|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
12.5.2009 13:54:32   
veliki ŠKRAT
Miklarom, braaaavoooooo!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa ne pobegni nam kar takoj h nosečkam!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.5.2009 13:58:39   
veliki ŠKRAT
Sapi hvala! Drgač sm pa kr pestro. Ta teden mam predzadnji izpit za letos - rolanje. Ni panike, sej sm na kolescih že od malega. Če sm odsmučala, bom tudi narolala!!user posted image
Drugače pa iz dneva v dan upam in prosim, da me doleti taka sreča kot tebe. Uni dan sem reševala en kviz, in mi je ratalo, da bom mela dvojčici enojajčni! Svašta, nism mogla verjet, d je lih mani to pršlo. In......verjamem!user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.5.2009 14:25:31   
tassi1
MIKLAROM- še tukaj naj ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.5.2009 14:39:13   
punsha
miklarom, bravo, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
12.5.2009 15:48:35   
miklarom
evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
12.5.2009 15:56:44   
anci banci
ko sem tole prebrala mi je kr na jok stopilo...čestitke miklarom in lepo nosečnost ti želim

bebii... žal mi jeuser posted image user posted image user posted image  
sigurno bo pa v drugo uspelo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
12.5.2009 15:57:09   
Reby
Miklarom - jaz sem tak vesela, kr solzne učke mam, tak vama privoščim. Iskrene čestitke tebi in atiju user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
12.5.2009 16:07:13   
miklarom
HVALA VSEM ZA LEPE BESEDE IN ČESTITKEuser posted image , jaz vas imam zelooooo radauser posted image . ne bom pa vam pobegnala ostajam vedno z vami user posted image

prvi UZ pa imam sedaj 26.5.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 12.5.2009 16:08:18 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
12.5.2009 16:53:14   
Goldy
miklarom - ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
12.5.2009 17:02:33   
kimsy
miklarom - iskrene čestitke! Sm tooook vesela zate!user posted image  Jst sm za vsako od vas/nas toook vesele, ko je noseča, da ne morem povedat! Se mi neki učke rosijo! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
12.5.2009 17:14:43   
zarja1
ok, na hitro se švercam, že spet....druga služba ista brbljicauser posted image user posted image user posted image

Miklarom bravo, super, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikovitka vidiš, da se splača, glej po 17. letih!!!!!!!!!!!!! Miklarom kr na jok mi gre!!!!!!!

Mismis glavno da GV rasteta, tud srčki bodo, zgleda sta res pozno našla mesto za vgnezditev. Sam glavno, da sta jo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naša lepa Lana? Še tu malo ponavijam....user posted image user posted image user posted image

Evo še polubčkam moje lubice; Gigi, Shuki moj, Larči lubek, Veliki mali nagajivi škrat, Mišek moj talepi 73, Sonček33-ki pripeka do fulla, Goldy, Reby, Tassi, Sapi, Grethy, Blanči, Lučka, Želvica, Pikapo, n74, moji T1979 in MTB 1979, Kiwi, Baci, Fargesia, Ajsi in Maks, Abra, Zvezdica,....ups ne vem več....

Horny Teddy

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
12.5.2009 17:42:52   
pikovit
Miklarom,še tu čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
12.5.2009 17:45:09   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitka vidiš, da se splača, glej po 17. letih!!!!!!!!!!!!! Miklarom kr na jok mi gre!!!!!!!

Ja Zarči občudovanja vredno user posted image Upam,da bom jaz tudi tako vztrajana user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
12.5.2009 17:49:22   
mismis
Miklarom, čestitke za tvojo pozitivno beto user posted image user posted image user posted image . Super, prav privoščim ti, še sploh po vsem tem času. Obudovanja vredna je tvoja vztrajnost, kapo dol.
Koliko pa si imela vrednost bete?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
12.5.2009 17:53:49   
mismis
AKTUALNO  

Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

Četrtek, 14.05.  
punsha - punkcija

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi, BEBIII  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimnaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, dr. Pinter)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli
     tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4065
    12.5.2009 17:54:13   
    gigi1
    Mikla čestitke še tukaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Kisci čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Kolk sta cortkana.

Pikovitek moj VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image . Z zamudo, pa vendar iz srca.

Mišmiška saj veš....

Zarči vračam lupčke.

Sonček33 telefon je bolj tko, je pa zato Lovro lepotec user posted image

Vidim kar nekaj novih obrazkov. DOBRODOŠLE.

Vsem starim borkam pa objemčke

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 4066
    12.5.2009 17:54:46   
    miklarom
    mismis - vrednost bete sem imela 583  prvi UZ pa imam 26.5.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4067
    12.5.2009 17:54:48   
    lana70
    Miklarom še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in mismis za GV, ki so zrastle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4068
    12.5.2009 17:55:37   
    gigi1
    Sreda, 13.05.  
    BarbiG - UZ
    Lana08 - punkcija
    citrončica - punkcija

NAVIJAM

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4069
    12.5.2009 18:01:53   
    mismis
    Punsha, super za folikle user posted image user posted image user posted image , danes si pa lepo zapiči stopko

netka, škoda za petek, da ne moreš priti, upam da ti bo v juniju 100% zneslo user posted image . Koža praviš pa kot usnje, veliko mazati s kremco, da se bo napila vlage.

Pikovit, saj bo tebi tudi uspelo, mora vama uspeti, ma un gor ne more biti tako krut, da vaju ne bi nagradil za ves ta trud z eno veliko jokico user posted image

Kimsy, kakšni krči neki, to so nosečniški krči, saj ti si danes že 12. dan po ET, kajne? Še en dan si bližje cilju.

Reby, Hedi je rekla okoli 11.ih pri njej. Bo to tebi ustrezalo?

Barbi, ja tale moja deca so pa res čisto po meni, še kar nagajajo. Upam, da bodo tvoja bolj pridna, ta ki jih že imaš in ta, na katerem sedaj delate user posted image user posted image

mausikaa, sem te dodala, dobrodošla med nami. Sicer ne vem, ali dr. Geršak dela na GK LJ? Kdaj pa začenš s postopkom?

BEBIII, saj vem, da je pomembno, da se vgnezdita, ampak tudi plod pa srček mora biti user posted image , upam da bo naslednji teden že vse v redu. Kako se ti počutiš?

Sapi, saj ti boš kmalu za mano, že naslednji teden imaš UZ, samo škoda ker ga imaš v četrtek, če bi ga imela v torek bi se videli

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4070
    12.5.2009 18:02:34   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - vrednost bete sem imela 583  prvi UZ pa imam 26.5.

ma to je super beta user posted image user posted image user posted image

prvi UZ ti bom pa vnesla med IVF nosečkami, kjer se moraš še pofočkati user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 4071
    12.5.2009 18:05:09   
    mismis
    Žižek, ojla, samo to povedal user posted image user posted image user posted image  ostal sva si že vse po telefonu

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4072
    12.5.2009 18:05:23   
    miklarom
    OK. VELJA

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4073
    12.5.2009 18:06:26   
    miklarom
    Sreda, 13.05.  
    BarbiG - UZ
    Lana08 - punkcija
    citrončica - punkcija

JAZ, TUDI NAVIJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4074
    12.5.2009 18:08:43   
    sabsa
    Miklarom user posted image user posted image user posted image ! Še ena nosečka! Jupi! Le tako naprej punce! Tebi pa želim lepih 9 mesecev. Jaz sem se tako veselila oktobra, čez 1 mesec bomo še pestovali otročka. Boš videla, kako lepo je. Trebušček raste, v tebi se razvija življenje ...

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 4075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?