s psom mora hoditi v šolo samo eden, z njim tudi ves čas dela samo en, dokler pes ne osvoji (si zapomni) vseh ukazov. To so ti itak že v šoli povedali. Hodi pa v šolo s psom ponavadi bolj dominanta oseba, v našem primeru sem to jaz.
Sicer je tako, malo šolo bosta še lahko naredila, če boš user posted image , začetni (osnovni) tečaj pa ne več. To naj bi bilo nekje jeseni, takrat bo tvoj kužon že v hudi puberteti, pa še skoraj dokončno velikost bo imel. Ti povem, sploh ne dojameš, kako te zna povleči za psicami, bog ne daj, da se pa še katera goni, cel kaos user posted image user posted image user posted image .
Jaz sploh nisem švoh, ampak jeseni, ko je full padal dež in je bil poligon cel blaten, me je vlekel okoli, da sem z gojzarji surfala po blatu, ga je bilo včasih prav težko zaustaviti.

Je pa tudi mene tole ves čas morilo, če zanosim, kdo ga bo peljal v šolo, namreč moj veliko dela in je skoraj vsak teden dva dni odsoten, ker je na službeni poti. Ta skrb me je morila ves čas šolanja, torej malo šolo in osnovni tečaj, zato ne niti ne preseneča, da prejšnja dva postopka nista bila uspešna. Sedaj, ko sem se pa odločila, da je za naju konec šolanja, je pa uspelo user posted image . Naključje, ne bi rekla.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.5.2009 15:39:35   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

pilotina, jaz ti na žalost ne znam pomagat, ker sem imela neprehodne jajcevode in sem šla takoj na IVF. Želim ti pa vso srečo in da čimprej postaneš user posted image  - tako ali drugače. user posted image

hvala skuštrana suzi user posted image ...sem zasledila, da imaš jutri ET...stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.5.2009 15:41:31   
mismis
Lara, hvala si me kar potolažila, močno upam, da tudi mi naslednji teden, ko naj bi bili nekje v 7t ugledamo srčka. user posted image user posted image user posted image  Že tako ali tako cela familija samo to čaka, moji in njegovi.

Zvezdica, tudi tebi hvala. Tebi in malemu user posted image  pa pošlijam zvrhan koš poljubčkov.

Bit, še tukaj user posted image user posted image , seveda te sprejmemo nazaj, kot vidiš jaz sploh še odšla nisem user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.5.2009 15:44:57   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

Sobota, 16.05. 
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 18.05. 
Naska -posvet
Lana08 - ET
citrončica - ET

Torek, 19.05. 
punsha - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi, BEBIII  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimnaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, dr. Pinter)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli
     tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4192
    14.5.2009 15:45:22   
    bit
    hvala mismis.....
    še enrat upam da boš ugledala dva srčka.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4193
    14.5.2009 15:57:58   
    Anonimen
    mismis, ja, to pa verjamem, da zna potegnit. user posted image  Ma, če bova lahko bova šla v nadaljevaljni, če ne pa pač ne. Bomo že preživeli. user posted image  Ti pošljem ZS.

pilotina, hvala. user posted image

bit, žal mi je da si mogla na abrazijo!! Naj bodo zamrznjenčki tapravi!! user posted image

(odgovor članu bit)
      Neposredna povezava do sporočila: 4194
    14.5.2009 16:01:33   
    BarbiG
    Bit user posted image user posted image user posted image . Pa seveda si vedno dobrodošla med nami.

(odgovor članu bit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4195
    14.5.2009 16:10:17   
    lana08
    Bit user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem dala to skozi in vem kako se počutiš. Meni so takrat vsi govorili da čas celi rane, in takrat sem ob takih besedah še bolj jokalauser posted image . Sedaj sem v novem postopoku in res čas celi rane, čeprav skoraj ni dnava da ne bi vsaj nekje v podzavesti pomislila na pikico. Na posvet greš lahko kadarkoli, na sam postopek pa boš morala počakati vsaj tri cikluse. Verjemi da je bolje tako, da telo izloči vse hormone. Drži se.

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4196
    14.5.2009 17:00:03   
    Reby
    IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Reby...hvala tudi tebi, zlata si user posted image

ne vem kaj bova...zdej zbiram info kaj pa kako...po mojem bova raje počakala na Reša...nisem rosno mlada (še malo pa bom dopolnila 30) in nimava še otrok, ampak upam, da nama še eno leto čakanja ne bo škodilo

ste pa fajn punce, res...vem kaj sem dala skozi in ko pomislim kje ste vi, kapo dol user posted image

...nisem rosno mlada (še malo pa bom dopolnila 30) user posted image  - ne vem kaj bomo potem me rekle user posted image

Jaz sem bila pri Rešu in sem bla ful zadovoljna, sicer samoplačniško, ampak vredno vsakega centa.
    Najbrž bosta morala pri njemu narediti še spermiogram - tvoj naj dobi napotnico. Super je, če imaš vse tvoje izvide zraven, ko se naročiš pri njemu - od laparo, HSG itd. Želim vama veliko sreče!

(odgovor članu pilotina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4197
    14.5.2009 17:07:24   
    lana70
    Punce, se bojim, da se je meni danes zaključila belina, ki je trajala celih 12 dni.....zjutraj sem se zbudila s hudimi krči in od takrat ne neham krvavet.....verjetno smo zaključili. user posted image  

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 4198
    14.5.2009 17:09:18   
    miklarom
    bit - user posted image user posted image user posted image , saj nimam besed, potolaži se in potem v nove boje naprej

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4199
    14.5.2009 17:10:54   
    miklarom
    user posted image user posted image  mogoče še pa le ni vsega konec, ne obupaj še

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 4200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
    Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?